2011 Ekim Anneleri

herkeze merhaba.. nasılsınız kızlar.. dun doktor kontorlumuz vardı. bebısım 125 grcık olmus:) cok hareketsız keyfıne duskun bı bebiş.. bu arada cınsıyetımızıde ogrendık.. oglan annelerıne duyrulur bı prenses gelıyo bızden:)

canım bence iç çünkü içmezsen ve tedavin tamamlanmazsa asıl o zaman bebek için tehlike arz eder diye duymuştum ben..

zinnat diye bir ilaç dedi kullan diye demin googel arattım çocuklarda kullanılan hali toplatılmış bir ara neden acaba

Ay gramını sevsinler onun, gözünüz aydın, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun cnm allah kucagına almayıda nasıp etsın ıns bu kadar prens haberınden sonra bı prenses habarı guzel oldu

hatta sizi tanıştırdığı ilk kız arkadaşına ve sonrakilere gösterin bu albümü :)

Hamileyken antibiyotik kullanan çok kişi var çevremde, canını sıkma bunun için, zararlı işi olsa dr.un zaten vermez, ama bu arada çoooooooooook su iç, bunun en iyi tedavisi bu, geçmiş olsun cnm.

sağol canım benim

Senin adına çok sevindim şeymacım Allah kızını sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Buarada çikolata yemişmiydin acaba yarın bende gidicem nette çikolata yeyin hareketlenir di,yor ama burdada çikolata yeyip giden kıslarınki hep dönmüş totosunu yatmış görememişler neyapsamki ?

valla çikolata yiyip gidiyorum hep hareketli oluyor sıpam

dün akşam uzandım baktım benimkiler bayadır sessiz bende biraz rahatsız edeyim belki tepki verirler dedim göbeğimi açtım ufak ufak pıt pıt vurmaya başladım o arada odaya eşim geldi

"çocukları neden dövüyosun dedi" koptum ama biz çok komik bi aile oluruz heralde minnoşlar bize çekerse

ay maşşallah....daha nice 10 snelere...bu arada senin antibiyotiğin neydi
allah razı olsun kardeşim rabbim eşlerimizi başlarımızdan eksik etmesin işşlallahcanım adını yazsam başım belaya girermi ilacın tırsıyorum artık biliyonmu

amanın prensesmi hay maşallahhanımlar alın size bir dünür daha

Benim karnımda özellikle sabahları damar atması gibi bişi oluyor, acaba bebişim mi anlayamıyorum, ama bir iki atış değil aynı seğirme gibi sürüyor biraz... Hissetmek istiyorum artık yaaaa...

valla çikolata yiyip gidiyorum hep hareketli oluyor sıpam

hımm peki bişey daha sormak istiyorum çikolatayı ultrasondan nekadar önce yemek gerekiyor? benim yarın sabah 9 da randevum 3'lü test yapar belki diye aç gidicem (bi önceki teste aç gelsen daha ii olur demişti çünkü ) minik bi çikolata etkilemers heralde

canım valla gecen seferde cıkolata yedım bundada yedım ama ılk bas hıc hareket etmedı.. sonradan sonraya etmeye basladı..ama bana doktor sekerlı bısyler ye gel dedı:)

cok tesekkurler teyzesı:):)

kızlaarr ben çıkıyorum doktora gidicem lütfen bana dua edin herşey yolunda desin doktorum..
hepinizi kocaman öpüyorumm

maşallah kesme şekerlere yaradan saglıklısından versin işşlallah sana
Benim karnımda özellikle sabahları damar atması gibi bişi oluyor, acaba bebişim mi anlayamıyorum, ama bir iki atış değil aynı seğirme gibi sürüyor biraz... Hissetmek istiyorum artık yaaaa...

canım bende atış zannediyodumda arkadaş dediki rahime giden damarlardaki kan çok gittigi için oluyomuş merak etme

merhaba arkadaşlar...
benim bebişim de dün acayip hareketliydi çok oynuyodu ayak ayak üstüne bile attı. babasına el salladı ama ben yarım saat önce çikolata yüklemeesi yapmıştım
bayan doktorum ne kadar alakası yok desede bal gibi var. en son gittiğimde taş gibi durmuştu hiç bi yeri kımıldamıyodu. çünkü yememiştim çikolatamı. be sefer yedim zor yakaladı doktor foto için..

bu arada arkadaşım var 7,5 aylık hamile. onun kızı olcak. dün ben söyledim benim oğlum olcaanı hemen talip oldu oğluma ben daha kayifli kayifli kız bakcaktım bu topiklerden.. beşik kertmesi yapcakmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…