2011 Ekim Anneleri

bizde bizde hadi arkadaşlar sibel arkadaşımızı destekliyoruz

CAADI ÜLKERRRR senden nefret ediyoruz CADI CADI CADI

rumuzum tartının yerini değiştirmekle olurmu
ben tartılırken heleki eşimde yanımdaysa topuklarımı tartıdışında bırakıp bütün ağırlığımı arkaya veriyorum sende dene tatlım kendini çok iyi hissediceksin

ana kendi kayınvaliden de değil, arkadaşının kayınvalidesi pes organizemi çalışıyor bu kayınvalider

ne kocası kocam değil, ben kendi ellerimle hediye ettim ona

Edacım sende bulmuşun pamuk gibi adamı, oynatıyosun hee.
Ona kalırsa dün benimki yatağa laptopla girdi. Tabi kovdum yataktan. Sonra sinirden kapıları çarptım. sabah bi uyandım, sarılmış uyuyorum.

ooo seninkinin yaptığı yenilir yutulur cinsten değil laptop hee az bile yapmışın rumuzum

Ben pek gevezelik etmemişim de ondan mı konuşulmamış yani, şimdi onu mu demek istiyosun rumuz söyle söyle hadi bana çok konuşuyosun deeeee benim de ağlamak için bir bahanem olsun amaa, ben de duygusal olmak istiyorum yaa :) şaka bir yana, ağlayamıyorum ben, şaka gibi ama hep mutluyum eşim bana doğumdan sonra menopoza girsen iyi olur dedi geçen gün, çok sakin, çok uyumlu, çok alttan alan biri olmuşum hamilelikle birlikte. çok sevmiş bu halimi. gerçi bir kere sigara içmişsin diye tutturup ağlamıştım, içmedim diye yeminler etti, kokuyosun diye tutturup ağladım bir saat. onun haricinde normal seyrediyor duygusal durumum. kilo almaya tam gaz devam ediyorum. ben de 61 olmuşumdur Rumuzcum sorma. bu yemeye az bile. dün tartının yerini değiştirdim, daha eksik tartan bir yer aradım evde, koltuğumun altına tartıyı alıp gezdim, bir yer buldum oraya koydum. şimdi kafam rahat oohh gidip gelip tartılıyorum. ama kendimi kandırıyorum biliyorum. misal, bu sabah 56 kg idim. iki gün önce sabah 59,20 :)
Bugün işim çoktu benim, onları hallettim öğleye kadar, sonra da yemeğe gidip geldim, ancak rahata erdim. yine biraz işim var ama çok yoğun olmayacağım, görüşürüz fıstıklar.

olleyyyy 3 kiloda 1,5 bebekse vs ise iyiii...sevindim bakk..hakkatten deniz nie sustun sen...

Canım benim yaa.Dmek tartıyı koltuğunun altına alıp gezdin.ama bak normal dedi diyetisyenim. benim içim accık rahatladı, sen de rahatla.

ana kendi kayınvaliden de değil, arkadaşının kayınvalidesi pes organizemi çalışıyor bu kayınvalider

Ay hiç güleceğim yoktu. Arkadaşım İst.dan İzmir'e yerleşecek. İş arıyor İzmir'de, mülakatlar kötü geçmiş, morali bozuktu, bende üzülme arkadaşım kocan çalışıyor bakar sana dedim ama demez olaydım, yarım saat azarladı kayınvalidesi beni. Ne yani oğlumu ezilecekmiş, o mu üzülecekmiş. Konu bu yani. Ama ne bağırıp çağırma anlatamam size. Kadına izah etmeye çalışıyorum şaka yaptığımı ama o gaza basmış gibiydi. CADI ÜLKER demeyeyim de ne diyeyim.

erkeklerin ortak ilgi alanı elektronik sanırım, bizde de durum farklı değil ama olsun diyorum. ama olsun diyorum, tek zevkleri bu olsun canım yaa nolcak.
takılıyorum canım ben, seviyor ve güveniyorsan hiiç bişicik olmaz. hele bu zamanlar, üstümüze bu kadar titriyorlarken aklının ucundan geçeceğini sanmıyorum. Allah göstermesin.

Ülker mi :44: tamam hep destek, tam destek yeter ki arkadaşımız üzülmesin ama niye ülker olduğunu anlamadım kiiii. cici bebesini filan alıcaz, ayıp olmasın sonra.

yuh yaa. Tabiki de erkek kadına bakmak zorunda. Salağa bak ya? Nasıl dayandın. ben ağlamazdım da kadını zırlatırdım orada. Biz kadınlar çalışıyorsak eve katkıda bulunalım diye ve kendimiz istediğimiz için çalışıyoruz.Allaallah!! Erkek de ezdirmesin kendini. İyi iş bulsun ezilmesin.
hayır madem oğluna kıyamıyor, kendi çalışsın para versin oğluna..

olleyyyy 3 kiloda 1,5 bebekse vs ise iyiii...sevindim bakk..hakkatten deniz nie sustun sen...

3 kiloda 1,5 kg bebiş... gayet güzel. ben de sevindim vallahi. detayları anlatırsın gelince rumuzcum.
yeşimcim beni bugün kırbaçlayarak çalıştırıyorlar, ama yeter aa ben alışık değilim bu tempoyaa. düşüp bayıliciim şimdi o olacak. işlerimi hafiflettim geldiimmm.

İşin garibi bunu diyen kadın da ev hanımı. İçimi acıtan noktada kadına adam gibi cevap veremedim. Arkadaşıma benim yüzümden zarar gelmesin diye. Ama tabi o pis kadının yanında ağlamadım, eve geldim evde minik bi sinir krizi geçirdim.İşin en acısıda ben hep evdeyim. Dr. yalnızca hftda bir iki kere dışarı çıkmama izin veriyor. Bir iznim bu aptal kadın yüzünden ... gibi geçti.

merhaba arkadaşlar

Bugün,18+2 de nihayet cinsiyeti kesinleştirdik oğluşumuz olucakmış:)=

İşin garibi bunu diyen kadın da ev hanımı. İçimi acıtan noktada kadına adam gibi cevap veremedim. Arkadaşıma benim yüzümden zarar gelmesin diye. Ama tabi o pis kadının yanında ağlamadım, eve geldim evde minik bi sinir krizi geçirdim.İşin en acısıda ben hep evdeyim. Dr. yalnızca hftda bir iki kere dışarı çıkmama izin veriyor. Bir iznim bu aptal kadın yüzünden ... gibi geçti.

Öyle olur zaten, söz söylemen gerektiği zaman nutkun tutulur tek kelime edemez, sonrasında sinirden kudurursun ama sen hiiiç canını sıkma şimdi. cahil insanın sözleri bazen kılıçtan keskin oluyor ama şimdi bunu düşünüp üzülmenin zamanı değil. başka zaman, başka bir mecliste bunun değerlendirmesini yaparsın ona ama şimdi kendini düşün, üzülüp bebeğine zarar vermeyesin sonra. şimdiden gelecek haftaki izin gününün planlarını yapmaya başla hemen, güzel bir planlama yap ve o günün tadını çıkar, unut bugünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…