2011 Ekim Anneleri

Tünaydın teyzoşlar
şimdi bi resim yükliycem bilin bakalım neeeeeeeeee

anam anam anam çok tatlı yaaa sizin bebişler ne güzel açık seçik göstermiş benimki doktor teyzesinden yarım saat tokat yedi genede göstermedi

yerim ben onu zeytinim bebişini senin büyüyünce göster ona ne güzel olur yaaa ayy ...

ben bu hafta doktoruma sordum.kaşıntı olmadığı sürece bu haftalarda beklenen bir durummuş ayrıca araştırmalarıma göre akıntı içeriği vajina döküntüsüymüş problem yok yani

ben bu poza çok güldüm eslem yaa doktorda güzel yakaladı saolsun
Hatta doktor bi süre gülmemin geçmesini bekledi
Göbeem bıngıl bıngıl Tabi gülerken adam cihazı tutamadı karnımda
Kesinlikle albümü bu resimlerle başlıyacak kediside baksın baksın utansın
Bakarkende diycem yaklaşık 100 e yakın teyzende gördü bu fotoyu diye

Son düzenleme:
Selam güzel annişeler.umarım bebişlerinizde ,sizlerde iyisinizdir.
Biz bebişimle gayet iyiyiz.buradaki sayılı günlerimizin bitmesini bekliyoruz.

kız utanır velet kız ilk hediyesi pasa teyzesinden al bakıyım bamyam benim
buda sana erkek anası

amanın pipoşumuzmu oldu yasasın
Darısı bana işşallah be nezamn ögrenicem acabapipimi var duduşmu acaba

paşamız teyzemiz sağolasın
Bizim yavru 12 haftalıkken gösterdi doktoruna pipoşu,geçen haftada bize gösterdi
Darısı başına artık şekerlik

selam kızlar...dün yazdım ama pek gören olmadı galibaç...benimde beyaz akıntım vardı ama belim çok ağrıyordu ve kasıklarım...idrar tahlilinde bol bakteri çıktı, antibiyotik içicez canım çok sıkkın:Ç((( allahtan 3lü testimiz iyi çıktı şüküer

paşamız teyzemiz sağolasın
Bizim yavru 12 haftalıkken gösterdi doktoruna pipoşu,geçen haftada bize gösterdi
Darısı başına artık şekerlik
ay işşallah kardesim ya kızımda yok oglumda yaradan neyi nasip ederse tek dilegim dikişim tutsun sag saglim dogum yapıyım gününde kupasını sen vericen unutma

CANIM ÇOK ŞÜKÜR TESTİN TEMİZ ÇIKMIŞ MAŞALLAH
HAMİLELİKTE SANIRIM BU ÇOK SIK KARŞILAŞILAN BİR DURUM İNŞALLAH ANTİBİYOTİKLERİN İYİ GELİRDE TEZ ZAMANDA KURTULURSUN GEÇMİŞ OLSUN

canım inan görmemişim affetbol su iç en az 3 litre ama seni uyarıyım benim gibi levebalardan gelemezzinozaman açılır hersey canın sıkılmasın canım bol bu içgeçmiş olsun bu arada

ben bu hafta doktoruma sordum.kaşıntı olmadığı sürece bu haftalarda beklenen bir durummuş ayrıca araştırmalarıma göre akıntı içeriği vajina döküntüsüymüş problem yok yani

Saol cnm, bende de kaşıntı yok ama bazen sarımsı oluyor, o zaman korkuyorum acaba iltihap falan mı diye, kaşıntı ve koku yok aslında. Biraz mide bulandırıcı oldu, kusura bakamyın kızlar...

bu arada kızlar yarın hıdırellez...bu akşam dilekleri unutmayın

canım inan görmemişim affetbol su iç en az 3 litre ama seni uyarıyım benim gibi levebalardan gelemezzinozaman açılır hersey canın sıkılmasın canım bol bu içgeçmiş olsun bu arada

antibiyotik iömesemmi ama doktor içmen şart dedi....

Hamileyken antibiyotik kullanan çok kişi var çevremde, canını sıkma bunun için, zararlı işi olsa dr.un zaten vermez, ama bu arada çoooooooooook su iç, bunun en iyi tedavisi bu, geçmiş olsun cnm.

antibiyotik iömesemmi ama doktor içmen şart dedi....
canım şifa olsun dikiş atıldıya bana banada verildi bol su içersen ne enfeksiyon olur ne bakteri
bu arada kızlar yarın hıdırellez...bu akşam dilekleri unutmayın

canım yarın evlilik yıldönümüm 10 sene oluyo allah nasip ederse
bakalım kociş ne yapçek:123::123::123::123:

ay maşşallah....daha nice 10 snelere...bu arada senin antibiyotiğin neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…