ya canım tükürük bezleri aşırı çalışıyor yutamıyorum elimde şişe 6 gündür gece uyuyamıyorum boğulcak gibi oluyorum bügün midemde yanmada başladı ve daha 5 hafta 5 günlük hamileyim haf oldum ya
Tam kalkıyım diyordum sana yazıp öyle kalkıyım. Evet zeynep güzel isim bende severim, ama dediğin gibi zeynep, ayşe, fatma ismini taşıyan hiç hoşlanmadığım insanlar olunca soğudum. Hümeyra da güzel. Zeynep efza da güzel olur. Saliha, mehlika, rümeysa, dilara, merve, nurefşan(nursaçan manasına geliyor) gülefşan.. Bunlar şimdilik aklıma gelen sevdiğim isimler sinemcim, hele bi kesinleşsin kızın buluruz inş
Hadi ben kaçtımm.. Görüşürüzzz:80:
Güanydın
Üçlü testimiz iyi çıktı ayrıntılı ultrason için gün aldık 31 Mayıs
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende ekim annesi olucam inşallah 2 yaşında birde kızım var
Hoş geldin Sümeyye bilgilerini yazarsan Duygu arkadaşımız listeye ekler seni
Güanydın
Üçlü testimiz iyi çıktı ayrıntılı ultrason için gün aldık 31 Mayıs
Leynacım geçmiş olsun başın ağrıyormuş.
Yeşim aman kendine dikkat et. Faranjit bende de var. ne olduğunu bilirim. Ahh ilaç da alamıyosun şimdi. Günde 1 tane kivi yesen çok iyi gelir aslında.
Bende bugüne kötü başladım. Yine öğleye kadar bişey durmadı midemde. 5-6 gündür alışmıştım, rahatlığa. Çok moralim bozuldu. neyse şimdi hafifledi de size yazayım bari dedim.
Akşam yine göbek şov yapılmış. Advocate müthiş görünüyorsun tatlım. Helal sana. Bende ctesi 16 haftalık olacağım. Onu bekliyorum. Göbüşün belli olmuo diyorlardı, bende 16. haftayı bekleyeyim de o zaman çekeyim bari demiştim. Bugün iş arkadaşlarım, belli olmuş artık dedi.
kızlar ben iki porsiyon yemeye başladım doymuyorum ne yapçam.şimdiye kadar 3 kilo aldım ama artçak gibi:78:
bence hiç korkmaa kilo almaktan kilo verilirr bizim gibi yiyemeseydin besinleri doğal yollardan alamasaydın serum takılcaktın hep ondannn haline bin şükürr tatlımmmmmm
canım hoşgeldin aramıza..teşekkür ederim canım sat 4 ocak kilo 46 bebeğimin cinsiyeti inşallah cumartesi belli olucak
canım hoşgeldin aramıza..
2 yaşında bebeğin var ve 46 kilomusun sümeyye maaşallah sana boyun kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?