2011 Ekim Anneleri

mp4ü kıskandın zeytincik Allah kocana güç kuvvet versin sabır versin de diim

daha neler duycaz bakalımmm

evet canım ilk ebbeğim elhamdülillah. 2 yıldır uğraşıyoruz

ay cnm yeni evlisin yani sen ne güzel bebiş de geliyo yeni baştan yenileniyosunuz ben sizin aranızda bayat kaldım ama bende napıyım baktım evde heyecan denen bişi kalmadı herkes üf püf sıkılıyo bu eve bi hayacan gerekiyo diye düşündüm şuan 17 haftalık hamileyim bunun heyecanıda gider bi beş on sane heralde ondan sonrada allah kerim

esenevlerdeyim canım üsküdarda yunusemre hastanesi dr nihan karakaya ilk doğumu orda yaptım doktorumdan çok memnunum yine ona gidiyorum sen nerde oturuyosun hangi dr gidiyosun

cnm bende esatpaşadayım çok yakınız bende üsk hospital türke gidiyorum özgür hanıma doktorun güzel ilgileniyomu ücret ne kadar bide sezeryan doğum ne kADARmış bilgin varmı cnm bnmde üçüncü bebiş inşallah yaşım 34 sen kaçsın

ya aama o da aşırı tepki verdi eslemcim hatta gece kulağında onunla uyudu
yatağımıza kadar girdi şıllık

yatakta birlikte yakaladıysan hiç alttan alma cnm eşyalarını topla oğlunuda al direk annenin evine git bu ne yaa bide karnında onun çocuğunu taşıyosun

arkadaşlar hamile kıyafetlerinizi aldınızmı ümraniyede bildiğiniz hamiş kıyafet mağazası varmı iki kere gittim bişey bulamadım

yatakta birlikte yakaladıysan hiç alttan alma cnm eşyalarını topla oğlunuda al direk annenin evine git bu ne yaa bide karnında onun çocuğunu taşıyosun

sabahta beraber çıktılar evden şimdide onun yanında biliyorum
eslem parçalatcan bana aleti
he bu arada annem o kadar damatçı ki ben ona gitsem o da eşyalarını toplar damadının yanına gider

arkadaşlar hamile kıyafetlerinizi aldınızmı ümraniyede bildiğiniz hamiş kıyafet mağazası varmı iki kere gittim bişey bulamadım

ben aldım canım lcw dan pembeli karışık ama rengarenk ellbise aldım çok beğendim 44liraydı uygunduda.bide yine lcwdan tişörtlerden de aldım tavsiye ederim

mutlu yıllar canım eşinin doğum günü kutlu olsun bebişinizle birlikte, sağlıklı, mutlu nice güzel yıllarınız olsun inşallah e bi de mp4 ünüzle birlikte hayatınızın bir parçası olmuş şimdiden, daha dün bir bugün iki yahu bu ne hız :)
aa ben kıskancım, kolunda hatunla görsem hatunu orda paralayabilirim. benim kocam öyle şey yapmaz (saf kadın inancı), kesin kadın onu baştan çıkarmıştır

Kızlar hayırdır, hiç konuşmamışınız?

Denizcim niye sesin soluğun çıkmıyo cimcimem?

kızlar ben iki porsiyon yemeye başladım doymuyorum ne yapçam.şimdiye kadar 3 kilo aldım ama artçak gibi:78:

Bugün 61 i vurdum tartıda. Gözlerim pörtledi. yerini değiştirdim tartının, tekrar çıktım tepesine ama ı ıh. Öğlen olmadan diyetisyenimi aradım. hemen randevu ver, kafayı yicem dedim. Kaç kilo aldın dedi 3 kilo dedim. Çok normal dedi. Bu ayda çocukla beraber eşi, suyu falan 1,5 kilo gelir zaten dedi. Tabi salı günü yine de gidicem. Bana verdiği bilgileri sizinle de paylaşırım inş.

Merhaba kızlarrr... Duygusallık bende de tavan yaptı. Geçen gün yakın bir arkadaşımın kayınvalidesi beni 2 saat ağlattı şu halimle. Aslında duygusallıktan değil sinirden ağladım. Burdan da beyan ediyorum CADI ÜLKER senden nefret ediyorummmmmmmmmm...

yok yeşilcim yok sen gitme, niye sen gidiyomuşsun, kocan gitsin evden çocuuunun da yüzünü gösterme bi daha

erekek-kız başabaş gidiyo...

hadi tutmiim fazla içimde söyliim.

erkek.. kesin dedi doktor...

yaaaa benim çizelgem bile pembe pembe baksanıza kızmın donu bile pembe...
bide hep kızım die sevdim ben ya...

esfa cım gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun oğlunuz :) bir erkek daha kazandırdık topiğe, sıradakiiiii!!

benim düşünceli arkadaşım güzel dileklerin için teşekkür ederim eşiimin adına da
eşim elektroniğe o kadar düşkün ki (bknz:mp4 tepkisi) bir insan kablo alırken bile 2 saat incelermi
bazen onun mekanik olduğunu düşünüyorum kolunu kessem kablolar çıkıcak sanki

ay denizim bende aynı düşünceyle kıskanmıyodum bu saf kadın inancımı oluyo

sabahta beraber çıktılar evden şimdide onun yanında biliyorum
eslem parçalatcan bana aleti
he bu arada annem o kadar damatçı ki ben ona gitsem o da eşyalarını toplar damadının yanına gider

ooo şimdi kimbilir nasıl eğleniyolardır ne kadar güzel vakit geçiriyolardır sen hiç aklına bile gelmiyosundur yaaa üzgünüm cnm seninki aldatılmaktan çıkmış senin kocan resmen üstüne kuma getirmiş bacımmm kuma kuma

Edacım sende bulmuşun pamuk gibi adamı, oynatıyosun hee.
Ona kalırsa dün benimki yatağa laptopla girdi. Tabi kovdum yataktan. Sonra sinirden kapıları çarptım. sabah bi uyandım, sarılmış uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…