canım bence iç çünkü içmezsen ve tedavin tamamlanmazsa asıl o zaman bebek için tehlike arz eder diye duymuştum ben..
herkeze merhaba.. nasılsınız kızlar.. dun doktor kontorlumuz vardı. bebısım 125 grcık olmus:) cok hareketsız keyfıne duskun bı bebiş.. bu arada cınsıyetımızıde ogrendık.. oglan annelerıne duyrulur bı prenses gelıyo bızden:)
herkeze merhaba.. nasılsınız kızlar.. dun doktor kontorlumuz vardı. bebısım 125 grcık olmus:) cok hareketsız keyfıne duskun bı bebiş.. bu arada cınsıyetımızıde ogrendık.. oglan annelerıne duyrulur bı prenses gelıyo bızden:)
Ay gramını sevsinler onun, gözünüz aydın, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ben bu poza çok güldüm eslem yaa doktorda güzel yakaladı saolsun
Hatta doktor bi süre gülmemin geçmesini bekledi
Göbeem bıngıl bıngıl Tabi gülerken adam cihazı tutamadı karnımda
Kesinlikle albümü bu resimlerle başlıyacak kediside baksın baksın utansın
Bakarkende diycem yaklaşık 100 e yakın teyzende gördü bu fotoyu diye
hayırlı olsun cnm allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsbu kadar prens haberınden sonra bı prenses habarı guzel oldu
hatta sizi tanıştırdığı ilk kız arkadaşına ve sonrakilere gösterin bu albümü :)
Hamileyken antibiyotik kullanan çok kişi var çevremde, canını sıkma bunun için, zararlı işi olsa dr.un zaten vermez, ama bu arada çoooooooooook su iç, bunun en iyi tedavisi bu, geçmiş olsun cnm.
Ay gramını sevsinler onun, gözünüz aydın, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Senin adına çok sevindim şeymacım Allah kızını sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Buarada çikolata yemişmiydin acaba yarın bende gidicem nette çikolata yeyin hareketlenir di,yor ama burdada çikolata yeyip giden kıslarınki hep dönmüş totosunu yatmış görememişler neyapsamki ?
allah razı olsun kardeşim rabbim eşlerimizi başlarımızdan eksik etmesin işşlallahay maşşallah....daha nice 10 snelere...bu arada senin antibiyotiğin neydi
valla çikolata yiyip gidiyorum hep hareketli oluyor sıpam
Senin adına çok sevindim şeymacım Allah kızını sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Buarada çikolata yemişmiydin acaba yarın bende gidicem nette çikolata yeyin hareketlenir di,yor ama burdada çikolata yeyip giden kıslarınki hep dönmüş totosunu yatmış görememişler neyapsamki ?
allah razı olsun kardeşim rabbim eşlerimizi başlarımızdan eksik etmesin işşlallahcanım adını yazsam başım belaya girermi ilacın tırsıyorum artık biliyonmu
amanın prensesmi hay maşallahhanımlar alın size bir dünür daha
maşallah kesme şekerlere yaradan saglıklısından versin işşlallah sanadün akşam uzandım baktım benimkiler bayadır sessiz bende biraz rahatsız edeyim belki tepki verirler dedim göbeğimi açtım ufak ufak pıt pıt vurmaya başladım o arada odaya eşim geldi
"çocukları neden dövüyosun dedi" koptum ama biz çok komik bi aile oluruz heralde minnoşlar bize çekerse
Benim karnımda özellikle sabahları damar atması gibi bişi oluyor, acaba bebişim mi anlayamıyorum, ama bir iki atış değil aynı seğirme gibi sürüyor biraz... Hissetmek istiyorum artık yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?