canım maaşallah seninde hiç göbüşün çıkmamış
valla kılonu tam bılemem 53 55 arası muhtemelen de gomlegının düğmesi bıraz fazla mı acılmıs..Kizlar sizce kac kiloyum? Boyum 1.67 :26:
valla kılonu tam bılemem 53 55 arası muhtemelen de gomlegının düğmesi bıraz fazla mı acılmıs..
MERHABA Filiz_Fidan
seninde kan uyşmazlığın varmış öğrendiğim kadarıyla, benim yarın kontrolüm var kan uyuşmazlığı testi yapılack bu konuda bir bilgin var mı?
yeni gördüm canım. ben de bugün çok telaşlandım enleeslove söyledi 28. haftada iğne yaptırmak gerekiyomuş ama benim doktorum doğumdan sonraki 72 saat içinde yapacaz demişti. kafam karıştı biraz kontrolde soracam artık doktoruma bakalım ne diyecek.
indirect coombs diye bi test varmış anne ile bebek arasında etkileşim olup olmama durumuna göre iğneye karar veriliyomuş sanırım. sen de yarın kontrolden sonra bilgilendir beni. kafam karıştı çünkü
herkese gunaydın
sabah kalktım evı topladım esım ve ogluma kahvaltı hazırladım sonra evı supurdum sıldım toz aldım banyoyu temızledım susledım evımı sonrada kendımı susuledım :) butun ısım bıttı sırada yemek var bıber dolması yapıcam sımdı kalkıp yanına ne yapıyım bılmıyorum valla sonrada oglumu dısarı cıkarırım belkı bugun cok guzel gecsın
günaydınlaarrr
dün çok kötü bir gün geçirdim ilk defa mesaiye kaldım 1 saat... sonra eve gidince ağla ağla öldüm zaten hiç geçmeyen baş ağrımda üstüne tuz biber oldu ama bu gün çok iyiyim kendime çeki düzen verdim başım ağrımıyor çoook şükür allahıma inşallah hep böyle olur umarım sizlerde meleklerinizde çok iyisinizdir hepinizi öpüyoruz...
günaydın arkadaşımherkese gunaydın
sabah kalktım evı topladım esım ve ogluma kahvaltı hazırladım sonra evı supurdum sıldım toz aldım banyoyu temızledım susledım evımı sonrada kendımı susuledım :) butun ısım bıttı sırada yemek var bıber dolması yapıcam sımdı kalkıp yanına ne yapıyım bılmıyorum valla sonrada oglumu dısarı cıkarırım belkı bugun cok guzel gecsın
gebelikde ağzınızda sıvı salgısında artma oldumu ölüyorum ne uykum belli ne günüm
maşallah bunların hepsini şimdi mi yaptın?
beni işteyim ama daha uyuşukluğum ve uykum gitmedi üzerimden
sıvı salgısı dediğin şey mi acaba.. ben böyle 1 - 2 saat bişey yemeyince berbat bi tat oluyo... sanki dişim çürük gibi ağzım kokuyo gibi iğrenç bişi. ve acayip midemi bulandırıyo o tat... hemen bişiler yiyorum artık tatlı tuzlu ne bulursam... geçiyo...
:44:
canım geçmiş olsun. bu arada senin bebeğinin cinsiyeti de belli değil dimi... başı ağrıyanın oğlu oluyomuş :44::44:
valla oglum erkencı oldugundan bende erken kalkıyorum kahvaltı alıskanlıgım yok tv ızletmez oglum napıyım ıslerımı bıtırıyorum sabah ılk ısım sonra kendıme cekı duzen verıyorum sonra dınlenıp yemegın basına ogleden sonraya kalınca ıs bımek bılmıyosabahkı vakıt daha bereketlı :119:
Bu arada havalar ısındı sayılır sabah yatak odasının camını acıp ıs yapmaya bayılıyorum yazın geldıgını hıssedıyorumBu arada ılkez aksam astıgım camasır sabaha kurumus cok mutlu oldum mıs kokulu camasırlarımı yerlestırdım hamıle kıyafetlerımı cıkarmıstım yıkadım denıycem bı ara
Ben dolmamı yapıyım gelırım bırazdan sızlerde toparlanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?