ayyy yupppii yaa kızlar iyiki siz varsınız yaaaa yasine söledim aa iyi ki ben evde yokmuşum dedi adam bana yaratıkmışım muamelesi yapıor resmenn yaaa neyseeee biz kızımla bize yeterizzz bisürü teyzeleride varrr
ay feyrukacım okudum senin yerine sinirlendim burda,
acaba güzel bir dille anlatsan kayınvalidene sonuçta kadının halinden yine kadın anlar, son ayım malum sıcak olacak ben babamdan çekinirim evde de olucam uzanamam, yatamam, 1 hafta kala filan gelseniz nasıl olur desen alınırlar mı canım?
ne güzel ben de istanbulda olsam kesin gelirdim.balıkesirde sanırım sadece aysegülle ben varız.ama ayşegul merkezde ben ilçdeyim.
bu arada sizden yorum istemiştim tayin konusunda kızlar kaynadı mı msjım
17+2 günlük benim ömerimde ama ne tepik ne bi hareket daha bişi göremedik tembel paşamızdan
ne güzel ben de istanbulda olsam kesin gelirdim.balıkesirde sanırım sadece aysegülle ben varız.ama ayşegul merkezde ben ilçdeyim.
bu arada sizden yorum istemiştim tayin konusunda kızlar kaynadı mı msjım
niye terbiyesizce olsun soyun gez demedik kadına bizde... ama rahat gezecek tabiiki...
kocasıyla halledebilse zaten halleder gelmezler bile, valla ne diyeyim zor iş...
koca totolu bunlar hep uyuyolar sanırsam... doğuncada uyusalar bari
kızlar benimde kısmetse cumartesi cinsiyeti belli oluyor gösterirse bizimki
normal doktor kontrolüne giderken nasıl heyecanlı oluyoruzki o amniyosentez için gitmiş nasıl telaşlı ve heycanlıdır. allahımm yadımcısı olsun. bebişlerimizi koru yarabbim
hadi inş gösterrir. ben 3 ayı bitirdim kaytarıp başka doktora gidip 4 boyutluda baktırdım. hemencecikde öğrendim. arslanım canım oğlum anneeeeeeee ben geliyorum hazırlan diyordu resmen açmış bacaklarını
herkese gunaydin
dunyanin en guzel anneleri ve en tatli bebisleri gununuz guzel gecsin
uzun suredir soyle adam akilli giremedim o yuzde gecmiste neler oldu cok bilemiyorum ama oslemin durumunu okudum dualrimiz onunla
bugun bizim de kontrolumuz var ne kadar heyecanliyiz onun durumunu hayal bile edemiyorum:18::18:
UYUZ OLDUUUUUUUUUM
eşim kız olduğunu öğrendiğimizden beri esma diye peşimde dolanıyo bende hiç beğenmiyordum ismii.2 gün önce annemlere gittim. babam derya koyabilirsiniz dedi. fikir verdi. şimdi eşimle hala kızımızın ismiyok diye telefonda konuşuyoruz bende babam derya dedi dedim. o da demez mi annemde esma dedi diye..
meğerse 1 aydır annesinin istediği ismi diretiyormuş. ben biliyorum o da esma ismini beğenmezdi..
sırf annesinin istediği olsun diye şirinlikler yapıyomuş.. acayip uyuz oldum.
bende salak gibi ben isim beğenemedim bari babasının sevdiğini koyayım diyorum..
şimdi öldürseler esma koymam...
cumartesi günü kaynanamın mevlidi var ya bugün perş daha hala arayıp annemi çağırmadı insan yerine koyup.çağırmazsa annem gelmicek.allah bilir bu sefer gene zeytinyağı gibi üste çıkıp gelmedi diye tafra yapacak.çok canım sıkkın.sonra bir daha millet bana soruyor annen niye gelmedi diye halbuki bilmiyorlar ki kaynanam insan yerine koyup annemi hiçbir şeye çağırmıyor diye.geçen eltimin kızının kınası vardı annen niye gelmedi diyorlar kaynanamın ablaları.ben de huzursuzluk çıkmasın diye biraz rahatsız gelemedi dedim.halbuki ne kaynanam aradı ne eltim aradı davet etti annemi.ama kaynanam kendi komşularını arkadaşlarını taa köyden dıdısının dıdısını çağırmayı biliyor.
günaydın kızlar, ben de eşime o kadar sinirliyimki sizin isim mevzularını okuyunca sinirlerim bir kat daha arttı. dün kayınvalidem aradı neymiş doğumdan 1 ay önce kocasıyla gelip bizde kalacaklarmış çıldırdım. eşime dedim olmaz özellikle de baban olmaz dedim. ben ağustos sıcağında onun yanında ne uzanabilirim rahat rahat, evde sıcakta don atlet durmayı planlıyordum babanın yanında nasıl duracam felan dedim. bana kızdı bağırdı. tabii biliyorum bu fikir kaynanama ait değil, eşime ait. daha önce bayramda geliriz demişler, eşim de benim ağzımdan laf alıyordu ramazanda gelsinler sana yardımcı olurlar diye ben de olmaz dedim. düşünemiyorum kızlar yaaaaaaaa. özellikle adam sabaha kadar tv karşısında oturur sonra da akşama kadar yatar. tv olan oadada yatacak ayrıca. bu demek oluyoki 24 saat tv izleyemeyecem :-((((( ben hamileliğimin son ayı çalışmayacam diyordum ki kafama göre uzanır tv mi izlerim, çıkar gezerim felan al başına belaaaaaaaa. dünden beri çıldırıyorum ne desem de engel olsam diye düşünüyorum acilen plan yapmam lazım.
ahh ahhh aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık :-((( çıkmazlardayım ne yapsam kötü olcak
kızlar bizim durum şöyle biz bir ilçedeyiz burdan annemlere uzaklığımız 1.15 dk falan 45 dk sonra da kaynanamlar var.bazen dyorum ki şeytan diyo tayin iste kaynanaın oldugu şehre.şimdi uzak oldugum için daha çok muahatap oluyorum 3 haftada bir gidip cumartesi kaynanamda kalmak zorundayım.cuma okul çıkış aneme geçiyoruz oraya varana kadar saat 6 bucuk oluyor.yemek yiyip yatıyoruz sabah 11-12 gibi kaynanama geçiyoruz.bir daha kaynanam pazar günü bizi geç yollamak için elinden geleni yapıyor en erken saat 4-5 gibi ordan yola çıkıyoruz haftasonum mahvoluyor ne temizlik yapabiliyorum ne ütü ne de dinlenebiliyorum.bir de kaynanamda girdiğim sinir harbi başka.bayram oluyor arifeden gidiyoruz kaynanama direk en az 2 gün orda kalıyoruz annemde 1 gece kalcam onu çok görüyor bana o kadar geç yolluyor ki bizi illa anneme geçeceğim gün bir plan yapıyor.yaz tatili kış tatili desen tam bir kabus!!!aslında diyorum eltim gibi orda otursam inanın biz gidince gidiyor sadece oraya ev hanımı olmasına ragmen.orda olsak diyorum nasılsa devamlı orda kaldıgım için kaynanamda uyumak zorunda kalmıcam en azından akşam evime gidebilicem.yaz tatilinde kış tatilinde ise zaten devamlı orda oldugumdan bu sefer sadece kendi annemlere gidicem siz ne diyorsunuz buna
canım bazen o kadar mantıklı bir konuda eşimi ikna etmek deveye ikna etmek gibi oluyor.snei çok iyi anlıyorum.senin dediğin çok mantıklı ama eşin niyeyse anlayamıyor bunu.eşini tanımıyorum.ya tatlı tatlı usul usul oturup anlatıcaksın ama bence bu yolla ikna olmucak:) ya da surat yapıp tafra yapıp beni anlamıyorsun demagojisine gidiceksin o sefer ya eşin küskünlük olmasın diye kabul edicek ya da inatçıysa iş uzucak huzurun kaçıcak.bence sen şimdi bu konyu kapat hele bi yaz gelsin sen evde çok sıcaklamasan bile durumu abart.yarı çıplak gez.kötüyüm de.yat.belki durumunu görünce o kendiliğinden der sonra gelin die
ya kızlar sizinkilerdedemi hareket yok...
ben kafayı bozacam valla...
kulağım aklım hep karnımda...
bir tık dese diye bakıyom ama yok...
ben o çıkmazlara kaç kere girdim çıktım.yıkılmadım ayaktayımamaaaaannnnn çekeceğin varsa çekeceksin şimdiden sıkıntıya girme bari canım ne yapalım.inşallah herşey gönlüne göre gelişir inatçı kocan da yola gelir:)
ya kızlar sizinkilerdedemi hareket yok...
ben kafayı bozacam valla...
kulağım aklım hep karnımda...
bir tık dese diye bakıyom ama yok...
inşallah dediğin gibi olur ya...en geç 20.haftada başlarsın canım hissetmeye merak etme aklınaa kötü şey gelmesin.bazıları hiç hissetmiyor bazıları da çok erken hissediyor.seninkisi uslu uslu annesinin karnında yatıyor demek
zihnimden atabilsem dediğin gibi en mantıklısı temmuzda beni o halde görürse gelme diyebilir ama sürekli zihimde ve beni rahatsız ediyor. elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?