2011 Ekim Anneleri

birde neler yediklerimizi paylaşsak
daha önceki hamileliklerimde doktorum yemem gerekenlerin listesini yapardı
semizotu,ceviz ve balık günlük listede vard ı değişterek ye demişti
ama avlanma mevsimi başladı taze balık bulamayız
omega takviyesini nasıl yapıyorsunuz

süt ve cevizi midem bulandığı için uzun süre yiyip içemedim. yeni yeni günde iki bardak süt içiyorum şu birkaç gündür. cevize de başlıycam yakında, onu düşündükçe midem bulanıyor hala. biraz daha geçsin öyle başlıycam. balık yağını mide bulantın geçince vericem demişti doktorum bu gittiğimde vericek sanırım. beyaz ve kırmızı et tükettim, midem bulanmadı onlardan, her sabah 1 yumurta yemeye gayret ediyorum, işe meyve getiriyorum, ara öğünlerde meyve yiyorum. akşam da yemekle birlikte bir kase yoğurt yiyorum hepsi bir anda yediğimi düşünüp obur zannetmeyin beni, gün içine yayıyorum

tamam eslem teslim bayrağını çektik.:92::92:

Aminnn canım. İçiyorum o şurubu ama günde 1 kereden fazla içmemek için en dayanılmaz olduğu an içiyorum:84: Doktoruma gittiğimde sorucam günde kaç kere içmek serbest diye

selam kızlar.hemen hemen herkesler burada ne güzel
türkmenistandan size bunları gönderiyorum
benim de son zamanlrda acayip midem ağrıyor özlellikle akşamları.gece yatarken süt bile içsem ağrıyor ben ne ypcam bilmiyorum.

eyt beee

haaaa şöyle teslim bayraklarını mı??*

maaşallah maaaşallah deniz iyiki miden bulanıyo bide bulanmasa neler götürcen daha be güzelim 2 bardak süt vay vay vay

ya kızlar ne sanslısınız,bulantınız olmasına ragmen bırcok seyı de yıyebılıyorsunuz.. ben kırmızı et yıyemıyorum (kücüklüğümden beri)balıga da alerjım var zehırlıyor,tavuk etını de elımden geldıghınce tuketmeye calısıyorum ama oda haftada 1 anca.. yumurta süt yogurt oyle faydalı seylerle ıse nerdeyse hıc aram yok..hele yumurta 1 sene yemesem aklıma gelmez acıkcası ıcım de almıyor..eskıden farklı olarak yıyeceklerım arasına kattıgım tek sey roka..hıc sevmezdım kokusunu onceden ama sımdı bol lımonlu domateslı salatalıklı falan salata seklınde yapıyorum oyle pek sıkntı vermıyor bana..canım sıkılıyor bu duruma.. baklagıllerden de cok yıyemıyorum ınanılmaz gaz yapıyor ve mahfoluyorum... domates salatalıkla ha bıde erıkle gun gecırıyorum..

çok güzel besleniyorsun canım
hemen hemen aynı beslenme çizelgemiz,1kase yoğurt,1brd süt ve 1 şişe maden suyu içeye çalışıyorum
ben extra olarak,kuru meyvelerden tüketiyorum ara öğün yaptım kendime
taze meyveyi akşam yemeğinden sonra yemeğe gayret ediyorum
balık yağını bende sorayım bu gidişimde

birde geçen gün bir araştırma okudum,paylaşmak istedim
hamileliklerinde tavuk ve yumurta sık tüketenlerin bebekleri huzurlu bir bebeklik geçiriyormuş
ne kadar doğruluk payı var bu sefer görecem

kızlar ya ben rapor alcamya bana dedilerki yerine geçici birini bul 7-8 ay herneyse raporun bitince geri dön dediler ama geçici birini bulamıyorum napabilirim çözüm öneriniz vamı?

maaşallah maaaşallah deniz iyiki miden bulanıyo bide bulanmasa neler götürcen daha be güzelim 2 bardak süt vay vay vay

ben de onu düşünüyorum yaa iyi ki bulanmış, öyle olmasa çok yiyip gereksiz kilo alacaktım demek ki. her şeyde var bir hayır
midemin en çok bulandığı dönemde bile dr iki bardak iç demişti bana, ilk üç ay hiçbir şey yemesen olur (ne buldumsa yemişim o ayrı) ama iki bardak süt iç dedi, içemedim o zamanlar. şimdi açığı kapatmam lazım haammm senin üç bardak içmen lazım nabeer, biri bir kuzuna, biri diğer kuzuna, biri de sana :)

ben üç bardak süt içsem akşama kadar kusarım yavyum birini zor içiyorum oda uyuyo numarası yapıyorum her akşam eşim zorla uyandırıp içiriyo o unutursa falan hiç oralı olmuyorum ertesi gün gidip kontrol ediyo içmediğimi anlayınca beni dövüyo çok dövüyo

denizcim valla eşim bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizden beri artık rüya görmüyor onun yerine ben başladım:)2 akşam önce bebeğim doğmuştu ama daha parmak çocuk gibiydi yani 10 cm ancak vardı kucağıma alayım diyorum ama kucağımda kayboluyodu kokusunu içime çekmeye çalışıyodum hiç kokusunu alamıyodum bayağı üzülüyodum benim yavrum ne zaman büyücek diyodum..
dün gece de ultrasonda bebeğin kocaman pipisini görüyodum şoka giriyodum doktora bu pipi mi diyodum o da evet erkekmiş diyodu. üzülüyodum kıza kendimi çok alıştırdım diye. eşime sabah anlattım valla ben artık kız istiyorum erkek olursa bozulurum dedi. ki denizcim eşimin nasıl erkek istediğini hatırlıyosundur. artık kız manyağı oldu o da..
doktora 3 haftadır gitmiyorum yaa başladı benim kuruntular yine. inşallah perşembe günü gideyim de rahat rahat uyku uyuyayım artık....

üzüldüm canım,ama sevmesende kendini zorlasan
bende sütü sevmem ama burnumu tıkayıp içiyorum
et ürünlerini tüketemiyorsan bari baklagilleri yemeye çalış,yerken biraz kimyon ekle hem kan yapar hemde yemeğin gazını alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…