canım bende aynıyım yemek yapıyorum ama yiyemiyorum sonra eşim sandviç yapıyor bana ancak onla karnımı doyuruyorum inşallah sende eşin yapınca yersin bebeğini kucağına alınca bunların hepsini unutacaksın bak ben ilkini ne zorluklarla doğurdum şimdi ikinciye hamileyim
bendede dün hormonlar tavan yapıyor herhalde saçma sapan şeye ağlamaya başladım eşimde sen iyimisin buna ağlanırmı diyor..hormonlar yüzünden hep...
canım bende aynıyım yemek yapıyorum ama yiyemiyorum sonra eşim sandviç yapıyor bana ancak onla karnımı doyuruyorum inşallah sende eşin yapınca yersin bebeğini kucağına alınca bunların hepsini unutacaksın bak ben ilkini ne zorluklarla doğurdum şimdi ikinciye hamileyim
Sinirlerim çok bozuldu canım ya ne kahvaltı ne bir şey ne biçim hamileyim diyorum insanın canı hiç mi bir şey yemek istemez 2 hafta sonra geçicek dedi dr. bekliyorum geçmesse artık kabullenicem böyle devam edicek diye napalım...
Bu kadar sıkıntı unutuluyor demek ikinciye hamiş olduğuna göre inş bizde o günleri görürüz benim hamileliğim çok problemli geçti ilk başlarda bunu kucağıma alayımda bir daha aman diyorum bazen...
Ben birde normalde hayatta ağlamam çok ketumumdur ağlama konusunda kimse görmemiştir ağladığımı eşim şok olup kalıyor , oda biliyor ki ben gözyaşımı göstermeyi sevmem ama gülsemi alasamı şaşırdı kaldı oda çok rezildim ya o yedi ben yiyemedim diye ağladım ayıp bana(
Tünaydın kızlar :) malum öğlen oldu, bugün işe gidemedim. Dün doktordan direk eve gelmişim özenle 3 dört çeşit yemek yapmıştım etli sebzeli vs. Çokta güzel bir masa hazırladım eşimi bekledim. O aradada meyve atıştırdım meyvenin üzerine birde havuç yedim neyse eşim geldi hemen masaya oturduk tabi benim sürekli miğde bulantım var istifra etmiyordum ama hiç kesilmedi az az sürekli var bu yüzdende iştahsız yiyordum ama dün biraz iyi hissetmiştim ve fırın poşetinde yaptığım sebzeli tavuğu özenerek yapmıştı iştahla yiyeceğim diye neyse tavuktan bir çatal aldığım gibi wc ye gittimeşimde daniş gibi yemeklerin çoğunu yemiş insan hatun yiyemedi bende yemiyim filan der dimiiiiiii çok acıkmış yemeklerde çok güzelmiş... bana diyor, bana banaaaa ben sanki yiyebildimde
Bu akşam bana menemen yapıcakmış ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyormuşum o yaparsa rahat yermişim öylemi acaba? Yaparken miğdem bulanmıyo ki benim.
Allahım bunlar dert değil biliyorum isyanda etmiyorum halime çok şükür hamdolsun hormonlarım dan oluyor galiba yoksa ben böyle şeylere ağlamam yaaaagidip aptest alıyım bari rehavetim kalksın eşofmanlaırn içinde gözlerim şişti balon gibi sanki ne var da ağlıyorum yaa sinirlerim bozuldu iyice
kesınlıkle erkek...kızlar doktordan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm..
merak eden arkadaşlarımdan cinsiyet tahmini alayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?