cocugunuz kıyamette ona verecegınız ısımle cagrılacak o sebeple verecegınız ısmın anlamlı olmasına ve kötu anlamlar ıcermemesıne dıkkat edın bayanlar.. bundan da ısmı veren kısı sorulacak.. bence vermeyı dusundugun ısım cok anlamlı ve cok guzel.. kesınlıkle cok begendım..kızlar erkek ismi YASİR TALHA nasıl bana fikir verirmisiniz?
kızlar erkek ismi YASİR TALHA nasıl bana fikir verirmisiniz?
hanzadecim ellerine sağlık bak çok hamaratsın ve eşin senin yaptığın yemeklere bayılıyo napsın adamcağız... duygusallıkta tamamen hormonlarından tatlım seninle alakası yok.. akşam eşinin yaptığı menemeni de bi güzel yiceksin. inan bana eşimin yaptığı veya hazırlayıp getirdiği yemekleri çok daha rahat yiyiyorum ben..Tünaydın kızlar :) malum öğlen oldu, bugün işe gidemedim. Dün doktordan direk eve gelmişim özenle 3 dört çeşit yemek yapmıştım etli sebzeli vs. Çokta güzel bir masa hazırladım eşimi bekledim. O aradada meyve atıştırdım meyvenin üzerine birde havuç yedim neyse eşim geldi hemen masaya oturduk tabi benim sürekli miğde bulantım var istifra etmiyordum ama hiç kesilmedi az az sürekli var bu yüzdende iştahsız yiyordum ama dün biraz iyi hissetmiştim ve fırın poşetinde yaptığım sebzeli tavuğu özenerek yapmıştı iştahla yiyeceğim diye neyse tavuktan bir çatal aldığım gibi wc ye gittimeşimde daniş gibi yemeklerin çoğunu yemiş insan hatun yiyemedi bende yemiyim filan der dimiiiiiii çok acıkmış yemeklerde çok güzelmiş... bana diyor, bana banaaaa ben sanki yiyebildimde
Bu akşam bana menemen yapıcakmış ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyormuşum o yaparsa rahat yermişim öylemi acaba? Yaparken miğdem bulanmıyo ki benim.
Allahım bunlar dert değil biliyorum isyanda etmiyorum halime çok şükür hamdolsun hormonlarım dan oluyor galiba yoksa ben böyle şeylere ağlamam yaaaagidip aptest alıyım bari rehavetim kalksın eşofmanlaırn içinde gözlerim şişti balon gibi sanki ne var da ağlıyorum yaa sinirlerim bozuldu iyice
cocugunuz kıyamette ona verecegınız ısımle cagrılacak o sebeple verecegınız ısmın anlamlı olmasına ve kötu anlamlar ıcermemesıne dıkkat edın bayanlar.. bundan da ısmı veren kısı sorulacak.. bence vermeyı dusundugun ısım cok anlamlı ve cok guzel.. kesınlıkle cok begendım..
sümeyyecim hoşgeldin bende yeniyim daha on gün felan oldu sen nerden sin ben ist üsk
Tünaydın kızlar :) malum öğlen oldu, bugün işe gidemedim. Dün doktordan direk eve gelmişim özenle 3 dört çeşit yemek yapmıştım etli sebzeli vs. Çokta güzel bir masa hazırladım eşimi bekledim. O aradada meyve atıştırdım meyvenin üzerine birde havuç yedim neyse eşim geldi hemen masaya oturduk tabi benim sürekli miğde bulantım var istifra etmiyordum ama hiç kesilmedi az az sürekli var bu yüzdende iştahsız yiyordum ama dün biraz iyi hissetmiştim ve fırın poşetinde yaptığım sebzeli tavuğu özenerek yapmıştı iştahla yiyeceğim diye neyse tavuktan bir çatal aldığım gibi wc ye gittimeşimde daniş gibi yemeklerin çoğunu yemiş insan hatun yiyemedi bende yemiyim filan der dimiiiiiii çok acıkmış yemeklerde çok güzelmiş... bana diyor, bana banaaaa ben sanki yiyebildimde
Bu akşam bana menemen yapıcakmış ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyormuşum o yaparsa rahat yermişim öylemi acaba? Yaparken miğdem bulanmıyo ki benim.
Allahım bunlar dert değil biliyorum isyanda etmiyorum halime çok şükür hamdolsun hormonlarım dan oluyor galiba yoksa ben böyle şeylere ağlamam yaaaagidip aptest alıyım bari rehavetim kalksın eşofmanlaırn içinde gözlerim şişti balon gibi sanki ne var da ağlıyorum yaa sinirlerim bozuldu iyice
sizi aglaklar sizi.. ayy bende esime aglıyorum bana sarılmadan uyuya kaldı dıye :95:
canım bende talha ve taha yı çok beğeniyorum. bende olursa erkek ismi favorim ya mehmet taha yada mehmet talha... çift kullanılıncada çok hoş oluyo... hemide talha bin ubeydullah ilk müslüman olan ve cennetle müjdelenen sahabilerden..
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...erekek-kız başabaş gidiyo...
hadi tutmiim fazla içimde söyliim.
erkek.. kesin dedi doktor...
yaaaa benim çizelgem bile pembe pembe baksanıza kızmın donu bile pembe...
bide hep kızım die sevdim ben ya...
erekek-kız başabaş gidiyo...
valla esımde hep göbişimi oglum (canahmedım)dıye sevıyor.. yanı kız olma ıhtımalını hıc dusunmuyoruz bıle.. ama ben kız ıstıyorum ıcten ıce.. ama kesın erkek..hıc yanılmadım bu zamana kadar hamıle cınsıyetı soylemede..sımdıde kesın erkek dedım erkek cıktı.. benımkı de erkek... doktor demedı ama kesın gozuyle bakıyorum ben .:44:
erekek-kız başabaş gidiyo...
ilk bebişmi tatlım allah kucağına almayıda nasib etsin darısı bana inşallah iki kızım var bnmde benim tahmin doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?