2011 Ekim Anneleri

sinemcim maşallah ben okurken yoruldum sabah sabah senin bu yaptılarını ben cumartesi pazara yayarak yapıyorum

üzülme kızım hepimiz aynıyız ya... hatta bazen yapamıyorum bile... işle beraber götüremedim zaten bi türlü şu evi ama sineminki ayrı bişi...anne gücü sanırım... bizde olmadığı için bilemeyiz

evet dolma olmasaydı yemek ısımde bıtmıs olurdu kararsız kaldım etlımı etsızmı onun ıcın ara verdım cocuktan sonra ben boyle oldum yoksa uyurdum saatlerce sonra tv basına sonra kahvaltı saat 1 ı bulurdu sonra ıs yamayada yemek yapmayada usenırdım ama oglum erkenden benı ayaga dıkıyo artık otomatıklestım oglum 9 dada kalksa ben yatamıyorum ıslerımı yapıorum belkı gımsaya gıderım bugun kızıma cıcı bakmaya
bu arada kızlar ogluma CA magzasından cok cıcıler almıstım hem uygun oluyo hem cok seker ankamal ve antareste var bu magza ayrıca mothercare pahalı ama ındırımını yakalarsanız cok guzel urunlerı ozellıkle cıtcıtlı badılerı hadı ben kactım dolma beklemezz

sinemcim maşallah ben okurken yoruldum sabah sabah senin bu yaptılarını ben cumartesi pazara yayarak yapıyorum
bende calısıyo olsam aynı durumda olurdum sabah anca hazırlanır ınsan zaten allah kolaylık versın

anne gucu olabılır tabı hosuma gıttı bu calısan ev hanımı olmak zor yanı ıs ve evı yurutmek ınsan yorgun gelır zaten allah yardımcınız olsun dogum ıznınız bol olur ınsallah

Kızlarrr günaydınn....akşam ateşlendim dr aradım parol yada minoset iç dedi parol aldım..ama faranjitim var benim boğazım çok kötü..kbb git dedi antibiyotik verirse konuşalım dedi...çok korktum yine ya..bu kezde ateş buldu...

Herkeseee güünaydınnnn........
günaydın tatlım...
geçmiş olsun canım keşke bol bol dinlenebilsen çabuk atlatırsın bol bol vitamin al bari zayıf düşme...

Geçmişi okumaya üşeniyorum valla, herkes nasıl keyifler iyidir inş.
yeşimcim geçmiş olsun, bu havalar mahvetti bizi. Bende artık kronikleşti enfeksiyon, bide faranjit olunca boğaz ağrım hiç geçmiyor. Bu sabah yine aynı ağrıyşa uyandım, en ufak bişeyde tekrarlıyor:97:

Günaydııınnnn:80::80:

ay Allah korusun canım ya ((( kan uyuşmazlığı ödem de mi yapıyo. acaba ikinizin kanı etkileşime geçtiği için mi? ama senin de dediğin gibi ilk çocuklarda sorun olmazmış ki!!!
Allah yardımcın olsun inş. her şey yoluna girer.

sinem enerjinden yollasana bana saat 9.30da kalkıorum 11e kadar anca kahvaltıya oturuyorum mutfak göçmüş durumda :/ valla helal olsun sana

ben anne olsam da ruhum belli benden ev hanımı olmaz ama işe gitmekten de sıkıldım.Boş boş oturayım istiyorum çok tembelim çoookkk

Herkese günaydıın:89:
Göbüşler çıkmış meydaane. Maşallah hepinize hanımlar, çok tatlı gözüküyosunuz ama advocate ye hamile demeye bin şahit ister :) ona ekstra on puan on puan on puan
Leynacım başın ağrıyormuş, geçmiş olsun canım çok fena baş ağrısı. Bugüne bir şeyin kalmamıştır umarım. Geçen gün bana da başı çok ağrıyanın oğlu olur dediler, belki bizim bütün tahminler alt üst olacak :) bakalım görücez cuma günü.
Yeşimcim sana da geçmiş olsun, işe gitmeme imkanın varsa evde dinlenseydin keşke bugün. hastayken yaşam kalitesi düşüyor insanın, ben şahsen çok mutsuz oluyorum. İlerleyen saatlerde toparlanır, çok daha iyi olursun inşallah canım.
Sabah evden çıkasım gelmedi, evde olup temizlik ve yemek yapasım vardı, zaten kırk yılda bir uğrar bu his, onu da evde bırakıp geldim
Herkese iyi bir gün diliyor, hepinizi öpüyorum güzeller

günaydın tatlım...

geçmiş olsun canım keşke bol bol dinlenebilsen çabuk atlatırsın bol bol vitamin al bari zayıf düşme...

nerde leynam dinlenmek...izin isteme canlarını iste bunların...ama izin aldım yüzsüzleştim galiba çocuğum bunlarda önemli 2 de çıkıcam kbb ye gidicem...ateş iyi değil biliyorsunuz bebek için zararlı..ondan korkuyorum yoksa faranjite pabuç bırakmam bennnnn :))

Kızlar benim çok ciddi bir sorunum var. Doymuyorum Akşamı sadece çorba, yanına meyve ya da yoğurt ile geçiriyorum ama sabah saatlerinde kurt gibi açım aççç :84:
Sabah saat 6 buçuk-7 arası kahvaltı yapıyorum. 8.30'da şirkete gelince bir sandviç yiyorum, peynir, domates, salatalık, biber li oluyor çoğunlukla. ya da yağ ve reçelli. Her gün rutin yapıyorum bunu. buna rağmen şuan çok açım. off çok kilo alıcam ben bu gidişle

ahestecim sende dikkat et canım....benim ki eşimin yüzünden oldu...yoğurdun içine buz koymuş...bir güzel yedim ve ertesi günü sonuç ortada....

oyyy oyyy oyyy kahvaltı üstüne sandviç haaaaa....ama evde yediğin kahvaltıya bağlı 1-2 dilim ekmek yiyorsan biraz fazla gibi geldi bana ama sen zayıfsın takma kafana :)

günaydın kızlarrrr herkes iyidir umarım ..uzun süredir giremiodum ne geçmiş olmuş okuyamadım muhabbettende mahrum kaldım e artık ayaklandık iyiden iyiye bulantılar falanda geçince ..iştahta arttı nolcak bu halim.. göbişte çıktı biraz azcık daha büyüsede tam bebek olduğu anlaşılsa göbek gibi duruyo daha garip gelio biraz .. ama sanırım hissetmeye başladım pıt pıt edio yatarken.. başka hisseden varmı

Senin o akşam yemeği aparatif gibi olmuş bu halde çorbayla, yoğurtla karın mı doyar.. Bizde akşam sekiz gibi yemiştik yemek, geç de yattım ama saat üçte çalar saat gibi uyandım. Arada öyle oluyor açıkınca uynadırıyor kuzum ben de sık ve az yemeye çalışıyorum canım, pek başarılı olmasamda idare ediyorum

Şey dicem ya ben gece bi türlü yatış pozisyonu bulamıyorum, uyuyamadım bi türlü. Sağa dönsem kolum ağrıyor, sola dönsem çarpıntı fena yapıyor. Düz zaten oldum olası yatamam, yüzüstü şimdi hiç olmuyor.. Ne yapsam bilemedim, sağ sol yapa yapa nasıl uyuduğumu bilemedim:97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…