2011 Ekim Anneleri

kızlaarr ben çıkıyorum doktora gidicem lütfen bana dua edin herşey yolunda desin doktorum..
hepinizi kocaman öpüyorumm

hayırlısıyla git hayırlısıyla gek bebem salıda ben gidicem dikiş atılınca 1 hafta sonra çagırdılar sizde bana dua edinde iyi geçsin belkim benimkinin cinsiyetide belli olur

selam edut geçmiş olsun. sıkça görülebiliyormuş bu durum ama çok tehlikeli, tedavinin iyi olması lazım. hamilelere özel antibiyotikler var sanırım, canını sıkma çok tehlikeli olsa doktorun zaten vermez.
biz de 3 lu test yaptırıcas yakında, bizim de iyi çıksın inşallah.

canım benden tavsiye dene ve gör... ben ilk gittiğimde burdan duyup yeyip gittim acayip hareketliydi. yattığı yerden ayaklarıyla yüzüyodu sanki. inan biz o kadar sala hareket edemeyiz. doktoora söyledim güldü bana alakası yok. saçma dedi.
2. ye gittiğimde aceleye geldi yiyemedim. ne hareket etti ne de fotolarında hiç bi yeri belli değil..
3.de yine yedim yaklaşık yarım saat 45 dk önce... inanamazsın hareketlerine ya.. oğluşum kız gibi oynuyo...

bence dene. bi ye bi yeme kendin farkedeceksin zaten..

maşallah yavruna
esfam daha ne istiyosun işte burda kız bulmak zor anam :97:

Daha var demek ki, hissedince dr.a gitme arzum belki biraz azalır diye acele ediyorum doğrusu. Neyse bekleriz napalım...

inan bir yerden merak ediyorum biryandan etmiyorum çünkü ögrendimde ogullarım gittiler cennete aslına bakarsan hiç ögernmeyim diyorum süpriz olsunen azından erkek olursa aman budamı gidicek stresi olmazallahım ne verirse hayırlısını versin geçen arkadaş 2 hamile 2 erkek keske dedi kız olsaydı ay ne kızdım ona dedim bunu bulamaynlarda var şükret haline dedim misal ben allah biliyoya erkek istiyorum ama kız olursa çöpemi atıcak kızada razıyım oglanada yeterki abileri gibi beni terkedip gitmesin canımı yakmasın

Allah korusun canım, inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için...

Ayyy çok teşekkür ederim efsa, aslında midemden rahatsızlanıp gittiğimde kıpır kıpırdı yerinde durmuyordu ama ertesi gün 2'li test için gittiğimde pek bi miskindi kımıldanıyodu ama ehh işte tabi ikisinde de çikolata yememiştim. yarın sabah 8:30 gibi şöyle en bihterlisinden en fındıklısından bi çikolata yiyeyimde minnoşum artistik pozlar versin annesiyle babasıda kızmıymış erkekmiymiş görsün inşallah...

Ben anlayışlı,olgun,kibar bir anne adayıyım kimseyle kıyaslamayacağım kendimi.Kırılırmıyım hiç
canım şimdi dikkatimi çekti senin avatardaki resimde bebegin ayagımı belli banamı öyle geldi
Allah korusun canım, inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için...

herşeyi yaradana bıraktım ne olursada olsun hiç bir şeyin önüne geçemiyoruz degilmi

herkes susmuş yemek rehaveti çökmüş herkesin üstüne haftasonu misafirlerim var yatılı temizlik yemek derken 2-3 akşam çok işim var çoooookkkk

herkes susmuş yemek rehaveti çökmüş herkesin üstüne haftasonu misafirlerim var yatılı temizlik yemek derken 2-3 akşam çok işim var çoooookkkk

Ben yardıma geleyim ikizlerimizin annesi mutfak işlerini hiç sevmem ama bir elimde süpürge bir elimde toz bezi müziğide açtık mı oooooh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…