söyliyimmi havuçlu cevizli kek otlu peynirli poğaça ama bana kızmayın söyledim diye çünkü artık aşerme döneminiz geçti beni kandıramazsınız tamammı kimsede ayy cnm çekti demesin ona göre
afiyet olsun canıım yarasın.
söz yemekten açılmışken, aheste yok yine :44:
oo günmü varrcnm nerde oturuyodun evimiz yakınsa uğrardık bii afiyet olsunn yanında sütle iyi gider
şifa olsun bebişinle sana inş...
iki üç saat sonra söyleseydin aşerdim diye feryat figan koparırdım susturamazdın valla. ama yemekten az önce geldim, çoook tokum afiyet olsun :)
estağfurullah canım..inan bizim ülkemizde hukukta hiç bi şeyin işleyişi net değil. dava 1 yıl gibi bir sürede sonuçlanır diye umut ediyorum ama minimum süre bu diye düşün. dava açarsan kazanırsın bence ama unutma önemli olan senin delillerinin sağlam olması. tanığın mutlaka olsun. ihbar önellerine ait ücretin 3 katı tutarında bi tazminata hak kazanırsın yani senin olayında 3 aylık maaşın kadar kötü niyet tazminatı alırsın. bi de diğer alacaklarının hesaplanışını söylemiştim zaten. maddi durumun elvermiyorsa kocaeli barosu adli yardım bürosundan avukat talep edebilirsin. ama sıkı araştırılıyor maddi imkansızlıklarının olup olmadığı. kendine bi avukat bul tubacım iş mahkemesinde dava açıcak avukatın.
ayrıca çalışma va sosyal güvenlik bak. bölge müd.lüğüne de şikayet edebilirsin.
bende tokum ama işte:))) herkes kilo almış bende aradaki açığı kapatiiim diye uğraşıyorum yoksam hiç cnm istemiyorrrr
düşünceli insanın hali başka oluyor canım. ortalamayı düşürdünüz, sen bizi düşünüp tekrar yükseltiyosun, cefakar arkadaşım benimhem bak zeynepcakmaz ne diyor, süt diyor, iyi gider diyor :) hadi görelim seni.
sırf sizi düşündüğüm için bunalımagirmeyin diye ben formumu koruyorumya
Aaaa cnm ne sütmü hııı içmeyi çok isterdim ama malesef yok en yakın market 1 km uzakta artık başka sefere hehehehe
Kızlar bişi sorcam
Ben eskidende göbekliydim ve hep karnımı içime çekerdim bunu yapmaya o kadar alışmışımki şimdi ara sıra karnımı içime çekmiş yakalıyorum kendimiBişi oluyomudur minnaka:85:
aslına bakarsan alacağım para için bukadar araştırmıyorum sadece işverenler diye herşeye sahip değiller istedikleri gibi hareket edemezler bilsinler die..avukata ne kadar öderim toplamda ortalama.ve ayrıca bana 30/04/2011 son çalışma günün dedi beni çağırıp ibrarnamayi imzalatıcaklardı 2 gün oldu aramadılar benim açımdan bi sorun olurmu..
şimdi bişey olmuyodur ama ilerleyen zamanlardada yapma bebiş büyüyücek sıkıştırma onu
canım eğer kötü niyetlilerse ve yarın öbür gün dava açma ihtimaline karşı mazeretsiz işe gelmedi o yüzden işten çıkarıyoruz diye planlayıp hala seni aramadılarsa sorun olabilir bi git veya ara istersen.
avukatlık asgari ücret tarifesine göre 1.100 TL. ama ben zor durumda olan ve davayı kazanacağıma kesin gözüyle baktığım olaylarda kendi müvekkilimden para almayıp dava sonunda karşı taraftan tahsil ettiğim oluyo.
TAKİP ETMEYE KALKARSAN KATILAMASSIN CANIM
ÇENEMİZ DÜŞÜK MAŞALLAH
HOŞGELDİNN :79:
Teyzoşlar benim yavrunun odası hazır alıcaklarım bunlar inşallah
Odamızı halımız perdemiz resim çerçeveleri duvar kağıtları ve minderler renklendiricezAma tam olarak hayalini kurduğum mobilyalar bunlar
Bu arada geçmişe bakamadım hemen yazayım diye, umarım herkes iyidir :44:
Hazır eve erken gelmişken yemek yapayım bari eşim gelene kadar kızlar size hoş sohpetler arada bakınırım yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?