2011 Ekim Anneleri

ya bak yaaa heralde kızı vermicekler annesinin pek gönlü yok gibi geçmişi okumamazlıktan geliyo

hoşbulduk canım :) hımm biz bi babasıyla konuşalım haber verelim size..yok yok durun ayy içim kötü oldu eslem ben veremicem galiba kızımı

Kıyamam kız anasına bakın hele :)

kız evi naz evi olur böyle gel gitler
benim annem beni istemeye geldiklerin kapının arkasına girdi ve çıkmıycam diye diretti yarım saat yemin ederim

Kızlar bugün bende bir şişlik var ellerimde falan. Sizde de oluyor mu? Güya tuzluda yememeye çalışıyorum, niye oluyor ki acaba.

Ben de çok tuzlu yiyorum çok seviyorum yemeğe ekstra katıyorum eşimde kızıyor zaten tuzlu diye ama canım istiyor, napalım kesicez ileride yavaş yavaş...

Dr.um yemeğe ekstra tuz koyma dedi, ama sıfır tuz demedi. Acaba hiç mi koymasam artık. Biraz erken değil mi şişmek için. Ay zaten yeteri kadar kilolardan şiştim. Alyansımı takamıyorum artık sıkıyor.

Ödemde oluşmuş olabilir sadece tuzdan değildir bence bazen şişiyoruz bazen iniyoruz :)

hıhh O neymiş sandvic götürdüm ben şimdi

hahaha ilahi :))))

renkli doplerde cinsiyetini kesin görmeden bişey almayın derim arkadaşlar çünkü kızıma hamileyken 14 haftalıkken %100 erkek dedi dr 1 ay sonra gittik kız dedi kendide çok şaşırdı çünkü çok emindi.şimdi ikinci bebeğime hamileyim 16+5 erkek dedi dr ama inanamıyorum renkli doplerde görmedende emin olamıcam.bazen göbek kordonunu pipiye benzetebiliyolar.

Renkli dopler dediğin detaylı ultrason değilmi? Bende onu bekliyorum 2 hafta kaldı... Emin olmak istiyorum...

tatlım aldıklarınıza bayıldım. Bir kız annesi olarak çok rica ediyorum kayınvalidene bir sorarmısın o mikili sevimli şeyi nerden almış gidip bende tontişime alayım bitane. Lütfen Emel topikten büyük talep var mikili tulumun nerden alındığını bilmek istiyoruz nolur yalvarırımmmmm :84::84::84:

paşam sen kendi kutunda okadar mavi hissediyorsun ki ben kırmızı demeye tırsıyorum. Yalnız demedi deme benim kocacımda kutumuzda maviyi hissetti hissetti doktor kırmızı deyince adam şoka girdi

Oyun halısı ve uyku tulumu güzelmiş oyun halısı özellikle ama , bebek için çok iyi, sallanmıyor dimi sabit :)

valla canım sallanıp sallanmadığını bilmiyorum ama bir arkadaşımız bize hediye almış hafta sonu görücez inşallah gelince bakarım sallanıp sallanmdığına

çok sağol canım benim cümlemiz inşallah:)
bu pembe tüllü body nin yanında erkek için papyonlu bi body vardı bende oğlum olsa kesin bunu alırdım demiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…