benim kocamın bugün doğum günü dün mp4 almıştım ona hediye akşam dayanamadım verdim o kadar sevindiki gözeri parladı bayadır istiyodu
veeeeee evet
hormonlarım sağolsun boş durmadı
bende ani bir triple kocama küsüp mp4ünü bizden daha çok sevdiğini iddia ettim
mp4 ü kıskandımmm
bu arada kolunda hatunla görsem kıskanmam o kadar kıskanç değilimdir yani :90::90:
evet canım ilk ebbeğim elhamdülillah. 2 yıldır uğraşıyoruz
mp4ü kıskandın zeytincik Allah kocana güç kuvvet versin sabır versin de diim
daha neler duycaz bakalımmm
sümeyye ümr niyenin nersende sin kız ben üsk dara bağlıyız diye öle dedim ümraniyeye yakınım doktora nereye gidiyosn cnm
esenevlerdeyim canım üsküdarda yunusemre hastanesi dr nihan karakaya ilk doğumu orda yaptım doktorumdan çok memnunum yine ona gidiyorum sen nerde oturuyosun hangi dr gidiyosun
ya aama o da aşırı tepki verdi eslemcim hatta gece kulağında onunla uyudu
yatağımıza kadar girdi şıllık
yatakta birlikte yakaladıysan hiç alttan alma cnm eşyalarını topla oğlunuda al direk annenin evine git bu ne yaa bide karnında onun çocuğunu taşıyosun
cnm bende esatpaşadayım çok yakınız bende üsk hospital türke gidiyorum özgür hanıma doktorun güzel ilgileniyomu ücret ne kadar bide sezeryan doğum ne kADARmış bilgin varmı cnm bnmde üçüncü bebiş inşallah yaşım 34 sen kaçsın[/QUOT
ben 26 yaşındayım valla dr çok memnun kaldım normal doğum yaptım onun sayesinde beni çok rahatlatıyor muayene ücretü 22 tl ssk doğum tam emin değilim ama yengemde orda doğum yaptı 700 civarındaydı ama şuan nekadarf bilmiyorum
arkadaşlar hamile kıyafetlerinizi aldınızmı ümraniyede bildiğiniz hamiş kıyafet mağazası varmı iki kere gittim bişey bulamadım
ben aldım canım lcw dan pembeli karışık ama rengarenk ellbise aldım çok beğendim 44liraydı uygunduda.bide yine lcwdan tişörtlerden de aldım tavsiye ederim
benim kocamın bugün doğum günü dün mp4 almıştım ona hediye akşam dayanamadım verdim o kadar sevindiki gözeri parladı bayadır istiyodu
veeeeee evet
hormonlarım sağolsun boş durmadı
bende ani bir triple kocama küsüp mp4ünü bizden daha çok sevdiğini iddia ettim
mp4 ü kıskandımmm
bu arada kolunda hatunla görsem kıskanmam o kadar kıskanç değilimdir yani :90::90:
kızlar ben iki porsiyon yemeye başladım doymuyorum ne yapçam.şimdiye kadar 3 kilo aldım ama artçak gibi:78:
yatakta birlikte yakaladıysan hiç alttan alma cnm eşyalarını topla oğlunuda al direk annenin evine git bu ne yaa bide karnında onun çocuğunu taşıyosun
erekek-kız başabaş gidiyo...
hadi tutmiim fazla içimde söyliim.
erkek.. kesin dedi doktor...
yaaaa benim çizelgem bile pembe pembe baksanıza kızmın donu bile pembe...
bide hep kızım die sevdim ben ya...
mutlu yıllar canım eşinin doğum günü kutlu olsunbebişinizle birlikte, sağlıklı, mutlu nice güzel yıllarınız olsun inşallah e bi de mp4 ünüzle birlikte hayatınızın bir parçası olmuş şimdiden, daha dün bir bugün iki yahu bu ne hız :)
aa ben kıskancım, kolunda hatunla görsem hatunu orda paralayabilirim. benim kocam öyle şey yapmaz (saf kadın inancı), kesin kadın onu baştan çıkarmıştır
sabahta beraber çıktılar evden şimdide onun yanında biliyorum
eslem parçalatcan bana aleti
he bu arada annem o kadar damatçı ki ben ona gitsem o da eşyalarını toplar damadının yanına gider
saol cnm bende bu hafta sonu oraya gitmeyi düşünüyodum herkes lc diyo güle güle giytatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?