göbüş yuvarlaksa kız sivri ise erkek derler ne kadar doğrudur bu tez
tamam o zaman öyle yapim ben. yaparım dimi :) inşallah yapıcam. önümüzdeki hafta tekrar konuşurum, pazartesiden sonra sık sık görüşücez zaten kendisiyle. bir fırsatını bulurum mutlaka.
randevum pazartesi sabah saatindeydi hanzadecim, bugün yarın bu gerginlik varken konuşamam izin konusunu, cumartesi zaten çalışmıyoruz. pazartesiye kadar görmeyecektim yani. aynı katta değiliz şuan. doktorumu aradım az önce o da senin gibi 21 mayıs geç değil dedi. sabah ilk saate randevu aldım, 9da muayene olup, kan verip düğün kostümleriyle doktora gitmek ve yola çıkmak çoook komik olacak. bir formül bulucaz artık.
Benim de işle ilgili sıkıntım var kızlar anlatırım sonra. bugün iş çok, yazıcam sonra.
hızlıca bi rüya anlatıp gidicem.
şu melodram dizi var ya, insanı kanser eden, öyle bir geçer zaman ki. ne feci bir şeymiş insanlar onu izleyip nasıl intihar etmesin, Allahımm o neydi. eşim istanbulda halen. geçen akşam evde yalnız kalmayayım, akşam kayınvalidemlerde vakit geçireyim dedim. yemekten sonra geç indim eve. heyecanla tv yi açtılar görümcemle hayran hayran diziyi izlediler, benim içim bir tuhaf oluyor daha önce olanları onlar anlattıkça. neyse her şeye katlanabildim ama ali kaptanın karısının bebeğini aldırmak için gittiği kadın var ya, çocuğu alacaktı. o sahnede isyan edip kaçtım resmen. eve gittim, uyudum. rüyamda o kadına gitmişim. yanımda kimse yoktu ama, yalnızdım. bir tane bizim evdeki çatallardan birini alıyor eline, bununla alıcam bebeğini diyor. neeee diye çığlık atıyorum. yat hadi diyor, hayııırr diye bağır çağır ağlıyorum. madem aldırmayacaktın gelmeseydin diyor. yaaa ben buraya bebeğimi aldırmak için gelmedim diyorum, zor kullanıyor, zorla beni yatırıyor bir yere. çatalla işleme başlıyor, bebeğimi de orda gördümyavrum kollarıyla bacaklarıyla içime tutunmuş, çıkmak istemiyordu, o ağlıyor ben ağlıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum. ben yapma, alma diye ağlıyorum, o gitmiycem diye ağlıyor. perişan oldum sabaha kadar. dün gittiğimde de söyledim. bi daha öyle şeyler izlemem ben, nasıl bir azaptır o dizi dedim.
tamam o zaman öyle yapim ben. yaparım dimi :) inşallah yapıcam. önümüzdeki hafta tekrar konuşurum, pazartesiden sonra sık sık görüşücez zaten kendisiyle. bir fırsatını bulurum mutlaka.
randevum pazartesi sabah saatindeydi hanzadecim, bugün yarın bu gerginlik varken konuşamam izin konusunu, cumartesi zaten çalışmıyoruz. pazartesiye kadar görmeyecektim yani. aynı katta değiliz şuan. doktorumu aradım az önce o da senin gibi 21 mayıs geç değil dedi. sabah ilk saate randevu aldım, 9da muayene olup, kan verip düğün kostümleriyle doktora gitmek ve yola çıkmak çoook komik olacak. bir formül bulucaz artık.
sende bu işleri biraz biliceksin sadece doktora güvenmek te çok doğru değil oda insan neticede ve can senin onun değil, kendisi gibi düşünmesi imkansız malesef.... Allah korusun bir sorun olsa amniosentez isteyecek sonucun çıkması 1 ay bebek olucak 5,5 aylık gerçekten riskli gerçi ben yaşadığı sürece dokunmayacağım hayırlısı rabbimden inşallah hep beraber güzel haebrlerimizi paylaşırız mutlu mutlu :)
sakın kullanma bol su iç üşütmekten oluyo bebem banada verdi ölen oglumda koydum fitili içimi yaktı oda plesantayı etkiler diyodu bıraktım doktor kızdı sen benden iyimi bilicen dedi ve sonuç 4 gün sonra oglum yüregimi yakıp gitti istemem altan hap versi antibiyotik anca fitil veriyolar sinir oluyorum ben ya
yok yok 17 mayısta randevum var adanada yaptırırım zaten buraya güvenmiyorum adana daha bilgili bu konuda...hakketten 18. Hafta ne kadar geç...bazen kendime kızıyorum...bune güvensizlik diye ama yaptıklarına bak...canımı emanet ediyorum...son gün beni teste alıyor..
Sandalyeyle totom tamamen birleşmeden kalkayım biraz dolaşayım.. Yapıştım kaldım bugün sonra sızlanıyorum ağrıyorda ağrıyor diye :)
kızlar bunlar yavrumun kıyafetlerinin bi kısmı genelde bi çok şey hediye geldi ara ara eklicem. kırmızı olanını babaannesi, sarı olanını babası, pembe tütülü olanını da ben internetten aldım
Eki Görüntüle 194053 Eki Görüntüle 194054 Eki Görüntüle 194055
doktor verdiyse kullanmak lazım bence. çünkü yeşil akıntı belli ki rahimden, yumurtalıklardan geliyor. oralarda bir problem vardır. çok su içip de geçen rahatsızlık idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili, farklı bölgeler onlar. bence kullansa iyi olur paşamcım. rumuz sen yine birkaç doktora daha sor istersen, için iyice rahat etsin canım.
kızlar bunlar yavrumun kıyafetlerinin bi kısmı genelde bi çok şey hediye geldi ara ara eklicem. kırmızı olanını babaannesi, sarı olanını babası, pembe tütülü olanını da ben internetten aldım
Eki Görüntüle 194053 Eki Görüntüle 194054 Eki Görüntüle 194055
Geçen gün çok sevinmiştim iş ile ilgili olulu gelişmeler olduğunu yazmıştın.Umarım orta yolu bulursunuz kaç yıldır emek vermişsin sonuçta o iş yerine.Böyle tatsızlıklar yaşamazsın bir daha inşallah.
yeşimcim niye son gün diyorsun ben az önce doktorumu aradım üçlüyü 16-20. Haftalar arası yapıyoruz, 16. Haftayı birkaç gün geçmiş olması tercihimiz dedi.
Bayıldım ben bunlara çok süslü olucak kızın anlaşıldı
hayır olsun canım yaa kıyamam...gözlerim doldu inanırmısınyaa hamilelikte herkes görüyo böyle abuk subuk rüyalar herhalde..boşver sen öyle bir geçer zaman ki yi..house'a devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?