folik asit içiyormusun canım
12 .haftada kesti benim doktorum
Günaydın endleeslove geçmiş olsun. Çok korkmuş olmalısın, tekrar yaşamazsın umarım aynı korkuyu. RH uygunsuzluğu olan birkaç arkadaş daha var, onlar da yaşayacaksa çabucak atlatırlar inşallah. Neyse ki aşısı varmış, bilmiyordum. İyi olmanıza çok sevindim.
Kahverengi lekelenmem vardı kırmızı değildi doktor bir sorun olmadığını aşı yapıldığında tekrarlamayacağını söyledi.Ayyy canım kıyamam sana. Korkmuşundur tabii. Niye olmuş peki doktorun bişey dedi mi? Kahverengi miydi rengi? Allah korusun hepimizi. Allahım bir daha göstermez inşallah, bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım.
geçmiş olsun canım allah yaşatmasın birdaha
günaydın Espresso geçmiş olsun.
2 gün uğraştıysan maşallahın varmış, grip beni bulunca gitmek bilmiyor çok çekiyorum.
iyi olmana sevindim
çoktandır gelmiyosun grip haricinde nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
wouww işe eşofmanla gittmeekkDüşüncesi bile çok güzel, ne rahattır göbüşün onun içinde. Mini bir makyaj da yapmııışş ohh ne güzel. Maşallah canım hep böyle oluruz inşallah
çok sağol denissciğim
yaklaşık 15 haftalık olduk,benim hiç bulantım filan olmadı çok güzel bir ilk 3 ay geçirdim
%3lük şanslı grubunn içindeymişim
şimdiye kadar bir sorun çıkmadı şükürler olsun
ayın 10 dan sonra dr kont var bakalım inşallah böyle sorunsuz tamamlarım
sen nasılsın bu arada mide bulantıların devam ediyor mu?
Günaydın
Hafta sonu hafif lekelenmelerim oldu öyle korktum ki bebeğime bir şey olucak diye:18:çok şükür ki muayene sonucunda bir sorun çıkmadı rh uygunsuzluğu aşısını erken yaptılar şükür şimdi ikimizde iyiyiz
çizelgen olmadığı için görememiştim, yakınmış sürecimiz. maşallah size :) bundan sonraki gidişatın da hep böyle olur umarım. benim de 10'undan sonra, 14'üydü ama 16'sına alıcam randevuyu.
Ben iyiyim, toparlandım. çok şükür her şey yolunda gidiyorbulantıları da atlattık. bundan sonra ennnn keyifli dönemi yaşıycaz inşallah minnoşumla daha bi yakınlaşma zamanı şimdi :)
günaydın güzel anneler
havaların bir türlü ısınmaması hasta etti beni
boğaz ağrısı griple uğraştım 2 gündür
ıhlamur-bal-limon karışımı biraz iyi geldi şükür
sizede maşallah deniizim daim olsun inşallah enerjimiz
şirkette tek çalışan bayan benim he bide yarım gün mutfakla ilgilenen bir ablamız var 13.00de çıkıyor ondan kompleksede girmiyorum dün cillop gibi 2 abla geldi müşteri kendimi paçavra gibi hissettim çektim altıma kotumu gözüme kalemimi bugünde gelsinler bakim
ya bizde de kan uyusmazlığı var ama doğumdan sonra iğne yapacam dedi doktor dooğumdan önce yapılıyo muymuş:44::44:
ya endleeslove yaaaaaa bi kere de gör yazımı((
çıkmış
Ayyy hemşerim gelmiş. Hoşgeldin espressom. bebişin sana torpil geçmiş canımcım, hem 2 çocuk hem hamilelik bir de bulantı olsaydı çekilmezdi. Grip olmuşun geçmiş olsun. Yoksa sen bol c vitamini almıyo musuuun?
Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarımın dikkatine
Özel hastanede mor reçete yazıyor doktor kan ürünü reçetesi diye geçiyor bu reçete ile birlikte beyaz reçete yazılması gerekiyor.Reçetelerde bebeğin haftası aşı erken yapılıyorsa sebebi mutlaka yazması gerekiyor.Eczacı odasını arıyorsunuz size bir yer söylüyorlar ecza deposu gibi gidip oradan alıyorsunuz yanınızda kan grubu kartlarınız,nüfus cüzdanlarınız ve evlilik cüzdanı olması gerekiyor.
Ben çok uğraştım sizin azıcık bilginiz olsun diye yazdım.
Bir kaç eczane gezdikten sonra bana eczacı odasını aramamı söylediler bu aşı eczanelerde yokmuş.Eczacı odasını aradım Maltepe'de bir ecza deposu söyledi Reçeteyi aldık Samandıradan Maltepe'ye aşıyı almaya gittik.Sadece mor reçete ile olmaz beyaz reçete de olması gerekiyor dediler.Sultanbeyli hastaneye döndük kendi doktorum yoktu başka doktora beyaz reçeteyi yazdırdık tekrar Maltepe'ye gittik aşıyı alacağız bu seferde reçetelerde iki doktorun kaşesi var olmaz dediler. tekrar hastaneye döndük reçeteler yeniden yazıldı ilaç deposuna gittik bebeğin haftası yazmıyor dediler sabrım taştı lekelenmem var bir yanda araçta git gel mahfoldum.Yakında Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi var gidelim orda reçete yazdıralım dedim.Hastaneye gittik devlet hastanesi ilgilenmez hele ki acil bir sürü de burada uğraşırız diye aklımdan geçiriyordum biz aşıyı burada yapıyoruz dediler nasıl mutlu oldum anlatamam.Aşı yı hemen orada yaptılar bir saat gözlem altında tuttular beni sonra eve gönderdiler gün boyu uğraştığım bana kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?