2011 Ekim Anneleri

Dr.um yemeğe ekstra tuz koyma dedi, ama sıfır tuz demedi. Acaba hiç mi koymasam artık. Biraz erken değil mi şişmek için. Ay zaten yeteri kadar kilolardan şiştim. Alyansımı takamıyorum artık sıkıyor.

canım ben yemeklerimi haslama yiyorum hemde yagsız tavsiye ederim tuzuda hayatımdan çıkardım bol ot yiyorumiçimde yakında yeşillik çıkıcek

midem delindi, sonu yok sanki. son on dakikayı okumaya başladım, 1 paket püskevit ve bir kutu meyve suyu açmıştım yanıma koydum. okurken hepsi bir anda yemişim

canım ben yemeklerimi haslama yiyorum hemde yagsız tavsiye ederim tuzuda hayatımdan çıkardım bol ot yiyorumiçimde yakında yeşillik çıkıcek

Ah canım en iyisini yapıyorsun, tavsiye edersin de sor bakalım ot sever miyim. Tamamen etçil bir kızım, yeşilliği ancak etin yanında zeytinyağlı sıfatıyla tüketiyorum. Ama tuzu bende keseyim artık. Ayrılmamız zor olacak ama napalım kader, herşey minik tospa için

is yogunlugunda bır turlu gıremedım topıge dahada bır suru ıs var ama bı gırıp bakım dedım neler yapıyorunuz ne konusuyosunuz dıye herkes ıyıdir ıns

alınan cicilerede bayıldım advocate85 pembe tullu badıyı bende gormustum ınternette bayılmıstım hatta kızım olsa kesın alrım demıstım :) ıyı gunlerde gıydır ıns bebısıne

Bende de aynı şikayet vardı gün boyu oturduğum için diye düşüyordum.Anladım ki topuklu ayakkabı giymektenmiş.Bir kaç gündür babet giyiyorum kuyruk sokumu denen yerdeki ağrılarım geçti.

Bize topuksuz ayakkabı için izin yok malesef ya havalar az ısınsın şu dolgu topuklara bakıcam en kısa zamanda :) Evet oralarımda ağrıyor, bacaklarımda ağrıyor hele dün bacak ağrısından ağlayacaktım neredeyse ama bugün daha iyiyim çok şükür aman iyi olsunlarda razıyım hepsine onamı bişi oluyor diye korkuyorum ağrım olunca yoksa benim canım sıkıdır :)

ne enteresan iş yerleri var o kadar çalıştım yıllarca genel müdürlük bile yaptım ama kimse ayakkabıma takmadı.kıyamam ya şişcek ayakların.düşersen falan kim vercek hesabını

Allahım yarabbim yaaadama nazar değdirdik..uyanığa bak hamilesin diye iş yükünü azaltması gerekirken bide iki kişilik yük yüklüyor sana..hemde hiç artış yapmadann..ne yapmayı planlıyosun tatlım?

Tamam canım doktorun o yüzden bakmadan ilaç vermiştir ve bence kullan yeşil olması sakıncalı diye biliyorum ihmal etme yanlız, sen bunu geçenlerdede söylemiştin, ilacı başka doktorlarada danış ,birde bak bakalım kk da kullanan varmı aynısını araştırdıktan sonrada ihmal etmeden kullan ki geçsin, mikrop kapmışsın belliki şu günlük pedide kullanma oda yapıyor sadece peçete kullan, eminim yapıyorsundur ama çamaşırını hergün değiştir, deterjanını değiştir belki tam durulamıyordur filan yani herşeye dikkat et bakalım..

hanzade topuklu ayakkabı beline zararlı değil mi peki ben çoğunlukla düz ayakkabı giyiyorum ona rağmen belim çok ağrıyor. gerçi benim fıtıktan da olabilir.

kıss zeynep napacaz senin bu kız aşkını. oğluşun sağlıcakla gelsin sen bir de kızda şansını dene. belki kız olur ikinci. o değil kızım olacaksa sen çok istiyosun diye söyleyemiycem valla :)

Vallahi bende aynısını düşündüm dün deniz kız olursa nasıl topiğe gelip cinsiyet söyleirm ki dedim :)

hanzade topuklu ayakkabı beline zararlı değil mi peki ben çoğunlukla düz ayakkabı giyiyorum ona rağmen belim çok ağrıyor. gerçi benim fıtıktan da olabilir.

Zararlı canım olmazmı hiç ama oturuyorum sürekli, dolgu topuk alıcam havalar ısınsında, henüz çizmelerle takılıyorum onlarda aşırı topuklu değil :)

Evet emelcim maalesef bunu yaşıyorum iki gündür canım çok sıkkın. işin kötüsü başım ağrımaya başladı, iki gün sürecek demek oluyor bu bu yüzden bunu düşünmemeye çalışıyorum.
Pazartesi göreve başlicam. O günden itibaren nabzını yoklayıp, iyi olduğu, keyifli olduğu anları kollayıp bir fırsatını bulup ay sonunu beklemeden onunla konuşmak istiyorum. Çünkü ben gerçekten anladığı şeyi anlatmak istememiştim. Yanlış anladı, üstelik onu anlatmış da olabilirdim, özel sektörde bu normal bir durum. onun bu şekilde karşılık vermesi çıkarcı kimliğini bir kez daha ortaya serdi. yine de bu durumu sineye çekip, ağustostaki yasal izin süreme kadar çalışmak istediğimi, artış talebim ya da şuanki ücretimden şikayetim olmadığını filan söylicem. mümkün olabildiğince yapıcı olucam ki tatsızlık çıkmasın. ama tüm bunlara rağmen ayak direrse tazminatımı verin gideyim demek zorunda kalıcam. bu noktaya gelmemesi için uğraşıcam, hayırlısı artık canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…