ya bak yaaa heralde kızı vermicekler annesinin pek gönlü yok gibi geçmişi okumamazlıktan geliyo
hoşbulduk canım :) hımm biz bi babasıyla konuşalım haber verelim size..yok yok durun ayy içim kötü oldu eslem ben veremicem galiba kızımı
kız evi naz evi olur böyle gel gitler
benim annem beni istemeye geldiklerin kapının arkasına girdi ve çıkmıycam diye diretti yarım saat yemin ederim
Kızlar bugün bende bir şişlik var ellerimde falan. Sizde de oluyor mu? Güya tuzluda yememeye çalışıyorum, niye oluyor ki acaba.
Dr.um yemeğe ekstra tuz koyma dedi, ama sıfır tuz demedi. Acaba hiç mi koymasam artık. Biraz erken değil mi şişmek için. Ay zaten yeteri kadar kilolardan şiştim. Alyansımı takamıyorum artık sıkıyor.
hıhhO neymiş sandvic götürdüm ben şimdi
advocate85
canım bayıldım bebeğinin cicilerine o mıkı lı ve tütü eteği nerde bulurum yaa
kızlar bebişler için zarasız oyuncaklar,battaniyeler ve oyun halıları var bi bakın bakalım beğenicekmisiniz? N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...
renkli doplerde cinsiyetini kesin görmeden bişey almayın derim arkadaşlar çünkü kızıma hamileyken 14 haftalıkken %100 erkek dedi dr 1 ay sonra gittik kız dedi kendide çok şaşırdı çünkü çok emindi.şimdi ikinci bebeğime hamileyim 16+5 erkek dedi dr ama inanamıyorum renkli doplerde görmedende emin olamıcam.bazen göbek kordonunu pipiye benzetebiliyolar.
kızlar bunlar yavrumun kıyafetlerinin bi kısmı genelde bi çok şey hediye geldi ara ara eklicem. kırmızı olanını babaannesi, sarı olanını babası, pembe tütülü olanını da ben internetten aldım
Eki Görüntüle 194053 Eki Görüntüle 194054 Eki Görüntüle 194055
kızlar minietek bugün geldi mi hiç? ben göremedim de...
Çok güzeller dimi bende bayıldım nasip olurda kız olduğunu öğrenirseem kesinlikle mikiliden istiyorum kesinlikle :))
canım hepsi birbirinden güzel yaradanım giydirmeyi nasip etsin işşallah yavruna bu arda pembeli yakıyo çok şirin içine girende şirin olur kesinbakalım benimki ney merattan tavan yaptı heyecan tahmini olan içine dogan sizce kutumda kırmızımı mavimi var
Renkli dopler dediğin detaylı ultrason değilmi? Bende onu bekliyorum 2 hafta kaldı... Emin olmak istiyorum...
benim son 1-2 mesajımı oku canım :)
kıyafetler harika maşallah güzel kızın hep iyi günlerinde giysin innnşallah..
Renkli dopler dediğin detaylı ultrason değilmi? Bende onu bekliyorum 2 hafta kaldı... Emin olmak istiyorum...
Oyun halısı ve uyku tulumu güzelmiş oyun halısı özellikle ama , bebek için çok iyi, sallanmıyor dimi sabit :)
is yogunlugunda bır turlu gıremedım topıge dahada bır suru ıs var ama bı gırıp bakım dedım neler yapıyorunuz ne konusuyosunuz dıye herkes ıyıdir ıns
alınan cicilerede bayıldım advocate85 pembe tullu badıyı bende gormustum ınternette bayılmıstım hatta kızım olsa kesın alrım demıstım :) ıyı gunlerde gıydır ıns bebısıne
slm arkadaşlar bende allah kısmet ederse ekimde doğum yapıcamaranıza yeni katıldım..
hoşgeldin canımcım cinsiyeti belli mi
bayıldım cicilere nazar deymesin kucuğun cicilerine kız başka ya
slm arkadaşlar bende allah kısmet ederse ekimde doğum yapıcamaranıza yeni katıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?