merhaba arkadaşlar
aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? benim yarın kontrolüm var ayrıca bu testte yapılıcak, çünkü kanım negatif eşimin pozitif aynı durumda olan yada bu testle ilgili bilgisi olan var mı?
benim 12. haftada söyledi erkek diye, 1 ay sonra gittimde yani 16. haftada kordon tam önüne gelmişti bi türlü emin olamadı erkek gibi ama acaba kordonumu görüyorum emin olamıyorum filan dedi. 3 hafta sonra bakarız dedi yani yarın gidicem...üçlü testide ben söledim sölemesem yapmıcak sanki çok rahat anlamadım gitti.
geçmiş olsun sensen, sorunsuz bir şekilde dünyaya gelir inşallah bebeğin.
bu sabah konuşuldu bu konu, bugün sabah saatlerindeki konuşmalara bak canım endleeslove ve filiz_fidan'ın, edut un gönderilerini okursan detaylı bilgin olur, onlara da soru sorarsın olmazsa.
tiroid sıkıntını ne yaptın? düştü mü tsh? iyisindir umarım kendine iyi bak.
hoşgeldin hanzade. gözün aydın, maşallah sana da bebeğine de :) sürecinin sonuna kadar hep böyle güzel haberler verirsin inşallah. senin doktorun garantici, doğumdan saatler önce söyler cinsiyetini artık :) bizi de meraktan çatlatır burda :)
lierac kreme strawberry.net te baktım, orda bile 51 tl. tekin acar, sevil parfümeri vs fiyatını düşünemiyorum artık. alıcaz napalımteşekkürler.
kolay gelsin, eline sağlık.
Ayy deme yaaa... Rumuzcum sana kız dememişlermiydi benmi yanlış hatırlıyorum net mi değildi yoksa :44:
14+ 4 sün sinem bende hemen hemen aynı sayılırım demek seninde tamkesinleşmedi? Hayırlısı olsun ve geçmiş olsun canım..
Hemde nasıl korktum şimdiye kadar hiç böyle sorun olmamıştı bir an bebeğimi kaybediyorum diye düşündüm Allah yaştmasın diğer arkadaşlar aynı sorunu yaşamazlar umarım aşı bana çok ağır geldi iki gün sol bacağımı oynatamadım.
Kahverengi lekelenmem vardı kırmızı değildi doktor bir sorun olmadığını aşı yapıldığında tekrarlamayacağını söyledi.
Tşk ederim.Umarım bir daha olmaz artık iki kat daha fazla dikkat ediyorum.
Canımcım dün yazdım ama gözden kaçırmışın heralde. Ben 3 tüp lierac aldım. Fiyatı şuanda 133 TL'ye. Dermomarket.com'dan aldım. Tek tüpü 48,5 TL. Kapıda ödeme ile oradan alsana. ben öyle yaptım.
Bu arada tek tüp bayağı gider bence de. Dün sürdüm, yoğunluğundan mıdır nedir azıcık birşey tüm karına yetti. ve de kokusuz ve yağsız. Öyle sürdükten sonra kendimi vıcık vıcık hisstemedim.
yok rumuzcum gördüm, bayağı da inceledim, güzel ürün, fiyatı da uygun. strawberry her zaman daha uygun olur diye düşünerek bakmıştım bugün ama seninki daha iyiymiş, ordan alıcam ben de kapıda ödemeyi seçerim o zaman.
yağlı, vıcık bir his vermeyişi çok güzelmiş. teşekkürler canım.
evet canım hala muallakta ılk doktora kıza benzıyo erken ama cok erken dedı ıkıncı bısey yukarı bakıo %90 erkek cok az yıne lk gıttıgım doktora gıttım yıne kıza benzıyo dedı dun gıttıdımde kıza bencıyo dedı ama 2. oyle kesın konustukı emın olamıyorum %60 kız olduguna ınanıyorum nette arastırdım 7 ayda dahı degısen oluyomus yanı degısmıyoda doktor yanılmıs oluyomus hayırlısı dıyorum alısverıs beklıycek artık bırdahakı konturolu bıdahakı konturolume 2 hafta 2 gun var
kızlar ya tablo yapmışınız ama sayfasını bulamadım benide ekleyin neler söylemem gerek bilgi verirmisiniz
kızlar ya tablo yapmışınız ama sayfasını bulamadım benide ekleyin neler söylemem gerek bilgi verirmisiniz
Canım bende baktım bugün kocaman geldi gözüme giysem bile düşer dedim İki ay daha beklemem lazım galiba :)
ben 36 beden aldım, belini ayarlayınca oluyor, gerçi bugün evde denedim biraz hareket edince az beli düşüyor gibi geldi o yüzden de göbeğin biraz daha büyümesini bekleyeceğim... bedenini bulmuşken alayım dedim, hep 44 beden oluyordu baktığımda... aslında 38 alacaktım ama arkadaşım bollaşır zaten dedi 36 da karar kıldık...
Evet bedeninede dikkat etmek gerekiyor, ben şimdilik beklemeyi düşündüğüm için bakmadım inşallah o zamanlarda gelir :)
kızlar ben de 15 artı 3 günlük hamileyim.doktora haftaya gideceğiz.cinsiyeti ile ilgili en küçük bir fikrimiz bile yok.doktor amcası hiç bişe söylemedi.günler çabucak geçsin istiyorum.hemen görmek ve öğrenmek istiyorum bebeğimin cinsiyetini.bu arada kaç kilo aldınız.ben 3 kilo aldım.son bi soru daha profillerinize eklediğiniz haftalık gelişimi gösteren çizelgeleri nereden yapıyosunuz.hepsi birbirinden güzel:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?