ayyy pardon bambamıma bakıcam dimi ay ; deli doktor hain işyeri derken akıl kalmadı bende dünde bıçağı buzdolabına koymuşum baya bii aradımm
kızlar kocam aradı hamurunu kendim yapıcakmışım kol böreği istiyormuş hayatımda yapmadım bileniz varmı internetten araştırıyım
eslem en uzun bacaklı kızı kapıyo nabeeer , sende kaynanayım diye gezin ortalarda, nerde senin hassasiyet yeşilim nerdeeee :93:
Güzel kızımın odası için ilk oyuncakları ve kaç patiği
Eki Görüntüle 193890 Eki Görüntüle 193891 Eki Görüntüle 193892 Eki Görüntüle 193893 Eki Görüntüle 193894 Eki Görüntüle 193895 Eki Görüntüle 193896
hımm tmm eğer ben yokken gelirse siz söyleyin kuzum
firefox la girmeyi dene...explorer bazen sapıtabiliyor
iyi akşamlar herkese...
Çok acil İstanbul Avrupa yakasında olanlar hangi hastane ya da doktorlara gittiğini yazarsa çok memnun olurum... Doktorumu ve dolayısıyla hastanemi değiştirdim, acilen iyi bir hastane ve dr. bulmam gerek...
Zeytinburnu Avrasya Hospital de Gamze Baykan varmış çok övüyorlar, arkadaşım özel muayenehanesine gidiyor.. Bu hastane ve dr. hakkında bilgisi olan ya da başka önerileri olan var mı? Şimdiden çok çok tşkler...
kızlar kocam aradı hamurunu kendim yapıcakmışım kol böreği istiyormuş hayatımda yapmadım bileniz varmı internetten araştırıyım
Ayy bu kocalara ne oldu bugün benimkide bir yemek istedi ama yazmıyım şimdi sonra boğazımda kalıyor
Canım hamurunu normal kızartma hamuru gibi mayalıyorsun kulak memesi yumuşaklığında ister toz maya ister kuru yaş maya kullan tuz ve su koyuyorsun, ince açmaya çalış çok güzel olur.. Kol böreği deilde çarşaf böreği bu ama aynı sayılır içine istediğin malzemeyi koy :)
kızlar ya arkadaşım Tulum Ürün Kategorileri b önerdi bu siteyi sizce kalitesi kötü diye mi ucuz bunlar yoksa normal mi
tamam ben biraz bahsedeyim. açılma kısmını, yalvarıp yakarıp isteme, vermezseniz kaçırırız deme kısmını sen söyle
Sanırım geldim aranıza. bölük pörçük uğradım bugün, pek bişe anlamadım konuşmalarımdan.
Yeni ciciler alınmış, çok güzel şeymacım güle güle iyi günlerinde giysin inşallah bebeğin.
Ben de henüz bir iki parça kıyafet aldım, toplasan 5 parça ama doğum kışa geleceği için örgü çok giysimiz oldu sağolsun babaanne otomatiğe bağladı, fabrikasyon üretim yapıyor.örgümüz fazla. çok fazla kıyafet almayı düşünmüyorum. daha çok penye tulum, hırkaların içine pamuklu rahat giysiler almayı planlıyorum. zaten soğuk olacak ilk 6 ay, kış bitene kadar kapı dışarı çıkmayız herhalde. üşür sonra minnakcan. aşıya, dr kontrolüne gitmek harici ev kuşu olucaz. bahar ve yaz döneminde renkli ve spor giyinmeye başlarız artık. ben de sebamed ürünü düşünüyorum. yüz temizleyici sütü ve toniğini kullanıyorum çok memnunum. kullanıyordum daha doğrusu, makyaj yapmıyorum pek. medikal bir ürün ve marka olduğu için onu tercih edicem sanırım. henüz çok tecrübesizim ben bu alışveriş işinden hiç anlamıyorum. ablamla gezicez zamanı geldiğinde. hanzade ben ucundan yırttım, neyse ki diğer topiklerin yüzüne bakabilecek az da olsa cesaretim olacak küçük birkaç şey aldım sen de başla haydi :)
Çoğumuz kötü rüyalar görmüşüz. fotoscum benim de aklıma kızarmış tavuk geldi, onu canın mı istedi acaba diye düşündüm ama nooooolur kusara bakmaYeşimcim Allah gecinden versin, eşini size bağışlasın, başınızdan başımızdan eksikk olmasınlar inşallah. Rüyaların tersi çıkarmış. sana ve bebeğine daha sıkı bağlanacak demek ki. Yeşilcim senin ezik halin daha kıymetli akıllıım,zeytinyağının kilosu kaç para bilionnuuu. sen bitanemizsin bizim, her halinde seviyorum canım seni. Duygu&Sinem, verdiğiniz hastane bilgisi için teşekkür ederim. iş sıkıntısı yaşayanlarımız, tek sorunumuz bu olsun şimdilik arkadaşlar, canımızı sıkmayalım. hep demiyor muyuz, öncelikk bebeklerimiz diye. söylediğimiz gibi olsun, iş sorunu meselesini bir süre askıya alalım üzülmeyelim. eninde sonunda çalışcaz, bize iş mi yokk bee :76:
ben yaparım .un bir çimdik tuz ve su kullanıyorsun ben azıcık sirke de koyarım çıtır çıtır olur ama nasıl aççaksın onu şimdi.hamuru çoksert tutma yarım saat falanda dinlendir.içini neyli ister
canım valla ben civilime gittim...bişi beğenmedim...ilk doğdupunda yumuşak olmalı bence çokça...ben mothercare den alıcam iki takım hastane çıkışı
artık kocalarımız aş eriyor herhalde canı çekmiş öyle deditarif için sağol inş beceririm hiç denemedim daha önce..yanınada kısır yapayım dün masterchefi izledim kısır yaptılar canım çekti
TMM CNM anlaştık bakalım vereceklermi bakalım beni erkekimin bacak boyu tutacakmı???hadi hayırlısı
hanzadecim seni pek bi müzevir gördüm bugün sen böyle değildin noldu zeytin hnm zeytin hnm eslem yenen bişey değil ama zeytin yenen bişey hemde tek lokmalık cinsiyetiniz kaç ay önceden belli oldu gözünüzü açsaydınız efendimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?