2011 Ekim Anneleri

herkese merhaba :) 16 - 18 . haftalar arası yapılıyor ama 2 li test normal çıktıysa doktorlar pek gerek görmüyor 3 lü teste... illa yapcam diyosanız 4 lü yaptırmanızı öneriyorlar genelde...

al canım hediyeyi hakkettin güle güle ye:131::131::131::131:afiyet olsun bebem şifa olsun

Tünaydın teyzoşlar
şimdi bi resim yükliycem bilin bakalım neeeeeeeeee

Eklentiler

• $TARAMA 682.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
herkese merhaba :) 16 - 18 . haftalar arası yapılıyor ama 2 li test normal çıktıysa doktorlar pek gerek görmüyor 3 lü teste... illa yapcam diyosanız 4 lü yaptırmanızı öneriyorlar genelde...

benim 2'li iyi çıkmıştı, şimdi 3'lü için kan verdim sonucunu bekliyorum, ama 4'lü testten hiç bahsetmedi doktor tahlil listesindede yok galiba her hastanede yapılamı yo mu?

Merhaba annişler, neyse bugün okuma çabuk bitti Nasılsınız bakalım. Bazı arkadaşlar akıntı probleminden bahsetmiş, ara ara bende de oluyor, olduğu zaman da baya yoğun oluyor. Dr.unuza sordunuzmu hiç, bir zararı varmıymış. Ben dr.a kabile halinde gittiğim için onu soramadım birtürlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…