2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende esıme sızlerden bahsedıyorum ılk aylarda kızıyordu bana cunku ozaman cok pınpırıklıydım kafama herseyı takıyordum sımdı kızmıyor sızı bırbırınızden daha ıyı anlayan olamaz heralde dıyor. Bızler bıle ne kadar anlıyoruz desek sızı yeterı kadar anlayamayız dıyor.

Netteki arkadslardan bırının basına boyle bısey gelmıs dıyorum, ooo samımıyete bak "net arkadası" haa dıyor tabıkı dıyorum samımıyız. Istanbulda olanlar gorusuyor bıle dıyorum masallah masallah dıyor

ne güzel ben de istanbulda olsam kesin gelirdim.balıkesirde sanırım sadece aysegülle ben varız.ama ayşegul merkezde ben ilçdeyim.

bu arada sizden yorum istemiştim tayin konusunda kızlar kaynadı mı msjım

alınmazlar da anlamazlar canım. onlara göre kayınpederinin yanında yatabilirsin de cıbıl cıbıl gezebilirsin de. ben desem ki yatamam gienemem ne var yatarsın çekinme kızım diyecek :-(( normal insanlar olsalar ben bu kadar düşünmem canım yaaaaaaa

ne güzel ben de istanbulda olsam kesin gelirdim.balıkesirde sanırım sadece aysegülle ben varız.ama ayşegul merkezde ben ilçdeyim.

ben tavsiye etmiyorum düzeninizi bozma bence. yakın oluncada haftada bir gitmedin mi triplere giriyorlar...
onlara bahane olsun :82:

kaynananın oraya taşınsan akşamları hep gelecek ve hep göreceksin onu..sence bu daha rahatsız edici değil mi...yine de kendi kararın ama...

Son düzenleme:
kızlar benimde kısmetse cumartesi cinsiyeti belli oluyor gösterirse bizimki

Canım benım hadı bakalım hayarlısı guzel haberlerle gel ınsallah Allah gonlune gore versın canıkom

normal doktor kontrolüne giderken nasıl heyecanlı oluyoruzki o amniyosentez için gitmiş nasıl telaşlı ve heycanlıdır. allahımm yadımcısı olsun. bebişlerimizi koru yarabbim

Ay sorma canım o ultrason kapısında zaman gecmek bılmıyor esımle bırbırımıze bakıp garıp garıp guluyoruz gulmemek ıcın bırbırımıze bakmıyoruz heyecanımız cok belllı oluyor, boylebır durumda ısler daha da zor Rabbım yardımcısı olsun yaaaa guzel haberlerle gelsın ınsallah

cok guzle dımı ben 11. haftamda ogrendım cok tatlı bır duygu gercı bız kız beklıyorduk pıpı gorunce sasırdık hatta uturaf edeyım şok olduk ama hıcbır anne bebegının cınsıyetıne bakarak sevgısının degıstırmez o benım en kıymetlım masum bebegım

Canım ıcını ferah tutarak gıt heyacanını hıc eksıltme tadının cıkar bugunun

Canıkom ıstedıgın ısmı koy esınle tartısırsanda tartıs. tartıstıgın bu gunu unutacaksın ama bebegıne omrun boyunca koydugun ısımle sesleneceksın. kım neden karısır bu ıslere bılmıyorum yaa. Kayınvalıdemde arada lafı ısıme getırıyor ama hemen tıkıyorum lafı devam edemesın dıye oyle kalıyor yanı duymak bıle ıstemıyorum hangı ısmı koymamaızı ıstedıgını.

Canım sende soranlara annemın haberı yok olsaydı gelmezmıydı hıc de. Insanlar hatanın kımde oldugunu bılsınler. Ben soylerım valla. Annene toz kondurma. Benım kayınvalıdemde benı elının ustunde tutuyor boyle ayrıntıları pek dusunemıyor. Mesela annemlerle cok ıyı anlasıyorlar ama kapısına dayanıp suprıııızzzz dıyebılıyorlar. Belkı musaıt degıller belkı yemeklerı kendıne gore (yemek vaktıde gıdıyorlar) benım annem menapozlu kadın acık scık gezıyor evın ıcınde vs vs.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinir oldum cıldırmasınlar benı daldırmasınlar benı kendılerıne yakarım haaaaa

ahh ahhh aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık :-((( çıkmazlardayım ne yapsam kötü olcak

ben o çıkmazlara kaç kere girdim çıktım.yıkılmadım ayaktayım amaaaaannnnn çekeceğin varsa çekeceksin şimdiden sıkıntıya girme bari canım ne yapalım.inşallah herşey gönlüne göre gelişir inatçı kocan da yola gelir:)

aman kaynanan gıcıklığına sizin evden çıkmaz. taşındığına pişman olursun. bence daha da uzaklaş 3 haftada bir de gitmez zorunda kalma bayramdan bayrama

ya kızlar sizinkilerdedemi hareket yok...
ben kafayı bozacam valla...
kulağım aklım hep karnımda...
bir tık dese diye bakıyom ama yok...

Gününüz aydın olsun büyülü bahçeler nasılsınız bugün ?? İşyerinde sürekli bakamıyorum arada bir girip eski yazdıklarınıza göz atıyorum.İstanbuldakiler görüşüyormu süperr .. yaa bence bir kaç ay sonra karınlarımız iyice büyünce izmirdeki tüm eylül anneleri ile buluşup kordonda birer bitki çayı günü düzenleyelim.Yan yana kordonda yürüyerek görenlerş şok edelim :) gözünüzde canlandırsanıza yan yana yürüyen kordon yolunu kapamış tombişler

zihnimden atabilsem dediğin gibi en mantıklısı temmuzda beni o halde görürse gelme diyebilir ama sürekli zihimde ve beni rahatsız ediyor. elimde değil

ya kızlar sizinkilerdedemi hareket yok...
ben kafayı bozacam valla...
kulağım aklım hep karnımda...
bir tık dese diye bakıyom ama yok...

en geç 20.haftada başlarsın canım hissetmeye merak etme aklınaa kötü şey gelmesin.bazıları hiç hissetmiyor bazıları da çok erken hissediyor.seninkisi uslu uslu annesinin karnında yatıyor demek

en geç 20.haftada başlarsın canım hissetmeye merak etme aklınaa kötü şey gelmesin.bazıları hiç hissetmiyor bazıları da çok erken hissediyor.seninkisi uslu uslu annesinin karnında yatıyor demek
inşallah dediğin gibi olur ya...
17 hafta bitti...üstelik benim 2.gebeliğim...okuduğum yerlerde 2.gebeliğini yaşayanlar daha erken hissederler diye yazıyo...geçen hafta doktorum sağlığı çok iyi maşallah demişti...ne zaman hareketlerini hissederim dediğimde ise 1-2 haftaya kadar hissedersin demişti...bir hafta bitti tık yok...bakalım ne olacak...

zihnimden atabilsem dediğin gibi en mantıklısı temmuzda beni o halde görürse gelme diyebilir ama sürekli zihimde ve beni rahatsız ediyor. elimde değil

diyorum ya seni çok çok iyi anlıyorum ben mesela yaz tatilinin sıkıntısı ta mayıs ta çekmeye başlıyorum bu sefer kendime yapıyorum.artık geniş olmayı öğrenmemiz lazım.ama inan bebekten sonra ben daha rahat daha geniş oldum.bilmiyorsunuz bebekten önce inanın ayda bir sinir krizi geçirip hastaneye gidiyordum her gece evde bağırıp çağırıyordum apartmana da rezil olmuştuk.bir kere evi terk ettim.kaç kere boşanmaya kalktım.babam kaç kez boşan gel dedi.bir de eşimle en ufak sorunum yok düşün anası dışında.şimdi bebek oldugundan beri maşallahımız var ama biraz da benim sayemde kadın hala lafını sokuyor yapcagını yapıyor ama ben hep bebeğe odağım.takmamaya çalışıyorum.aman diyorum bir cumartesi çekeceksin bunu ya sabır diyorum zaten bebek olduktan sonra ben de eltim gibi yapacam yok uykusu var yok emmesi laızm yok hasta yok bilmemne deyip görüşmelerimi daha da kesicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…