Dr.um yemeğe ekstra tuz koyma dedi, ama sıfır tuz demedi. Acaba hiç mi koymasam artık. Biraz erken değil mi şişmek için. Ay zaten yeteri kadar kilolardan şiştim. Alyansımı takamıyorum artık sıkıyor.
canım ben yemeklerimi haslama yiyorum hemde yagsız tavsiye ederim tuzuda hayatımdan çıkardım bol ot yiyorumiçimde yakında yeşillik çıkıcek
Bende de aynı şikayet vardı gün boyu oturduğum için diye düşüyordum.Anladım ki topuklu ayakkabı giymektenmiş.Bir kaç gündür babet giyiyorum kuyruk sokumu denen yerdeki ağrılarım geçti.
midem delindi, sonu yok sanki. Son on dakikayı okumaya başladım, 1 paket püskevit ve bir kutu meyve suyu açmıştım yanıma koydum. Okurken hepsi bir anda yemişim
kızlar bunlar yavrumun kıyafetlerinin bi kısmı genelde bi çok şey hediye geldi ara ara eklicem. kırmızı olanını babaannesi, sarı olanını babası, pembe tütülü olanını da ben internetten aldım
Eki Görüntüle 194053 Eki Görüntüle 194054 Eki Görüntüle 194055
kızlar bunlar yavrumun kıyafetlerinin bi kısmı genelde bi çok şey hediye geldi ara ara eklicem. kırmızı olanını babaannesi, sarı olanını babası, pembe tütülü olanını da ben internetten aldım
Eki Görüntüle 194053 Eki Görüntüle 194054 Eki Görüntüle 194055
Bize topuksuz ayakkabı için izin yok malesef yahavalar az ısınsın şu dolgu topuklara bakıcam en kısa zamanda :) Evet oralarımda ağrıyor, bacaklarımda ağrıyor hele dün bacak ağrısından ağlayacaktım neredeyse ama bugün daha iyiyim çok şükür aman iyi olsunlarda razıyım hepsine onamı bişi oluyor diye korkuyorum ağrım olunca yoksa benim canım sıkıdır :)
hıhhO neymiş sandvic götürdüm ben şimdi
bayıldım cicilere nazar deymesin kucuğun cicilerine kız başka ya
Geçen gün hulusi kentmen zannettiğimiz patronum görevlendirme yazısı yazdı tüm müdürlere. kendi asistanının bu cuma işten ayrılıp, onun görevlerini ve benim şuan yapmakta olduğum işlerimi benim yapacağıma dair bilgilendirme yazısıydı. dün mail attı bize. ben de uzun süre düşündüm düşündüm, ona cevaben bir mail yazdım. beni bu göreve uygun gördüğünüz için teşekkür ederim şöyle böyle vs kısmını geçtikten sonra, bu pozisyonda görev yapan x kişisine uygulamakta olduğunuz ücret politikasından ben de faydalanacak mıyım bunun merakını yaşıyorum dedim. çünkü ciddi bir maaş farkı var aramızda. o da bu sabah güne kötü başlamama sebep olan, aylık ücretinde değişiklik olmayacaktır, gündemimizde yakın zamanda personel maaşlarına yapılacak bir zam yoktur falan gibi bir mail atmış. ona canım sıkıldı. hem iş yüküm artıyor, hem onun tek başına yaptığı işi ben kendi işimle birlikte çok daha az bir maaşa yapmış olucam. haksızlık var burda. buna kızdım bugün. maili okudum, neyyyyse dedim bir iç çektim, bişe demedim. bir iki saat sonra aradı, sana güvenim vardı ama onu sarstın vs dedi. beni yanlış anladınız, ben size şikayet veya talep amaçlı yazmadım, sadece bir değişiklik olup olmayacağını merak etmiştim dedim. benim kafamda başka şeyler şekillendi, sen bu görevi isteyip istemediğini iyi düşün, bu ay sonunda tekrar konuşalım dedi. öyle kaldı...
Of evet hanzadem yaa rengi yeşil ve oldukça fazla. Günlük pedin üstüne havlu selpak koyuyorum, her wc ye gidişimde selpağı değiştirecek kadar ıslanıyor. Düşün yani fazlalığını. Doktora söyledim tabi rengini. O da rengi yeil ise müdahale gerekir dedi.
paşam bu arada bol su içmekle geçmez dedi dr. O idrar yolları enfeksiyonunda endikedir dedi. İlaç normalde 18 günlük kullanım için ama sen sadece 5 gün kullan dedi.
ohh ne güzel afiyet olsun canııımm.
bi de paket bitmiş, elimi atıyorum atıyorum gelmiyor boş paketi çekiştiriyormuşum saf saf. halbuki en güzel yerindeydim ben daha[/QUO
CANIM SANADA AFİYET ŞEKER OLSUNN..
Bize topuksuz ayakkabı için izin yok malesef yahavalar az ısınsın şu dolgu topuklara bakıcam en kısa zamanda :) Evet oralarımda ağrıyor, bacaklarımda ağrıyor hele dün bacak ağrısından ağlayacaktım neredeyse ama bugün daha iyiyim çok şükür aman iyi olsunlarda razıyım hepsine onamı bişi oluyor diye korkuyorum ağrım olunca yoksa benim canım sıkıdır :)
kıss zeynep napacaz senin bu kız aşkını. oğluşun sağlıcakla gelsin sen bir de kızda şansını dene. belki kız olur ikinci. o değil kızım olacaksa sen çok istiyosun diye söyleyemiycem valla :)
hanzade topuklu ayakkabı beline zararlı değil mi pekiben çoğunlukla düz ayakkabı giyiyorum ona rağmen belim çok ağrıyor. gerçi benim fıtıktan da olabilir.
Allahım yarabbim yaaadama nazar değdirdik..uyanığa bak hamilesin diye iş yükünü azaltması gerekirken bide iki kişilik yük yüklüyor sana..hemde hiç artış yapmadann..ne yapmayı planlıyosun tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?