2011 Ekim Anneleri

canım hepsi birbirinden güzel yaradanım giydirmeyi nasip etsin işşallah yavruna bu arda pembeli yakıyo çok şirin içine girende şirin olur kesin bakalım benimki ney merattan tavan yaptı heyecantahmini olan içine dogan sizce kutumda kırmızımı mavimi var

Personelinden esirgeyip olmadık yerlere harcarlar
Herkes emeğinin hakkını almalı sen yinede olumlu ol,emeğinin karşılığı bir şekilde geri döner sana.

Mavibence senin kutunda bamya var

Akıntının rengi yeşilmiydi rumuz senin? Doktorada söylediysen şifaen ondna yazmıştır canım belki olabilirmi?

Of evet hanzadem yaa rengi yeşil ve oldukça fazla. Günlük pedin üstüne havlu selpak koyuyorum, her wc ye gidişimde selpağı değiştirecek kadar ıslanıyor. Düşün yani fazlalığını. Doktora söyledim tabi rengini. O da rengi yeil ise müdahale gerekir dedi.

paşam bu arada bol su içmekle geçmez dedi dr. O idrar yolları enfeksiyonunda endikedir dedi. İlaç normalde 18 günlük kullanım için ama sen sadece 5 gün kullan dedi.

hoşbulduk canım :) hımm biz bi babasıyla konuşalım haber verelim size..yok yok durun ayy içim kötü oldu eslem ben veremicem galiba kızımı

hoşbulduk canım :) hımm biz bi babasıyla konuşalım haber verelim size..yok yok durun ayy içim kötü oldu eslem ben veremicem galiba kızımı

kız evi naz evi olur böyle gel gitler
benim annem beni istemeye geldiklerin kapının arkasına girdi ve çıkmıycam diye diretti yarım saat yemin ederim

amin canım inşallah Allah cümlesine güzel güzel kıyafetler giydirmeyi nasip etsin...
canım seninki erkekmiş gibi geliyo bana...

Kızlar bugün bende bir şişlik var ellerimde falan. Sizde de oluyor mu? Güya tuzluda yememeye çalışıyorum, niye oluyor ki acaba.

ayy biliyodum zaten

daha ilk kız istememiz hüsranla sonuçlandı ühü ühü ühü

bahtsız oğlum benim neyse bende kızıma koca bakarımmmm durmak yok yola dvm

Mavibence senin kutunda bamya var

amin canım inşallah Allah cümlesine güzel güzel kıyafetler giydirmeyi nasip etsin...
canım seninki erkekmiş gibi geliyo bana...

ah canlarım bende erkek diyorum ama birde şansına duduş çıkıyomuş eşim işlerini halletsin yarın belkim özele gidicem tabi gidebilirsembakalım yaradan ne nasip edicek

sybelll ayaklarım şişti benimde...tuz bendede yok...kızlara az önce yazacaktım sonra vazgeçtim..:)

Dr.um yemeğe ekstra tuz koyma dedi, ama sıfır tuz demedi. Acaba hiç mi koymasam artık. Biraz erken değil mi şişmek için. Ay zaten yeteri kadar kilolardan şiştim. Alyansımı takamıyorum artık sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…