2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar;
umarım hepiniz iyisinizdir...,
biz de iyiyiz, kızım kreşe gitmeden önce klasik tehtidini savurdu bana:bunu kreşe gitmek istemiyorum, gidersem kusacağım diye:) ben de iyi o zaman madem kusacaksın gel beraber sana yedek kıyafet koyalım çantana dedim...çok mutlu oldu:) beraber kusacak diye güzel güzel kıyafetler hazırlayıp kreşimn yolunu tuttuk :)
öğretmenine de bugün kızımın kusma sözü var dedim, koptu gülmekten :9
ne yapayım, istikrar çok önemli...
karnımdaki ufaklık da özellikle de akşamları sanki hareket ediyormuş gibi geliyor, çok hoşuma gidiyor...
neyse gevezelik etmeyeyim, sizlerden de yenilikleri alayım:

gunaydın kızlar
bugun dınlenıp geldım nete :) onun ıcın gecıktım ıslerımı yemeklerımı hallettım sonrada 1saat sekerleme yaptım herkes ıyıdır umarım hava bı acıyo bı kapıyo dısarı cıkasım var ama halsızım daha alısverısımı tamamlamadım tatıl ıcın bı ay kaldı sayılır hazıran 11 umarım hava guzellesır ozamana kadar yoksa kapalı havuza talım

herkese merhabalar ben 17 haftalık hamileyim gecen hafta 3lü test yaptırdım değerlerim afp 1,51 ue3 1,18 hcg 2,74 risk değerin altındadır yazıyo doktorum da temiz dedi. ama ben hcg yüksek diye endişeleniyorum. sizler yaptırdınız mı

bugün doktora gidicem kızlar inanılmaz mutluyum sabah heyecandan uyuyamadım eşimi de uyutmadım bıdır bıdır bi şeyler anlattım onun da uykusunu kaçırdım aşkım altı üstü muayeneye gidiyoruz doğuma gitmiyosun ki ne bu heyecan dedi. sen bebeği taşımadığın için anlamazsın tamammı ben hissediyorum sadece yavrumu dedim bu arada 3'lü taramam da yapılacak bugün sanırım..2'li tarama da bi sorun yoktu ama yine de doktorum isticak galiba...

evet cnm ende yaptırdım.dr.um temiz dedii..hamd olsunn..dahada üstüne gitmedimm..aklında bşy kaldıysa başka bir doktorada göster istersenn

hoşgeldin spirt cim. ben ve bebişim iyiyiz teşekkür ederiz. zar zor, canımız istemeye istemeye geldik işe. akşamı iple çekiyoruz
inanamıyorum lidyaya maşallah, kusma sözü :) bakalım sözünde duracak mı :)
hareket hissetmiyorum ben henüz, sen daha ileri haftadasın, hissetmen normal olabilir. bir de ikinci bebeğin, bize göre çok daha rahat hissedersin herhalde. ne güzel bir histir, hayırlı olsun canım :)
bende çok yenilik yok. en güzel gelişme, bulantılarım geçti. kronik baş ağrım yoksa midem bulanmıyor. rahat ediyorum artık, onun dışında büyümeye devam ediyoruz. 16 mayısta üçlü test yaptırıp, cinsiyet öğrenicez. benden bu kadar :)

canlarım 3 testler kaç haftalarda oluyo size 10 puanlık uzmanlık sorusu bilene hediye vercem

herkese merhaba :) 16 - 18 . haftalar arası yapılıyor ama 2 li test normal çıktıysa doktorlar pek gerek görmüyor 3 lü teste... illa yapcam diyosanız 4 lü yaptırmanızı öneriyorlar genelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…