Günayydınn güzelleerr
Günayydınn güzelleerr
Günaydınnn:80:
yok canım etmez patron halam birde ama zorlanırsam dınlemıcem zaten çıkıcam direk duramıyorum dıcem ondan sonralarına da rapor alırım artık 16 mayıs ve 27 mayıs nöbetlerım var bakalım nasıl gecıcek
Çok zor olsa gerek, insanda Allah korkusu olacak olacak yoksa kimse kimsenin halimnden anlamayacak bu memlekette. Biraz empati yapsa sorun olmayacak. Sende keyfinden çalışmıyorsun hepimiz gibi ihtiyaçların varda çalışıyorsun yoksa evde hamilelik geçirmek kadar rahatı var mı?
Günaydın rumuzcum, ben iyyim çok şükür sen nasılsın..
Üstümde hafif bi pozitif enerji var, birazdan kalkıp evim için kullanmayı planlıyorum:87:
Herkese Merhaba;
Bugün yine işe gidemedim, sabah hazırlandım giyindim süslendim asansörde bir fenalık geldi otoparkın merdivenlerine zor attım kendimi, biraz oturdum baktım soğuk soğuk terliyorum yukarı çıktım geri. Kayınpederim gelip evden aldı doktora gittim tansiyonum çok düşmüş, neyse serum falan taktılar. Bebeğimi gördüm iyiymiş çok şükür, doktor AFP testi yaptır dedi ama sonra kan vermeyi unuttum, haftaya kendi doktorumda yaptırırım artık.
Yarın bir sınavım bir de sunumum var işin stresini çekemiyorum gerçekten artık ya ve önümüzdeki 1.5 ay hep dersle sınavla mülakatla geçecek, bu stresin bebeğimi etkilemesini istemiyorum ama girmemek gibi bir şansım da yok. Dua edin bana. Herkese selamlar.
Günayydınn canıım. Bugün iyiyim, süperim. Fazla uyumaktan kurbağa gibi oldum, yüzüm gözüm şişmiş, dün 9 buçuk civarı uyudum çok iyi dinlenmişim. önceki gece pek uyuyamamıştım, bugün süperim kuzum. Pozitif enerji dolmuşsun, ne güzel ne mutlu sana canım çok sevindim. Tüm gün, her gün devam eder inşallah bu durumGünaydınnn:80:
Denizcim nasılsın bu sabah, bulantın var mı yine?
günaydın kızlar iyi bir gün, güzel sohbetler diliyorum size leyna kaçar:87:
Günaydın kızlarrr.
Günaydın denizcim, aheste ve leynacık...Umarım hepiniz iyisinizdir.
Günaydın
Hafta sonu hafif lekelenmelerim oldu öyle korktum ki bebeğime bir şey olucak diye:18:çok şükür ki muayene sonucunda bir sorun çıkmadı rh uygunsuzluğu aşısını erken yaptılar şükür şimdi ikimizde iyiyiz
Geçmiş olsun zehra. Stres altındasın, daha rahat bir dönemde olabilsen keşke... Allah kolaylık versin, sınavında başarılar.
Günayydınn canıım. Bugün iyiyim, süperim. Fazla uyumaktan kurbağa gibi oldum, yüzüm gözüm şişmiş, dün 9 buçuk civarı uyudum çok iyi dinlenmişim. önceki gece pek uyuyamamıştım, bugün süperim kuzum. Pozitif enerji dolmuşsun, ne güzel ne mutlu sana canım çok sevindim. Tüm gün, her gün devam eder inşallah bu durum
Ahh leynam göremiyoruz senii. Ne çok çalıştırıyorlar yahuDikkat et kendine, çok yorulma. Ara ara da gel sesini duyalım.
Günaydın rumuzcuummBen iyiyim, uyku sersemiyim, uyumaktan şiş bir suratla güne başladım, kahvaltı yaptım, mide bulantılarım da geçtiği için servisle tin tin geldim işime, çalışıyorum. Hepimiz için çoookk güzel bir gün olur inşallah.
Öpüyorum hepiniz
herkese merhaba;
bugün yine işe gidemedim, sabah hazırlandım giyindim süslendim asansörde bir fenalık geldi otoparkın merdivenlerine zor attım kendimi, biraz oturdum baktım soğuk soğuk terliyorum yukarı çıktım geri. Kayınpederim gelip evden aldı doktora gittim tansiyonum çok düşmüş, neyse serum falan taktılar. Bebeğimi gördüm iyiymiş çok şükür, doktor afp testi yaptır dedi ama sonra kan vermeyi unuttum, haftaya kendi doktorumda yaptırırım artık.
Yarın bir sınavım bir de sunumum var işin stresini çekemiyorum gerçekten artık ya ve önümüzdeki 1.5 ay hep dersle sınavla mülakatla geçecek, bu stresin bebeğimi etkilemesini istemiyorum ama girmemek gibi bir şansım da yok. Dua edin bana. Herkese selamlar.
Herkese Merhaba;
Bugün yine işe gidemedim, sabah hazırlandım giyindim süslendim asansörde bir fenalık geldi otoparkın merdivenlerine zor attım kendimi, biraz oturdum baktım soğuk soğuk terliyorum yukarı çıktım geri. Kayınpederim gelip evden aldı doktora gittim tansiyonum çok düşmüş, neyse serum falan taktılar. Bebeğimi gördüm iyiymiş çok şükür, doktor AFP testi yaptır dedi ama sonra kan vermeyi unuttum, haftaya kendi doktorumda yaptırırım artık.
Günaydın
Hafta sonu hafif lekelenmelerim oldu öyle korktum ki bebeğime bir şey olucak diye:18:çok şükür ki muayene sonucunda bir sorun çıkmadı rh uygunsuzluğu aşısını erken yaptılar şükür şimdi ikimizde iyiyiz
günaydın
he hee ben saat 9 da sızmışım. Eşime naz yapıyodum kanepede. Popomu döndüm, küstüm moduna girmiştim. Uyumuşum.
Saat 20:30da yemekten yeni kalkmıştık.Uykumu almışım nasıl güzel ama kendimi suçlu hissediyorum. Ütü yapacaktım ben daha. Hem yemek yeyip hemen uyumamak lazım. Neyse kendime söz verdim, bi daha bu kadar erken uyumucam. Affettim kendimi affettim.
Günaydın şekerliklerr
Bende bu sabah enerjiğim çok şükür 15 gündür işe eşofmanla geliyodum bugün kot giyip gözümede kalem çekicek kadar erken kalkınca daha mutlu hissettim kendimi kahvaltımızıda yaptık geldik
İki naz yaptırmıyorlar insana yaa :)
Naz yapıcam diye dön arkanı yat,uyuyakal ilahi rumuz yaabari sonuna kadar sürdürseydin Ama bu kadar uyumaya ihtiyacımız varmış demek ki. Kitap okurken sızmışım ben de, folik asit içmeyi de unuttum.
Canım kendini suçlu hissetme, bu kadar erken uyumicam da deme, bak ne güzel dinlendin, bugün dinç olursan akşam gittiğinde yaparsın.
günaydın güzel anneler
havaların bir türlü ısınmaması hasta etti beni
boğaz ağrısı griple uğraştım 2 gündür
ıhlamur-bal-limon karışımı biraz iyi geldi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?