2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun sensen, sorunsuz bir şekilde dünyaya gelir inşallah bebeğin.
bu sabah konuşuldu bu konu, bugün sabah saatlerindeki konuşmalara bak canım endleeslove ve filiz_fidan'ın, edut un gönderilerini okursan detaylı bilgin olur, onlara da soru sorarsın olmazsa.
tiroid sıkıntını ne yaptın? düştü mü tsh? iyisindir umarım kendine iyi bak.

Benim dr. kılı kırka yaran cinsten didik didik ediyor bende korkuyorum bişey çıkacak diye, İnşallah iyi olur herşey. Bana hiç tahminde bile bulunmadı kendini alıştırırsın sonra başka bir şey çıkar dedi :)

tşk
en son 4,71 çıktı tsh. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var böle dert bende çoookkk. inş, dermanıda veriri allahım

Canımcım dün yazdım ama gözden kaçırmışın heralde. Ben 3 tüp lierac aldım. Fiyatı şuanda 133 TL'ye. Dermomarket.com'dan aldım. Tek tüpü 48,5 TL. Kapıda ödeme ile oradan alsana. ben öyle yaptım.

Bu arada tek tüp bayağı gider bence de. Dün sürdüm, yoğunluğundan mıdır nedir azıcık birşey tüm karına yetti. ve de kokusuz ve yağsız. Öyle sürdükten sonra kendimi vıcık vıcık hisstemedim.

Son düzenleme:
14+ 4 sün sinem bende hemen hemen aynı sayılırım demek seninde tamkesinleşmedi? Hayırlısı olsun ve geçmiş olsun canım..

evet canım hala muallakta ılk doktora kıza benzıyo erken ama cok erken dedı ıkıncı bısey yukarı bakıo %90 erkek cok az yıne lk gıttıgım doktora gıttım yıne kıza benzıyo dedı dun gıttıdımde kıza bencıyo dedı ama 2. oyle kesın konustukı emın olamıyorum %60 kız olduguna ınanıyorum nette arastırdım 7 ayda dahı degısen oluyomus yanı degısmıyoda doktor yanılmıs oluyomus hayırlısı dıyorum alısverıs beklıycek artık bırdahakı konturolu bıdahakı konturolume 2 hafta 2 gun var

merhaba aynı problem bende de var, sen kaçıncı haftadasın, benim yarın doktor kontrolüm var kan uyuşmazlığı testi yapılacak, sana yapılmışmıydı. ilk çocuk mu ?

yok rumuzcum gördüm, bayağı da inceledim, güzel ürün, fiyatı da uygun. strawberry her zaman daha uygun olur diye düşünerek bakmıştım bugün ama seninki daha iyiymiş, ordan alıcam ben de kapıda ödemeyi seçerim o zaman.
yağlı, vıcık bir his vermeyişi çok güzelmiş. teşekkürler canım.

Rica ederim canımcım ne demek. ben bizim sülalenin araştırmacısıyım. Kim ne alacaksa önce bana sorar bizim sülalede. Aileme göre " ailemizin akıl küpü", Eşime göre "lüzumsuz işler müdürüyüm"

Canım detaylı ultrasona girmeyecekmisin onda kesin net söylüyorlarmış herşeyi görünüyormuş kalp kapakçığına kadar sen şimdi rutin kontrolünde doktorun kız da dese emin olamayacaksın bence detaylıyı bekle 19 ve 20. haftalarda bakılıyormuş için tamamen rahat eder :)

kızlar ya tablo yapmışınız ama sayfasını bulamadım benide ekleyin neler söylemem gerek bilgi verirmisiniz

Canımcım listeyi duygu yapıyor. Duygu topik sahibi. İlk sayfaya bakarsan, rumuzunu tam görürsün.Özelden mesaj da atabilirsin. Buradan söylersen gördüğünde ekler.
Liste ilk sayfada. Oradan bakıp gerekenleri duyguya mesaj atabilirsin. Hatırladığım kadarı ile SAT, şehir, hamile kalınan kilo ve belliyse cinsiyetini söylüyorsun.

Biz çıkıyoruz teyzoşlar, yorulduk bugün. gidip dinlenme zamanı şimdi. kendinize çookk iyi bakın iyi akşamlar

kızlar ya tablo yapmışınız ama sayfasını bulamadım benide ekleyin neler söylemem gerek bilgi verirmisiniz

Hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun ,Tablo 1. sayfada ne istedikleri yazıyor canım :) Ama garanti olması için dugu7785 arkadaşımıza msj at istersen özelden daha sağlıklı olur en azından görür geçmişi okuması zor oluyor çünkü. duygu7785 konu sahibi bulman zor olmaz 1. sayfada görebilirsin onuda..

Son düzenleme:
Canlarım çıkışa son 30 dk. Rumuz, yusuf yusuf konumunda. İşleri toparlayayım.
Ya iyi ki varsınız, siz olmasanız ne yapacaktım ben. hepinizi kocaaaman öpüyorum.

Canım bende baktım bugün kocaman geldi gözüme giysem bile düşer dedim İki ay daha beklemem lazım galiba :)

ben 36 beden aldım, belini ayarlayınca oluyor, gerçi bugün evde denedim biraz hareket edince az beli düşüyor gibi geldi o yüzden de göbeğin biraz daha büyümesini bekleyeceğim... bedenini bulmuşken alayım dedim, hep 44 beden oluyordu baktığımda... aslında 38 alacaktım ama arkadaşım bollaşır zaten dedi 36 da karar kıldık...

Evet bedeninede dikkat etmek gerekiyor, ben şimdilik beklemeyi düşündüğüm için bakmadım inşallah o zamanlarda gelir :)

Evet bedeninede dikkat etmek gerekiyor, ben şimdilik beklemeyi düşündüğüm için bakmadım inşallah o zamanlarda gelir :)

artık evdeki pantolonların beli olmuyordu, etekler neyse biraz yukarı çekiyorum oluyor da...
bir de arkadaşım tecrübeli, kendisi 7 aylık hamile ve 2. bebeği; 38 hantal durur dedi, basen genişlemezse sorun değil... )

kızlar ben de 15 artı 3 günlük hamileyim.doktora haftaya gideceğiz.cinsiyeti ile ilgili en küçük bir fikrimiz bile yok.doktor amcası hiç bişe söylemedi.günler çabucak geçsin istiyorum.hemen görmek ve öğrenmek istiyorum bebeğimin cinsiyetini.bu arada kaç kilo aldınız.ben 3 kilo aldım.son bi soru daha profillerinize eklediğiniz haftalık gelişimi gösteren çizelgeleri nereden yapıyosunuz.hepsi birbirinden güzel:)))))

bebeğiniz hayırlı olsun...
ben 1-1,5 kilo arası aldım sanırım, günün saatine göre değişiyor... ))
çizelgeleri lillypie, babygaga ya da tickerfactory gibi sitelerde oluşturup profilinin kontrol panelinde "çizelge" yazan yerin karşısına kopyala -yapıştır yapıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…