2011 Ekim Anneleri

kızlar ya ben rapor alcamya bana dedilerki yerine geçici birini bul 7-8 ay herneyse raporun bitince geri dön dediler ama geçici birini bulamıyorum napabilirim çözüm öneriniz vamı?

çok güzel bir teklif
herkes yapmaz valla bunu, bravo patronlarına.
gel gör ki en lazım olduğu dönemde böyle biri bulunmaz...arkadaşların, akrabaların, senin yaptığın işi yapacak biri varsa etrafında bir araştır ama geri gelicem ona göre dersin :)

evet ya aranınca bulunmuyo işte bende dönmek istiyorum aslında ama birini bulamadım tatlım hayırlısı artık zaman bırakayım bari

al işte, adam el bebek gül bebek baksın sütünü ayağına getirsin bi de iftiraya uğrasın. kadın milleti değil mi :) dövüyo diyo bi de
tek yudumda içersen bişe olmuyor. ama yudum yudum içmek kötü oluyor. tek seferde hüplet canım ve 1 bardak az sana, üzgünüm ama daha çok içmelisin.

cnm özel şirket muhasebedeyimde tekim ben gidince boşluğu doldurmaları gerekiyo yeni alınacak birinede geçicisin desen ne kadar iyi çalışır bana sen bul dediler napcaz bilmiyorum

yine iyilermiş bazıları acımasız hemen çıkartır benim eşimde çok sık geliyor antalyaya sizin firmayla kesin görüşmüştür.hatta manavgata taşınsak mı dedi akşam.bende al havuzlu ev gelim dedim

hayırdır inşallah deyip hayra yoralım canım. bebeklerimizin bir an önce doğmasını istiyor, onları sabırsızlıkla bekliyoruz, onun etkisi sanırım. ben de doğumla ilgili rüyalar görmeye başladım. bi de ben gün içinde burda konuştuklarımızdan da etkileniyorum sanırım, gece rüyamda görüyorum. tuhaf şeyleri birleştiriyorum, garip bağlantılar kuruyorum :) gecem gündüzüm kk oldu :)
eşinin kız sevdasına sevindim :) açıkçası o kadar tutkulu bir erkek isteğinden sonra eşin mutsuz olur diye endişe ediyordum, çok sevindim şimdi böyle olmasına.
ne güzel az kaldı perşembeye, benim daha 15 gün vaar ppoff.

olabilir cnm gelin gelin antalya nüfusunu çoğaltalım hep birlikte

pasam tesekkur ediyor ziyaretci olarak okuyor arkadasa yardim ettigi icin atilmis temmeli giremiyor hepinize selami var serklaji ii gecmis bu sabah taburcu olmus telefonla konustum evde yatiyor kendilerine iyi baksinlar diyor

Canım sen avukattın dimi? Ttubba nın bir sorusu vardı. Ne diyosun onun durumuna?

bencede canım tanıdık birini bul...daha önce efes pilsen ve coca colanın bölge bayisindeydim...yönetici asistanıydım..3 yıl önce... tatillerde yerime bakması için çay işlerine bakan ablanın yeğeni geliyordu...evlendikten sonra anlaşamadık. yönetim değişti...zıtlaştım 5 yıllık emeğim vardı sonuçta....istifa etmemi beklediler..etmedim tabii :))) ama yerimede tatillerde bakan kızı getirdiler ayyyy ne sinir olmuştum..:)))

evet dövüyo ama lafla dövüyo o daha kötü denisim

süt öğğğ öğğğ öğğğ

mağdurumda mağdurum mağdurum

hanımlar sizlere doyum olmuyormuş
yapıştım çıkamıyorum,kızımın toplantısı var ona katılacağım
kendinize iyi bakın,tekrar görüşmek üzere

pasam tesekkur ediyor ziyaretci olarak okuyor arkadasa yardim ettigi icin atilmis temmeli giremiyor hepinize selami var serklaji ii gecmis bu sabah taburcu olmus telefonla konustum evde yatiyor kendilerine iyi baksinlar diyor

Aleyküm selam, sağ olsun.
İyi geçmesine sevindim, benden de selamlar. Kendine iyi baksın, yine isimle bekliyoruz yakında. (IP ile ilgili bir yasaklama varsa zor olabilir, sabit IP varsa gelemez sanırım )
Teşekkürler..

evet dövüyo ama lafla dövüyo o daha kötü denisim

süt öğğğ öğğğ öğğğ

mağdurumda mağdurum mağdurum

yaparsın yaparsın, içersiiin. aslansın sen kaplansııın.
yoksa yavrucaklar mağdur olur bak Allah korusun.

hanımlar sizlere doyum olmuyormuş
yapıştım çıkamıyorum,kızımın toplantısı var ona katılacağım
kendinize iyi bakın,tekrar görüşmek üzere

bizim de kızımızın,oğlumuzun toplantısı olsun, biz de gideliiimm
görüşürüz Espresso kendine iyi bak.

geçmiş olsun dileklerimi iletirmisin canım :79:
gerçi okuyormuşta Allah acil şifalar versin paşam en kısa zamanda aramıza katılmanı bekliyoruz
sende kendine iyi bak

Aleyküm selam, sağ olsun.
İyi geçmesine sevindim, benden de selamlar. Kendine iyi baksın, yine isimle bekliyoruz yakında. (IP ile ilgili bir yasaklama varsa zor olabilir, sabit IP varsa gelemez sanırım )
Teşekkürler..

malesef yeni rumuzlada giremiyor ipden kapatilmis

Son düzenleyen: Moderatör:
paşam paşam sen çok yaşan

mert arkadaşımız kendini yaktı

cezası ne zaman bitiyor geçmiş olsun cnm kendine dikkat et öpüyoruz seni

malesef yeni rumuzlada giremiyor ipden kapatilmis

hmm tahmin etmiştim.
hay Allah, bize en çok ihtiyacı olduğu dönemde hiç iyi olmadı bu haber. geçmiş olsun paşamcım, bir çözüm bulunur, sen şimdi iyi olmaya bak. biz hep burdayız inşallah görüşeceğiz yine.
sabit ip iptali yaptırmayı denesin hat sahibi. neyse susayım, beni de atacaklar yoksa siteden. ama çok ağır bir ceza olmuş, bunu söylemeden de edemiycem kusura bakmasınlar...

arkadaşlar hepinizi tünaydın işlerim çok yoğun vakit bulup giremiyorum, girincede konu okumaktan yazamıyorum :44: kusura bakmayın, sizleri unutmadım yaniii burdayım herşey çok güzel gidiyor, oğlumu gördüm cumartesi günü, öyle yatıyodu pıtırcığım, ama sırtı dönüktü bu sefer bende şu izin konusunda biraz muzdarip olanlardanım, konuştuk patronla ama 6 ay ücretsize pek yanaşmıyo gibi, beni doğumdan sonra çıkarın tüm haklarımı verin çıkarın diyorum, o da olmaz diyo, ayyy ne yapacağımı şaşırdım, izin verecek gibi ama beni biraz üzüyo, sıkıntıya soktu şimdiden, sanırım bu hafta üzgün olduğum için oğlumda sırtını dönmüş yatıyodu, kendime kızdım, ne be sanki dedim, izin isterim verirse verir, vermezse bi ihtar çekerim haklarımı isterim, ya hakkımı verecek, yaa iznimi artık karar onun, bana uyar dedim, hiç moral bozmayalım kızlar, Allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah dimi yaavvv

merhaba kızlar uzun zamandr yazmıyodum. ama sizi takip ediyorum. bulantılarım baya hafiflese de daha tam geçmiş sayılmaz. bu arada kızım olduğunu bi duyuruyum:) balık 2. ayımda bir kere tükettim . somondu . en yağlısı oymuş. aman biraz fazla yiyim de bebeğime faydalı olsun dedim. demez olaydım. bir daha balık yiyeyemdim. çok faydalı şeyler yediğim söylenemez. arada ceviz hurma meyve et tavuk yiyorum. yani hepsinden biraz. düzenli değil. bu aralar bebekler için olan devam sütlerinden içmeye başladım.sabahları eti cici bebeyle içiyorum:) dün de bebelac mamaları var ya onlardan aldım. muhallebisini. napıyım faydalı bişiler yemiyorum. bari onlardan yiyim dedim.58 kiloyla hamile kaldım hala 58 kiloyum. ama karnım çıktı biraz. doktorum kilo almamamdan çok memnun. eşimde. evde yemek yapamıyorum. mutfak hala mide bulandıırıcı bi şekilde kokuyo bana. bazen annemde yiyorum çoğu zamanda dışarda maalesef
bebeğim için yaptıklarımdan bahsedeyim. aldığım tek şey fb hastane çıkışı oldu:) ama hemen herseyin listesi hazır. ağustos-eylül gibi hepsini hazırlayım diyorum. isteyene hazırladığım listeyi gönderebilrim. tabi ben kendi ihtiyaclarıma göre hazırladım.bebek şekerimden, kapı süsüme kadar hemen herseye karar verdim:) oda yapmayacaktım başta. ama sonra bi dolap almak lazımla başladı sonra duvarkağıdına kadar sectim nerdeyse. çoğu seyide 1 yaşında bebeği olan kardeşim verecek olunca masraflar azaldı ve bizde bi oda kurmaya karar verdik.bir de klasik müzik cd si hazırladım kendime. arabada sabah akşam dinliyoruz kızımla. temmuzda da tatile gidicem. dr. istediğini yere gidebilrisin. ama ağustosun 15 inden sonra bi yere kıpırdayamazsın haberin olsun dedi.
ha bi de adoreden tv koltuğu aldım. sallanan cinsten. kardeşim oğlunu bu koltuk sayesinde çok kolay büyüttü. banada çok tavsiye etti. elinde kolunda deli gibi sallamaktansa bu koltuklar çok daha sağlıklı dedi. kampanya vardı 340 tlye aldım. çoğu yerde 600 tl en ucuzları.
işte böyle. hepinizi öpüyorum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…