birde neler yediklerimizi paylaşsak
daha önceki hamileliklerimde doktorum yemem gerekenlerin listesini yapardı
semizotu,ceviz ve balık günlük listede vard ı değişterek ye demişti
ama avlanma mevsimi başladı taze balık bulamayız
omega takviyesini nasıl yapıyorsunuz
etycimmm hiç uğraşma o yanma geçmiyor meret... gaviscon şurup al yanında 1 kaşık iç. hiç bekleme bende hafta sonu başladım....hiç bir zararı yok prospektüsündede belirtiyor... ama bulantının ilacı yok umarım en kısa sürede son bulur bulantılarınız...
rumuzcum eslemde benim Antalyalı hemşerim
tamam eslem teslim bayrağını çektik.:92::92:
Aminnn canım. İçiyorum o şurubu ama günde 1 kereden fazla içmemek için en dayanılmaz olduğu an içiyorum:84: Doktoruma gittiğimde sorucam günde kaç kere içmek serbest diye
süt ve cevizi midem bulandığı için uzun süre yiyip içemedim. yeni yeni günde iki bardak süt içiyorum şu birkaç gündür. cevize de başlıycam yakında, onu düşündükçe midem bulanıyor hala. biraz daha geçsin öyle başlıycam. balık yağını mide bulantın geçince vericem demişti doktorum bu gittiğimde vericek sanırım. beyaz ve kırmızı et tükettim, midem bulanmadı onlardan, her sabah 1 yumurta yemeye gayret ediyorum, işe meyve getiriyorum, ara öğünlerde meyve yiyorum. akşam da yemekle birlikte bir kase yoğurt yiyorumhepsi bir anda yediğimi düşünüp obur zannetmeyin beni, gün içine yayıyorum
süt ve cevizi midem bulandığı için uzun süre yiyip içemedim. yeni yeni günde iki bardak süt içiyorum şu birkaç gündür. cevize de başlıycam yakında, onu düşündükçe midem bulanıyor hala. biraz daha geçsin öyle başlıycam. balık yağını mide bulantın geçince vericem demişti doktorum bu gittiğimde vericek sanırım. beyaz ve kırmızı et tükettim, midem bulanmadı onlardan, her sabah 1 yumurta yemeye gayret ediyorum, işe meyve getiriyorum, ara öğünlerde meyve yiyorum. akşam da yemekle birlikte bir kase yoğurt yiyorumhepsi bir anda yediğimi düşünüp obur zannetmeyin beni, gün içine yayıyorum
aaaa cnm sende mi antalyadasın bende bu sene sadece ankaradakiler çalışmış zannediyodum:)) antalyadada çalışan var demekki sevindim
eyt beee
haaaa şöyle teslim bayraklarını mı??*
maaşallah maaaşallah deniz iyiki miden bulanıyo bide bulanmasa neler götürcen daha be güzelim 2 bardak süt vay vay vay
ahh canım Antalyalıyım ama şuan Kayseride yaşıyorum
turuzim sektörindesin muhtemelen,yanılıyormuyum
anommmmm o biri donmuymuş daha yeni farkettim
kızlar ya ben rapor alcamya bana dedilerki yerine geçici birini bul 7-8 ay herneyse raporun bitince geri dön dediler ama geçici birini bulamıyorum napabilirim çözüm öneriniz vamı?
ben de onu düşünüyorum yaa iyi ki bulanmış, öyle olmasa çok yiyip gereksiz kilo alacaktım demek ki. her şeyde var bir hayır
midemin en çok bulandığı dönemde bile dr iki bardak iç demişti bana, ilk üç ay hiçbir şey yemesen olur (ne buldumsa yemişim o ayrı) ama iki bardak süt iç dedi, içemedim o zamanlar. şimdi açığı kapatmam lazım haammmsenin üç bardak içmen lazım nabeer, biri bir kuzuna, biri diğer kuzuna, biri de sana :)
selam kızzlaar herkese iyi akşamlar...
bugün saat 4ü biraz geçiyordu sanırım topikten çıktığımda, geçmişi okuyayım diye geldim ama ancak bitti. ne zormuş yahuu. gündüz gelemeyen arkadaşların sıkıntısını daha iyi anladım şimdi, daha az konuşalım gündüzleri
bir selam vereyim dedim, şimdi çıkıyorum. kendinize ve bebişlerinize çoookk iyi bakın, güzel güzel rahat rahat uyuyun ve çok güzel rüyalar görün inşallah minnoşlarımızı görürüz rüyamızda :) şahsen ben hızlı trenle yarışmak istemiyorum bu gece çoook yorgunum, mantıklı rüyalar görücem. advocate cim rüya demişken, sizin rüyalar alemini merak ediyorum, yeni gelişmeleri bekliyorum heyecanla :)
ya kızlar ne sanslısınız,bulantınız olmasına ragmen bırcok seyı de yıyebılıyorsunuz.. ben kırmızı et yıyemıyorum (kücüklüğümden beri)balıga da alerjım var zehırlıyor,tavuk etını de elımden geldıghınce tuketmeye calısıyorum ama oda haftada 1 anca.. yumurta süt yogurt oyle faydalı seylerle ıse nerdeyse hıc aram yok..hele yumurta 1 sene yemesem aklıma gelmez acıkcası ıcım de almıyor..eskıden farklı olarak yıyeceklerım arasına kattıgım tek sey roka..hıc sevmezdım kokusunu onceden ama sımdı bol lımonlu domateslı salatalıklı falan salata seklınde yapıyorum oyle pek sıkntı vermıyor bana..canım sıkılıyor bu duruma.. baklagıllerden de cok yıyemıyorum ınanılmaz gaz yapıyor ve mahfoluyorum... domates salatalıkla ha bıde erıkle gun gecırıyorum..
ne iş yapıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?