kızlar bunlar yavrumun kıyafetlerinin bi kısmı genelde bi çok şey hediye geldi ara ara eklicem. kırmızı olanını babaannesi, sarı olanını babası, pembe tütülü olanını da ben internetten aldım
Eki Görüntüle 194053 Eki Görüntüle 194054 Eki Görüntüle 194055
cnm ne zahmet ettin nişanlığını biz alırdıkgeçmişi okumadın heralde
Teşekkür ederim canım. ben de öyle çok sevinmiştim ki. sevincim tabiri caizse kursağımda kaldı. Ay sonunu bekleyemeyeceğim sanırım, önümüzdeki hafta konuşur konuyu tatlıya bağlarız inşallah. Ben olabildiğimce pozitif olmaya çalışıcam gerisi onun insafına kalmış. kaldı ki onun için sıkıntı olan kısım para değil, ondan talep edilmiş olduğunu sanması. hem o kadar zengin ki, servetinin haddini hesabını eminim bilmiyordur. ihtiyacı da yok yani, hem yaşlı ve yalnız. ne yapacak ki o kadar parayı, versin işte çalışanlarına :)
canım hepsi birbirinden güzel yaradanım giydirmeyi nasip etsin işşallah yavruna bu arda pembeli yakıyo çok şirin içine girende şirin olur kesinbakalım benimki ney merattan tavan yaptı heyecan tahmini olan içine dogan sizce kutumda kırmızımı mavimi var
yok tatlım yavaş yavaş okuyorum geçmişi ne demiştiniz fazla bi şey almamak lazım konusu mu geçti yoksa?
yok tatlım yavaş yavaş okuyorum geçmişi ne demiştiniz fazla bi şey almamak lazım konusu mu geçti yoksa?
Akıntının rengi yeşilmiydi rumuz senin? Doktorada söylediysen şifaen ondna yazmıştır canım belki olabilirmi?
hoşbulduk canım :) hımm biz bi babasıyla konuşalım haber verelim size..yok yok durun ayy içim kötü oldu eslem ben veremicem galiba kızımıhayır olsun inşallah emelcim sabah uyandığımda karnımda yok zannettim, öyle kötü oldum ki anlatamam. dün kayınvalideme anlatırken o da ağladı neredeyse, çok kötü hissetti kendini. bir daha izlemicem böyle şeyler. house a kesinlikle devam. son sezona geçtik, ona başlıycaz ama kociş gelsin, birlikte izleyelim diye bekliyorum.
aa bak sana haberlerim var, hoşgeldin bu arada. senin kıza talip çıktı, helal süt emmiş, ailesi çok iyimünasip bir zamanda eslemciime haber verin, bir acı kahvenizi içmeye gelecekler. benden bu kadar esleemm
hoşbulduk canım :) hımm biz bi babasıyla konuşalım haber verelim size..yok yok durun ayy içim kötü oldu eslem ben veremicem galiba kızımı
canım hepsi birbirinden güzel yaradanım giydirmeyi nasip etsin işşallah yavruna bu arda pembeli yakıyo çok şirin içine girende şirin olur kesinbakalım benimki ney merattan tavan yaptı heyecan tahmini olan içine dogan sizce kutumda kırmızımı mavimi var
hoşbulduk canım :) hımm biz bi babasıyla konuşalım haber verelim size..yok yok durun ayy içim kötü oldu eslem ben veremicem galiba kızımı
sen fazla bişi alma bbiz kızı aldık senin haberin yok
Mavibence senin kutunda bamya var
amin canım inşallah Allah cümlesine güzel güzel kıyafetler giydirmeyi nasip etsin...
canım seninki erkekmiş gibi geliyo bana...
kızlar bugün bende bir şişlik var ellerimde falan. Sizde de oluyor mu? Güya tuzluda yememeye çalışıyorum, niye oluyor ki acaba.
yaa ne kadar kötüsün yeşilzeytinn tabi senin de oğlun var hiç anlamıyosun kız evinin halinden
sybelll ayaklarım şişti benimde...tuz bendede yok...kızlara az önce yazacaktım sonra vazgeçtim..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?