Bu arada geçmişe bakamadım hemen yazayım diye, umarım herkes iyidir :44:
Hazır eve erken gelmişken yemek yapayım bari eşim gelene kadar kızlar size hoş sohpetler arada bakınırım yine :)
hoşgeldin canım. Ya senin profda poff çıktı. Heralde çocuğu doğurunca da bakıp "hımmm şimdilik birşey demek soğru olmaz, sonuçta kendi cinsel kimliğini kendi belirleyecek" falan der.
Selam kızlar ben geldim :) Bu gün doktor kontrolüm vardı. Gece uyuyamadım acaba nasıl nasıl nasılll diye düşünmekten... Çok şükür meleğim gayet iyiymiş yanlız ben 2 liden sonra test yapmamayı düşünüyordum. Benden üçlü isteyince bebeğimin bir şeyi var sandım korktum biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim inanıyorum ben bebeğim gayet sağlıklı Allahın izniyle... kolayı sordum her gün yarım bardak içebilirsin dedi :)) O kadar içmem ama içim rahatladı. Bebeğimi görünce bu defa daha çok inandım geleceğine inşallah sağ salim devam eder. Cinsiyet tahmini yapıcaktı ama bir türlü doğru pozisyonu yakalayamadı tahminde yapsa yanılma payı olacağını söyledi yine sayın prof, diyecektim ki nasıl profsunuz siz ne uzmanlar ne operatörler söylemiş siz hala göremiyosunuz :)) neyse bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim ya bana yeter :) Darısı kontrole gideceklerin başına inşallah... Kızlar bebiş büyüdükçe daha bir inanıyorsunuz hamile olduğunuza ve daha bir gerçek geliyor. Allahım ne olur bitmesin bu rüya, arefeyi gördük bayramıda yapalım dedim içimden valla :) Çok şükür :)
Kızlarrr bu arada patronumun eşinin uzman dermatolok diyetisyenine çatlak kremi için danıştım 3 aydan sonra, göbüş, basen, kalça ve göğüse sürülmek üzere LİERAC ı önerdi ? En etkilisi ve en zararsız olanmış 3 aydan sonra gün aşırı dedi ve tabiki bol suyuda ekledi yine...
hayırdır inşallah deyip hayra yoralım canım. bebeklerimizin bir an önce doğmasını istiyor, onları sabırsızlıkla bekliyoruz, onun etkisi sanırım. ben de doğumla ilgili rüyalar görmeye başladım. bi de ben gün içinde burda konuştuklarımızdan da etkileniyorum sanırım, gece rüyamda görüyorum. tuhaf şeyleri birleştiriyorum, garip bağlantılar kuruyorum :) gecem gündüzüm kk oldu :)
eşinin kız sevdasına sevindim :) açıkçası o kadar tutkulu bir erkek isteğinden sonra eşin mutsuz olur diye endişe ediyordum, çok sevindim şimdi böyle olmasına.
ne güzel az kaldı perşembeye, benim daha 15 gün vaar ppoff.
hoşgeldin hanzade. Gözün aydın, maşallah sana da bebeğine de :) sürecinin sonuna kadar hep böyle güzel haberler verirsin inşallah. Senin doktorun garantici, doğumdan saatler önce söyler cinsiyetini artık :) bizi de meraktan çatlatır burda :)
lierac kreme strawberry.net te baktım, orda bile 51 tl. Tekin acar, sevil parfümeri vs fiyatını düşünemiyorum artık. Alıcaz napalımTeşekkürler.
Kolay gelsin, eline sağlık.
3 tüp bitirirmişiz...79 tl miş şimdi sordum...kızkardeşim satıyor...ama kakao yağınıda çok övdüler...
Hoşgeldin canım. Ya senin profda poff çıktı. Heralde çocuğu doğurunca da bakıp "hımmm şimdilik birşey demek soğru olmaz, sonuçta kendi cinsel kimliğini kendi belirleyecek" falan der.
Selam kızlar ben geldim :) Bu gün doktor kontrolüm vardı. Gece uyuyamadım acaba nasıl nasıl nasılll diye düşünmekten... Çok şükür meleğim gayet iyiymiş yanlız ben 2 liden sonra test yapmamayı düşünüyordum. Benden üçlü isteyince bebeğimin bir şeyi var sandım korktum biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim inanıyorum ben bebeğim gayet sağlıklı Allahın izniyle... kolayı sordum her gün yarım bardak içebilirsin dedi :)) O kadar içmem ama içim rahatladı. Bebeğimi görünce bu defa daha çok inandım geleceğine inşallah sağ salim devam eder. Cinsiyet tahmini yapıcaktı ama bir türlü doğru pozisyonu yakalayamadı tahminde yapsa yanılma payı olacağını söyledi yine sayın prof, diyecektim ki nasıl profsunuz siz ne uzmanlar ne operatörler söylemiş siz hala göremiyosunuz :)) neyse bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim ya bana yeter :) Darısı kontrole gideceklerin başına inşallah... Kızlar bebiş büyüdükçe daha bir inanıyorsunuz hamile olduğunuza ve daha bir gerçek geliyor. Allahım ne olur bitmesin bu rüya, arefeyi gördük bayramıda yapalım dedim içimden valla :) Çok şükür :)
Kızlarrr bu arada patronumun eşinin uzman dermatolok diyetisyenine çatlak kremi için danıştım 3 aydan sonra, göbüş, basen, kalça ve göğüse sürülmek üzere LİERAC ı önerdi ? En etkilisi ve en zararsız olanmış 3 aydan sonra gün aşırı dedi ve tabiki bol suyuda ekledi yine...
hoşgeldin hanzade. gözün aydın, maşallah sana da bebeğine de :) sürecinin sonuna kadar hep böyle güzel haberler verirsin inşallah. senin doktorun garantici, doğumdan saatler önce söyler cinsiyetini artık :) bizi de meraktan çatlatır burda :)
lierac kreme strawberry.net te baktım, orda bile 51 tl. tekin acar, sevil parfümeri vs fiyatını düşünemiyorum artık. alıcaz napalımteşekkürler.
kolay gelsin, eline sağlık.
merhaba,
bebeğin kaç haftalık? benim 19. haftam yarın kontrolüm var bi türlü emin olamadı doktor.
benim iki test normal çıkmıştı senin orasnın ne , yarında üçlü test için bakılıcak.. hayırlısı inş
Oku oku yeni bitirdim geçmişi...
Şimdi de yemek yapmaya kalkayım, makinada çamaşır vardı, o da bitmiştir asayım onları...
Yeni katılım var bugün de, hoşgelmiş arkadaşımız...
Dün hamile pantolonu aldım lcw den... haftaya falan başlarım belki giymeye...
selam kızlar dun doktora gıttım ama kendı doktorum deıldı o yogundu kasılarımda agrı oldugundan beklemek ıstemedım rastgele bı doktora gıttım bebegımı gordum cok hareketlıydı sancılarım vardı bebegıme bırsey oldu dıye korkmustum gayet ıyıyımıs melegım cınsıyetını sordum daha cok erken dedı bırsey soylemek ıcın bende 2 kez kız bı kez erkek dendı dedım oda baktı bacakları ayrıktı bebegımın kıza benzıyor dedı bak su cızgıye benzıyo dedı ama kesın olmaz dedı cıhazıda cok kotu gosterıyodu zaten ben bırsey goremedım cızgı fılan ama cıkıntıda gormedım yanı hala ? koca bı soru ısaretım var ama % 60 kız olduguna ınanıyorum saglıklı sıhatlı hayırrlı bı beebk olsunda artık ne cıkarsa bahtımıza
rezervasyon ısımı hallettım 11 hazıranda berada olucam Allah ızın verırıse oglumla son basbasa tatılım olucak oy zamanı okullarda kapanmamıs umıt edıyorumkı kalabalık olmayacaktır oy vermıycez zaten partı tutmuyorum no problem yanı bızden haberler boyle gecmıse bakıp donucem
:))) ilahi rumuz güldürdün beni ama profa kızmayın..pazar günü biriyle tanıştım 8 ay boyunca bacaklarını açmamış...amanınnn dedim..peki hazırlıklar nasıl oldu dedim...tahminim kız demiş...kız çıkmış ama çok güldüm...
Bebeğim 15 haftalık olucak allah izin verirse yarın, 19 haftalık hala belli olmadımı? Başka bir doktora daha git bari yoksa doğuma kadar sürecek desene, Ay yaa beni o kadar bekletmez umarım en kötü ihtimal detaylıda öğreniriz dedi bana. Ondan önce 16. haftadan önce söylemem demişti şimdi detaylıya sarkıtıyor eğer detaylıda öğrenemessem o zaman mecbur başk abir dr. daha giderim sanırım. Öğrenenler nasıl öğreniyor. Kızlar cinsiyeti değişen oldumu henüz öğrendikten sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?