2011 Ekim Anneleri

aman canom diyet arada yalan oluyor kuzum ya... inan hiç çekilmiyor:97: geçen sağlık ocağına gittim azcık düşmüş şekerim buna binaen kendimi ödüllendiriyorumm:56::82: gel kuzum uç uç adana tarafınaaa:10:

aman arada olsun o kadarcık bebenin bi yeri şişer falan :1::1: tarifi aldım yaparım bir ara :54:sağolll

o derece yaniii..hım bi deniyiiimmmm...:83::83::83:yok beceremiyciiim seve seve sıramı verebilirim canıımm:68::68:
kızaaaalrr 3,5 atıyorum yarın benim öğrenciler gelecek pıtır pıtır ,ağlayanı ,zırlayanı ,bide anababaları ,şimdi bi ay sonra bırakıp gitcem yaa..hepsi söyleniyo biliyorum ...:63::63:buranın velileri bide çok dedikoducu ve hadsizlerr...bu hafta 1,5 -2 saat sınıftayım ,haftaya öğlene kadar ,bakalım nasıl olcakk....çok tırsıyorum ...her yıl sanki ilk defa başlıyo gibi hissediyoruumm:18::18::18:

Nidacım rapor alsan 5er 5er iki hafta. yani ben öyle yapcam şahsen. senin için de zor. inan ben sınavlar için gittim 3 gün o bile gözümde büyüdü. öğrenciler açısından da kötü sana alışacaklar sonuçta ilk öğretmenlerisin. belki senden sonra gelene ısınamazlar yazık kıııııı

esf canım ne mahareti, varsa bile kaç aydır ondan eser yok.. sen fotoşdan bahsediyon galiba:1: bak o stok yapıyo ben hüpletmek için yapcam yarınnn inş...

kız filiz hiç bi şeyi yok canımcım.. bize üç yufka yetiyor 12 tane çıkıyor zaten ondan.. bi baş kuru soğanı pembeleştir sonra kıymayı at kavur.. kafana göre baharat koy fazla acı olmasın ama karabiber çok güzel oluyor bak.. içine yağıda fazla koyma ki kıyma zaten yağ bırakıyor fazla olursa ağır oluyor.. sonra işte için soğusun, zaten yapılışını biliyorsundur... ben bir bardak süt, bir yumurta, bi kaç yoğurt koyup sos yapıyorum.. önce parçaladığım yufkaya kaşıkla ondan gezdirip sonra soğuyan harçtan bir miktar paylaştırıyorum ve hafiif yağlanmış tepsiye dizip üzerine hazırladığım sosdan gezdiriyorum... süt koyunca sosuna daha çıtır oluyor.. ve işte 180 derece sıcak fırına verip, üzeri kızarana dek pişiriyorum.. yanına ayranda baya güzel gidiyor ama çayı tercih ederim...

huhh.. yardımcı oldum mu hocam:23::82:

sosu maden suyu süt ve yumurtayla yapın böreği batırım sosa çıkarın fırın kağıdı olan tepsi kullanın sonrada galeta ununa bulayın öyle pişsin mütiş oluyo

maşallah keremime :nazar::nazar:
iklim ilk faceye yazdı o sırada bende dolanıyodum gördüm ve gözlerime inanamadım 2 gün var aramızda öyle heyecanlandımki hemen topiğe yazmak istedim ama ilk kendi yazmak ister diye bekledim hatta kıza msj la baskı yaptım hadi topiğede yaz diye :9:

flaş haber spkerliğine doyundun haaa:60: maşallha ya, prensess iyimiymiş peki günleriniz yakınsa baya erkenci dimi...

İklim canım güle güle büyüt inş yavruyu.. Sağlık sıhhatle mutluk huzurla:69::69:

esf canım ne mahareti, varsa bile kaç aydır ondan eser yok.. sen fotoşdan bahsediyon galiba:1: bak o stok yapıyo ben hüpletmek için yapcam yarınnn inş...

kız filiz hiç bi şeyi yok canımcım.. bize üç yufka yetiyor 12 tane çıkıyor zaten ondan.. bi baş kuru soğanı pembeleştir sonra kıymayı at kavur.. kafana göre baharat koy fazla acı olmasın ama karabiber çok güzel oluyor bak.. içine yağıda fazla koyma ki kıyma zaten yağ bırakıyor fazla olursa ağır oluyor.. sonra işte için soğusun, zaten yapılışını biliyorsundur... ben bir bardak süt, bir yumurta, bi kaç yoğurt koyup sos yapıyorum.. önce parçaladığım yufkaya kaşıkla ondan gezdirip sonra soğuyan harçtan bir miktar paylaştırıyorum ve hafiif yağlanmış tepsiye dizip üzerine hazırladığım sosdan gezdiriyorum... süt koyunca sosuna daha çıtır oluyor.. ve işte 180 derece sıcak fırına verip, üzeri kızarana dek pişiriyorum.. yanına ayranda baya güzel gidiyor ama çayı tercih ederim...

huhh.. yardımcı oldum mu hocam:23::82:

ohhh missss canım çekti kızzz. teşekkür ederim değerlendirilecektir emin ol :54::54:

aynen öyle canım :)))

yok müdürüm iyidir m. yardımcımız uyuz bizim.
ne güzel sizinki iyiymiş. iş genelde yardımcılarda bitiyo müdür arka planda kalıyo bizde.

Edebiyatçıları görmen lazım aheste ek dersleri çoğaldı düye gözlerinin içi gülüyo ben yokum ya :)))

bayan hocalar gerçi 15 saatten fazla istemiyolar da erkeklere 100 saat versen girerler haftalık :)))

bizim bayanlar o konuda gayet rahat, zaten istedikleri zman izin aldıkları için ek dersleri hiç kaçırmazlar..
kız ben gibi eşi ev hatunu olunca kaç saat olsa kar valla:1: geçen yıl bizimde biraz kesildi baya fark ettii...

:)) ben de bugğn aldım yufkamı yarına planlarım var :))) FAtoş vermesin bana tarif benim sağ olsun bi tanecik komşum tüm yapıp getirmişti sağ olsun tarifini de aldım onu deniicem:21::21:

ayyy kızlar geçende eltim yaptı varyaaa...parmaklarımızı yedik hemde çıtır çıtırdı ,buzluğada attııı...bak şimdi tam yufkanın üzerine marğarını eritim şööölecene gezdirin ,sonrada yufkayı 2 ye katlayın ortadan ve yufkanın büyüklüğüne göre ...bizimki büyüktü 6 ya böldük ,siz 4 ede bölebilirsiniz ,sonra sigara böreğinden daha kısa olcak şekilde bsardık ,arasına lor ve birazda beyaz peynir ,azcıkta maydanoz koydık ...sonrada tabi uçlarına azcık su sürdük açılmasın diyee...tepsiye dizdik ,üzerlerini bıçakla kestik karnıyarık gibi ,oraya bi parça biber ve domates sıkıştırdık ,sonrada yumurta ve çörek otuuu....ayyy misss oldu fırından çıkıncaa..hemde çok çıtırdıı..ben margarine karşıyımdır ama çok güzel olmuştu vesselam....:46::46::46::46:

Son düzenleme:
aman diyim nejlam zor mor yaz sen telefondan bizi habersiz bırakma, bende şimdi sana laf atcaktım aşşada sessiz sedasız takılıyosun diye :20: ohh yatağıda kurulmuş yiğidimin yakında mışıl mışıl uyuycakta büyüycek teyzesinin kuzusu :16:

geçmişi okudum canım benim sonrada yazdım hemen.sen iste yeterki ben yazarım.şuan tlfnu göbüşe koydum parmaklarımıda tlf nun ekrnına dokundurup yazıyom eşimde bana bakmış gülüyor.
Sağol eda teyzesi.doğsada yatsa artık demi ama.

sosu maden suyu süt ve yumurtayla yapın böreği batırım sosa çıkarın fırın kağıdı olan tepsi kullanın sonrada galeta ununa bulayın öyle pişsin mütiş oluyo

hımm ben soda kullandığım zaman bira zhamur gibi olmuştu sonra daha denemedim zeynep ama içini bezelye, havuç, patates ve tavuk göğsüyle hazırlayıp bol şekilde sigara böreği kıvamında sarınca önce yumurtaya sonra galeteye batırınca baya enfes oluyor:51: seninkide deneriz inş müsait bi zamanda, marifetli hatun:82:

ayyy kızlar geçende eltim yaptı varyaaa...parmaklarımızı yedik hemde çıtır çıtırdı ,buzluğada attııı...bak şimdi tam yufkanın üzerine marğarını eritim şööölecene gezdirin ,sonrada yufkayı 2 ye katlayın ortadan ve yufkanın büyüklüğüne göre ...bizimki büyüktü 6 ya böldük ,siz 4 ede bölebilirsiniz ,sonra sigara böreğinden daha kısa olcak şekilde bsardık ,arasına lor ve birazda beyaz peynir ,azcıkta maydanoz koydık ...sonrada tabi uçlarına azcık su sürdük açılmasın diyee...tepsiye dizdik ,üzerlerini bıçakla kestik karnıyarık gibi ,oraya bi parça biber ve domates sıkıştırdık ,sonrada yumurta ve çörek otuuu....ayyy misss oldu fırından çıkıncaa..hemde çok çıtırdıı..ben margarine karşıyımdır ama çok güzel olmuştu vesselam....:46::46::46::46:

kızzzzzzzzzzz az önce bişiler yedim ahesteyle sen karnımı guruldattınız heeee:57::57::57:şimdi ben nerden bulucam kıymalı gül böregi ve üzeri kesilmiş peynirli böreeeeeeeeeeeeeeekkk bende gidip elmalı pay yaparım haaaaaaaaa:60::60::60::60:ben burda kudurdum sizde orda kudurun :60::60::60:

ya sohbet çok hoş ama benim bey çağırıyo özlemiş beni :17::17: accuk yanına akayım öpüyorum hepinizi. iyi sohbetler size

kız kocayı uyutup da geleydin, ben öyle yaptımmm:82: yoksa yat ihtarları başlıyor sanki uyku varmış gibi:63: balina gibi bi sağ bi sol pardon artık dönemiyorum bilee:59:

neyse canım bizde senşi öptükkk:54:

flaş haber spkerliğine doyundun haaa:60: maşallha ya, prensess iyimiymiş peki günleriniz yakınsa baya erkenci dimi...

İklim canım güle güle büyüt inş yavruyu.. Sağlık sıhhatle mutluk huzurla:69::69:

aynen öyle oldu 32+4de gelmiş minik pelin biz 33 kene :1: duygu bizden büyüktü doğurduğunda onda da çok heyecanlanmıştım ama ayşe bizden 2 gün küçüktü ya daha başka heyecan bastı :1:

tisli olan cano da bana niye alıntı yapıyosun nida hanımmmmmmmm oğluşların isminden sonra bide canoyla benimi karıştırmaya başladın bakim senn :4: derhal makarnaya ara veriyosun hep ondan oluyo :1:

:1::1::1::1:gızzzz adımı tisli canoya çıkarmayın haaa oglum ilerde okumasın anasının resilliklerini:60::60::60:

evettt hemen bi gece gece yufkadan börekler etkinliği başlatırmışız ekim hamişleri olaraktannn:82::82:

yarın sabahın nurunda çıkda hemen bi paket yufka al canomcum özgürüm nasiplendin:69:

sanseee canım o şekil yapıp içine haif kaşar ve bi parça sucuk koyuncada çok enfes bişey oluyorr:56:

edaaa alemsin kuzum, demek makarnadan haaaa:60::60::60:

Nidacım rapor alsan 5er 5er iki hafta. yani ben öyle yapcam şahsen. senin için de zor. inan ben sınavlar için gittim 3 gün o bile gözümde büyüdü. öğrenciler açısından da kötü sana alışacaklar sonuçta ilk öğretmenlerisin. belki senden sonra gelene ısınamazlar yazık kıııııı
canım ekimin ilk haftasıda var benim ,o hafta rapor alıyım diyodum ,belki bi önceki haftada alırım napıyııımm,valla 3-4 uyuz veli için ek dersimdende olmak istemiyorum ,2. dönem maaşta almıciim zaten ,şimdi gıcıklık yapıyorum galibaaa...zaten varyaa siz öyle olmayın ,öğrenciler okadar rahat adapte oluyokii ..pimpirikli olan veliler bencee...

tisli olan cano da bana niye alıntı yapıyosun nida hanımmmmmmmm oğluşların isminden sonra bide canoyla benimi karıştırmaya başladın bakim senn :4: derhal makarnaya ara veriyosun hep ondan oluyo :1:
kızz senin esprine güldün ,hani demişinki öyle bişey söyledinki ,hem sigara hem börek çekti canım diyeee....hem belki seninde tis yapasın gelirr..nede olsa günün yaklaştıı:1::1: ..peşin peşin güldüm varrmııııı:63::63::63:

kızzzzzzzzzzz az önce bişiler yedim ahesteyle sen karnımı guruldattınız heeee:57::57::57:şimdi ben nerden bulucam kıymalı gül böregi ve üzeri kesilmiş peynirli böreeeeeeeeeeeeeeekkk bende gidip elmalı pay yaparım haaaaaaaaa:60::60::60::60:ben burda kudurdum sizde orda kudurun :60::60::60:
anaaam onuda ben hiç becerememmm...:17::17::17:ama canım çekmedii ..çekmedi işte çekmediii.....:1::1::1::1:

yok bu zeynep beni görmücekk..napıyım ...:59::59::59:canom saolsunn:1::1::1::1:

anam fatoş nereye kaçtııı:49: bugün senin en çok sevdiğin şeyi yedim canım biraz ebat olarak büyüktü ama baya lezetliydi.. yerken aklıma sen geldin, dedim bu kızın aşerdiği kadar varr:69::69:

yufkaydı, sarmaydı dedi kaçtı bakj görüyon muu:82:

iyi geceler hatunlar...dün 1:30 dan yattım sabah 8 de kalktım ama tam 1 saat uyumaya çalışıp nefes alamadığımdan kalkıp yine geldim canım salonuma...nasışsınız bakalım

Back
X