anladım cnm saol sana da çok soru soruyoruz ama napalım idare et cnm
Teyzoşlar benim yavrunun odası hazır alıcaklarım bunlar inşallah
Odamızı halımız perdemiz resim çerçeveleri duvar kağıtları ve minderler renklendiricezAma tam olarak hayalini kurduğum mobilyalar bunlar [
ooo ne güzelmişşşş cicilerinizzz...sandalyeye bayıldım yaa ne kadardır bu acaba?
tubacım eğer hamilelik ibaresini yazmıyorlarsa da en azından aleyhine bi cümle yazılmamasına dikkat et çünkü ispat külfeti senin üzerinde. ibranemede sadece ihbar tazminatını aldığını diğer alacak haklarının(fazla çalışma, ulusal bayram, dini bayramların arife günlerinde çalıştıysan onlar vs.) ve dava açma hakkının mahfuz(saklı) olduğunu yazarak imzala.
canım haftalık 45 saati aşan çalışmalar fazla çalışma sayılır ve verilecek ücret normal çalışma ücretinin saat başına düşen miktarının % 50 yükseltilmesi suretiyle ödenir. senin haftada 7 saat fazla çalışman var(öğle aralarını 1 saat düşüyosun) yani ayda 28 saat fazla çalışman var.
ulusal bayramlarda da tatil yapmayarak çalıştığın için ayrıca çalıştığın her gün için bir günlük ücret ödenir. dini bayramlarda da arife günlerinde çalıştıysan yarım gün onlara hak kazanırsın.
şanslı yavruuu. Buldu tabi zevkli anneyi :) güle güle iyi günlerde kullanın edacım çok güzel
Ikea burda da açılacak inşallah, haziranda açılmasını dört gözle bekliyorum. Bir çok şey eksik bizim evde, yaklaşık bir yıldır ikea yı bekliyoruz, ablam ben ve bir arkadaşımız açıldığı gün gidicez :)
Odamızı halımız perdemiz resim çerçeveleri duvar kağıtları ve minderler renklendiricezAma tam olarak hayalini kurduğum mobilyalar bunlar
Odamızı halımız perdemiz resim çerçeveleri duvar kağıtları ve minderler renklendiricezAma tam olarak hayalini kurduğum mobilyalar bunlar [
ooo ne güzelmişşşş cicilerinizzz...sandalyeye bayıldım yaa ne kadardır bu acaba?
HAFTASONU AYNISINI GÖRDÜM VE YAPIŞTIM 350 Yİ DUYUNCA Bİ TİTREDİM AMA BANANE İSTİYORUM İŞTE EVLENİRKEN EVİMDE OLSUN DİYE ÇOK HAYAL ETTİM İSTEDİM O ZAMANDA ALAMAMIŞTIK BU SEFER KAÇARI YOK ALINACAK
TEŞEKKÜR EDERİZ
teyzoşlar benim yavrunun odası hazır alıcaklarım bunlar inşallah
Odamızı halımız perdemiz resim çerçeveleri duvar kağıtları ve minderler renklendiricezAma tam olarak hayalini kurduğum mobilyalar bunlar
çok cici bunlar.. Halısı, duvar kağıdı vs. Ile çok hoş olcağına eminim yeşil zeytincik...
bence hayalin neyse onu yap
HAFTASONU AYNISINI GÖRDÜM VE YAPIŞTIM 350 Yİ DUYUNCA Bİ TİTREDİM AMA BANANE İSTİYORUM İŞTE EVLENİRKEN EVİMDE OLSUN DİYE ÇOK HAYAL ETTİM İSTEDİM O ZAMANDA ALAMAMIŞTIK BU SEFER KAÇARI YOK ALINACAK
TEŞEKKÜR EDERİZ
350 mioo bi çekyat fiyatıı baya fiyatlıymışş...mobilyacılar çarşısında uygun olur belkıiiii
bence hayalin neyse onu yap
350 mioo bi çekyat fiyatıı baya fiyatlıymışş...mobilyacılar çarşısında uygun olur belkıiiii
ÇOK PAHALI EVETTABİ DAHA BASİT FORMDA OLANLARIDA VAR 75-100 ARASI
HAFTASONU ANNEMLE MODOKO MOBİLYACILAR ÇARŞISINI GEZDİK EN BASI OYUNCAK GİBİ BEBEK ODALARI 2,500 DEN AŞŞAĞI DEĞİLBENİM BU YÜKLEDİĞİM SANDALYE HARİÇ 1300 FALAN TUTUYOR ORDAN KAR ETTİĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM PARAYLADA EŞİME BU SANDALYEYİ NASIL UCUZA GETİRDİĞİME İKNA ETTİMMİ TAMAMDIR
ÇOK PAHALI EVETTABİ DAHA BASİT FORMDA OLANLARIDA VAR 75-100 ARASI
HAFTASONU ANNEMLE MODOKO MOBİLYACILAR ÇARŞISINI GEZDİK EN BASI OYUNCAK GİBİ BEBEK ODALARI 2,500 DEN AŞŞAĞI DEĞİLBENİM BU YÜKLEDİĞİM SANDALYE HARİÇ 1300 FALAN TUTUYOR ORDAN KAR ETTİĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM PARAYLADA EŞİME BU SANDALYEYİ NASIL UCUZA GETİRDİĞİME İKNA ETTİMMİ TAMAMDIR
hadi bakalımmuygun biyer blursan bende almayı düşünürüm...bebek uyutmakta falann güzell
hımmm sanırım karbonhidrat saatim geldi bugün erken geldi
ımmm ne var menüde?????
hımmm sanırım karbonhidrat saatim geldi bugün erken geldi
söyliyimmi havuçlu cevizli kek otlu peynirli poğaça ama bana kızmayın söyledim diye çünkü artık aşerme döneminiz geçti beni kandıramazsınız tamammı kimsede ayy cnm çekti demesin ona göre
peki ben kötü niyet davasını açarsam ne kadar zamanda sonuçlanır ve ne kadar para almaya hak kazanırım veya kazanabilirmiyim.ayrıca öğle yemek aramız yok yemeği yiyip geliyoruz hemen 10 dk 15 dk.nereye baş vurmam gerekiyor ilk önce..ya sanada çok soru sordum kusura bakma nolur beni en iyi anlaya sensindir bi avukat olarak şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?