2011 Ekim Anneleri

Ayy yerim onları ben yaaa gözlerim doldu maşallah maşallah onlara bakıp bakıp oynadığını hayal ediyosun dimi :)

Evet hep odanın biyerlerinden paytaklaya paytaklaya çıkıp geliceni, bunlarla oynadığını,gülümsediğini falan hayal ediyorum. Civcivi halası almış kızıma birde vak vak diye ötüyor. Ama diğerlerini daha 2 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimizde eşimle beraber almıştık en azından odasına biyerlere koyarızda oyun çağına gelene kadar bebek odası olduğu belli olur

canım ya hayırlısı olsun...çok iş az maaş bu politika heryerde aynı...birde sorunca suçlu oluyor insan güveni sarsılmışmış..oldu yaaaa sen işleri yükle sonra maaş aynı olsun..sıkma canını...

cnm hepsinin yöntemi farklı işte senin şu durumunla bütün bu işleri yapmanı bekliyo 2 kişilik çalış 1 kişilik maaş al hepsi aynı hiç kafana takma ne yani görevi istemiyosan istifamı et diyo bunlara karşı yılmak yok yapmak istedikleri aynı şey sadece yöntemleri farklı

hahahahahahaa kızlar sizin içinizden geliyor benimle ilgisi yok yoooooook

Karıştırdı ortalığı şimdide karışmıyorum diyor
Eslem pes ye beni senle tek baş edemem hanzade kaçtı
Bari üzerime az zeytin yağı az limon az kekik azda kırmızı biber serp son isteğim

altyapım müsait şekerim dünden sonra gözümün dönmesi normal değilmi???sen hanzadeyemi güvendin hıııı evet şampiyon belli yaşasın ikinci kim

Kızlar yemin edirim attığım kahkaha müdürün odasından duyulmuştur. Gülmekten gözlerim yaşardı vallahi, ömrünüze bereket :)

seninde ömrüne bereket cnm

ana kocaya bak mübarek master chef batuhan piatti
Korktum anam aç sen bu böreği

kız zeytinnn süpersin vallahiii...korktum anam aç sen bu böreği....:)))) olmazsa el emeği göz nuru dersin canım...:)) bizim oralarda bir laf vardır :)) benim adım hıdır elimde gelen budur diye onuda söylersin artık...

Deniz belki hemen para konusunda soru sormana takılmış olabilirmi? Belkide zam filan yapılacaktı bir süre sorna senin yazından sonra fikir değiştirdi, yada seni yıldırmaya çalışıyor diyeceğim ama bu defada asistanı işten çıkmış programlı bir durum değil yani... Neyse üzülme hayırlısı olsun. Bencede maaş farkı almayacaksan çok mantıklı bir iş değil, şimdi işi alsan bir türlü almasan bir türlü dimi seçim yapmakta zor bu durumda... Eşinle beraber konuşup düşünüp karar verin bence, hem hamilesin hem iki katı iş hem aynı maaş pek mantıklı değil gibi, işi kabul etmesen seni çıkarma yoluna gidicek belliki iki ucu değnek misali hakında hayırlısı olsun..

maşallah hanımlar harikasınız bugün neşenize diyecek yok hep böyle olursunuz, oluruz işallah. en kötü günümüz böyle olsun :118:

en kötü günümüz böyle olsun denizim
sana yapılan haksızlıkta hakikaten sinir bozucuymuş eğer maaşında düzeltme yapmıyıp daha çok çalıştırcaklarsa bencede düşün ve ay sonu bildir kararını eeğer dönmeyi düşünmüyosan ki fikrin bu yönde idi o zaman ne diye alasın fazla yükü üstüne saçmalamışlar üzme tatlı canını ve minnağımızın tatlı canını hem 4 gün kaldıııııııııııı randevuna onu düşün ben çok heyecanlıyım en az kendimde heyecanlandığıım kadar hemde

hayırlısı olsun tabi burası olmazsa istersem başka bir yer olur mutlaka. çok şükür hiç iş sıkıntısı yaşamadım. 4 yıldır burda çalışıyorum ve ilk kez maaş mevzusu açtım onda da nasıl esip gürlemişsem (!) güven falan bırakmamış sarsmışım. ne güvenmiş ki sarsılmaya bu kadar müsaitmiş :) gülüyorum sadece. kapital dünya :) o da patron olmanın gereğini yapıyor ne yapsın tonton :)

sende süpersin yeşimcim :13:

Sen beyamca da pek uyanıkmış hee. Hem hamile bayan seç hem iş yükünü artır üstüne de maaşa zam yapma.
Ama sende strateji hatası yapmışın sanki dimi. Keşke işe başladıktan bir süre sonra sorsaydın. Tabi sen daha iyi bilirsin şirketin işleyiş tarzını da... Zaten şurada çalışacağımız 4 ay. Sonra işe dönünce hakkını isterdin. Tabi 4 ayın da biraz zor geçerdi bu iş yükü ile ama..Neyse senin durumun müsait çocuğuna bakacak kişi var nasılsa. Eğer iş yerinden de memnun isen ayın sonunda tekrar sorduğunda "Size yanlış anladığınızı söylemiştim, tabiki de işi istiyorum dersin."
Hem canını sıkma sen, herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. Bazen şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimizde şer vardır biliyorsun.

Aynen öyle canım. iki işi, tek kişiye daha az maaşa yaptırmanın peşinde patroncan.
yok yok sabah çok kızgındım ama şimdi etkisi geçiyor. sakinleşiyorum yavaş yavaş. ay sonu bir daha konuşalım bakalım. istifa etmiiciiimm ama çok istiyorsa beni işten çıkarıp dünyanın tazminatını ödemek isterse hayır demem. gerçi tazminat alsam da işten ayrılıp evde oturmak istemiyorum, doğuma çok var daha.
işleri yapmam demiyorum, yine yaparım. zam isterim diye tutturmadım sadece ücret durumumda değişiklik olup olmayacağını öğrenmek istedim diye belirttim ama anlamak istedikleri gibi anlayınca bir şey yapamazsın. hayırlısı olsun hepimiz için tatlişşkomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…