Amiinn
Bizim şirkette kendine çok dikkat eden, şıklık yarışına giren rüküşler çok ama bana komik geliyorlar. o onu giymiş, bu bunu almış filan acaip komedi halleri. onlarla yarışa girmedim hiç. Gayet rahatım sportif sportif gidip geliyorum. çok çok eserse bi takım elbise giyiyorum arada, o kadar. Estağfrullah kıss o nasıl laf öyle. çok güzel olmuştur benim arkadaşım, maşallah canım sana
Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarımın dikkatine
Özel hastanede mor reçete yazıyor doktor kan ürünü reçetesi diye geçiyor bu reçete ile birlikte beyaz reçete yazılması gerekiyor.Reçetelerde bebeğin haftası aşı erken yapılıyorsa sebebi mutlaka yazması gerekiyor.Eczacı odasını arıyorsunuz size bir yer söylüyorlar ecza deposu gibi gidip oradan alıyorsunuz yanınızda kan grubu kartlarınız,nüfus cüzdanlarınız ve evlilik cüzdanı olması gerekiyor.
Ben çok uğraştım sizin azıcık bilginiz olsun diye yazdım.
Bir kaç eczane gezdikten sonra bana eczacı odasını aramamı söylediler bu aşı eczanelerde yokmuş.Eczacı odasını aradım Maltepe'de bir ecza deposu söyledi Reçeteyi aldık Samandıradan Maltepe'ye aşıyı almaya gittik.Sadece mor reçete ile olmaz beyaz reçete de olması gerekiyor dediler.Sultanbeyli hastaneye döndük kendi doktorum yoktu başka doktora beyaz reçeteyi yazdırdık tekrar Maltepe'ye gittik aşıyı alacağız bu seferde reçetelerde iki doktorun kaşesi var olmaz dediler. tekrar hastaneye döndük reçeteler yeniden yazıldı ilaç deposuna gittik bebeğin haftası yazmıyor dediler sabrım taştı lekelenmem var bir yanda araçta git gel mahfoldum.Yakında Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi var gidelim orda reçete yazdıralım dedim.Hastaneye gittik devlet hastanesi ilgilenmez hele ki acil bir sürü de burada uğraşırız diye aklımdan geçiriyordum biz aşıyı burada yapıyoruz dediler nasıl mutlu oldum anlatamam.Aşı yı hemen orada yaptılar bir saat gözlem altında tuttular beni sonra eve gönderdiler gün boyu uğraştığım bana kaldı.
Özür dilerim şimdi fark ettim
Gebelikte 28.haftada yapılması gerekiyor.Doğumdan sonra bebek babanın kan grubuna taşıyorsa anneye bir aşı daha yapılıyor.
Zaten böyle şeyler bir çok geri kalmış ülkelerde, bir de Türkiye'de olur herhalde. Hamile, kanamalı bir kadını ordan oraya ordan oraya sürüklemek ne oluyor yaa ne zannediyor bunlar kendilerini. Belli ki aşı tekeli var depodaki adamların, bunu bu şekilde kullanmak insanlığa sığmaz. hepsini tek seferde söyleseymiş ya sorumsuzlar!! geçmiş olsun arkadaşım, neyse ki hastanede yaptırabilmişsin. sen istanbulda bu kadar sıkıntı çektin, bakalım daha küçük şehirdeki arkadaşlarımız buna nasıl bir çare bulacaklar... şehirlerarası gidip gelecekler herhalde. yuuhh yani!!
canımmm
aslında c vitamini alımına dikkat ediyorum ama olacagı varmış
şükür çabuk atlattım
sen nasılsın hemşom,herşey yolunda inşallah
Evet kanama olduğu için erken yapıldı ama 28.haftada mutlaka iğne yapılıyor diye biliyorum birde bana her gitmemde indirekt coombs testi yapılıyor bu testte kan uyuşmazlığı ile ilgili.ciddi misin benim doktorum doğumdan sonra yapacaz dedi iğneyi. söylediğin iyi oldu teşekkür ederim valla
kanaman falan olursa muhakkak haberim olsun demişti o zaman da iğne yapılması gerekiyomuş acaba senin de kanamadan dolayı mı erkene aldılar.
Evet kanama olduğu için erken yapıldı ama 28.haftada mutlaka iğne yapılıyor diye biliyorum birde bana her gitmemde indirekt coombs testi yapılıyor bu testte kan uyuşmazlığı ile ilgili.
çok haklısın denizcim mesela ben. İstanbul'da bunu yapıyolarsa elazığ'da ben öleyim o zaman
Günaydınnnnn, nasılsınız güzel anneler
Kızlar bu arada Paşam dan haber var mı?
Domatesli pilav, sinem_ahmet'i de göremiyorum sanki.
çok haklısın denizcim mesela ben. İstanbul'da bunu yapıyolarsa elazığ'da ben öleyim o zaman
sen sprotif halinle bile eziyosundur benim güzeller güzeli arkadaşım
iyi oluyo benim arada bakımlı hatun görmem kadın olduğumu hatırlıyorum
hepinize güneşli, mis gibi bir ankara havasından günaydııınnn kızlar:)
ben geçmişi okuycam biraz zor olucak arayı kapatmam ama neyse çenesi düşük arkadaşlarım benimm:)
kızlar bir kahve fincanına kaşığın ucuyla kahveyle süt koysam bişey olur mu
ben sık kahve tuketmem ama bazen 2 bardagı ustuste ıctıgım oluyo.. oyle aman aman bır zararı oldugunu dusunmuyorum .. olsaydı etrafımdakı en yakın olarak ablalarımın bebeklerınde dunyanın sıkıntısı cıkardı..kızlar bir kahve fincanına kaşığın ucuyla kahveyle süt koysam bişey olur mu
offf kızlar yaaa.ne kadan da dikkatilisiniz yaa. Valla ben her gün sabahları bolsütlü 1 çay bardağı nescafe götürüyom. Zaten çay içmiyorum hiç. O kadar kaçak olsun ya. Onu içince mutlu oluyorum ben. Mutlu anne&mutlu bebek dimi Denizcim?
Evet kanama olduğu için erken yapıldı ama 28.haftada mutlaka iğne yapılıyor diye biliyorum birde bana her gitmemde indirekt coombs testi yapılıyor bu testte kan uyuşmazlığı ile ilgili.
valla arkadasa fazlasıyla katılıyorum.. bu denlı üstune dusersenız basının beladan kurtulmaz arkadaslar.. evham yapmayın onunuze gelenı canınızın cektıgını abartmadan yıyın.. hamıleyız yahuofff kızlar yaaa.ne kadan da dikkatilisiniz yaa. Valla ben her gün sabahları bolsütlü 1 çay bardağı nescafe götürüyom. Zaten çay içmiyorum hiç. O kadar kaçak olsun ya. Onu içince mutlu oluyorum ben. Mutlu anne&mutlu bebek dimi Denizcim?
Özür dilerim şimdi fark ettim
Gebelikte 28.haftada yapılması gerekiyor.Doğumdan sonra bebek babanın kan grubuna taşıyorsa anneye bir aşı daha yapılıyor.
kızlar bir kahve fincanına kaşığın ucuyla kahveyle süt koysam bişey olur mu
offf kızlar yaaa.ne kadan da dikkatilisiniz yaa. Valla ben her gün sabahları bolsütlü 1 çay bardağı nescafe götürüyom. Zaten çay içmiyorum hiç. O kadar kaçak olsun ya. Onu içince mutlu oluyorum ben. Mutlu anne&mutlu bebek dimi Denizcim?
saol canım. bu haftalarda keyfim yerinde bulantı ve kusmalarım azaldı(maşallah deyin bakalım. )Sadece sabahları oluyor Allah'ıma şükürler olsun. O da bebişimle benim aramda bi işaret Kızım, annecim iyiyim meraklanma diye mesaj yolluyo bana.
Kanama için bugün son iğnemi vurulucam. İnşallah doğuma kadar daha kanama olmaz da bir daha vurulmam.
tavsiye ettiğin gibi iyi düşünmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?