2011 Ekim Anneleri

bendede dün hormonlar tavan yapıyor herhalde saçma sapan şeye ağlamaya başladım eşimde sen iyimisin buna ağlanırmı diyor..hormonlar yüzünden hep...

Sinirlerim çok bozuldu canım ya ne kahvaltı ne bir şey ne biçim hamileyim diyorum insanın canı hiç mi bir şey yemek istemez 2 hafta sonra geçicek dedi dr. bekliyorum geçmesse artık kabullenicem böyle devam edicek diye napalım...

bendede dün hormonlar tavan yapıyor herhalde saçma sapan şeye ağlamaya başladım eşimde sen iyimisin buna ağlanırmı diyor..hormonlar yüzünden hep...

Ben birde normalde hayatta ağlamam çok ketumumdur ağlama konusunda kimse görmemiştir ağladığımı eşim şok olup kalıyor , oda biliyor ki ben gözyaşımı göstermeyi sevmem ama gülsemi alasamı şaşırdı kaldı oda çok rezildim ya o yedi ben yiyemedim diye ağladım ayıp bana (

Son düzenleme:

Bu kadar sıkıntı unutuluyor demek ikinciye hamiş olduğuna göre inş bizde o günleri görürüz benim hamileliğim çok problemli geçti ilk başlarda bunu kucağıma alayımda bir daha aman diyorum bazen...

canım geçer inşallah ben ilk 14 haftayı çok zor geçirdim doktorum zofran diye bir hap verdi onla biraz iyidim artık kullanmak istemedim şimdi 16 haftalık hamileyim çok şükür daha iyiyim yine fazla yiyemiyorum hep simit oeynir ekmek başka bişey yok doya doya yemek yemek istiyorum artık napalım sabredicez

Bu kadar sıkıntı unutuluyor demek ikinciye hamiş olduğuna göre inş bizde o günleri görürüz benim hamileliğim çok problemli geçti ilk başlarda bunu kucağıma alayımda bir daha aman diyorum bazen...

unutuluyo canım hepsi ben ilkinde serumla ayaktaydım hep uyuyarak geçirdim allahım bunu kucağıma alayımda başka çocuk istemiyorum dayanamıyorum artık diyordum ama dünyalar tatlısı bi kızım var iyiki doğurmuşum şimdi annecim diye boynuma bi sarılıyo herşeye değer.

hormonlardan benim ağladığım olayda balkonları yapırıcaz bizde adam çağırmış eşim göstermek için son anda söyledi adamda yatak odasından geçicek balkona odada çok dağınıktı ben ne zaman toplucam bunları niye daha erken söylemedin diye ağlamaya başladım

:ah kızlar ah bende sanıyorum ki bi bende var bu ağlama isteği dün akşam hatta bırakmak zorunda kaldığım depresyon ilacınamı başlasam diye düşünüyodum akşamları çok mutsuzum iki kızım var bire lise bir birisi ilkokul üçe gidiyor bunlar ders yaparken heryeri dağıtıyolar diye ağlıyorum silgi kırıntısına ağlıyorum mutfak dağıldı diye ağlıyorum halsizliğime ağlıyorum sizin çoğunuzun ilk bebeği heralde acemisiniz ama bana ne oluyo anlamadım yani ama kızlar üçüncülerde çok farklıymış ya ilk defa hamileymişim gibi hissediyorum neyse çenem düştü işte böle kızlar.

ah benim kuzum ne kadar hassaslaşmış canım benim en azından hala kontrollüsün hormonlarının sana bi oyunu bunu biliyosun eşinin yanında ağlamıycanda kimin yanında ağlıycan boşver sal gitsin bide ağladığına üzülüp ağlama senin kızın olacak hanzadem birkez daha hissettim

sizi aglaklar sizi.. ayy bende esime aglıyorum bana sarılmadan uyuya kaldı dıye :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…