kızlaarr ben çıkıyorum doktora gidicem lütfen bana dua edin herşey yolunda desin doktorum..
hepinizi kocaman öpüyorumm
selam kızlar...dün yazdım ama pek gören olmadı galibaç...benimde beyaz akıntım vardı ama belim çok ağrıyordu ve kasıklarım...idrar tahlilinde bol bakteri çıktı, antibiyotik içicez canım çok sıkkın:Ç((( allahtan 3lü testimiz iyi çıktı şüküer
canım bende atış zannediyodumda arkadaş dediki rahime giden damarlardaki kan çok gittigi için oluyomuş merak etme
hımm peki bişey daha sormak istiyorum çikolatayı ultrasondan nekadar önce yemek gerekiyor? benim yarın sabah 9 da randevum 3'lü test yapar belki diye aç gidicem (bi önceki teste aç gelsen daha ii olur demişti çünkü ) minik bi çikolata etkilemers heralde
merhaba arkadaşlar...
benim bebişim de dün acayip hareketliydi çok oynuyodu ayak ayak üstüne bile attı. babasına el salladıama ben yarım saat önce çikolata yüklemeesi yapmıştım
bayan doktorum ne kadar alakası yok desede bal gibi var. en son gittiğimde taş gibi durmuştu hiç bi yeri kımıldamıyodu. çünkü yememiştim çikolatamı. be sefer yedim zor yakaladı doktor foto için..
bu arada arkadaşım var 7,5 aylık hamile. onun kızı olcak. dün ben söyledim benim oğlum olcaanı hemen talip oldu oğlumaben daha kayifli kayifli kız bakcaktım bu topiklerden.. beşik kertmesi yapcakmışız
Karşı taraf çirkin cevaplar vermekte üstün.Haklısın burayı da kirletmelerine izin vermemek gerekir.Kapatıyorum konuyu.
Daha var demek ki, hissedince dr.a gitme arzum belki biraz azalır diye acele ediyorum doğrusu. Neyse bekleriz napalım...
inan bir yerden merak ediyorum biryandan etmiyorum çünkü ögrendimde ogullarım gittiler cennete aslına bakarsan hiç ögernmeyim diyorum süpriz olsunen azından erkek olursa aman budamı gidicek stresi olmaz allahım ne verirse hayırlısını versin geçen arkadaş 2 hamile 2 erkek keske dedi kız olsaydı ay ne kızdım ona dedim bunu bulamaynlarda var şükret haline dedim misal ben allah biliyoya erkek istiyorum ama kız olursa çöpemi atıcak kızada razıyım oglanada yeterki abileri gibi beni terkedip gitmesin canımı yakmasın
canım benden tavsiye dene ve gör... ben ilk gittiğimde burdan duyup yeyip gittim acayip hareketliydi. yattığı yerden ayaklarıyla yüzüyodu sanki. inan biz o kadar sala hareket edemeyiz. doktoora söyledim güldü bana alakası yok. saçma dedi.
2. ye gittiğimde aceleye geldi yiyemedim. ne hareket etti ne de fotolarında hiç bi yeri belli değil..
3.de yine yedim yaklaşık yarım saat 45 dk önce... inanamazsın hareketlerine ya.. oğluşum kız gibi oynuyo...
bence dene. bi ye bi yeme kendin farkedeceksin zaten..
Anlayışın için teşekkü ederim canım çok sağol :) Kırılırsın diye tedirgin olmuştum :)
canım şimdi dikkatimi çekti senin avatardaki resimde bebegin ayagımı belli banamı öyle geldiBen anlayışlı,olgun,kibar bir anne adayıyım kimseyle kıyaslamayacağım kendimi.Kırılırmıyım hiç
Allah korusun canım, inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için...
canım şimdi dikkatimi çekti senin avatardaki resimde bebegin ayagımı belli banamı öyle geldi
:
evet bebeğin ayağı belli
kızlar şu cinsiyet topiğinin linkini atar mı birisi???
bende bebşimi ekliim
Ben anlayışlı,olgun,kibar bir anne adayıyım kimseyle kıyaslamayacağım kendimi.Kırılırmıyım hiç
herkes susmuş yemek rehaveti çökmüş herkesin üstüne haftasonu misafirlerim var yatılı temizlik yemek derken 2-3 akşam çok işim var çoooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?