2011 Ekim Anneleri

kızlar 10+3 ken çekilen ilk resmim ve 14+3 ken bugünkü halim
arada 4 hafta var sadece
ve hiç kilo almadım hatta yarım kilo vermiş halim
biri bana açıklasın lütfen bu ne şimdi

arada 4 hafta var sadece
canım valla bazen bende anlam veremiyorum benimde kilo almadan göbeğiim büyüyo..
maaşallah sana da

arada 4 hafta var sadece

Gaz ya da şişkinlik vardı belki o zaman... sağlıklı olduktan sonra takmayalım arkadaşlar, nasılsa büyüyecek göbekler, kaçınılmaz son...

cnm 16+4 günlüğüz 4 aylık olduk ama bebeğin eşi aşağıda diye bu kanamalar daha devam edecekmiş

Geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım çok zor olmalı her an korku halinde olmak bende öyle sayılırım, iyi olur inşallah belki büyüdükçe yeri değişir. Bebeğe bir zararı yoksa korkma dinlen ama yatmaya devam et ayağa çok zor biliyorum ama dünya dualar üztüne kurulu derler inşallah iyi olur :)

arada 4 hafta var sadece

Bu gaz olabilir, şişkinlik olabilir, hemen yemekten sonra çekildiysen ondan olabilir bu ne edoş bu neee :90: allam maşallah suphanallah çok cici her ay bu kadar alırsan plates topu gibi yuvarlanırsın valla demedi deme ay bende şişermişim iki hafta sonra yesemde şişsem pofff

Son düzenleme:

aslında haklısın gaz var tuvalete çıkamıyorum
2 tabak yemek 2 kase cacık yarım kilo erik yemiş halim
şaşıyorum ama pek hoşuma gidiyo ovuştura ovuştura geziyorum evde göbeğimi çok bekledim ben bu göbeği
senide görücez senideeee 1 tuvalete bakar benim 10 haftalık halime dönmem

Bir tuvalete bakar demek hee ay canım ya sağol, yoğurt ve cacık çok pis gaz yapıyor ama sonra iniyo benimkide :) bende çok bekledim o göbüşü inşallah tostombul olduğumuz zamanlarda gelir :))) ama iki resmin arasındaki kocaman fark var napayım takılmadan edemedim

Son düzenleme:

şaka yapıyorum kız bende sana takılıyorum
canım benim takıl sen hep bana
cacık ve erik beni fena yapıyo en çokta sevdiğim 2 şey

arada 4 hafta var sadece

Yeşilim aynı benim gibi olmuşsun ama şişkinlik ve gaz çoğuu benim geçen gün eklediğim göbeğim azaldı gibi Ama çok şirin olmuşsun Edacım yaa bebeğin erkek olduğu da çok belli

şaka yapıyorum kız bende sana takılıyorum
canım benim takıl sen hep bana
cacık ve erik beni fena yapıyo en çokta sevdiğim 2 şey

Bende cacığı çok seviyorum hemen hemen her akşamda yapıyorum, yoğurdu sade yiyemiyorum çünkü :) Eriğin maltasını yiyorum şu an :)) fırına yemek attım ama eşim hala gelmedi bekliyorum gelsinde yiyelim tek keyifli olmuyor beraber olunca iştahım daha iyi oluyor :) neyse ben çıkayım yavaş yavaş masayı hazırlayım 10 olucak neredeyse hala akşam yemeği yiyeceğim :)

Yeşilim aynı benim gibi olmuşsun ama şişkinlik ve gaz çoğuu benim geçen gün eklediğim göbeğim azaldı gibi Ama çok şirin olmuşsun Edacım yaa bebeğin erkek olduğu da çok belli

zehram sorma göbeğime kişilik bunalımı yaşıyor dedi meğer pek kişilikliymiş nasıl zoruna gittiyse burnuma deyecek neredeyse
teşekkür ederim güzel komşum hiç sivri değil ya hatta yayvan gibi içime şüphe düştükçe hemen gidip pipoşa bakıyorum

uuu baya geçe kalmışsınız acıktı yiyenim ayol
afiyet olsun hanzadem

ay canım göbüş nerde , maşallah bu haftada çok iyisin fit görünüyorsun hala benimde bundan çok az daha büyük ama çok az halimden memnunum ama :)
teşekkür ederim hanzadecim.ilk aylarda çok kilo almadığıma bende memnunum ama hiç belli olmaz bakalım 5. aydan sonra nolucak bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil...canım doğru sende de göbüş pek çıkmamıştı bi ara sende resmini koysana hanzadecim

Maşallah göbüşün var ama eteğin yüksek bel oluşu ve gömlek birazcık saklamış :)

Nasil saklamisim ama saka maka her gun degisiyor benim gobek

Sabahlari nerdeyse dumduz hamile degilmisim gibi , tabii gece kacamak yapmadiysam

Siskinlik bende de var patlayacak gibi oluyorum hayatimda ilk defa kabizlik nedir anliyorum

Eskiden gunde 3x cikardim tuvalete, simdi bi kere ciksam bayram edecegim nerdeyse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…