sağol canım...
valla haftada 2 nöbet çok yoruyordu, 1 olsa neyse derdim ama, bir de idare sağolsun hiç tölerans göstermiyor; 23 nisan da benimle aynı haftada olan arkadaşıma "hamilesiniz diye görev yazmadık" dediler, kız geldi bana söyledi "seni unuttular herhalde söyle de sana da yazmasınlar" dedi, gidip söyledim müdür yardımcısına "daha senin haftan gelmedi" dedi...komedi yaaa... eski okulumdan arkadaşım da hamile bir kaç gün var aramızda okul idaresi nöbetini kaldırmış...
biraz da onlara kırgın olduğum için aldım raporumu... hem bu hafta nöbet izin süresi biten arkadaş var onu yazarlar benim yerime...
kızlar bir ara bu beşik konuşulmuştu burda alan ve memnun olan var mı
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN KAPLAMA GENİŞ İÇ DİZAYN YENİ GittiGidiyor.com'da #39241429
canım diğer iki hamile arkadaşım 32. haftalarındalar şimdi, okulda 5 tane hamile öğretmen var haftası en ileri olan bu iki arkadaşım zaten... hatta bugün doktora da onlardan biriyle gittim, hatta o da kk üyesi "evdefnaz"... benim kızdığım nokta benimle aynı haftada hatta gün olarak gerimde olan arkadaşa o gün için görev yazılmayıp bana yazılması ve gerekçe olarak da "haftan erken daha" denmesi, sanırım biraz da zayıf olmamın etkisiyle beni hala bir kaç haftalık hamile sanıyorlar, arkadaşımdan kaynaklanan bir durum söz konusu değil tabii...
normalde tenefüslerde tuttuğumuz nöbetler 24. haftaya kadar tutuluyor... hatta "evdefnaz" arkadaşımı da hamile haliyle karşı binaya nöbetçi yazmışlardı (okulumuz 2 binalı da) o da benim gibi 14. haftasında rapor almıştı doktordan nöbet tutmamak için...
canım ben beşiği çok kullanışlı bulmuyorum üstelik pahalıda.. ben park yatak almayı düşünüyorum..
park yatağı kız kardesımden alıcam zaten ama odama bunu istiyorum allah nasıp ederse bır tane daha bebıs dusunuyorum sonra satarım zaten ne olcak
ama çok heveslıyım böle besıklere içimde kalmasın ıstıyorum
sağol canım...
valla haftada 2 nöbet çok yoruyordu, 1 olsa neyse derdim ama, bir de idare sağolsun hiç tölerans göstermiyor; 23 nisan da benimle aynı haftada olan arkadaşıma "hamilesiniz diye görev yazmadık" dediler, kız geldi bana söyledi "seni unuttular herhalde söyle de sana da yazmasınlar" dedi, gidip söyledim müdür yardımcısına "daha senin haftan gelmedi" dedi...komedi yaaa... eski okulumdan arkadaşım da hamile bir kaç gün var aramızda okul idaresi nöbetini kaldırmış...
biraz da onlara kırgın olduğum için aldım raporumu... hem bu hafta nöbet izin süresi biten arkadaş var onu yazarlar benim yerime...
kızlar bir ara bu beşik konuşulmuştu burda alan ve memnun olan var mı
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN KAPLAMA GENİŞ İÇ DİZAYN YENİ GittiGidiyor.com'da #39241429
Sizin idareci hobi olarak jinekoloji okuyor olmalıçok komik gerçekten, eşimin okulu önceki de şimdi ki yönetimde gayet iyi. Birbirlerinden memnunlar:) Bayan hocalarımızda çok rahat hamile ve bebeği küçük olanlar gayet rahat izin alıyorlar. Geçenlerde eşim rahatsızdı, dayanamamış bi saat kala geldi çıkışından, ertesi gün herkes benim için geçmiş olsun demiş:) yani bu yönden iyiler.
anladım canıımm iyiki rapo almışsın o zaman
bak sizin bebek süt saatiniz 3 saat oldu dıme ne güzel bızım kı hala 1 saat hemde çalışma saatlerim çok uzun
kızlar selam
bu kez kesin öğrendim
torba yasadaki doğum izni değişikliği yani 10+10 hafta sadce devlet memurları içinmiş. özel sektörü kapsamıyormuş
Merhabalar hanımlar...
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hoşgelmişler...
Bugün doktor randevumuz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, her şeyi tam, elleri ayakları, kulağı, gözü & burnu oluşmuş dedi... Ense kalınlığı da normalmiş... Erkek olduğu kesinleşti... Üç hafta sonra üçlü test için gel dedi...
Bu arada nöbet için raporumu aldım, artık nöbet tutmayacağım okulda...
kızlar selam
bu kez kesin öğrendim
torba yasadaki doğum izni değişikliği yani 10+10 hafta sadce devlet memurları içinmiş. özel sektörü kapsamıyormuş
gözün aydın canım ne güzel her şey yolundaymış. benim kontrolüm taaa 25 mayısta doğum günümdenasıl dayanacam o kadar bilmem
nöbeti de çok iyi yapmışsın benim idare bi şey demedi şimdiye kadar ama derlerse ben de anında rapor alırım. genelde oturuyorum sonra zil çalınca kalkıp alıyorum öğrencileri içeri yani tenefüs boyunca bekleyemiyorum koridorda
okul çok sıktı artık hafta sayıyorum resmen neyseki az kaldı da dayanılıyo. öğrenciler çok yaramaz bağırdım bugün mesela kasığım ağrıdı((
aynen, seminer dönemini saymazsak 7 hafta kaldı; benim için 6 hafta...)) karne haftası rapor alacağım, abimin düğünü var da...
bana da 3 hafta sonra gel dedi doktor, seninle aynı haftaya denk geliyor...
bağırma canım, boşver yaaa, ben de arada dayanamıyorum ama acısı çıkıyor sonra...
8 + 8 di uzatmışlar mı?
kızlar selam
bu kez kesin öğrendim
sanırım ben hissediyorum tamda emin deilim küçük pıt pıtlar seğirme gibi.gerçekten bebeişimin hareketleri mi? eğer öyleyse çok aşağıda ben daha yukarda sanıyordum oysa:))selam bayanlar naber nasılsınız?bebeısleer ne alem de.. ya dun kıtapcıda gebelıkle alakalı bır kıtab gectı elıme..kıtapta 3 . aydan ıtıbaren bebegın ılk hareketlerının artık anne tarafından farkedılebılecgı yazıyordu.. karnında gaz dan baska bırsey hısseden varmı..
çoğul gebelikte doğum öncesi izin 10 hafta olmuş...
çoğul gebelikte <zaten 10haftaydı
torba yasa ile normal gebeliktede doğum izni 10+10oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?