2011 Ekim Anneleri

Günaydın rumuzcum, ben iyyim çok şükür sen nasılsın..
Üstümde hafif bi pozitif enerji var, birazdan kalkıp evim için kullanmayı planlıyorum:87:

Canım yaa. Eczane akşam geç vakte kadar mı çalışıyormuş?Ya çok kötüymüş. Neyse şunun şurasında 4 ay kaldı dimi.Bu arada işten falan çıkmak zorunlu olmadığı sürece saçmalık olur. Doğum öncesi sonrası 4 ay sigorta+maaş az para değil.

Ya evde hamilelik bence sıkıcı olur. Ben çalışırken haftalar geçmek bilmiyor ki evde otursam saatler geçmek bilmez mi ne?Yani en azından benim gibi ev süpürmekten tut yürüyüş bile yasak olan bir hamile için hiiiç cazip değil. ben çalışmaya razıyım.

Geçmiş olsun zehra. Stres altındasın, daha rahat bir dönemde olabilsen keşke... Allah kolaylık versin, sınavında başarılar.

Günaydınnn:80:
Denizcim nasılsın bu sabah, bulantın var mı yine?
Günayydınn canıım. Bugün iyiyim, süperim. Fazla uyumaktan kurbağa gibi oldum, yüzüm gözüm şişmiş, dün 9 buçuk civarı uyudum çok iyi dinlenmişim. önceki gece pek uyuyamamıştım, bugün süperim kuzum. Pozitif enerji dolmuşsun, ne güzel ne mutlu sana canım çok sevindim. Tüm gün, her gün devam eder inşallah bu durum

günaydın kızlar iyi bir gün, güzel sohbetler diliyorum size leyna kaçar:87:

Ahh leynam göremiyoruz senii. Ne çok çalıştırıyorlar yahu Dikkat et kendine, çok yorulma. Ara ara da gel sesini duyalım.

Günaydın kızlarrr.

Günaydın denizcim, aheste ve leynacık...Umarım hepiniz iyisinizdir.

Günaydın rumuzcuumm Ben iyiyim, uyku sersemiyim, uyumaktan şiş bir suratla güne başladım, kahvaltı yaptım, mide bulantılarım da geçtiği için servisle tin tin geldim işime, çalışıyorum. Hepimiz için çoookk güzel bir gün olur inşallah.
Öpüyorum hepiniz

kızlar günaydın beni de aranıza alın minietek bakıyomda hep burdasın yakaladım doktorum ekim sonu dedi sezaryan benim şimdiden belli ALLAH nasip ederse ikizlerim olucak

Günaydın
Hafta sonu hafif lekelenmelerim oldu öyle korktum ki bebeğime bir şey olucak diye:18:çok şükür ki muayene sonucunda bir sorun çıkmadı rh uygunsuzluğu aşısını erken yaptılar şükür şimdi ikimizde iyiyiz

Günaydın endleeslove geçmiş olsun. Çok korkmuş olmalısın, tekrar yaşamazsın umarım aynı korkuyu. RH uygunsuzluğu olan birkaç arkadaş daha var, onlar da yaşayacaksa çabucak atlatırlar inşallah. Neyse ki aşısı varmış, bilmiyordum. İyi olmanıza çok sevindim.

he hee ben saat 9 da sızmışım. Eşime naz yapıyodum kanepede. Popomu döndüm, küstüm moduna girmiştim. Uyumuşum.
Saat 20:30da yemekten yeni kalkmıştık. Uykumu almışım nasıl güzel ama kendimi suçlu hissediyorum. Ütü yapacaktım ben daha. Hem yemek yeyip hemen uyumamak lazım. Neyse kendime söz verdim, bi daha bu kadar erken uyumucam. Affettim kendimi affettim.

zehram geçmiş olsun
Dualarımız seninle sınavında başarılar

Geçmiş olsun canım. Aç mı çıkmıştın yoksa evden?

Ayyy canım kıyamam sana. Korkmuşundur tabii. Niye olmuş peki doktorun bişey dedi mi? Kahverengi miydi rengi? Allah korusun hepimizi. Allahım bir daha göstermez inşallah, bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım.

geçmiş olsun canım allah yaşatmasın birdaha

Günaydın şekerliklerr
Bende bu sabah enerjiğim çok şükür 15 gündür işe eşofmanla geliyodum bugün kot giyip gözümede kalem çekicek kadar erken kalkınca daha mutlu hissettim kendimi kahvaltımızıda yaptık geldik

İki naz yaptırmıyorlar insana yaa :)
Naz yapıcam diye dön arkanı yat,uyuyakal ilahi rumuz yaa bari sonuna kadar sürdürseydin Ama bu kadar uyumaya ihtiyacımız varmış demek ki. Kitap okurken sızmışım ben de, folik asit içmeyi de unuttum.
Canım kendini suçlu hissetme, bu kadar erken uyumicam da deme, bak ne güzel dinlendin, bugün dinç olursan akşam gittiğinde yaparsın.

günaydın güzel anneler
havaların bir türlü ısınmaması hasta etti beni
boğaz ağrısı griple uğraştım 2 gündür
ıhlamur-bal-limon karışımı biraz iyi geldi şükür

wouww işe eşofmanla gittmeekk düşüncesi bile çok güzel, ne rahattır göbüşün onun içinde. mini bir makyaj da yapmııışş ohh ne güzel. maşallah canım hep böyle oluruz inşallah

folik asit içiyormusun canım
12 .haftada kesti benim doktorum

günaydın güzel anneler
havaların bir türlü ısınmaması hasta etti beni
boğaz ağrısı griple uğraştım 2 gündür
ıhlamur-bal-limon karışımı biraz iyi geldi şükür

günaydın Espresso geçmiş olsun.
2 gün uğraştıysan maşallahın varmış, grip beni bulunca gitmek bilmiyor çok çekiyorum.
iyi olmana sevindim
çoktandır gelmiyosun grip haricinde nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…