2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydon kizlar,bisey sorucam,ben bazen geceleri uyandigimda kendimi gerinirken buluyorum,sizdede ayni sorun varmi

Son düzenleme:

inan ben şunu anladım her hamilelik ayrı bir dünya.kimsenin kimseninkini tutmuyor.senin vucudun bebeğin için gereken ortamı gerektiği gibi hazırlamış ne güzel sağlıklı bebişin maşallah.insan gerçekten hemen hissetmek istiyor ki senin bir de 2.ymiş.olsun napalım annesi sağlıklı olsun da.ilk bebeğin cinsiyeti ne?şimdiki belli mi

canım sen yine iyisin benimki 20. haftaya girdi hala tık yok :-(((

geç harekete başlamışsa kız çocuğu derler bizim eski kocakarılar.. ilk hamileliğimde 17.haftamda hareketleri hissetmeye başlamıştım ilerleyen zamanlarda dahada şiddetlendi tekme atmıyor resmen içeride takla atıyordu .Doktorum senin bu oğlun çok yaramaz birşey olucak dedi ve kızlar inanın 7 yaşına geldi hala normal yürümez seke seke gider,saniye yerinde durmaz. Bence üzülmeyin paniklemeyin ne güzel işte uslu bebecikleriniz olucak

bu arada kzılar neslihanı nezamandır görmüyorum...memleketteydi...
haberinzi var mı?

günaydon kizlar,bisey sorucam,ben bazen geceleri uyandigimda kendimi gerinirken buluyorum,sizdede ayni sorun varmi

günaydın poti ben normal zamanda da hiç gerindiğimi hatırlamam.o yüzden şimdi de olmuyor.rüyada yapıyor olmayasın?

Canım senın canın cok sıkılmıs hastaneler hastalar falan bebegınınde moralı yerınde degıl o yuzden kımıldamamıstır sıkma sen canını sakın sen kendını toparladıgında bebegınde kıpır kıpır hareket edecek merak etme...

Ben bu kaynana hakkında hıcbırsey soylemek ıstemıyorum bunakmıdır nedır...

Canım aglayıp annenıde sıkma sen arkadasların fıkırlerını degerlendır herseye ragmen gelırlerse sende cıkma odandan kayınvalıden neden gelmıyorsun derse cok sıcak ben boyle rahatım de soyun yat bılgısayarın basından kalkma. Arkadsların gelsın cat kapı gıbı yapsınlar sık sık rahatsız etsınler. Rahatsızım de yemek yapma SAKIN ıste yap bıseyler canlarından bezdır... aaaaaaahhhhh sınır oldum beee

kızlar bişey sorcam ben kız olursa ismini nilsu düşünüyorum nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum

cok guzel bır ısım canım guzel kızına cok yakısacak

canım oğlum olacakmış...
10 yaşında birde kızım var...
evet 2. olduğu için endişelenmeye başladım zaten...

firuze senin anlattıklarına göre benimki de çok yaramaz olacak herhalde yandık gerçi bana çekerse öyle olacağı kesin babaya çekerse mülayimin teki olur:) ben15.haftadan bri çok rahat hissediyorum bir haftadır da bir tekme atıyor sıçrıyorum.sabahları muhakkak 9 civarı günaydın kıpırdanışlarımız oluyor akşam 5ten sonra da tekmelere başlıyor.daha cinsiyetimiz de belli değil ama.

günaydın poti ben normal zamanda da hiç gerindiğimi hatırlamam.o yüzden şimdi de olmuyor.rüyada yapıyor olmayasın?

baya bi bacagimi uzatirken buluyorum kendimi,cok gerinmek istiyorum normaldede ama yapmiyorum,bide dünden beti belim cok agriyo normalmiki bu haftada

canım oğlum olacakmış...
10 yaşında birde kızım var...
evet 2. olduğu için endişelenmeye başladım zaten...

ay ne güzel iki duyguyu da tadacaksın çok hoş.biz de 2 kardeşiz kardeşim erkek aramızda 6 yaş var.kardeşimi o kadar çok seviyorum ki aramızdaki bağ çok farklı.ne güzel abla olmak çok güzel hele kardeşin erkekse daha da farklı

tek ben değilim yani :-(( aynen ben de her bayramda gideriz onun memleketine yaz tatilinde felan 3. yılımıza girdik inanırmısın balayı da yapmadık henüz başbaşa gidip bi tatil de yapmadık. sinir krizleri geçiriyorum. ben de hep kavga ediyorum bağır, çağır......bi de biizmki tutturdu temmuzda memlekete gidelim diye öldürsen gitmem dedim. onun memleketi de mersin tarsus. ömrümde öle sıcak görmedim ben. hamile hamile çekemem diyorum anladığı yok işte biizmkinin.ben gitmeyecem dedim ya ailesini ağustosda buraya getirtiyo. sanki görmesem bi yerlerim eksilecek.

Kızlar ya bir arkadaşımız vardı afp testi yüksek mi ne çıkmıştı hatırladınız mı JFK ya gidiyordu ismini unuttum ya bir haber var mı?

baya bi bacagimi uzatirken buluyorum kendimi,cok gerinmek istiyorum normaldede ama yapmiyorum,bide dünden beti belim cok agriyo normalmiki bu haftada

canım ben 14.haftamı unuttum:)netten bak bakalım.ya ağrılar kramplar her hafta olabiliyor mesela benim 14.15.haftalarda baş ağrılarım vardı. şimdi bel ve sırt ağrılarım başladı.benim biraz da işyerinde devamlı oturmaktan.sen de çalışıyor ve oturuyorsan ondan kaynaklıdır. gerinmenin bir sakıncası olacağını zannetmiyorum ama

canım seninki hareket ediyormu peki???
ediyorsa ne zamandan beri hissediyorsun???

ben ev hanimiyim,cok fazla hareket etmiyorum,ilk iki ay kanamali gecti hamileligim,su an iyiyiz cok sükür hep yattim simdide yavas yavas gezinmeye basladim gelki ondandir,dün ev süpürdüm yavas yavas,belim koptu sanki,

kızlar doktorlarınız tetaoz aşısı ilgili bir şey söyledimi benimki olma diyor sağlık ocağıda zorla 20. haftadan sonra yapacaz diyor çatlıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…