2011 Ekim Anneleri

selam kızlar dun doktora gıttım ama kendı doktorum deıldı o yogundu kasılarımda agrı oldugundan beklemek ıstemedım rastgele bı doktora gıttım bebegımı gordum cok hareketlıydı sancılarım vardı bebegıme bırsey oldu dıye korkmustum gayet ıyıyımıs melegım cınsıyetını sordum daha cok erken dedı bırsey soylemek ıcın bende 2 kez kız bı kez erkek dendı dedım oda baktı bacakları ayrıktı bebegımın kıza benzıyor dedı bak su cızgıye benzıyo dedı ama kesın olmaz dedı cıhazıda cok kotu gosterıyodu zaten ben bırsey goremedım cızgı fılan ama cıkıntıda gormedım yanı hala ? koca bı soru ısaretım var ama % 60 kız olduguna ınanıyorum saglıklı sıhatlı hayırrlı bı beebk olsunda artık ne cıkarsa bahtımıza
rezervasyon ısımı hallettım 11 hazıranda berada olucam Allah ızın verırıse oglumla son basbasa tatılım olucak oy zamanı okullarda kapanmamıs umıt edıyorumkı kalabalık olmayacaktır oy vermıycez zaten partı tutmuyorum no problem yanı bızden haberler boyle gecmıse bakıp donucem

Bu arada geçmişe bakamadım hemen yazayım diye, umarım herkes iyidir :44:

Hazır eve erken gelmişken yemek yapayım bari eşim gelene kadar kızlar size hoş sohpetler arada bakınırım yine :)

hoşgeldin hanzade. gözün aydın, maşallah sana da bebeğine de :) sürecinin sonuna kadar hep böyle güzel haberler verirsin inşallah. senin doktorun garantici, doğumdan saatler önce söyler cinsiyetini artık :) bizi de meraktan çatlatır burda :)
lierac kreme strawberry.net te baktım, orda bile 51 tl. tekin acar, sevil parfümeri vs fiyatını düşünemiyorum artık. alıcaz napalım teşekkürler.
kolay gelsin, eline sağlık.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım. Ya senin profda poff çıktı. Heralde çocuğu doğurunca da bakıp "hımmm şimdilik birşey demek soğru olmaz, sonuçta kendi cinsel kimliğini kendi belirleyecek" falan der.

:))) ilahi rumuz güldürdün beni ama profa kızmayın..pazar günü biriyle tanıştım 8 ay boyunca bacaklarını açmamış...amanınnn dedim..peki hazırlıklar nasıl oldu dedim...tahminim kız demiş...kız çıkmış ama çok güldüm...

MELABA

eee hiç konuşmamışsınız kızlar aferin hep böyle olun merakta kalmıyorum 1 dk geçmişi okuyorum hemen anlıyorum

hadi bye bye

Canım çok sevindim güzel haberlerine, Allah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende kontrolden dönüyorum 3-5 gün sonra başlıyor vesveselenmeler. Ne kadar sıklıkla gidiyorsun kontrole canım. Ayrıca cinsiyeti bende 16. hftda öğrenmiştim. Onu da sormayı ben akıl edemedim, annem sormuştu. Ama prof. daha önce sorsaydınız söylerdim demişti. Aman sağlıklı sıhhatli doğsunlarda gerisi önemli değil.

sağol canım benimkinin de bilinçaltı rüyaları olduğunu düşünüyorum. aynen öyle bende kk hastası oldum yoğun günlerde giremiyorum nete sonra içim içimi yiyo ne konuşuyolar diye
valla canım benim eşim değişen koşullara çok çabuk uyum sağlıyı baksanaşu anda eşim kıza çok alıştı ve iyiki kız oluyo diyo

3 tüp bitirirmişiz...79 tl miş şimdi sordum...kızkardeşim satıyor...ama kakao yağınıda çok övdüler...

3 tüp bitirirmişiz...79 tl miş şimdi sordum...kızkardeşim satıyor...ama kakao yağınıda çok övdüler...

3 tüpten fazla biter sanki yeşimcim tüpü minnacık gözüktü bana, el kremi kadar valla. mustelayla fiyatlarını kıyaslayıp alacaktım, gramajlarına da bakıcam şimdi :) strawberry.net daha uygun sanki.
ablam da kakao yağı kullandı, çatlağı yok bir de ondan alıcam ben.

merhaba kızlar bayaadır gıremıyorum nasılsınız benımde oglusum olacakmıs :) cok sasrdık kız beklıyoduk hayırlısı olsun kocaman olmus oğluşum bıde ben catlaklar ıcın chonsonun vazelınını suruyorum dahamı etkılıdır acaba , vaselıne markanın body lotıon ununu aldım ama cok nemlendırmıomus gıbıme gelıo bu yuzden vazelın suruyorum

Hoşgeldin canım. Ya senin profda poff çıktı. Heralde çocuğu doğurunca da bakıp "hımmm şimdilik birşey demek soğru olmaz, sonuçta kendi cinsel kimliğini kendi belirleyecek" falan der.

Sorma canım başka doktorada gidemiyorum doktor fobim var diye birde tek bir yavrum olsun diye çok dua ettim şimdi cinsiyetinin peşindemi koşayım diyorum kendi kendime :) Hayırlısıiyi olsunda bekleyelim, çok bekledim ben şimdi beklemek zor gelmiyor sağlıklı ya iyi ya elhamdülilah diyorum :)

catlak bence vucut yapısıyla alakalı ben kullanmamıstım oglumda hıc bısey karnımda coook buyumustu amacatlagım olmadı bı arkadas kullandı pahalı kremlerde onun cok catlagı oldu ama o cok zayıftı sanıyorum zayıflar daha cok rısk altında 40 cıkmadan ıncecık olmustu yıne sans meselısı ben kremlerın ıse yarıyacagını dusunmuyorum onun ıcın yakılarımda cok kuallanan oldu kımısının catladı kımısının catlamadı umarım bızımkıler de catlamaz cuku coook kotu gozukuyor o catlaklar

merhaba,
bebeğin kaç haftalık? benim 19. haftam yarın kontrolüm var bi türlü emin olamadı doktor.
benim iki test normal çıkmıştı senin orasnın ne , yarında üçlü test için bakılıcak.. hayırlısı inş

Denizcim çok sağol canım inşallah sizlerle birlikte, hep diyorum uğurum oldunuz :) ilk başta çok tereddüt etmiştim yazmaya çok kırılgan nahif tim ama şimdi herşeyi göze aldım anı yaşıyorum bebeğimi yaşıyorum sizlerin sayesinde :) Bende hamişim benimde meleğim var ve şu anda benimle bundan güzel ne olur ki :)

Ve kreme gelince çok sordum canım üstünde çok durdum mustelayıda sordum netten doğum yapmış hamişlerin göbüşlerine bakınca korkmadım desem yalan olur, inş onlarıdna geçer ama o duruma gelmedne önce bri şeyler yapmak lazım bebe yapı kakao yağı filan sadece vücudu nemlendirir ama çatlamasını engellemez kaşıntıyı azaltır gerginliği azaltır dedi. Napalım denizcim ilerisinde düşünücez biraz arttırıp bakıcaz kendimize o resimleri görünce para filan kalmadı gözümde :)

merhaba arkadaşlar
aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? benim yarın kontrolüm var ayrıca bu testte yapılıcak, çünkü kanım negatif eşimin pozitif aynı durumda olan yada bu testle ilgili bilgisi olan var mı?

Oku oku yeni bitirdim geçmişi...
Şimdi de yemek yapmaya kalkayım, makinada çamaşır vardı, o da bitmiştir asayım onları...
Yeni katılım var bugün de, hoşgelmiş arkadaşımız...

Dün hamile pantolonu aldım lcw den... haftaya falan başlarım belki giymeye...

Bebeğim 15 haftalık olucak allah izin verirse yarın, 19 haftalık hala belli olmadımı? Başka bir doktora daha git bari yoksa doğuma kadar sürecek desene, Ay yaa beni o kadar bekletmez umarım en kötü ihtimal detaylıda öğreniriz dedi bana. Ondan önce 16. haftadan önce söylemem demişti şimdi detaylıya sarkıtıyor eğer detaylıda öğrenemessem o zaman mecbur başk abir dr. daha giderim sanırım. Öğrenenler nasıl öğreniyor. Kızlar cinsiyeti değişen oldumu henüz öğrendikten sonra?

Canım bende baktım bugün kocaman geldi gözüme giysem bile düşer dedim İki ay daha beklemem lazım galiba :)

14+ 4 sün sinem bende hemen hemen aynı sayılırım demek seninde tamkesinleşmedi? Hayırlısı olsun ve geçmiş olsun canım..

Ayy deme yaaa... Rumuzcum sana kız dememişlermiydi benmi yanlış hatırlıyorum net mi değildi yoksa :44:

benim 12. haftada söyledi erkek diye, 1 ay sonra gittimde yani 16. haftada kordon tam önüne gelmişti bi türlü emin olamadı erkek gibi ama acaba kordonumu görüyorum emin olamıyorum filan dedi. 3 hafta sonra bakarız dedi yani yarın gidicem...üçlü testide ben söledim sölemesem yapmıcak sanki çok rahat anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…