bende çok oluyo o! acaba krampta biz mi öle hissediyoruz acaba? her yataktan kalktığımda oluyo bana...
canım süpürge yapmak beli çok zorluyor.ondan kaynaklıdır ağrıların.endişelnme.bugun bel ağrın olur yarın sırt ağrın....kendini çok yorma ama hareketsiz de kalma yürüyüş en güzeli aslında.ben ev hanimiyim,cok fazla hareket etmiyorum,ilk iki ay kanamali gecti hamileligim,su an iyiyiz cok sükür hep yattim simdide yavas yavas gezinmeye basladim gelki ondandir,dün ev süpürdüm yavas yavas,belim koptu sanki,
Nil ismi daha güzel geliyor bana...kızlar bişey sorcam ben kız olursa ismini nilsu düşünüyorum nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum
baya bi bacagimi uzatirken buluyorum kendimi,cok gerinmek istiyorum normaldede ama yapmiyorum,bide dünden beti belim cok agriyo normalmiki bu haftada
kızlar doktorlarınız tetaoz aşısı ilgili bir şey söyledimi benimki olma diyor sağlık ocağıda zorla 20. haftadan sonra yapacaz diyor çatlıcam valla
lithium cinsiyetini söylemedimi doktorun ? hımm o zaman kızlarla bir kocakarı oyunu oynayalım bakalım % kaç doğruluk payı varmış.Hazırmısınız kıslarr online test yapalım
Şimdi kıslar size misafirliğe geldiğimi düşünün karşılıklı oturuyoruz bana elinizi uzatırmısınız ??
evettt uzattınız mı ???*
bu kadar yoğun bir konu üstünde benimki çok alakasız olucak ama bebek yorgan ve yastığını sorucam. bebek yastık yorganı pamuk olurmuş. ben hazır yastık ve yorgan alıcaktım. pamuk daha iyiymişmişmiş. yaw bebeğin canı ne dedim o yorganda yatsın sağlıklıymış. siz ne diyosunuz
ben ev hanimiyim,cok fazla hareket etmiyorum,ilk iki ay kanamali gecti hamileligim,su an iyiyiz cok sükür hep yattim simdide yavas yavas gezinmeye basladim gelki ondandir,dün ev süpürdüm yavas yavas,belim koptu sanki,
kızlar doktorlarınız tetaoz aşısı ilgili bir şey söyledimi benimki olma diyor sağlık ocağıda zorla 20. haftadan sonra yapacaz diyor çatlıcam valla
canım süpürge yapmak beli çok zorluyor.ondan kaynaklıdır ağrıların.endişelnme.bugun bel ağrın olur yarın sırt ağrın....kendini çok yorma ama hareketsiz de kalma yürüyüş en güzeli aslında.
ben uzattım hihihih
ahh ahhh aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık :-((( çıkmazlardayım ne yapsam kötü olcak
Kızlar cok sıkıldım yaaaa gecmısı okuyorum ya oyle bır kaynana muhabbetı yapmıssınız kı sınırlerım bozuldu cok gerıldım aglama krızıne gırdım yıne sabah sabah yuzumu yıkadım geldım o kaynanaların agzını burnunu dagıtırım ben kafalarını kırarım eslerınızde ıkı cıft laf edemıyrlarmı analarına. Essek kadar ogullarını emzırsınler bıde barı hele o oglumla yatcam dıyen ah onu versınler benım elımeeee yerım onu cıg cıg
offf ben bıraz kendıme aldıklarımı cekeyımde koyayım barı kafamı dagıtayım.
Sıze ıyı sahbetler daha fazla okuyamıycam ben
uzattığınız elinize iyi bakın bakalımm avucu üstte olanların erkeği olucak avucu yere bakarak uzatanların kızı olucak derler ..
canım yeni doğdugunda zaten pamuk veya hazır şeylerde değil daha çok triko penye battaniye gibi hafif şeylerde yatması daha uygun.kalın yorganlar allah korusun sakıncalı.pamuk da olsa hazır da olsa hava alan cinsten şeyler seçmelisin.
bende 3,5 ay yattım hep annemde kaldım kışın. 2-3 haftadır böyleyim işte...hoş ben ew işi hala yapmıyorum ama dr. rahimde kasılma var dedi bana geçen hafta. oysa ben hissetmiyorum bişey dedim. magnezyuma başladık...
uzattığınız elinize iyi bakın bakalımm avucu üstte olanların erkeği olucak avucu yere bakarak uzatanların kızı olucak derler ..
bu kadar yoğun bir konu üstünde benimki çok alakasız olucak ama bebek yorgan ve yastığını sorucam. bebek yastık yorganı pamuk olurmuş. ben hazır yastık ve yorgan alıcaktım. pamuk daha iyiymişmişmiş. yaw bebeğin canı ne dedim o yorganda yatsın sağlıklıymış. siz ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?