OYY AHESTEM MAŞALLAH 17 HAFTALIK OLMUŞSUNUZ
OĞLUMUN KANKASINI AÇ BIRAKMA
HAYDİ AFİYET OLSUN
Senin o akşam yemeği aparatif gibi olmuşbu halde çorbayla, yoğurtla karın mı doyar.. Bizde akşam sekiz gibi yemiştik yemek, geç de yattım ama saat üçte çalar saat gibi uyandım. Arada öyle oluyor açıkınca uynadırıyor kuzum ben de sık ve az yemeye çalışıyorum canım, pek başarılı olmasamda idare ediyorum
Şey dicem ya ben gece bi türlü yatış pozisyonu bulamıyorum, uyuyamadım bi türlü. Sağa dönsem kolum ağrıyor, sola dönsem çarpıntı fena yapıyor. Düz zaten oldum olası yatamam, yüzüstü şimdi hiç olmuyor..Ne yapsam bilemedim, sağ sol yapa yapa nasıl uyuduğumu bilemedim:97:
günaydın kızçeler size;
vede bıdıklarınıza
aheste gece üçte ne yiyon doğru söyle yarım ekmek arası ne? hadi merak ettim aslında senin adın çıkmış denize baksana sadece aperatif olarak 1 ekmek arası yarım ekmek yiyo sanırım o yediklerini anlatırken ben yoruldummmmm
ya gecee rüyamda survivor taner'i gördüm. bu aralar hafta sonu eşimle onu izliyoruz adam bildiğin çatlak ma çok komik. gerçi bu rüyadan sonra artık izlemiyeyim bilinçaltıma yerleşti çatlak bi şey değil oğlum ona benzeyecek Allah korusun!!!!
sağol denizcimmHerkese günaydıın:89:
Göbüşler çıkmış meydaane. Maşallah hepinize hanımlar, çok tatlı gözüküyosunuzama advocate ye hamile demeye bin şahit ister :) ona ekstra on puan on puan on puan
Leynacım başın ağrıyormuş, geçmiş olsun canım çok fena baş ağrısı. Bugüne bir şeyin kalmamıştır umarım. Geçen gün bana da başı çok ağrıyanın oğlu olur dediler, belki bizim bütün tahminler alt üst olacak :) bakalım görücez cuma günü.
Yeşimcim sana da geçmiş olsun, işe gitmeme imkanın varsa evde dinlenseydin keşke bugün. hastayken yaşam kalitesi düşüyor insanın, ben şahsen çok mutsuz oluyorum. İlerleyen saatlerde toparlanır, çok daha iyi olursun inşallah canım.
Sabah evden çıkasım gelmedi, evde olup temizlik ve yemek yapasım vardı, zaten kırk yılda bir uğrar bu his, onu da evde bırakıp geldim
Herkese iyi bir gün diliyor, hepinizi öpüyorum güzeller
Filizcim bence bu dönemde neyi ve kimi izlediğine dikkat et canımZaten yeterince atraksiyonlu rüyalar görmeye başladık
Kızlar bişi sorcam afedersiniz, gece wc ye kaç defa kalkıyosunuz. Bu ara ben sıkça çıkmaya başladım, bi de kalkınca ağzım kuruyor su içiyorum. Tabi sonu gelmiyor böyle oluncaa
haklısın canım ama eşim film izletmiyo artık tuhaf tuhaf bi çoğu çünkü e öyle bir gecer zaman ki desen oğlum ağlak bi çocuk olacak onu izleye izleye eğlenceli şeyler izliyeyim diyorum bu seferde enteresan tipler var ne bilim ya bi şey de izleyemez olduk artık
gece ben de çok sık çıkıyorum tuvalete 3-4 kez genelde. ağız kuruluğu da var bende ama ben gece yatamıyorum sol kolum ağrıyor,sağa dönsem bile sol kolum ağrıyor sırt üstü yatınca nefes alamıyorum zaten sabit yatmam deli danalar gibi bi o yana bi bu yana oynatırım kendimi. bi de alerjim var kronik geceleri bazen ağzım açık kalıyo sonra öğlene kadar o kurluk devam ediyo. metal yemişim gibi bi his uyandırıyo bende.
bir dokun bin ah işit benden valla. ne ararsan var
canım akşamı hafif atlatıyosun sabah o kadar önemli değil ki ayrıca o sandviç senin ara öğünün tamammıKızlar benim çok ciddi bir sorunum var. DoymuyorumAkşamı sadece çorba, yanına meyve ya da yoğurt ile geçiriyorum ama sabah saatlerinde kurt gibi açım aççç :84:
Sabah saat 6 buçuk-7 arası kahvaltı yapıyorum. 8.30'da şirkete gelince bir sandviç yiyorum, peynir, domates, salatalık, biber li oluyor çoğunlukla. ya da yağ ve reçelli. Her gün rutin yapıyorum bunu. buna rağmen şuan çok açım. off çok kilo alıcam ben bu gidişle
ben geldım dolmamı corbamı yaptım ogluma yarım kalan kahvaltısını bıtıttırıp kahvaltıı yaptım ama moralım bozuldu doma ıcım artmıstı tencerede yer kalınca 3 tane domates doldurdum domatesler cok su verdı 2 mınık dolmamın ıcını su doldurdu dagılcak gıbı duruyo domatesler bırını aldım tadına baktım pısmemıstı suyundan alıp doktum bıraz umarım guzel olur dolmam yaptıgım yemegı begenmeyınce moralım cok bozuluyo suan cok mutlu olmalıydım halbukı evım temızlenmıs oglum doymus yemeklerım hazır moralımı bozmaya yer arıyorum sırtımda cok agrıyo yoruldum
Allah başka dert vermesin sinemcimüzülme, domatesin suyuyla daha güzel pişerdi bence. Hemde suyunu çektikçe koymak daha iyi oluyor.. güzel olur, dolmayı her türlü severim yanına da cacık yap emii bu arada sana tebrik veriyorum arkadaşım
Geçmiş olsun oğlun nasıl oldu canım bişi çıkmadı dimi daha sonra, okudum geçen gün ama sen pek gelmiyorsun bu ara soramadım.
Sahi dün bende pek hamarattım, evimi bi güzel temizledim, yemek yaptım, balkonu yıkayıp çamaşır astım. Hatta akşam örgü bile örüp kitap bile okudumMutfağımı mis gibi bırakıp yattım son olarak. Yalnız bi sorun var, ben yorgunluktan uyuyamadım Sen bu tempoya nasıl dayanıyorsun:44: Ben önce arı gibiydim ama şimdi azıcık ayaklansam hemen nefe nefes kalıyorum çok çabuk yoruluyorum...:97:
umarım guzel olur yapıcam cacık aklımda zaten :) oglum ıyı cok sukur teyzesı atlattık
suan butun ısım bıttı camasır utu dunden bıtmıstı yanı yorgunlugum gecıyo aksama aksam butun evı toplayıp duzenlıyıphatta mopsetleyıp yatıyorum boylece sabah ev dduzgun oldugundan sabah ıs yapasım gelıo bu saaten sonrakı ısım oglumu oyleyemegı yedırmek aksam esımı ve oglumu yedırmek dagıttıklarını toplamak oglumla oda yormuyo ama uyuyamadıgımda ve sınırlı oldugumda papatya cayı ıcıyorum ılk basta begenmedım ama sekersız guzel oluyo ıse yarıyo oylenıcme ama uyku yapıo :) bu arada sutude artıyo kızlar bılgınız olsun :)
dolmam pıssın annemı arıycam dısarı cıkmak ıcın umarım bahane bulmaz :)
bu arada benım karnımda cok buyudu oglumdada boyledı 5 aylıkken bıle 7 aylık duruyordu
Maşallah.. Aslında evet akşam toplu bırakınca, sabeh içi ferah oluyor insanın:)) Bende toplayıp yattım rahatım şimdi. Papatyayı severim, dediğin gibi iyi geliyor, yataga geçmeden içip içmemekte kararsız kalıp biraz da üşenince içmemiştim. Benim de karnım akşamları bir ay önden gidiyor
Maşallah.. Aslında evet akşam toplu bırakınca, sabeh içi ferah oluyor insanın:)) Bende toplayıp yattım rahatım şimdi. Papatyayı severim, dediğin gibi iyi geliyor, yataga geçmeden içip içmemekte kararsız kalıp biraz da üşenince içmemiştim. Benim de karnım akşamları bir ay önden gidiyor
bu arada kız ısmı onerılerınızı beklıyorum ben zeynep ısmını cok severdım hep kızım olursa zeynep koyucam derdım ama sımdı sanıyorum yenı tanıdıgım ınsanlardan dolayo sogudum bıraz ama aklımda sadece zeynep ve humeyra var kız ısmı nekadar azmıs anlamı guzel olsun ıstıyorum bıde mubarek bırılerının ısmı kunyesı lakabı vs olsun ıstıyorum
Kızlarrr günaydınn....akşam ateşlendim dr aradım parol yada minoset iç dedi parol aldım..ama faranjitim var benim boğazım çok kötü..kbb git dedi antibiyotik verirse konuşalım dedi...çok korktum yine ya..bu kezde ateş buldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?