- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
sinemcim maşallah ben okurken yoruldum sabah sabah senin bu yaptılarını ben cumartesi pazara yayarak yapıyorum
evet dolma olmasaydı yemek ısımde bıtmıs olurdu kararsız kaldım etlımı etsızmı onun ıcın ara verdım cocuktan sonra ben boyle oldum yoksa uyurdum saatlerce sonra tv basına sonra kahvaltı saat 1 ı bulurdu sonra ıs yamayada yemek yapmayada usenırdım ama oglum erkenden benı ayaga dıkıyo artık otomatıklestım oglum 9 dada kalksa ben yatamıyorum ıslerımı yapıorum belkı gımsaya gıderım bugun kızıma cıcı bakmayagünaydın arkadaşım
geçmiş olsun oğlun yaramazlık yapmış sizi üzmüş kendinide üzmüş ama şimdi iyidir umarım
senin bu sabah enerjine bayılıyorum saat 9 da her iş bitiyo yemek kalıyo hatta çoğu zamanda o bile yapılmış oluyo bizimde çocuğumuz olunca öyle olurmuyuz ki
bende calısıyo olsam aynı durumda olurdum sabah anca hazırlanır ınsan zaten allah kolaylık versınsinemcim maşallah ben okurken yoruldum sabah sabah senin bu yaptılarını ben cumartesi pazara yayarak yapıyorum
üzülme kızım hepimiz aynıyız ya... hatta bazen yapamıyorum bile... işle beraber götüremedim zaten bi türlü şu eviama sineminki ayrı bişi...anne gücü sanırım... bizde olmadığı için bilemeyiz
günaydın tatlım...Herkeseee güünaydınnnn........
geçmiş olsun canım keşke bol bol dinlenebilsen çabuk atlatırsın bol bol vitamin al bari zayıf düşme...Kızlarrr günaydınn....akşam ateşlendim dr aradım parol yada minoset iç dedi parol aldım..ama faranjitim var benim boğazım çok kötü..kbb git dedi antibiyotik verirse konuşalım dedi...çok korktum yine ya..bu kezde ateş buldu...
huu huugünaydın kızlar ve enn tatlı bebişleriii
ay Allah korusun canım yacnm bendede kan uyşmazlığı var 28 haftada ve doğumdan sonra 72 saat içinde yapılması gerekiyor. şuan temeli kan uyuşmazlığına dayanan bi sorun var bebeğimde ödem oluştu ve sonlandırılma ihtimali var. amniyosentez yapıldı ve hemen iğnem yapıldı böyle operasyonlardan sonrada hemen yapılması gerekiyor. kanama falan olursada hemen yapılmalıymış bilginiz olsun. rabbim böyle sorunlar kimselere yaşatmasın. normalde ilk gebeliklerde sorun olmuyormuş ama benim gibi 100de bir ihtimalde gerçekleşebiliyormuş
herkese gunaydın
sabah kalktım evı topladım esım ve ogluma kahvaltı hazırladım sonra evı supurdum sıldım toz aldım banyoyu temızledım susledım evımı sonrada kendımı susuledım :) butun ısım bıttı sırada yemek var bıber dolması yapıcam sımdı kalkıp yanına ne yapıyım bılmıyorum valla sonrada oglumu dısarı cıkarırım belkı bugun cok guzel gecsın
üzülme kızım hepimiz aynıyız ya... hatta bazen yapamıyorum bile... işle beraber götüremedim zaten bi türlü şu eviama sineminki ayrı bişi...anne gücü sanırım... bizde olmadığı için bilemeyiz
Herkes nereye kayboldu:44: neyse ben de kahvaltımı hazırlayım bari:82:
günaydın tatlım...
geçmiş olsun canım keşke bol bol dinlenebilsen çabuk atlatırsın bol bol vitamin al bari zayıf düşme...
Geçmişi okumaya üşeniyorum valla, herkes nasıl keyifler iyidir inş.
yeşimcim geçmiş olsun, bu havalar mahvetti bizi. Bende artık kronikleşti enfeksiyon, bide faranjit olunca boğaz ağrım hiç geçmiyor. Bu sabah yine aynı ağrıyşa uyandım, en ufak bişeyde tekrarlıyor:97:
Kızlar benim çok ciddi bir sorunum var. DoymuyorumAkşamı sadece çorba, yanına meyve ya da yoğurt ile geçiriyorum ama sabah saatlerinde kurt gibi açım aççç :84:
Sabah saat 6 buçuk-7 arası kahvaltı yapıyorum. 8.30'da şirkete gelince bir sandviç yiyorum, peynir, domates, salatalık, biber li oluyor çoğunlukla. ya da yağ ve reçelli. Her gün rutin yapıyorum bunu. buna rağmen şuan çok açım. off çok kilo alıcam ben bu gidişle
Kızlar benim çok ciddi bir sorunum var. DoymuyorumAkşamı sadece çorba, yanına meyve ya da yoğurt ile geçiriyorum ama sabah saatlerinde kurt gibi açım aççç :84:
Sabah saat 6 buçuk-7 arası kahvaltı yapıyorum. 8.30'da şirkete gelince bir sandviç yiyorum, peynir, domates, salatalık, biber li oluyor çoğunlukla. ya da yağ ve reçelli. Her gün rutin yapıyorum bunu. buna rağmen şuan çok açım. off çok kilo alıcam ben bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?