2011 Ekim Anneleri

söyliyimmi havuçlu cevizli kek otlu peynirli poğaça ama bana kızmayın söyledim diye çünkü artık aşerme döneminiz geçti beni kandıramazsınız tamammı kimsede ayy cnm çekti demesin ona göre

iki üç saat sonra söyleseydin aşerdim diye feryat figan koparırdım susturamazdın valla. ama yemekten az önce geldim, çoook tokum afiyet olsun :)

afiyet olsun canıım yarasın.
söz yemekten açılmışken, aheste yok yine :44:

saol cnm evet yaaa aheste kulakları çınlasın

oo günmü varrcnm nerde oturuyodunevimiz yakınsa uğrardık biiafiyet olsunn yanında sütle iyi gider
şifa olsun bebişinle sana inş...

yok tatlım işyerindeyim ben artık çok fazla gezemiyorum bende evde olunca işyerine getirmek için sürekli kendime bişeyler yapıyorum işyerinde abur cubur çeşidi fazla olmadığında çok sinirleniyorum başım ağrıyo görsen hergün işe gelirken büyük bi poşet dolduruyorum ne var ne yok akşama kadar yiyorumm hımmmm gel sanada ikram edeyim

iki üç saat sonra söyleseydin aşerdim diye feryat figan koparırdım susturamazdın valla. ama yemekten az önce geldim, çoook tokum afiyet olsun :)

bende tokum ama işte:))) herkes kilo almış bende aradaki açığı kapatiiim diye uğraşıyorum yoksam hiç cnm istemiyorrrr

yok tatlım işyerindeyim ben artık çok fazla gezemiyorum bende evde olunca işyerine getirmek için sürekli kendime bişeyler yapıyorum işyerinde abur cubur çeşidi fazla olmadığında çok sinirleniyorum başım ağrıyo görsen hergün işe gelirken büyük bi poşet dolduruyorum ne var ne yok akşama kadar yiyorumm hımmmm gel sanada ikram edeyim[/QUOTE]

afiyet olsunnbizde bebişimizle evde yapar yerizz

aslına bakarsan alacağım para için bukadar araştırmıyorum sadece işverenler diye herşeye sahip değiller istedikleri gibi hareket edemezler bilsinler die..avukata ne kadar öderim toplamda ortalama.ve ayrıca bana 30/04/2011 son çalışma günün dedi beni çağırıp ibrarnamayi imzalatıcaklardı 2 gün oldu aramadılar benim açımdan bi sorun olurmu..

bende tokum ama işte:))) herkes kilo almış bende aradaki açığı kapatiiim diye uğraşıyorum yoksam hiç cnm istemiyorrrr

düşünceli insanın hali başka oluyor canım. ortalamayı düşürdünüz, sen bizi düşünüp tekrar yükseltiyosun, cefakar arkadaşım benim hem bak zeynepcakmaz ne diyor, süt diyor, iyi gider diyor :) hadi görelim seni.

Son düzenleme:
Kızlar bişi sorcam
Ben eskidende göbekliydim ve hep karnımı içime çekerdim bunu yapmaya o kadar alışmışımki şimdi ara sıra karnımı içime çekmiş yakalıyorum kendimi Bişi oluyomudur minnaka:85:

sırf sizi düşündüğüm için bunalımagirmeyin diye ben formumu koruyorumya

Aaaa cnm ne sütmü hııı içmeyi çok isterdim ama malesef yok en yakın market 1 km uzakta artık başka sefere hehehehe

şimdi bişey olmuyodur ama ilerleyen zamanlardada yapma bebiş büyüyücek sıkıştırma onu

canım eğer kötü niyetlilerse ve yarın öbür gün dava açma ihtimaline karşı mazeretsiz işe gelmedi o yüzden işten çıkarıyoruz diye planlayıp hala seni aramadılarsa sorun olabilir bi git veya ara istersen.
avukatlık asgari ücret tarifesine göre 1.100 TL. ama ben zor durumda olan ve davayı kazanacağıma kesin gözüyle baktığım olaylarda kendi müvekkilimden para almayıp dava sonunda karşı taraftan tahsil ettiğim oluyo.

yanımdaki arkadaşımla 2 gündür konuşuyorum o bakıyo personel işlerine ama daha birşey söylemediler ben seni arıcam dedi ondan bilgi alıyorum..

Yeşimm mrb sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu sana bizim formfda bişeyler yazdım bakabilirmisinn Kızlarr bu arada slmmmm

Selam kızlar ben geldim :) Bu gün doktor kontrolüm vardı. Gece uyuyamadım acaba nasıl nasıl nasılll diye düşünmekten... Çok şükür meleğim gayet iyiymiş yanlız ben 2 liden sonra test yapmamayı düşünüyordum. Benden üçlü isteyince bebeğimin bir şeyi var sandım korktum biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim inanıyorum ben bebeğim gayet sağlıklı Allahın izniyle... kolayı sordum her gün yarım bardak içebilirsin dedi :)) O kadar içmem ama içim rahatladı. Bebeğimi görünce bu defa daha çok inandım geleceğine inşallah sağ salim devam eder. Cinsiyet tahmini yapıcaktı ama bir türlü doğru pozisyonu yakalayamadı tahminde yapsa yanılma payı olacağını söyledi yine sayın prof, diyecektim ki nasıl profsunuz siz ne uzmanlar ne operatörler söylemiş siz hala göremiyosunuz :)) neyse bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim ya bana yeter :) Darısı kontrole gideceklerin başına inşallah... Kızlar bebiş büyüdükçe daha bir inanıyorsunuz hamile olduğunuza ve daha bir gerçek geliyor. Allahım ne olur bitmesin bu rüya, arefeyi gördük bayramıda yapalım dedim içimden valla :) Çok şükür :)

Kızlarrr bu arada patronumun eşinin uzman dermatolok diyetisyenine çatlak kremi için danıştım 3 aydan sonra, göbüş, basen, kalça ve göğüse sürülmek üzere LİERAC ı önerdi ? En etkilisi ve en zararsız olanmış 3 aydan sonra gün aşırı dedi ve tabiki bol suyuda ekledi yine...

Bu arada geçmişe bakamadım hemen yazayım diye, umarım herkes iyidir :44:

Hazır eve erken gelmişken yemek yapayım bari eşim gelene kadar kızlar size hoş sohpetler arada bakınırım yine :)

Son düzenleme:
Bu arada geçmişe bakamadım hemen yazayım diye, umarım herkes iyidir :44:

Hazır eve erken gelmişken yemek yapayım bari eşim gelene kadar kızlar size hoş sohpetler arada bakınırım yine :)

Hoşgeldin canım. Ya senin profda poff çıktı. Heralde çocuğu doğurunca da bakıp "hımmm şimdilik birşey demek soğru olmaz, sonuçta kendi cinsel kimliğini kendi belirleyecek" falan der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…