2011 Ekim Anneleri

denzicim ve işle ilgili sıkıntılar yaşayan bütün arkadaşlarım biz niye düşünüyoruzki Allah bizim yardımcımız olur bence onlar düşünsünler çünkü hamile kadını bu şekiilde üzmek çok günahmış onlar verecekleri hesabı düşünsünler bebeklerimizin rızkından çalmaya çalıştıkları lokmalar onların boğazından rahat rahat geçecekmi soruyorum ben kendi adıma diğerlerine değil ama ama müdür sıfatlı o adama hakkımı helal etmiyorum o düşünsün bence

biz hiç bebişlerimizi üzmeyelim 3 kuruşluk insanlar için bence değmez benim beişlerim çok durgundu zaen erkek olan kendini kpatmıştı tamamen belkide yaşadığım stresten etkileniyolar

Geçen gün çok sevinmiştim iş ile ilgili olulu gelişmeler olduğunu yazmıştın.Umarım orta yolu bulursunuz kaç yıldır emek vermişsin sonuçta o iş yerine.Böyle tatsızlıklar yaşamazsın bir daha inşallah.

hayır olsun canım yaa kıyamam...gözlerim doldu inanırmısın yaa hamilelikte herkes görüyo böyle abuk subuk rüyalar herhalde..boşver sen öyle bir geçer zaman ki yi..house'a devam

:) yaparsın tabi, yapıcaksın... Pozitif düşün sürekli... Demorolize olmaktan kaçın :) pazartesi görüşürsün güzel güzel hem eşinlede istişare yaparsınız, o gün kontrolde fotoğraflarınızı çekin o kıyafetlerle anı olarak kalır size gerçekten ilginç bebeğinizi görmeye gran tualet gidiyorsunuz doktorunuza şaka yapın hatta bundan sonra böyle gelicez muayenelere bebeğimiz bizi çok şık görsün istiyoruz diye doktorunuzun size bakışını düşündümde bir an :))))) Ayy bu hamilelik insanı ne ahllere getiriyor....

:) yaparsın tabi, yapıcaksın... Pozitif düşün sürekli... Demorolize olmaktan kaçın :) pazartesi görüşürsün güzel güzel hem eşinlede istişare yaparsınız, o gün kontrolde fotoğraflarınızı çekin o kıyafetlerle anı olarak kalır size gerçekten ilginç bebeğinizi görmeye gran tualet gidiyorsunuz doktorunuza şaka yapın hatta bundan sonra böyle gelicez muayenelere bebeğimiz bizi çok şık görsün istiyoruz diye doktorunuzun size bakışını düşündümde bir an :))))) Ayy bu hamilelik insanı ne hallere getiriyor....

aynen öyle hanzadecim allah esirgesin...inşallah güzel haberlerimiz paylaşıcaz burdan :)

doktor verdiyse kullanmak lazım bence. çünkü yeşil akıntı belli ki rahimden, yumurtalıklardan geliyor. oralarda bir problem vardır. çok su içip de geçen rahatsızlık idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili, farklı bölgeler onlar. bence kullansa iyi olur paşamcım. rumuz sen yine birkaç doktora daha sor istersen, için iyice rahat etsin canım.

yeşimcim niye son gün diyorsun ben az önce doktorumu aradım üçlüyü 16-20. haftalar arası yapıyoruz, 16. haftayı birkaç gün geçmiş olması tercihimiz dedi.

Sandalyeyle totom tamamen birleşmeden kalkayım biraz dolaşayım.. Yapıştım kaldım bugün sonra sızlanıyorum ağrıyorda ağrıyor diye :)

Bende de aynı şikayet vardı gün boyu oturduğum için diye düşüyordum.Anladım ki topuklu ayakkabı giymektenmiş.Bir kaç gündür babet giyiyorum kuyruk sokumu denen yerdeki ağrılarım geçti.

kızlar bunlar yavrumun kıyafetlerinin bi kısmı genelde bi çok şey hediye geldi ara ara eklicem. kırmızı olanını babaannesi, sarı olanını babası, pembe tütülü olanını da ben internetten aldım

canım düşüncene saygı duyuyorum tabi ama asla ben kullanmam filil altan halen vicdan azabı çekiyorum açıklık var rahimde ama acaba omu bebgi düşürdü diye üzgünüm doktoru verdiyse kullansın tabide ilaç neden vermezler ben onu anlamıyorumoda ilaç oda ilaçvallahi okusaydım kesin jinekolok olurdum hayat kurtarmak için bazıları hiç bir şey bilmiyo en azından bilgilerimi paylaşırdımeşim diyo zaten sabahtan akşama kadr pc başındasın seni ben öss ye versem birinci olursun dedi ay ne gülmüştüm

Teşekkür ederim canım. ben de öyle çok sevinmiştim ki. sevincim tabiri caizse kursağımda kaldı. Ay sonunu bekleyemeyeceğim sanırım, önümüzdeki hafta konuşur konuyu tatlıya bağlarız inşallah. Ben olabildiğimce pozitif olmaya çalışıcam gerisi onun insafına kalmış. kaldı ki onun için sıkıntı olan kısım para değil, ondan talep edilmiş olduğunu sanması. hem o kadar zengin ki, servetinin haddini hesabını eminim bilmiyordur. ihtiyacı da yok yani, hem yaşlı ve yalnız. ne yapacak ki o kadar parayı, versin işte çalışanlarına :)

hayır olsun canım yaa kıyamam...gözlerim doldu inanırmısın yaa hamilelikte herkes görüyo böyle abuk subuk rüyalar herhalde..boşver sen öyle bir geçer zaman ki yi..house'a devam

hayır olsun inşallah emelcim sabah uyandığımda karnımda yok zannettim, öyle kötü oldum ki anlatamam. dün kayınvalideme anlatırken o da ağladı neredeyse, çok kötü hissetti kendini. bir daha izlemicem böyle şeyler. house a kesinlikle devam. son sezona geçtik, ona başlıycaz ama kociş gelsin, birlikte izleyelim diye bekliyorum.
aa bak sana haberlerim var, hoşgeldin bu arada. senin kıza talip çıktı, helal süt emmiş, ailesi çok iyi münasip bir zamanda eslemciime haber verin, bir acı kahvenizi içmeye gelecekler. benden bu kadar esleemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…