canım senin ilk gebeliğinse normal...canım sen yine iyisin benimki 20. haftaya girdi hala tık yok :-(((
özlemi çok merak ediyorum inşallah iyi haberlerle gelir :26:
inşallah dediğin gibi olur ya...
17 hafta bitti...üstelik benim 2.gebeliğim...okuduğum yerlerde 2.gebeliğini yaşayanlar daha erken hissederler diye yazıyo...geçen hafta doktorum sağlığı çok iyi maşallah demişti...ne zaman hareketlerini hissederim dediğimde ise 1-2 haftaya kadar hissedersin demişti...bir hafta bitti tık yok...bakalım ne olacak...
canım sen yine iyisin benimki 20. haftaya girdi hala tık yok :-(((
günaydon kizlar,bisey sorucam,ben bazen geceleri uyandigimda kendimi gerinirken buluyorum,sizdede ayni sorun varmi
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar gece 04:30'da bi uyandım bidahada uyku yok bebeğimi niye hissedemiyorum diye bugün 18+0 olduk zaten bu ara herşey üst üste geliyo 2 haftadır babam hastanedeydi bugün onu çıkarıcaz derken dünde kayınvalidemi yatırdık hastaneye ne diyim allah daha kötülerinden korusun hepimizi
diyorum ya bu sefer söylücem uluorta isterse beni ayıplasınlar bu kadar da kendini ağırdan satmak olmz ki.aptal ya evlendiğimden beri yok efendim neymiş karı koca geçinemiyorsa tek sebebi kız anasıymış.ya annem bizim mutluluğumuz için elinden geleni yapıo kendi 2 senedir yapmadığını bırakmadı sonra kız anasıymış suçlu.o erkek anasıymış onun dediği olurmuş öncelik ondaymış.daha 6 aylık evliyken gelip evimi bastı 2 saatlik yoldan.gece 11e kadar evimde bağırdı çağırdı bir de üstüne üstlük sen git kendin yat ben oğlumla koyun koyuna yatcam diyor bana yaa var mı böye bir şey:)
sorma canım ben dünden beri sinir krizleri geçirdim annemi aradım, annem de beni telkin etmeye çalışıyo, zaman var şimdiden strese girme bebeği üzme felan işte. kaynanamın doğumda bana bakmasını da istemiyorum annem ben gelip bakarım sen merak etme dedi ama öncesinde napcammmmmmmmmm :-((( 1 ay yaaaaaa az zaman da değil. adamların işleri güçleri de yok gitmezler de aylarca. torun sevcez diye kalırlar
kızlar bişey sorcam ben kız olursa ismini nilsu düşünüyorum nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum
canım oğlum olacakmış...inan ben şunu anladım her hamilelik ayrı bir dünya.kimsenin kimseninkini tutmuyor.senin vucudun bebeğin için gereken ortamı gerektiği gibi hazırlamış ne güzel sağlıklı bebişin maşallah.insan gerçekten hemen hissetmek istiyor ki senin bir de 2.ymiş.olsun napalım annesi sağlıklı olsun da.ilk bebeğin cinsiyeti ne?şimdiki belli mi
geç harekete başlamışsa kız çocuğu derler bizim eski kocakarılar.. ilk hamileliğimde 17.haftamda hareketleri hissetmeye başlamıştım ilerleyen zamanlarda dahada şiddetlendi tekme atmıyor resmen içeride takla atıyordu.Doktorum senin bu oğlun çok yaramaz birşey olucak dedi ve kızlar inanın 7 yaşına geldi hala normal yürümez seke seke gider,saniye yerinde durmaz. Bence üzülmeyin paniklemeyin ne güzel işte uslu bebecikleriniz olucak
günaydın poti ben normal zamanda da hiç gerindiğimi hatırlamam.o yüzden şimdi de olmuyor.rüyada yapıyor olmayasın?
canım oğlum olacakmış...
10 yaşında birde kızım var...
evet 2. olduğu için endişelenmeye başladım zaten...
tek ben değilim yani :-(( aynen ben de her bayramda gideriz onun memleketine yaz tatilinde felan 3. yılımıza girdik inanırmısın balayı da yapmadık henüz başbaşa gidip bi tatil de yapmadık. sinir krizleri geçiriyorum. ben de hep kavga ediyorum bağır, çağır......bi de biizmki tutturdu temmuzda memlekete gidelim diye öldürsen gitmem dedim. onun memleketi de mersin tarsus. ömrümde öle sıcak görmedim ben. hamile hamile çekemem diyorum anladığı yok işte biizmkinin.ben gitmeyecem dedim ya ailesini ağustosda buraya getirtiyo. sanki görmesem bi yerlerim eksilecek.diyorum ya seni çok çok iyi anlıyorum ben mesela yaz tatilinin sıkıntısı ta mayıs ta çekmeye başlıyorum bu sefer kendime yapıyorum.artık geniş olmayı öğrenmemiz lazım.ama inan bebekten sonra ben daha rahat daha geniş oldum.bilmiyorsunuz bebekten önce inanın ayda bir sinir krizi geçirip hastaneye gidiyordum her gece evde bağırıp çağırıyordum apartmana da rezil olmuştuk.bir kere evi terk ettim.kaç kere boşanmaya kalktım.babam kaç kez boşan gel dedi.bir de eşimle en ufak sorunum yok düşün anası dışında.şimdi bebek oldugundan beri maşallahımız var ama biraz da benim sayemde kadın hala lafını sokuyor yapcagını yapıyor ama ben hep bebeğe odağım.takmamaya çalışıyorum.aman diyorum bir cumartesi çekeceksin bunu ya sabır diyorum zaten bebek olduktan sonra ben de eltim gibi yapacam yok uykusu var yok emmesi laızm yok hasta yok bilmemne deyip görüşmelerimi daha da kesicem
baya bi bacagimi uzatirken buluyorum kendimi,cok gerinmek istiyorum normaldede ama yapmiyorum,bide dünden beti belim cok agriyo normalmiki bu haftada
canım seninki hareket ediyormu peki???inan ben şunu anladım her hamilelik ayrı bir dünya.kimsenin kimseninkini tutmuyor.senin vucudun bebeğin için gereken ortamı gerektiği gibi hazırlamış ne güzel sağlıklı bebişin maşallah.insan gerçekten hemen hissetmek istiyor ki senin bir de 2.ymiş.olsun napalım annesi sağlıklı olsun da.ilk bebeğin cinsiyeti ne?şimdiki belli mi
günaydon kizlar,bisey sorucam,ben bazen geceleri uyandigimda kendimi gerinirken buluyorum,sizdede ayni sorun varmi
canım ben 14.haftamı unuttum:)netten bak bakalım.ya ağrılar kramplar her hafta olabiliyor mesela benim 14.15.haftalarda baş ağrılarım vardı. şimdi bel ve sırt ağrılarım başladı.benim biraz da işyerinde devamlı oturmaktan.sen de çalışıyor ve oturuyorsan ondan kaynaklıdır. gerinmenin bir sakıncası olacağını zannetmiyorum ama
tek ben değilim yani :-(( aynen ben de her bayramda gideriz onun memleketine yaz tatilinde felan 3. yılımıza girdik inanırmısın balayı da yapmadık henüz başbaşa gidip bi tatil de yapmadık. sinir krizleri geçiriyorum. ben de hep kavga ediyorum bağır, çağır......bi de biizmki tutturdu temmuzda memlekete gidelim diye öldürsen gitmem dedim. onun memleketi de mersin tarsus. ömrümde öle sıcak görmedim ben. hamile hamile çekemem diyorum anladığı yok işte biizmkinin.ben gitmeyecem dedim ya ailesini ağustosda buraya getirtiyo. sanki görmesem bi yerlerim eksilecek.[/Q
sen şu an nerde oturuyorsun peki? ya saçmalamasın temmuzda 7 aylık olacaksın ben olsam doktora gittiğimizde derim ki temmuzda doktor bey benim arabada çok ağrılarım oluyor bu dönemlerde ev içinde bile ağrılarım var derim mahsus.bu ayda mersine gitmeyi düşünüyorz derim.doktor kesin zaten hayır gitme diycektir.o zaman kocan doktor deyince götürmez bence.sen ne kadar anlatsan da o anlamaz.allah korusunya erken doğum olsa bişey olsa ne işin var mersin sıcağında.aman ben balayına gittim de ne oldu günde 3-4 kez kendini arattırdı havuzda cep telefonu zaptettcez diye havuza giremedik hanfendi arayınca açacakmışız!zaten 3 gece 4 gün kaldık toputopu onu da her gn beni arayıp altınlarımı geri getir dedi.bana taktıgğı seti geri istedi.balayında intihar etmeye kalkmıştım onun yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?