2011 Ekim Anneleri

kız git al hazır ben yaptım de nerden bilcek senmi açtın etiketimi var böreğin
( kocacım okuyosan eğer ben sana böyle pembe yalanlar söylemedim )

hıh verdiği akıla bak Allah bilir sen şimdi kocanı arayıp kolböreği aşerdimde dersin bak hanzade kızıştırdı arayı çok fena taktım sana biberli zeytin

Becerirsin canım becerirsin evet aş eriyorlar yada aç geçen 2 ayın sonunda patlama yaşıyorlar

bak hanzade hanım toparla bakalım şimdi durumu bu kız beni çekirdeğimle beraber yutcak yoksa gözü döndü :83:

canım doktorun sana ikili test yapmış ve muhtemelen iyi çıkmış buyüzden üçlü testi yapmaya gerek görmemiş ama üçlü test içerisinde AFP testi var bu önemli bir test ( 12-13.haftalardan sonra bebeğinin karaciğer salgıları senin kanında artmaya başlıyor ama bu değer 0,4-2,5 arası normal kabul ediliyor bu değerin altıda üstüde risk grubunda olabileceğini işaret ediyor) bu yüzden bu testi yaptırmak istemiş. ikili teste ve bu teste bakıldıktan sonra dörtlü testin bir anlamı kalmıyor zaten bu yüzdende onu yaptırmıyacağını söylemiş. Bu testen sonra 20. haftanda ayrıntılı ultrasona bakacaktır muhtemelen şimdilik doktorun doğru olanı yapmış ama sen illaki üçlü testi yapalım içim rahat etsin dersen doktoruna söyleyip yaptırabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir.

kız git al hazır ben yaptım de nerden bilcek senmi açtın etiketimi var böreğin
( kocacım okuyosan eğer ben sana böyle pembe yalanlar söylemedim )

anlar o benim yapmadığımı yutmaz yani..napayım uğraşayım onun için geçen bana çikolata almış paketi açtım romantik bişeyler yazmş altına oğlumun annesi yazmış çok hoşuma gitti bende adamın bu jestini unutmayayım yapayım böreği ona dimi

AFP testi kandan mı test edilıo anlayamadım

KIZ DAHA ÖNCE YAPMAMIŞIN Kİ NEYİNİ YUTMAZ
RİSKE ATMA DİYE DEMİŞTİM BACIM SEN BİLİRSİN
EŞİNE GELSİN BENDEN MAŞALLAH

içini kıyma soğan yapalirim güzel olur..hamur çok ince olması gerekiyor dimi?

Ne kadar ince açarsan o kadar iyi olur mayalı olduğu için hamur kabarır zaten kalın olursa bu defa kabarınca dahada kalın olur... üzerine isteğine göre yumurta yağ filan gezdir, ben sirkeyi baklayava koyarım çıtır çıtır olur, iyi fikir yarım çaybardağından biraz daha az katabilirsin kokmaz merak etme :)

Geçen gün hulusi kentmen zannettiğimiz patronum görevlendirme yazısı yazdı tüm müdürlere. kendi asistanının bu cuma işten ayrılıp, onun görevlerini ve benim şuan yapmakta olduğum işlerimi benim yapacağıma dair bilgilendirme yazısıydı. dün mail attı bize. ben de uzun süre düşündüm düşündüm, ona cevaben bir mail yazdım. beni bu göreve uygun gördüğünüz için teşekkür ederim şöyle böyle vs kısmını geçtikten sonra, bu pozisyonda görev yapan x kişisine uygulamakta olduğunuz ücret politikasından ben de faydalanacak mıyım bunun merakını yaşıyorum dedim. çünkü ciddi bir maaş farkı var aramızda. o da bu sabah güne kötü başlamama sebep olan, aylık ücretinde değişiklik olmayacaktır, gündemimizde yakın zamanda personel maaşlarına yapılacak bir zam yoktur falan gibi bir mail atmış. ona canım sıkıldı. hem iş yüküm artıyor, hem onun tek başına yaptığı işi ben kendi işimle birlikte çok daha az bir maaşa yapmış olucam. haksızlık var burda. buna kızdım bugün. maili okudum, neyyyyse dedim bir iç çektim, bişe demedim. bir iki saat sonra aradı, sana güvenim vardı ama onu sarstın vs dedi. beni yanlış anladınız, ben size şikayet veya talep amaçlı yazmadım, sadece bir değişiklik olup olmayacağını merak etmiştim dedim. benim kafamda başka şeyler şekillendi, sen bu görevi isteyip istemediğini iyi düşün, bu ay sonunda tekrar konuşalım dedi. öyle kaldı...

dr bana dediki...afp 3 lü testte oluyormuş... 2 li testte afp ye bakılmıyor dedi...afp ye bakıcaz dedi...çok taktım ben bu 3 lü teste...birde detaylı usg için adanadan prof araştırdım..

kızlar chicco deponun yarın ve c.tesi satışı varmış. tepeörende imiş yarın akşam 9 a kadar c. tesi öğlen 12 ye kadar( biz gidemiycez malesef

Ben ne yedimde böyle oldum acaba ki Tamam pes siz aranızda kozlarınızı paylaşın ben karışmıyorum sonra ara köteği ben yiyecek gibi görünüyorum

Karıştırdı ortalığı şimdide karışmıyorum diyor
Eslem pes ye beni senle tek baş edemem hanzade kaçtı
Bari üzerime az zeytin yağı az limon az kekik azda kırmızı biber serp son isteğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…