Merhaba kızlarrr... Duygusallık bende de tavan yaptı. Geçen gün yakın bir arkadaşımın kayınvalidesi beni 2 saat ağlattı şu halimle. Aslında duygusallıktan değil sinirden ağladım. Burdan da beyan ediyorum CADI ÜLKER senden nefret ediyorummmmmmmmmm...
Kızlar hayırdır, hiç konuşmamışınız?
Denizcim niye sesin soluğun çıkmıyo cimcimem?
Bugün 61 i vurdum tartıda.Gözlerim pörtledi. yerini değiştirdim tartının, tekrar çıktım tepesine ama ı ıh. Öğlen olmadan diyetisyenimi aradım. hemen randevu ver, kafayı yicem dedim. Kaç kilo aldın dedi 3 kilo dedim. Çok normal dedi. Bu ayda çocukla beraber eşi, suyu falan 1,5 kilo gelir zaten dedi. Tabi salı günü yine de gidicem. Bana verdiği bilgileri sizinle de paylaşırım inş.
Merhaba kızlarrr... Duygusallık bende de tavan yaptı. Geçen gün yakın bir arkadaşımın kayınvalidesi beni 2 saat ağlattı şu halimle. Aslında duygusallıktan değil sinirden ağladım. Burdan da beyan ediyorum CADI ÜLKER senden nefret ediyorummmmmmmmmm...
ooo şimdi kimbilir nasıl eğleniyolardır ne kadar güzel vakit geçiriyolardır sen hiç aklına bile gelmiyosundur yaaa üzgünüm cnm seninki aldatılmaktan çıkmış senin kocan resmen üstüne kuma getirmiş bacımmm kuma kuma
Edacım sende bulmuşun pamuk gibi adamı, oynatıyosun hee.
Ona kalırsa dün benimki yatağa laptopla girdi. Tabi kovdum yataktan. Sonra sinirden kapıları çarptım.sabah bi uyandım, sarılmış uyuyorum.
Kızlar hayırdır, hiç konuşmamışınız?
Bugün 61 i vurdum tartıda.Gözlerim pörtledi. yerini değiştirdim tartının, tekrar çıktım tepesine ama ı ıh. Öğlen olmadan diyetisyenimi aradım. hemen randevu ver, kafayı yicem dedim. Kaç kilo aldın dedi 3 kilo dedim. Çok normal dedi. Bu ayda çocukla beraber eşi, suyu falan 1,5 kilo gelir zaten dedi. Tabi salı günü yine de gidicem. Bana verdiği bilgileri sizinle de paylaşırım inş.
ooo seninkinin yaptığı yenilir yutulur cinsten değil laptop hee az bile yapmışın rumuzum
kızlar hayırdır, hiç konuşmamışınız?
Bugün 61 i vurdum tartıda.Gözlerim pörtledi. Yerini değiştirdim tartının, tekrar çıktım tepesine ama ı ıh. öğlen olmadan diyetisyenimi aradım. Hemen randevu ver, kafayı yicem dedim. Kaç kilo aldın dedi 3 kilo dedim. çok normal dedi. Bu ayda çocukla beraber eşi, suyu falan 1,5 kilo gelir zaten dedi. Tabi salı günü yine de gidicem. Bana verdiği bilgileri sizinle de paylaşırım inş.
Ben pek gevezelik etmemişim de ondan mı konuşulmamış yani, şimdi onu mu demek istiyosun rumuz söyle söyle hadi bana çok konuşuyosun deeeeebenim de ağlamak için bir bahanem olsun amaa, ben de duygusal olmak istiyorum yaa :) şaka bir yana, ağlayamıyorum ben, şaka gibi ama hep mutluyum eşim bana doğumdan sonra menopoza girsen iyi olur dedi geçen gün, çok sakin, çok uyumlu, çok alttan alan biri olmuşum hamilelikle birlikte. çok sevmiş bu halimi. gerçi bir kere sigara içmişsin diye tutturup ağlamıştım, içmedim diye yeminler etti, kokuyosun diye tutturup ağladım bir saat. onun haricinde normal seyrediyor duygusal durumum. kilo almaya tam gaz devam ediyorum. ben de 61 olmuşumdur Rumuzcum sorma. bu yemeye az bile. dün tartının yerini değiştirdim, daha eksik tartan bir yer aradım evde, koltuğumun altına tartıyı alıp gezdim, bir yer buldum oraya koydum. şimdi kafam rahat oohh gidip gelip tartılıyorum. ama kendimi kandırıyorum biliyorum. misal, bu sabah 56 kg idim. iki gün önce sabah 59,20 :)
Bugün işim çoktu benim, onları hallettim öğleye kadar, sonra da yemeğe gidip geldim, ancak rahata erdim. yine biraz işim var ama çok yoğun olmayacağım, görüşürüz fıstıklar.
bizde bizde hadi arkadaşlar sibel arkadaşımızı destekliyoruz
CAADI ÜLKERRRR senden nefret ediyoruz CADI CADI CADI
ana kendi kayınvaliden de değil, arkadaşının kayınvalidesi pes organizemi çalışıyor bu kayınvalider
benim düşünceli arkadaşım güzel dileklerin için teşekkür ederim eşiimin adına da
eşim elektroniğe o kadar düşkün ki (bknz:mp4 tepkisi) bir insan kablo alırken bile 2 saat incelermi
bazen onun mekanik olduğunu düşünüyorum kolunu kessem kablolar çıkıcak sanki
ay denizim bende aynı düşünceyle kıskanmıyodum bu saf kadın inancımı oluyo
bizde bizde hadi arkadaşlar sibel arkadaşımızı destekliyoruz
CAADI ÜLKERRRR senden nefret ediyoruz CADI CADI CADI
Ay hiç güleceğim yoktu. Arkadaşım İst.dan İzmir'e yerleşecek. İş arıyor İzmir'de, mülakatlar kötü geçmiş, morali bozuktu, bende üzülme arkadaşım kocan çalışıyor bakar sana dedim ama demez olaydım, yarım saat azarladı kayınvalidesi beni. Ne yani oğlumu ezilecekmiş, o mu üzülecekmiş. Konu bu yani. Ama ne bağırıp çağırma anlatamam size. Kadına izah etmeye çalışıyorum şaka yaptığımı ama o gaza basmış gibiydi. CADI ÜLKER demeyeyim de ne diyeyim.
olleyyyy 3 kiloda 1,5 bebekse vs ise iyiii...sevindim bakk..hakkatten deniz nie sustun sen...
yuh yaa. Tabiki de erkek kadına bakmak zorunda. Salağa bak ya? Nasıl dayandın. ben ağlamazdım da kadını zırlatırdım orada.Biz kadınlar çalışıyorsak eve katkıda bulunalım diye ve kendimiz istediğimiz için çalışıyoruz.Allaallah!! Erkek de ezdirmesin kendini. İyi iş bulsun ezilmesin.
hayır madem oğluna kıyamıyor, kendi çalışsın para versin oğluna..
yuh yaa. Tabiki de erkek kadına bakmak zorunda. Salağa bak ya? Nasıl dayandın. ben ağlamazdım da kadını zırlatırdım orada.Biz kadınlar çalışıyorsak eve katkıda bulunalım diye ve kendimiz istediğimiz için çalışıyoruz.Allaallah!! Erkek de ezdirmesin kendini. İyi iş bulsun ezilmesin.
merhaba arkadaşlar
Bugün,18+2 de nihayet cinsiyeti kesinleştirdik oğluşumuz olucakmış:)=
İşin garibi bunu diyen kadın da ev hanımı. İçimi acıtan noktada kadına adam gibi cevap veremedim. Arkadaşıma benim yüzümden zarar gelmesin diye. Ama tabi o pis kadının yanında ağlamadım, eve geldim evde minik bi sinir krizi geçirdim.İşin en acısıda ben hep evdeyim. Dr. yalnızca hftda bir iki kere dışarı çıkmama izin veriyor. Bir iznim bu aptal kadın yüzünden ... gibi geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?