2011 Ekim Anneleri

peki ben kötü niyet davasını açarsam ne kadar zamanda sonuçlanır ve ne kadar para almaya hak kazanırım veya kazanabilirmiyim.ayrıca öğle yemek aramız yok yemeği yiyip geliyoruz hemen 10 dk 15 dk.nereye baş vurmam gerekiyor ilk önce..ya sanada çok soru sordum kusura bakma nolur beni en iyi anlaya sensindir bi avukat olarak şuan..

teşekkür ederim tatlım beyenmene çok sevindim beyenmeyen çok fazla çünkü
Ikea bizim eve 10 dk yürüyerek evimin her yerinde ikea esintileri var
Senin adına çok sevindim bebeğinin şansına tam zamanında açılıcakmış
Bide ben renkli figürlü odaları sevmiyorum şeker gibi eriycek sanki bide ne kadar kullanabilirki bebeğim büyüyünce beşik yerine bu yatağı aldımmı kullanır uzun süre uygunda fiyatları

Eklentiler

• $PE260244.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 33

çok cici bunlar.. halısı, duvar kağıdı vs. ile çok hoş olcağına eminim yeşil zeytincik...

çok cici bunlar.. Halısı, duvar kağıdı vs. Ile çok hoş olcağına eminim yeşil zeytincik...

Kızlar çok sevindim ya hiç bu kadar güzel tepkiler alacağımı düşünmemiştim teşekkür ederiz
Kuzenlerim ve birkaç arkadaşım beyenmedi ağır diyen oldu karamsar diyen oldu Gerçi aksesuarlarla renklendircem diyince ikna oldular

oku oku bitmedi yahu... selam herkese.... bi taraftan okuyorum bi taraftan klasik müzik bulmaya çalışıyorum netten. çocuğum sayesinde kültürleneciğim walla

söyliyimmi havuçlu cevizli kek otlu peynirli poğaça ama bana kızmayın söyledim diye çünkü artık aşerme döneminiz geçti beni kandıramazsınız tamammı kimsede ayy cnm çekti demesin ona göre

oo günmü varrcnm nerde oturuyodunevimiz yakınsa uğrardık biiafiyet olsunn yanında sütle iyi gider
şifa olsun bebişinle sana inş...

estağfurullah canım..inan bizim ülkemizde hukukta hiç bi şeyin işleyişi net değil. dava 1 yıl gibi bir sürede sonuçlanır diye umut ediyorum ama minimum süre bu diye düşün. dava açarsan kazanırsın bence ama unutma önemli olan senin delillerinin sağlam olması. tanığın mutlaka olsun. ihbar önellerine ait ücretin 3 katı tutarında bi tazminata hak kazanırsın yani senin olayında 3 aylık maaşın kadar kötü niyet tazminatı alırsın. bi de diğer alacaklarının hesaplanışını söylemiştim zaten. maddi durumun elvermiyorsa kocaeli barosu adli yardım bürosundan avukat talep edebilirsin. ama sıkı araştırılıyor maddi imkansızlıklarının olup olmadığı. kendine bi avukat bul tubacım iş mahkemesinde dava açıcak avukatın.
ayrıca çalışma va sosyal güvenlik bak. bölge müd.lüğüne de şikayet edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…