2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar bişi sorcam. lavabodan sonra donumu toplarken dikkatlice baktım göbüşümün sol tarafı daha şişik gibi.. daha öncede bi ka kere dikkatimi çekti . ama her zaman olmuyo bazen eşit oluyo bazen sol taraf şişik oluyo... bi anlamı varmı. bebişim hareket mi ediyo acaba...

birde biraz önce elledim göbüşüme. gbek deliğimden 7 cm falan aşağıda bastırınca elime sert bişeyler geldi sanki kol bacakmış gibi.. böyle bir serçe parmağım kalınlığında hissettiğim şeyler..kordon falan mı acaba... bebeğin okadar dışa yakın olacağını sanmıyorum çünkü, yaklaşık 1 cm içerde hemen hissediliyo bastırınca. fikri olan varmı...

en iyisi ben yatıp uyuyum mu. saçmaladım mı...???

canım elıne gelen sey bebek degıl bagırsakların .. afedersın ben kabız olunca karnıma masaj yapaım vc de bıraz da sıkınca elıme bagırsaklarım bogum bogum gelır.. ayrıca bebegı 20. haftadan sonra hıssedebılırsın oda hıssı olarak..elıne gelmez yanı.. buyuk ıhtımalle de bebek sol tarafına yaslanıyordur ondan oyle goruyorsundur.. kızkardesımdede oyle olmustu.. tkı doguma kadar bebe yattı durdu sol tarafında kızın

valla kılonu tam bılemem 53 55 arası muhtemelen de gomlegının düğmesi bıraz fazla mı acılmıs..

Evet oyle olmus bende simdi gordum, disarda boyle degildim tabii ev hali

Kilom keske o kadarcik olsa su an 67 kiloyum 3 kilo aldim, hafif gobege, goguslere ve basenlerime almisim..

MERHABA Filiz_Fidan

seninde kan uyşmazlığın varmış öğrendiğim kadarıyla, benim yarın kontrolüm var kan uyuşmazlığı testi yapılack bu konuda bir bilgin var mı?

yeni gördüm canım. ben de bugün çok telaşlandım enleeslove söyledi 28. haftada iğne yaptırmak gerekiyomuş ama benim doktorum doğumdan sonraki 72 saat içinde yapacaz demişti. kafam karıştı biraz kontrolde soracam artık doktoruma bakalım ne diyecek.
indirect coombs diye bi test varmış anne ile bebek arasında etkileşim olup olmama durumuna göre iğneye karar veriliyomuş sanırım. sen de yarın kontrolden sonra bilgilendir beni. kafam karıştı çünkü

cnm bendede kan uyşmazlığı var 28 haftada ve doğumdan sonra 72 saat içinde yapılması gerekiyor. şuan temeli kan uyuşmazlığına dayanan bi sorun var bebeğimde ödem oluştu ve sonlandırılma ihtimali var. amniyosentez yapıldı ve hemen iğnem yapıldı böyle operasyonlardan sonrada hemen yapılması gerekiyor. kanama falan olursada hemen yapılmalıymış bilginiz olsun. rabbim böyle sorunlar kimselere yaşatmasın. normalde ilk gebeliklerde sorun olmuyormuş ama benim gibi 100de bir ihtimalde gerçekleşebiliyormuş

herkese gunaydın
sabah kalktım evı topladım esım ve ogluma kahvaltı hazırladım sonra evı supurdum sıldım toz aldım banyoyu temızledım susledım evımı sonrada kendımı susuledım :) butun ısım bıttı sırada yemek var bıber dolması yapıcam sımdı kalkıp yanına ne yapıyım bılmıyorum valla sonrada oglumu dısarı cıkarırım belkı bugun cok guzel gecsın

günaydın anneleeeerrr

bugün doktoruma gidicem saat 10 gibi .... bakalım ne dicek.. 2 li tets yaptırmamıştı. şimdi 3 lü isticekmi. yada detaylı ultrasonmu diyosunuz ondan bakıcak mı acaba?? cinsiyetini hala söylemicek gibi geliyo bana ama hadi hayırlısı... ya nie liste çıkarmıyosam şu an doktora sormak için hiçbişi gelmio aklıma :44::44::44:

bi tek ben o gyneferron mudur nedir o demir ilacını kullanamadım. çok iğrenç ya. gece yatarken aliim dedim sabah olur olmaz mahvetti beni.. durmuyo midemde bi türlü... başka bi ilaç istiycem.

günaydınlaarrr
dün çok kötü bir gün geçirdim ilk defa mesaiye kaldım 1 saat... sonra eve gidince ağla ağla öldüm zaten hiç geçmeyen baş ağrımda üstüne tuz biber oldu ama bu gün çok iyiyim kendime çeki düzen verdim başım ağrımıyor çoook şükür allahıma inşallah hep böyle olur umarım sizlerde meleklerinizde çok iyisinizdir hepinizi öpüyoruz...

maşallah bunların hepsini şimdi mi yaptın?
beni işteyim ama daha uyuşukluğum ve uykum gitmedi üzerimden

:44:
canım geçmiş olsun. bu arada senin bebeğinin cinsiyeti de belli değil dimi... başı ağrıyanın oğlu oluyomuş :44::44:

günaydın arkadaşım
geçmiş olsun oğlun yaramazlık yapmış sizi üzmüş kendinide üzmüş ama şimdi iyidir umarım
senin bu sabah enerjine bayılıyorum saat 9 da her iş bitiyo yemek kalıyo hatta çoğu zamanda o bile yapılmış oluyo bizimde çocuğumuz olunca öyle olurmuyuz ki

gebelikde ağzınızda sıvı salgısında artma oldumu ölüyorum ne uykum belli ne günüm

sıvı salgısı dediğin şey mi acaba.. ben böyle 1 - 2 saat bişey yemeyince berbat bi tat oluyo... sanki dişim çürük gibi ağzım kokuyo gibi iğrenç bişi. ve acayip midemi bulandırıyo o tat... hemen bişiler yiyorum artık tatlı tuzlu ne bulursam... geçiyo...

maşallah bunların hepsini şimdi mi yaptın?
beni işteyim ama daha uyuşukluğum ve uykum gitmedi üzerimden

valla oglum erkencı oldugundan bende erken kalkıyorum kahvaltı alıskanlıgım yok tv ızletmez oglum napıyım ıslerımı bıtırıyorum sabah ılk ısım sonra kendıme cekı duzen verıyorum sonra dınlenıp yemegın basına ogleden sonraya kalınca ıs bımek bılmıyosabahkı vakıt daha bereketlı :119:
bu arada havalar ısındı sayılır sabah yatak odasının camını acıp ıs yapmaya bayılıyorum yazın geldıgını hıssedıyorum bu arada ılkez aksam astıgım camasır sabaha kurumus cok mutlu oldum mıs kokulu camasırlarımı yerlestırdım hamıle kıyafetlerımı cıkarmıstım yıkadım denıycem bı ara
ben dolmamı yapıyım gelırım bırazdan sızlerde toparlanın

ya canım tükürük bezleri aşırı çalışıyor yutamıyorum elimde şişe 6 gündür gece uyuyamıyorum boğulcak gibi oluyorum bügün midemde yanmada başladı ve daha 5 hafta 5 günlük hamileyim haf oldum ya

:44:

canım geçmiş olsun. bu arada senin bebeğinin cinsiyeti de belli değil dimi... başı ağrıyanın oğlu oluyomuş :44::44:

günaydın esfacığımm:80:
doktora gideceksin he ne büyük mutluluk benimde randevum cuma günü cinsiyeti o zaman söylerim demişti doktor ama bütün umutlarımı cuma ya bağladım seninkinide söyler artık heralde kocaman olmuşunuz annesiiiii
benim gönlümden hep kız geçti ama artık pek de bişey söyleyemiyorum şimdiye kadar kızım diye sevmek oyun gibi geliyordu bana şimdi iş ciddiye bindi hayırlısını diliyorum

sinemcim maşallah ben okurken yoruldum sabah sabah senin bu yaptılarını ben cumartesi pazara yayarak yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…