2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

onların yanında ben edebimden cıbıl cıbıl giyinememki :-(((

inadına giyin askılıları falan hoş zaten duramıcaz ağustosta sıcakta!!! çıplak gezcez ewde... herkes öle diyo bizzat yaşayan arkadaşlarım var
seninkiler erken kaçar bence. srekli duşa girersin falan!!

geçenlerde kaynanamla görümcem geldi..
doğum iznini çıkınca bolbol geliriz oturmaya dedi. çalışırken gelemediklerinin acısını çıkaracaklarmış..
poğaça börek yeriz filan dedi.
ulan o sıcakta izine çıkmışım karnım burnumda misafir ağırlıycam bide börek çörek yapıcam...
heeee heeee dedim gönderdim.
gelirseler çekirdek çay koyarım önlerine , yer içer kalkarlar..
kimse kusura bakmasın kötü gelin diyecekler diye kimseye kendimi ezdiremem..

akşam isim araştırırken
ilginç isimlere girdik..

kadın ismi:kütük
erkek ismi:bulduk

hem de bunlar karı kocaymış...yarım saat gülerdik
kütük bulduk çok uyumlu değil mi...

siz gelirken yapar getirirsiniz ben çay demleyiveririm deseydin.hahhaa komedi ya poğaça yemeye gelceklermiş

ayyy deseydin ya benim içinde iyi olur, hazır hazır yerim sizinle, malum ağırlaşıcam...

evet allaha şükredelimki kucaklarımız boş kalmayacak ne aileler var yıllarca uğraşıyor çocuk için o yüzden kıymetini bilelim bebeklerimizin

Bana herkes uzak çok şükür ama bende doğumdan sonra iznimin bitmesini yakın taşınacağım kayınvaldemlerin oraya annemede yakın.

Bakalım başlayacak mı sıkıntılar 4 senedir maşallah diyeyim bir kez bile kırılmadım onlara...

pasta börek getiriseniz olur deseydin yawww
ben öyle diyorum
temmuz da günüm var ben de olucak...herkese bir çeşit pasta yapın öyle gelin dedim....yaparlar mı yaparlar valla..

bence bu çok saygısızca bi hareket olur. en iyisi onlar gelmeden kocaya yanaşmak..
işveyle, cilveyle, nazla olmuyorsa, azıcık ırnak gösterme zamanı demek oluyo...

akşam isim araştırırken
ilginç isimlere girdik..

kadın ismi:kütük
erkek ismi:bulduk

hem de bunlar karı kocaymış...yarım saat gülerdik
kütük bulduk çok uyumlu değil mi...

o da bişey mi?
bizim köylü bi kadının adı YOSMA ydı.. rezalet..
nasıl bi aile koyar böyle ismi anlamadım

onlar yapar getirir sen yersin o zaman aynen böyle söyle bence

niye terbiyesizce olsun soyun gez demedik kadına bizde... ama rahat gezecek tabiiki...
kocasıyla halledebilse zaten halleder gelmezler bile, valla ne diyeyim zor iş...

haklısın canım da oğullarına nasıl dedirteceğim problemim bu işte. oğlunu kandıracak bişiler bulmam lazım :-(((

kızlar bizim durum şöyle biz bir ilçedeyiz burdan annemlere uzaklığımız 1.15 dk falan 45 dk sonra da kaynanamlar var.bazen dyorum ki şeytan diyo tayin iste kaynanaın oldugu şehre.şimdi uzak oldugum için daha çok muahatap oluyorum 3 haftada bir gidip cumartesi kaynanamda kalmak zorundayım.cuma okul çıkış aneme geçiyoruz oraya varana kadar saat 6 bucuk oluyor.yemek yiyip yatıyoruz sabah 11-12 gibi kaynanama geçiyoruz.bir daha kaynanam pazar günü bizi geç yollamak için elinden geleni yapıyor en erken saat 4-5 gibi ordan yola çıkıyoruz haftasonum mahvoluyor ne temizlik yapabiliyorum ne ütü ne de dinlenebiliyorum.bir de kaynanamda girdiğim sinir harbi başka.bayram oluyor arifeden gidiyoruz kaynanama direk en az 2 gün orda kalıyoruz annemde 1 gece kalcam onu çok görüyor bana o kadar geç yolluyor ki bizi illa anneme geçeceğim gün bir plan yapıyor.yaz tatili kış tatili desen tam bir kabus!!!aslında diyorum eltim gibi orda otursam inanın biz gidince gidiyor sadece oraya ev hanımı olmasına ragmen.orda olsak diyorum nasılsa devamlı orda kaldıgım için kaynanamda uyumak zorunda kalmıcam en azından akşam evime gidebilicem.yaz tatilinde kış tatilinde ise zaten devamlı orda oldugumdan bu sefer sadece kendi annemlere gidicem siz ne diyorsunuz buna

Gunaydın melıscım ben gecmısı okuyarak gelıyorum mutlaka cevap yazanlar olmustur ama ben henuz o sayfalara gelemedım. Cenım o sahılındı muhtemelen yakında mınık tekmelerınıde hıssedersın merak etme o zaman acaba sahılımmıydı demezsın cunku barız tekme yanı. ıcerden tok tok dıye vuruyor benım oglum elımı koyuyorum elımle bıle hıssedıyorum vurdugunu. Annem dıyor kı kızlar bıraz daha gec hareket ederlermıs buda kızların bıraz daha minyon olmasından olabılır belkı.

bana magazanın bırınden bır dergı vermıslerdı orda dogumda bebekler kac kılo ve boyları ne kadar oluyor o yazıyor kızların degerlerı bıraz daha dusuk oluyor. yakında kosmaya baslıcaklar karnımızın ıcınde orası onların kocamaaaannn dunyası cunku

haklısın canım da oğullarına nasıl dedirteceğim problemim bu işte. oğlunu kandıracak bişiler bulmam lazım :-(((

canım bazen o kadar mantıklı bir konuda eşimi ikna etmek deveye ikna etmek gibi oluyor.snei çok iyi anlıyorum.senin dediğin çok mantıklı ama eşin niyeyse anlayamıyor bunu.eşini tanımıyorum.ya tatlı tatlı usul usul oturup anlatıcaksın ama bence bu yolla ikna olmucak:) ya da surat yapıp tafra yapıp beni anlamıyorsun demagojisine gidiceksin o sefer ya eşin küskünlük olmasın diye kabul edicek ya da inatçıysa iş uzucak huzurun kaçıcak.bence sen şimdi bu konyu kapat hele bi yaz gelsin sen evde çok sıcaklamasan bile durumu abart.yarı çıplak gez.kötüyüm de.yat.belki durumunu görünce o kendiliğinden der sonra gelin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…