2011 Ekim Anneleri

kızlar erkek ismi YASİR TALHA nasıl bana fikir verirmisiniz?
cocugunuz kıyamette ona verecegınız ısımle cagrılacak o sebeple verecegınız ısmın anlamlı olmasına ve kötu anlamlar ıcermemesıne dıkkat edın bayanlar.. bundan da ısmı veren kısı sorulacak.. bence vermeyı dusundugun ısım cok anlamlı ve cok guzel.. kesınlıkle cok begendım..

kızlar erkek ismi YASİR TALHA nasıl bana fikir verirmisiniz?

canım bende talha ve taha yı çok beğeniyorum. bende olursa erkek ismi favorim ya mehmet taha yada mehmet talha... çift kullanılıncada çok hoş oluyo... hemide talha bin ubeydullah ilk müslüman olan ve cennetle müjdelenen sahabilerden..

hanzadecim ellerine sağlık bak çok hamaratsın ve eşin senin yaptığın yemeklere bayılıyo napsın adamcağız... duygusallıkta tamamen hormonlarından tatlım seninle alakası yok.. akşam eşinin yaptığı menemeni de bi güzel yiceksin. inan bana eşimin yaptığı veya hazırlayıp getirdiği yemekleri çok daha rahat yiyiyorum ben..

ikiside sahabe ismi cennetle müjdelenen sahabeler anlamlarıda güzel bende danışayım size dedim..sağol fikir verdiğin için

erekek-kız başabaş gidiyo...

hadi tutmiim fazla içimde söyliim.

erkek.. kesin dedi doktor...

yaaaa benim çizelgem bile pembe pembe baksanıza kızmın donu bile pembe...
bide hep kızım die sevdim ben ya...

valla esımde hep göbişimi oglum (canahmedım)dıye sevıyor.. yanı kız olma ıhtımalını hıc dusunmuyoruz bıle.. ama ben kız ıstıyorum ıcten ıce.. ama kesın erkek..hıc yanılmadım bu zamana kadar hamıle cınsıyetı soylemede..sımdıde kesın erkek dedım erkek cıktı.. benımkı de erkek... doktor demedı ama kesın gozuyle bakıyorum ben .:44:

sizi aglaklar sizi.. ayy bende esime aglıyorum bana sarılmadan uyuya kaldı dıye :95:

aayyy kızlar çok komiksiniz demekki sizi ağlama vurdu benide sinir! bende bi ara ağlıyodum ama sadece filmlere dizilere kocam daha ağlatamadı beni. şimdide herşeye sinir oluyorum dün alışverişe gittik çok sıkıştım oda yolda hızlı yürüyodu birden bağırmaya başladım zaten ben seninle hiçbiyere gitmemeliyim çok düşüncesizsin ben seninle yola çıkınca hiç rahat edemiyorum hep ya karnım ağrıyo ya sıkışıyorum yoruluyorum bana wc bulmuyosun diye noldunu anlayamadı aşkım seninki psikolojik ondan sıkışıyosun tamam yavaş yürüyelim dedi sadece yazık ama onlara yaaaa

bende tahamı olsun talhamı karar veremedim ama talhanın söylemesi daha kolay geldi bana

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ilk bebişmi tatlım allah kucağına almayıda nasib etsin darısı bana inşallah iki kızım var bnmde benim tahmin doğru çıktı

:2:
canım ya aynen valla. hep kızım diyodum şimdi sudan çıkmış balık gibi oldum valla...

ama allahım eşimin babaannesine en güzel cevabı verdi...
bana 40 kişinin içinde bi yüzük falı yaptılar bi kzıın ılcak başka çocuğun olmayacak dediler... eşimin babaanneside beni sinir etti şöyle oğlun olsaydı 3 4 tane olsaydı die..( bu arada kendinin 1 oğlu 2 kzıı var... sanki benim annem gibi 5 tane oğlan doğurmuş gibi konuşuyo) herkesin içinde dövünüyo tüh tüh tüh diye... sipariş veriyo... cahil insan...
en son evime geldiğinde de kocama dioki oğlun olsun bende o ara hamileyim ama onlar bilmiolar bende kız hissettiğim için sinir oluyorum...
ve kız kardeşime söylediğimde hamile olduğumu.... bide oğlan olsunda ohhhhh görsün babaanne gününü demişti

ne olursa olsun rabbimin verdiği nimet ya... kararını kimse veremezki.. en güzelini en doğrusunu en hayırlısını o verir şüphesiz....

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi dahakide kız olur inşallah

sümeyye ümr niyenin nersende sin kız ben üsk dara bağlıyız diye öle dedim ümraniyeye yakınım doktora nereye gidiyosn cnm

benim kocamın bugün doğum günü dün mp4 almıştım ona hediye akşam dayanamadım verdim o kadar sevindiki gözeri parladı bayadır istiyodu
veeeeee evet
hormonlarım sağolsun boş durmadı
bende ani bir triple kocama küsüp mp4ünü bizden daha çok sevdiğini iddia ettim
mp4 ü kıskandımmm
bu arada kolunda hatunla görsem kıskanmam o kadar kıskanç değilimdir yani :90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…