2011 Ekim Anneleri

Sanırım geldim aranıza. bölük pörçük uğradım bugün, pek bişe anlamadım konuşmalarımdan.
Yeni ciciler alınmış, çok güzel şeymacım güle güle iyi günlerinde giysin inşallah bebeğin.
Ben de henüz bir iki parça kıyafet aldım, toplasan 5 parça ama doğum kışa geleceği için örgü çok giysimiz oldu sağolsun babaanne otomatiğe bağladı, fabrikasyon üretim yapıyor. örgümüz fazla. çok fazla kıyafet almayı düşünmüyorum. daha çok penye tulum, hırkaların içine pamuklu rahat giysiler almayı planlıyorum. zaten soğuk olacak ilk 6 ay, kış bitene kadar kapı dışarı çıkmayız herhalde. üşür sonra minnakcan. aşıya, dr kontrolüne gitmek harici ev kuşu olucaz. bahar ve yaz döneminde renkli ve spor giyinmeye başlarız artık. ben de sebamed ürünü düşünüyorum. yüz temizleyici sütü ve toniğini kullanıyorum çok memnunum. kullanıyordum daha doğrusu, makyaj yapmıyorum pek. medikal bir ürün ve marka olduğu için onu tercih edicem sanırım. henüz çok tecrübesizim ben bu alışveriş işinden hiç anlamıyorum. ablamla gezicez zamanı geldiğinde. hanzade ben ucundan yırttım, neyse ki diğer topiklerin yüzüne bakabilecek az da olsa cesaretim olacak küçük birkaç şey aldım sen de başla haydi :)
Çoğumuz kötü rüyalar görmüşüz. fotoscum benim de aklıma kızarmış tavuk geldi, onu canın mı istedi acaba diye düşündüm ama nooooolur kusara bakma Yeşimcim Allah gecinden versin, eşini size bağışlasın, başınızdan başımızdan eksikk olmasınlar inşallah. Rüyaların tersi çıkarmış. sana ve bebeğine daha sıkı bağlanacak demek ki. Yeşilcim senin ezik halin daha kıymetli akıllıım,zeytinyağının kilosu kaç para bilionnuuu. sen bitanemizsin bizim, her halinde seviyorum canım seni. Duygu&Sinem, verdiğiniz hastane bilgisi için teşekkür ederim. iş sıkıntısı yaşayanlarımız, tek sorunumuz bu olsun şimdilik arkadaşlar, canımızı sıkmayalım. hep demiyor muyuz, öncelikk bebeklerimiz diye. söylediğimiz gibi olsun, iş sorunu meselesini bir süre askıya alalım üzülmeyelim. eninde sonunda çalışcaz, bize iş mi yokk bee :76:

kızlar kocam aradı hamurunu kendim yapıcakmışım kol böreği istiyormuş hayatımda yapmadım bileniz varmı internetten araştırıyım

Ayy bu kocalara ne oldu bugün benimkide bir yemek istedi ama yazmıyım şimdi sonra boğazımda kalıyor

Canım hamurunu normal kızartma hamuru gibi mayalıyorsun kulak memesi yumuşaklığında ister toz maya ister kuru yaş maya kullan tuz ve su koyuyorsun, ince açmaya çalış çok güzel olur.. Kol böreği deilde çarşaf böreği bu ama aynı sayılır içine istediğin malzemeyi koy :)

Merhaba kıssslar,
ben uğramayalıı çok oldu sizlere bi kaç sorum var hemen cvp almam lazım .doktora gtcem ona göre.şuan 17.haftadayım.doktorum ''ense kalınlığı yaptığımız hastalara dörtlü test yapmıyoruz sadece omurilik açıklığını taradığımız afp bakıyoruz'' dedi. bu nedir? ayrı bir test mı yoksa ultrasondan mı bakıp yapılıo

eslem en uzun bacaklı kızı kapıyo nabeeer , sende kaynanayım diye gezin ortalarda , nerde senin hassasiyet yeşilim nerdeeee :93:

hanzade bugün eslemi yedirtcek bana belli
Ben bekliyorum anacım cinsiyetler bi netleşsin deniziminde haber gelsin sonra gör sen beni

slm kızlar dişçiye gidiyoruz kızımla dua edinde bi dolguyla halledelim çekemem kanal falan ( yolda gözümde büyüyo şimdi kim geçecek karşıyo offf offff....

slm cnm ben eskiden z.burnunda oturuyordum annem hala orda ve gamze hnm. anneminde dru. çok sıcak ve şirin bi kadın hatta hamile olduğum haberinide bana gamze hnm vermişti:)) ben z.burnunda olsam ona giderdim diye düşünüyorum

kızlar kocam aradı hamurunu kendim yapıcakmışım kol böreği istiyormuş hayatımda yapmadım bileniz varmı internetten araştırıyım

ben yaparım .un bir çimdik tuz ve su kullanıyorsun ben azıcık sirke de koyarım çıtır çıtır olur ama nasıl aççaksın onu şimdi.hamuru çoksert tutma yarım saat falanda dinlendir.içini neyli ister

artık kocalarımız aş eriyor herhalde canı çekmiş öyle deditarif için sağol inş beceririm hiç denemedim daha önce..yanınada kısır yapayım dün masterchefi izledim kısır yaptılar canım çekti

Denizcim ne oldu iş yerinde? geçen gün güzel haber vermiştin, şimdi niye ekşidin?hı de bakiiim?
Hem ne olursa olsun, dün canım sıkıldı ama bugün tınn. Napim elimden gelen bu kadar, beğenmeyen çıkarır. Bebişimin kahkahalarını düşünüyorum, bana şirinlik yapacağı zamanları ve mis kokusunu. Herşeye değer...

tamam ben biraz bahsedeyim. açılma kısmını, yalvarıp yakarıp isteme, vermezseniz kaçırırız deme kısmını sen söyle

TMM CNM anlaştık bakalım vereceklermi bakalım beni erkekimin bacak boyu tutacakmı???hadi hayırlısı

hanzadecim seni pek bi müzevir gördüm bugün sen böyle değildin noldu zeytin hnm zeytin hnm eslem yenen bişey değil ama zeytin yenen bişey hemde tek lokmalık cinsiyetiniz kaç ay önceden belli oldu gözünüzü açsaydınız efendimmmm

Cinsiyet öğrenir öğrenmez aradaki farkı kapatıcam benimde şimdilik hediye gelen minik bir zıbın takımım var ama deniz teyzesi :))) Ben cinsiyet konusunda emin olmak istiyorum detaylıdan çıkıp naisp olur iyi haberler alırsam doğru alışverişe gidicem :) Bizim babaannemizde cinsiyet haberimizi bekliyor annemde sorup duruyor artık. Göstermiyorsa kızdır diyorlar hep ama dr. görüpmü söylemiyor yoksa benimki totosunumu dönüyor bilmiyorum :)) Bakalım hayırlısı, iş konusunda haklısın bencede...

Son düzenleme:

içini kıyma soğan yapalirim güzel olur..hamur çok ince olması gerekiyor dimi?

kız git al hazır ben yaptım de nerden bilcek senmi açtın etiketimi var böreğin
( kocacım okuyosan eğer ben sana böyle pembe yalanlar söylemedim )

sizleri dün görememiş olmamın hissiyatına bağlıyorum ben bu durumumu, tamamen duygusall :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…