onların yanında ben edebimden cıbıl cıbıl giyinememki :-(((
geçenlerde kaynanamla görümcem geldi..
doğum iznini çıkınca bolbol geliriz oturmaya dedi. çalışırken gelemediklerinin acısını çıkaracaklarmış..
poğaça börek yeriz filan dedi.
ulan o sıcakta izine çıkmışım karnım burnumda misafir ağırlıycam bide börek çörek yapıcam...
heeee heeee dedim gönderdim.
gelirseler çekirdek çay koyarım önlerine , yer içer kalkarlar..
kimse kusura bakmasın kötü gelin diyecekler diye kimseye kendimi ezdiremem..
doğum iznini çıkınca bolbol geliriz oturmaya dedi. çalışırken gelemediklerinin acısını çıkaracaklarmış..
ulan o sıcakta izine çıkmışım karnım burnumda misafir ağırlıycam bide börek çörek yapıcam...
ben bu bebeğin sağlıklı haberini alabilmek için şu anı yaşayabilmek için 2 senedir her gün gözyaşı döktüm canım.
hepimizin sağlıklı hayırlı çocukları olsun.herkes bebğinin kıymetini bilsin.
inadına giyin askılıları falan hoş zaten duramıcaz ağustosta sıcakta!!! çıplak gezcez ewde... herkes öle diyo bizzat yaşayan arkadaşlarım var
seninkiler erken kaçar bence. srekli duşa girersin falan!!
akşam isim araştırırken
ilginç isimlere girdik..
kadın ismi:kütük
erkek ismi:bulduk
hem de bunlar karı kocaymış...yarım saat gülerdik
kütük bulduk çok uyumlu değil mi...
yok biz aren doğunca paso uyucaz galiba
çok uslu olacak çok... insan bi tepik atar yaaaaaaaaaaaaaaa
bence bu çok saygısızca bi hareket olur. en iyisi onlar gelmeden kocaya yanaşmak..
işveyle, cilveyle, nazla olmuyorsa, azıcık ırnak gösterme zamanı demek oluyo...
o da bişey mi?
bizim köylü bi kadının adı YOSMA ydı.. rezalet..
nasıl bi aile koyar böyle ismi anlamadım
feyruka siyanın dediği gibi sen onlarla bu konuda sakın muahatap olma bak sonra lohusalığında paso tafra yaparlar daha çok canın sıkılır.adın bizi istemediye çıkar.siya nın dediği gibi. ya eşini ikna ediceksin o diycek doğum sonrası gelin diye ya da paşa paşa katlanıcaksın canım ne yazık ki.sen el kızısın sen deyince kıyamet kopar ama oğulları bişey deyince hiçbişi olmaz
yatıordum biranda göbeğimde bir kasılma hissettim bir baktım böbek deliğimin aşağısı yukarı doğru çıktı ve semsert olduuuuuuuuuuuuu resmen göbeğim ortadan ikiye ayrıldı yaaaa inanamadım dünde esradan idmanlıydım izledim o yüzden hemen elimi koydum bir oynama hissettim ama sertliği anlatamam sanki kemik var orda taş gibi sonra yataktan kalktım korktum yani bişimi olduda böle biş yapıor diye okşaya okşaya biraz yürüdümmm vveee indi orasııııı
bu sahildi dimi başka yolu yok yani bunun dimi sahil yanii sahill sahillllllllllll
haklısın canım da oğullarına nasıl dedirteceğim problemim bu işte. oğlunu kandıracak bişiler bulmam lazım :-(((
Gunaydın melıscım ben gecmısı okuyarak gelıyorum mutlaka cevap yazanlar olmustur ama ben henuz o sayfalara gelemedım. Cenım o sahılındı muhtemelen yakında mınık tekmelerınıde hıssedersın merak etme o zaman acaba sahılımmıydı demezsın cunku barız tekme yanı. ıcerden tok tok dıye vuruyor benım oglum elımı koyuyorum elımle bıle hıssedıyorum vurdugunu. Annem dıyor kı kızlar bıraz daha gec hareket ederlermıs buda kızların bıraz daha minyon olmasından olabılır belkı.
sevkancım ben 3 haftadır falan çok rahat hissediyorum.sen bana kız kız diyorsun ama bu teoriye göre oğlan olmasın benimki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?