2011 Ekim Anneleri

ooo canım sen daha yolun başındaymışın. Bizde de oldu merak etme. çok kötü bir duygu ama geçici. Sıkma canını. Ben 16. haftama giricem hala arada oluyor ama sonra geçiyor. Allah kolaylık versin. Bizim arkadaşların çoğu zor dönemleri atlattı. Darısı sana inş.

saol canım ısımler ıcın gorusuruz :80:

Güanydın

Üçlü testimiz iyi çıktı ayrıntılı ultrason için gün aldık 31 Mayıs

gözün aydın canım.

bu arada sinemcim mopsetledim diyosun ya evi mop tan memnun musun? ya da kullanan arkadaşlar memnun musunuz?

ben viledayla siliyorum ama hiç temizlemiyo bence üstten ıslatıyo sadece. normalde de elle silmeyi sevmezdim aşağlık komplksi yapıyo bende. şimdi istesem de yapamıyorum zaten. siz nasıl yapıyosunuz?

kızlarr sık giremiyorummmm çok yoğunuzzzz aşırı yoğun bi belediyee burasııı ascıkta halsizimm bakamıyorum hepiniz iyisinizdir inşallah istanbulda bugün hava çok basıkkk kapalıı ama sizi özlediimm herkes kendine ve minnoşlarınaa ii baksıınn teyzesii yer onlarııı yeeeeerrrrrrrrrrrrr

rumuzumm sağol canım ben bu gazla gider bi yürüyüş de yaparım artıksana da maaşallah canım senin de resmini görelim o zaman artık

kızlar ben iki porsiyon yemeye başladım doymuyorum ne yapçam.şimdiye kadar 3 kilo aldım ama artçak gibi:78:

bence hiç korkmaa kilo almaktan kilo verilirr bizim gibi yiyemeseydin besinleri doğal yollardan alamasaydın serum takılcaktın hep ondannn haline bin şükürr tatlımmmmmm

Tünaydın kızlar :) malum öğlen oldu, bugün işe gidemedim. Dün doktordan direk eve gelmişim özenle 3 dört çeşit yemek yapmıştım etli sebzeli vs. Çokta güzel bir masa hazırladım eşimi bekledim. O aradada meyve atıştırdım meyvenin üzerine birde havuç yedim neyse eşim geldi hemen masaya oturduk tabi benim sürekli miğde bulantım var istifra etmiyordum ama hiç kesilmedi az az sürekli var bu yüzdende iştahsız yiyordum ama dün biraz iyi hissetmiştim ve fırın poşetinde yaptığım sebzeli tavuğu özenerek yapmıştı iştahla yiyeceğim diye neyse tavuktan bir çatal aldığım gibi wc ye gittim eşimde daniş gibi yemeklerin çoğunu yemiş insan hatun yiyemedi bende yemiyim filan der dimiiiiiii çok acıkmış yemeklerde çok güzelmiş... bana diyor, bana banaaaa ben sanki yiyebildimde
Bu akşam bana menemen yapıcakmış ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyormuşum o yaparsa rahat yermişim öylemi acaba? Yaparken miğdem bulanmıyo ki benim.

Allahım bunlar dert değil biliyorum isyanda etmiyorum halime çok şükür hamdolsun hormonlarım dan oluyor galiba yoksa ben böyle şeylere ağlamam yaaaa gidip aptest alıyım bari rehavetim kalksın eşofmanlaırn içinde gözlerim şişti balon gibi sanki ne var da ağlıyorum yaa sinirlerim bozuldu iyice

canım bende aynıyım yemek yapıyorum ama yiyemiyorum sonra eşim sandviç yapıyor bana ancak onla karnımı doyuruyorum inşallah sende eşin yapınca yersin bebeğini kucağına alınca bunların hepsini unutacaksın bak ben ilkini ne zorluklarla doğurdum şimdi ikinciye hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…