evet canım kandan bakılıyor. Zaten üçlü testin tamamı kandan bakılıyor ikilideki gibi detaylı ultrason yok ama doktorun zaten gittiğinde yine kontrol ediyor bebişi
Deniz belki hemen para konusunda soru sormana takılmış olabilirmi? Belkide zam filan yapılacaktı bir süre sorna senin yazından sonra fikir değiştirdi, yada seni yıldırmaya çalışıyor diyeceğim ama bu defada asistanı işten çıkmış programlı bir durum değil yani... Neyse üzülme hayırlısı olsun. Bencede maaş farkı almayacaksan çok mantıklı bir iş değil, şimdi işi alsan bir türlü almasan bir türlü dimi seçim yapmakta zor bu durumda... Eşinle beraber konuşup düşünüp karar verin bence, hem hamilesin hem iki katı iş hem aynı maaş pek mantıklı değil gibi, işi kabul etmesen seni çıkarma yoluna gidicek belliki iki ucu değnek misali hakında hayırlısı olsun..
hayırlısı olsun tabi burası olmazsa istersem başka bir yer olur mutlaka. çok şükür hiç iş sıkıntısı yaşamadım. 4 yıldır burda çalışıyorum ve ilk kez maaş mevzusu açtım onda da nasıl esip gürlemişsem (!) güven falan bırakmamış sarsmışım. ne güvenmiş ki sarsılmaya bu kadar müsaitmiş :) gülüyorum sadece. kapital dünya :) o da patron olmanın gereğini yapıyor ne yapsın tonton :)
en kötü günümüz böyle olsun denizim
sana yapılan haksızlıkta hakikaten sinir bozucuymuş eğer maaşında düzeltme yapmıyıp daha çok çalıştırcaklarsa bencede düşün ve ay sonu bildir kararını eeğer dönmeyi düşünmüyosan ki fikrin bu yönde idi o zaman ne diye alasın fazla yükü üstüne saçmalamışlar üzme tatlı canını ve minnağımızın tatlı canını hem 4 gün kaldıııııııııııı randevuna onu düşünben çok heyecanlıyım en az kendimde heyecanlandığıım kadar hemde
olsun yeşilim
haksızlık ama bu dimi. çok kızıyorum, ben de büyüyünce patron olucam ama böyle şeyler yapmicam
canım zam yapmıycam dediyse yapmaz, huyunu biliyorum. güya adil, herkese aynı anda yapacak aklınca. işten çıkarmazlarsa, izin zamanıma kadar çalışırım, ama istemiyoruz derlerse de 31 mayısta emekli olurum artık.
yaa ben yeni göreve başlicam şimdi, pazartesiden itibaren. pazartesiydi benim randevum. ilk günden bir daha çıldırtmayım adamı :44: patronu yani. birkaç gün ertelesem mi. düşünsene hem işi&maaşı beğenmiyormuş gibi yap (ben yapıyomuşum yani) hem de ilk günden izin iste... offf bilemedim yaa
Ben bu para konusunda tutulup kalıyorum Hanzade. dün sıcağı sıcağına konuşmazsam bir daha ağzım mühürlenirdi. hayy ağzıma tüküreyim, iş açtım başımadün sormasam bir daha ocak ayına kadar maaşlar aynı kalacak, yılda bir defa yapılıyor, ben de ağustosta ayrılırsam yine yararlanamayacaktım bu artıştan onun için hemen konuşmak bana mantıklı geldi. eşimle konuştum öncesinde,maille olmaz bu işler dedi. hele yüz yüze asla konuşamam dedim. ne olursa olsun ben sorucam dedim, sen bilirsin ama sonunda üzülme filan dedi. yazdığım maili okudum eşime, güzel olmuş dedi, gönderdim. ama tek satırlık sert bir dönüş aldım patrondan. düşünüp taşın, ay sonunda bana kararını bildir diyor şimdi. hata mı yaptım bilmiyorum ki. ama haksızlık var şuan buna göz yummak istemedim. işten çıkarıcam diye tutturursa tazminatımı alıp çıkarım, tatlıya bağlarsak aynı maaşla ağustosa kadar çalışırım diye düşünüyorum. aslında deyneğin hem iki ucu, hem ortası her tarafı şeyli olduu. her şeyi berbat ettim galiba. ama neyse, hayırlısı olsun.
olsun yeşilim
Haksızlık ama bu dimi. çok kızıyorum, ben de büyüyünce patron olucam ama böyle şeyler yapmicam
canım zam yapmıycam dediyse yapmaz, huyunu biliyorum. Güya adil, herkese aynı anda yapacak aklınca. Işten çıkarmazlarsa, izin zamanıma kadar çalışırım, ama istemiyoruz derlerse de 31 mayısta emekli olurum artık.
Yaa ben yeni göreve başlicam şimdi, pazartesiden itibaren. Pazartesiydi benim randevum. Ilk günden bir daha çıldırtmayım adamı :44: Patronu yani. Birkaç gün ertelesem mi. Düşünsene hem işi&maaşı beğenmiyormuş gibi yap (ben yapıyomuşum yani) hem de ilk günden izin iste... Offf bilemedim yaa
Ben bu para konusunda tutulup kalıyorum Hanzade. dün sıcağı sıcağına konuşmazsam bir daha ağzım mühürlenirdi. hayy ağzıma tüküreyim, iş açtım başımadün sormasam bir daha ocak ayına kadar maaşlar aynı kalacak, yılda bir defa yapılıyor, ben de ağustosta ayrılırsam yine yararlanamayacaktım bu artıştan onun için hemen konuşmak bana mantıklı geldi. eşimle konuştum öncesinde,maille olmaz bu işler dedi. hele yüz yüze asla konuşamam dedim. ne olursa olsun ben sorucam dedim, sen bilirsin ama sonunda üzülme filan dedi. yazdığım maili okudum eşime, güzel olmuş dedi, gönderdim. ama tek satırlık sert bir dönüş aldım patrondan. düşünüp taşın, ay sonunda bana kararını bildir diyor şimdi. hata mı yaptım bilmiyorum ki. ama haksızlık var şuan buna göz yummak istemedim. işten çıkarıcam diye tutturursa tazminatımı alıp çıkarım, tatlıya bağlarsak aynı maaşla ağustosa kadar çalışırım diye düşünüyorum. aslında deyneğin hem iki ucu, hem ortası her tarafı şeyli olduu. her şeyi berbat ettim galiba. ama neyse, hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun denizcim sıkma canını, bizim ülkemizde terfi etmek, aynı paraya daha çok iş yapmak anlamına geldiği için patronunun bu durumu değerlendirip birde üste çıkması çok normal. ama sen ne yüce gönüllü bir insansınki o ihtiyar kurda hala tonton diyorsun.. Yok yok haketmiyor seni o işyeri
kızlar minietek bugün geldi mi hiç? ben göremedim de...
olsun yeşilim
haksızlık ama bu dimi. çok kızıyorum, ben de büyüyünce patron olucam ama böyle şeyler yapmicam
canım zam yapmıycam dediyse yapmaz, huyunu biliyorum. güya adil, herkese aynı anda yapacak aklınca. işten çıkarmazlarsa, izin zamanıma kadar çalışırım, ama istemiyoruz derlerse de 31 mayısta emekli olurum artık.
yaa ben yeni göreve başlicam şimdi, pazartesiden itibaren. pazartesiydi benim randevum. ilk günden bir daha çıldırtmayım adamı :44: patronu yani. birkaç gün ertelesem mi. düşünsene hem işi&maaşı beğenmiyormuş gibi yap (ben yapıyomuşum yani) hem de ilk günden izin iste... offf bilemedim yaa
yaradan muradımızı versin kardeşim işşallahta ana yüreklerimiz yanmasınbabsına kalsa heşeyi alır bakalım gün ola harman ola dalinin ıslak mendilini almış eşim oda güzel kokuyo hoşuma gitmedi degil yane
Hayırlısı olsun tabi fatoşcum en önemlisi o. ama insan bir yerde haksızlığa uğrayınca elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi kalakalıyor. ağlasam mı, bağırsam mı, yardım mı istesem şaşkın kalıyosun öylece. keşke maili göndermeden önce dün size sorsaymışım yaa
tazminatsız işten çıkarmazlar, zannetmiyorum ama ben evde de kalmak istemiyorum yaaben durumu ay sonunda bir daha izah edeyim kendine. anlayışla karşılar umarım. çok katı biri, bakma sen tonton diyorum ama tonton değil. ağzından söz bir kere çıkıyor. bir hatası yüzünden 40 yıllık eşinden tek celsede boşandı, boşadı daha doğrusu. ppofff...teşekkür ederim fatoşcum çok sağol
Birazcık strateji hatası var tabiadam tüm hamileleri işten çıkarırken prosedür belli iken seni ayrı tutmuş, belliki gelicek görmüş sende ama tabi bilemiyorum işveren kısmının ne hin düşünceler içinde olabileceğinide unutmamak lazım belki sana işleri yaptırıp doğumdan sonra yol vericekti kim bilir, onu sen daha iyi bilirsin.
Eşin doğru söylemiş yüz yüze konuşmak daha doğru olurdu, maille göndermen çok kötü olmuş bu konuda eşine sonsuz kere katılıyorum, belki patronunun tepkisi bundankaynaklıda olabilir..
birazcık bekleyip yumuşak bir vakitte x bey durumum belli ihtiyaçlarımız artıyor maaş konusunda bir farkım olucakmı acaba? Takdir sizin tabiki vs gibi şeylerle yüzyüze konuşsan farklı olurdu :) Neyse durum biraz karışmış ama senin dediğin gibi doğum akadar çalışırsın, çıkarmak isterse tazminat istersin, ama bence yüzyüze tekrar konuyu gündeme getir.
Ve daha ince bir dille konunun para olmadığını yüz yüze konuşmamış olmanın kendini tam olarak ifade edebilmene engel olduğunu, biraz maddi sıkıntınında ( olmasa bile) vermiş olduğu hisiyattan dolayı bu şekilde anlaşıldığını minik güzel mimiklerle anlat denemekten ne çıkar :)
kızlar minietek bugün geldi mi hiç? ben göremedim de...
Bir kere patronun burda kötü niyetli davranıyor, sen bize geçenlerde patronunun yeni taşınacağınız yere seni yanında asistanı olarak istediğini falan yazmıştın sanırım yalnış hatırlamıyorsam yani patronun ta ozamandan kendi asistanı işten çıkacağı için ve sende hamiş olduğun için büütn bunları hesaplayarak sana o teklifte bulunmuş ama sen zaten hamileyim canım patronum beni terfi ettirdi bu bana yeter demeyip hakkın olanı sorunca işine gelmemiş buyüzdende sen çemkirmeden (mecazi söyledim) o önce davranıp güvenim sarsıldı muhabbeti yapmış ardındanda seni karar vermek zorunda bırakmış. Aklınca elini kolunu bağlamış oldu bütün bunlar bu adamın herşeyi planladığını ve kötü niyetli olduğunu gösteriyor yani adil falan davrandığı yok bence doğru olan sensin oyüzden hiç üzülme. zaten hiç anlamam daha önce iki ayrı işi iki farklı personele 5000 tl ye yaptırırken şimdi aynı işi tek personele 2000 tl yaptırıp, zaten 3000 lira kar ediyorum 400-500 de bu personelime zam yapayımda performansı artsın diye düşünmek neden işveren için anormal bir durum.
Çok doğru söylüyorsun canım. tam olarak böyle oldu gerçekten. bu ay sonunda konuşucaz tekrar, bunları bu şekilde aktarayım ben. teşekkür ederim.
bir de pazartesi günkü randevu için ne diyorsun, izin alayım mı? ateşe bir odun daha atmak olur sanki. en iyi ihtimalle 21 mayısta gidebilirim bu durumda, üçlü test için geç oluyor mu? o gün çorum'a gidecektik eşimle, arkadaşımızın düğünü var. olmazsa sabah erken doktora gidip, ordan yola çıkarız. tabi test için geç olmuyorsa. off karman çorman oldu her şey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?