kızlar ya ben rapor alcamya bana dedilerki yerine geçici birini bul 7-8 ay herneyse raporun bitince geri dön dediler ama geçici birini bulamıyorum napabilirim çözüm öneriniz vamı?
çok güzel bir teklif
herkes yapmaz valla bunu, bravo patronlarına.
gel gör ki en lazım olduğu dönemde böyle biri bulunmaz...arkadaşların, akrabaların, senin yaptığın işi yapacak biri varsa etrafında bir araştır ama geri gelicem ona göre dersin :)
ben üç bardak süt içsem akşama kadar kusarım yavyum birini zor içiyorum oda uyuyo numarası yapıyorum her akşam eşim zorla uyandırıp içiriyo o unutursa falan hiç oralı olmuyorum ertesi gün gidip kontrol ediyo içmediğimi anlayınca beni dövüyo çok dövüyo
cnm özel şirket muhasebedeyimde tekim ben gidince boşluğu doldurmaları gerekiyo yeni alınacak birinede geçicisin desen ne kadar iyi çalışır bana sen bul dediler napcaz bilmiyorum
denizcim valla eşim bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizden beri artık rüya görmüyor onun yerine ben başladım:)2 akşam önce bebeğim doğmuştu ama daha parmak çocuk gibiydi yani 10 cm ancak vardı kucağıma alayım diyorum ama kucağımda kayboluyodu kokusunu içime çekmeye çalışıyodum hiç kokusunu alamıyodum bayağı üzülüyodum benim yavrum ne zaman büyücek diyodum..
dün gece de ultrasonda bebeğin kocaman pipisini görüyodum şoka giriyodum doktora bu pipi mi diyodum o da evet erkekmiş diyodu. üzülüyodum kıza kendimi çok alıştırdım diye. eşime sabah anlattım valla ben artık kız istiyorum erkek olursa bozulurum dedi. ki denizcim eşimin nasıl erkek istediğini hatırlıyosundur. artık kız manyağı oldu o da..
doktora 3 haftadır gitmiyorum yaa başladı benim kuruntular yine. inşallah perşembe günü gideyim de rahat rahat uyku uyuyayım artık....
yine iyilermiş bazıları acımasız hemen çıkartır benim eşimde çok sık geliyor antalyaya sizin firmayla kesin görüşmüştür.hatta manavgata taşınsak mı dedi akşam.bende al havuzlu ev gelim dedim
Kızlar dışarı çıktım bir iki iş için, hem öğle yemeğimide dışarıda yerim dedim. Hava nasıl sıcak anlatamam yanıyor resmen herkesin elinde dondurmaalsammı almasammı diye söylene söylene geldim almadım ama yemeği çok kaçırdım sanırım ilk defa, herkes yerken bende iştahlandım sanırım dışarıda nefes alıcak yerim kalmadı. Pat diye patlayacağım galiba
Bu arada PAŞAM umarım serklaj çok iyi geçmiştir ve evde dinleniyorsundur. Canım dün akşam sana çok dua ettim. Şu an haber alamıyorum ama içimden çok iyi olduğun geçiyor kendine çok dikkat et ve Allaha emanet ol..
denizcim valla eşim bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizden beri artık rüya görmüyor onun yerine ben başladım:)2 akşam önce bebeğim doğmuştu ama daha parmak çocuk gibiydi yani 10 cm ancak vardı kucağıma alayım diyorum ama kucağımda kayboluyodu kokusunu içime çekmeye çalışıyodum hiç kokusunu alamıyodum bayağı üzülüyodum benim yavrum ne zaman büyücek diyodum..
dün gece de ultrasonda bebeğin kocaman pipisini görüyodum şoka giriyodum doktora bu pipi mi diyodum o da evet erkekmiş diyodu. üzülüyodum kıza kendimi çok alıştırdım diye. eşime sabah anlattım valla ben artık kız istiyorum erkek olursa bozulurum dedi. ki denizcim eşimin nasıl erkek istediğini hatırlıyosundur. artık kız manyağı oldu o da..
doktora 3 haftadır gitmiyorum yaa başladı benim kuruntular yine. inşallah perşembe günü gideyim de rahat rahat uyku uyuyayım artık....
çok güzel bir teklif
herkes yapmaz valla bunu, bravo patronlarına.
gel gör ki en lazım olduğu dönemde böyle biri bulunmaz...arkadaşların, akrabaların, senin yaptığın işi yapacak biri varsa etrafında bir araştır ama geri gelicem ona göre dersin :)
al işte, adam el bebek gül bebek baksın sütünü ayağına getirsin bi de iftiraya uğrasın. kadın milleti değil mi :) dövüyo diyo bi de
tek yudumda içersen bişe olmuyor. ama yudum yudum içmek kötü oluyor. tek seferde hüplet canım ve 1 bardak az sana, üzgünüm ama daha çok içmelisin.
pasam tesekkur ediyor ziyaretci olarak okuyor arkadasa yardim ettigi icin atilmis temmeli giremiyor hepinize selami var serklaji ii gecmis bu sabah taburcu olmus telefonla konustum evde yatiyor kendilerine iyi baksinlar diyor
evet dövüyo ama lafla dövüyo o daha kötü denisim
süt öğğğ öğğğ öğğğ
mağdurumda mağdurum mağdurum
hanımlar sizlere doyum olmuyormuş
yapıştım çıkamıyorum,kızımın toplantısı var ona katılacağım
kendinize iyi bakın,tekrar görüşmek üzere
pasam tesekkur ediyor ziyaretci olarak okuyor arkadasa yardim ettigi icin atilmis temmeli giremiyor hepinize selami var serklaji ii gecmis bu sabah taburcu olmus telefonla konustum evde yatiyor kendilerine iyi baksinlar diyor
Aleyküm selam, sağ olsun.
İyi geçmesine sevindim, benden de selamlar. Kendine iyi baksın, yine isimle bekliyoruz yakında. (IP ile ilgili bir yasaklama varsa zor olabilir, sabit IP varsa gelemez sanırım)
Teşekkürler..
malesef yeni rumuzlada giremiyor ipden kapatilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?