slm kızlar dişçiye gidiyoruz kızımla dua edinde bi dolguyla halledelim çekemem kanal falan( yolda gözümde büyüyo şimdi kim geçecek karşıyo offf offff....
İnşallah hiç anlamassınız hemencik olur biter canım geçmiş olsun şimdiden..
kız git al hazır ben yaptım de nerden bilcek senmi açtın etiketimi var böreğin
( kocacım okuyosan eğer ben sana böyle pembe yalanlar söylemedim )
artık kocalarımız aş eriyor herhalde canı çekmiş öyle deditarif için sağol inş beceririm hiç denemedim daha önce..yanınada kısır yapayım dün masterchefi izledim kısır yaptılar canım çekti
tmm cnm anlaştık bakalım vereceklermi bakalım beni erkekimin bacak boyu tutacakmı???hadi hayırlısı
[sıze="3"]hanzadecim[/sıze] seni pek bi müzevir gördüm bugün sen böyle değildin noldu [sıze="3"]zeytin hnm zeytin hnm [/sıze]eslem yenen bişey değil ama zeytin yenen bişey hemde tek lokmalık cinsiyetiniz kaç ay önceden belli oldu gözünüzü açsaydınız efendimmmm
Merhaba kıssslar,
ben uğramayalıı çok oldu sizlere bi kaç sorum var hemen cvp almam lazım .doktora gtcem ona göre.şuan 17.haftadayım.doktorum ''ense kalınlığı yaptığımız hastalara dörtlü test yapmıyoruz sadece omurilik açıklığını taradığımız afp bakıyoruz'' dedi. bu nedir? ayrı bir test mı yoksa ultrasondan mı bakıp yapılıo
hıh verdiği akıla bak Allah bilir sen şimdi kocanı arayıp kolböreği aşerdimde dersin bak hanzade kızıştırdı arayı çok fena taktım sana biberli zeytin
Güzel kızımın odası için ilk oyuncakları ve kaç patiği
Eki Görüntüle 193890 Eki Görüntüle 193891 Eki Görüntüle 193892 Eki Görüntüle 193893 Eki Görüntüle 193894 Eki Görüntüle 193895 Eki Görüntüle 193896
slm kızlar dişçiye gidiyoruz kızımla dua edinde bi dolguyla halledelim çekemem kanal falan( yolda gözümde büyüyo şimdi kim geçecek karşıyo offf offff....
İnşallah hiç anlamassınız hemencik olur biter canım geçmiş olsun şimdiden..
ianan azcık acıyo rahatlıyosun hele doktor iyiyse sadece iğneyi hissediyosun.bide iğne kullandığını mutlaka söyle hanzade
kız git al hazır ben yaptım de nerden bilcek senmi açtın etiketimi var böreğin
( kocacım okuyosan eğer ben sana böyle pembe yalanlar söylemedim )
hanzade bugün eslemi yedirtcek bana belli
Ben bekliyorum anacım cinsiyetler bi netleşsin deniziminde haber gelsin sonra gör sen beni
ianan azcık acıyo rahatlıyosun hele doktor iyiyse sadece iğneyi hissediyosun.bide iğne kullandığını mutlaka söyle hanzade
hanzede değil mi giden kişiler karıştı bende
canım doktorun sana ikili test yapmış ve muhtemelen iyi çıkmış buyüzden üçlü testi yapmaya gerek görmemiş ama üçlü test içerisinde AFP testi var bu önemli bir test ( 12-13.haftalardan sonra bebeğinin karaciğer salgıları senin kanında artmaya başlıyor ama bu değer 0,4-2,5 arası normal kabul ediliyor bu değerin altıda üstüde risk grubunda olabileceğini işaret ediyor) bu yüzden bu testi yaptırmak istemiş. ikili teste ve bu teste bakıldıktan sonra dörtlü testin bir anlamı kalmıyor zaten bu yüzdende onu yaptırmıyacağını söylemiş. Bu testen sonra 20. haftanda ayrıntılı ultrasona bakacaktır muhtemelen şimdilik doktorun doğru olanı yapmış ama sen illaki üçlü testi yapalım içim rahat etsin dersen doktoruna söyleyip yaptırabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir.
ben ne yedimde böyle oldum acaba ki Tamam pes siz aranızda kozlarınızı paylaşın ben karışmıyorum sonra ara köteği ben yiyecek gibi görünüyorum
anlar o benim yapmadığımı yutmaz yani..napayım uğraşayım onun için geçen bana çikolata almış paketi açtım romantik bişeyler yazmş altına oğlumun annesi yazmış çok hoşuma gitti bende adamın bu jestini unutmayayım yapayım böreği ona dimi
içini kıyma soğan yapalirim güzel olur..hamur çok ince olması gerekiyor dimi?
Denizcim ne oldu iş yerinde? geçen gün güzel haber vermiştin, şimdi niye ekşidin?hı de bakiiim?
Hem ne olursa olsun, dün canım sıkıldı ama bugün tınn. Napim elimden gelen bu kadar, beğenmeyen çıkarır. Bebişimin kahkahalarını düşünüyorum, bana şirinlik yapacağı zamanları ve mis kokusunu. Herşeye değer...
Merhaba kıssslar,
ben uğramayalıı çok oldu sizlere bi kaç sorum var hemen cvp almam lazım .doktora gtcem ona göre.şuan 17.haftadayım.doktorum ''ense kalınlığı yaptığımız hastalara dörtlü test yapmıyoruz sadece omurilik açıklığını taradığımız afp bakıyoruz'' dedi. bu nedir? ayrı bir test mı yoksa ultrasondan mı bakıp yapılıo
hıh verdiği akıla bak Allah bilir sen şimdi kocanı arayıp kolböreği aşerdimde dersin bak hanzade kızıştırdı arayı çok fena taktım sana biberli zeytin
Ben ne yedimde böyle oldum acaba ki Tamam pes siz aranızda kozlarınızı paylaşın ben karışmıyorum sonra ara köteği ben yiyecek gibi görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?