bebeğiniz hayırlı olsun...
ben 1-1,5 kilo arası aldım sanırım, günün saatine göre değişiyor...))
çizelgeleri lillypie, babygaga ya da tickerfactory gibi sitelerde oluşturup profilinin kontrol panelinde "çizelge" yazan yerin karşısına kopyala -yapıştır yapıyorsunuz...
Canım detaylı ultrasona girmeyecekmisin onda kesin net söylüyorlarmış herşeyi görünüyormuş kalp kapakçığına kadar sen şimdi rutin kontrolünde doktorun kız da dese emin olamayacaksın bence detaylıyı bekle 19 ve 20. haftalarda bakılıyormuş için tamamen rahat eder :)
üç gündür gelmeyen kanamam gene başladı off ya kafayı yicem bıktım artık hamile olduğuma bi türlü sevinemedim:-((((
üç gündür gelmeyen kanamam gene başladı off ya kafayı yicem bıktım artık hamile olduğuma bi türlü sevinemedim:-((((
slm cnm hayrola ne kanaması bu?adetli hamilelıkmı geçirıyorsun...
geçmiş olsun hemen doktoru arasaydın, kaç haftalık?
cnm doktorun tek dediği tek şey yatıcaksın eee yatıyorum zaten ama gene geliyo:-/
kaç aylık ? ilk 3 ayı atlattın mı?
artık evdeki pantolonların beli olmuyordu, etekler neyse biraz yukarı çekiyorum oluyor da...
bir de arkadaşım tecrübeli, kendisi 7 aylık hamile ve 2. bebeği; 38 hantal durur dedi, basen genişlemezse sorun değil...)
Eki Görüntüle 189252
kızlar yüklemeye çalıştım resmimi ama inşallah becebilmişimdir...
evet canım çok çıkmadı ama en çok çıktığı gün bugün olduğu için heveslendim akşam eve gelince çektim resmimi sabah daha minik oluyo..15+6 haftalığım zeynebcim..hımmm az bşy çıkmışş göbiş maşalah.kaç haftalıksın cnmm
Eki Görüntüle 189252
Eki Görüntüle 189252
Çok zayıfsın canım maşallah. İnşallah böyle devam edersin çok şişmeden.
Bugün çok mutlu oldum eski komşumuzu gördüm hiç 4.5 aylıkı hamile gibi durmuyorsun dedi mutluluktan uçtuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?