2011 Ekim Anneleri

iyi akşamlar herkese, çok yoruldum okul kapansa diye dört gözle bekliyorum..

canım nöbetler beni de çok yoruyor, müdr.yrd izindeydi bugün geldi ve salı günü son nöbetimi tutcam.. cuma ayarlayıp beni nöbetten düşürcek.. benim okulum tam gün, üstüne 2 saat kursumuz var 8 saat ders hiç çekilmiyor.. boş derslerim var ama yine girecek bir sınıf oluyor ya da yapılacak iş... neyse az kaldı diyerek avunalım en azından yaz tatilimiz var buna da şükür...

anladım canıımm iyiki rapo almışsın o zaman

bak sizin bebek süt saatiniz 3 saat oldu dıme ne güzel bızım kı hala 1 saat hemde çalışma saatlerim çok uzun

canım ben beşiği çok kullanışlı bulmuyorum üstelik pahalıda.. ben park yatak almayı düşünüyorum..

park yatağı kız kardesımden alıcam zaten ama odama bunu istiyorum allah nasıp ederse bır tane daha bebıs dusunuyorum sonra satarım zaten ne olcak

ama çok heveslıyım böle besıklere içimde kalmasın ıstıyorum

yerin varsa ve hevesliysen al tabi canım, görünüş olarak çok şirin ama işte yer sorunu ve bebişlerimizin çabucak büyüyecek olması tek seçeneğe yönlendiriyor bizi...
bebişler sağlıcakla doğsunlar da nasip olursa 2.yi de yaparız

Sizin idareci hobi olarak jinekoloji okuyor olmalı çok komik gerçekten, eşimin okulu önceki de şimdi ki yönetimde gayet iyi. Birbirlerinden memnunlar:) Bayan hocalarımızda çok rahat hamile ve bebeği küçük olanlar gayet rahat izin alıyorlar. Geçenlerde eşim rahatsızdı, dayanamamış bi saat kala geldi çıkışından, ertesi gün herkes benim için geçmiş olsun demiş:) yani bu yönden iyiler.

kızlar selam
bu kez kesin öğrendim
torba yasadaki doğum izni değişikliği yani 10+10 hafta sadce devlet memurları içinmiş. özel sektörü kapsamıyormuş

Herkese Merhaba;

Bugün yine işe gidemedim, sabah hazırlandım giyindim süslendim asansörde bir fenalık geldi otoparkın merdivenlerine zor attım kendimi, biraz oturdum baktım soğuk soğuk terliyorum yukarı çıktım geri. Kayınpederim gelip evden aldı doktora gittim tansiyonum çok düşmüş, neyse serum falan taktılar. Bebeğimi gördüm iyiymiş çok şükür, doktor AFP testi yaptır dedi ama sonra kan vermeyi unuttum, haftaya kendi doktorumda yaptırırım artık.

Yarın bir sınavım bir de sunumum var işin stresini çekemiyorum gerçekten artık ya ve önümüzdeki 1.5 ay hep dersle sınavla mülakatla geçecek, bu stresin bebeğimi etkilemesini istemiyorum ama girmemek gibi bir şansım da yok. Dua edin bana. Herkese selamlar.

Canım, çünkü aynı idareciler; eşinin eski okulunun önceki idari kadrosundan müdür ve iki müdür yardımcısı gitti eşinin şimdiki okuluna...
Bizimkini hiç deme zaten, adama "haftamı nerden biliyorsunuz" dedim pişkin pişkin güya şaka yapıyor "ultrason var burda" dedi...

anladım canıımm iyiki rapo almışsın o zaman

bak sizin bebek süt saatiniz 3 saat oldu dıme ne güzel bızım kı hala 1 saat hemde çalışma saatlerim çok uzun

Canım ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1,5 saat yanlış bilmiyorsam eğer... Ama ben zaten ilk dönem doğum izninde olacağım 2. dönem de heyet raporlarıyla geçirmeyi planlıyorum; yani süt iznine ihtiyacım kalmayacak...

gözün aydın canım ne güzel her şey yolundaymış. benim kontrolüm taaa 25 mayısta doğum günümde nasıl dayanacam o kadar bilmem
nöbeti de çok iyi yapmışsın benim idare bi şey demedi şimdiye kadar ama derlerse ben de anında rapor alırım. genelde oturuyorum sonra zil çalınca kalkıp alıyorum öğrencileri içeri yani tenefüs boyunca bekleyemiyorum koridorda
okul çok sıktı artık hafta sayıyorum resmen neyseki az kaldı da dayanılıyo. öğrenciler çok yaramaz bağırdım bugün mesela kasığım ağrıdı ((

kızlar selam
bu kez kesin öğrendim
torba yasadaki doğum izni değişikliği yani 10+10 hafta sadce devlet memurları içinmiş. özel sektörü kapsamıyormuş

kesin uzatılmış mı acaba 10+10a???

sanırım ben hissediyorum tamda emin deilim küçük pıt pıtlar seğirme gibi.gerçekten bebeişimin hareketleri mi? eğer öyleyse çok aşağıda ben daha yukarda sanıyordum oysa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…