2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben ev hanimiyim,cok fazla hareket etmiyorum,ilk iki ay kanamali gecti hamileligim,su an iyiyiz cok sükür hep yattim simdide yavas yavas gezinmeye basladim gelki ondandir,dün ev süpürdüm yavas yavas,belim koptu sanki,
canım süpürge yapmak beli çok zorluyor.ondan kaynaklıdır ağrıların.endişelnme.bugun bel ağrın olur yarın sırt ağrın....kendini çok yorma ama hareketsiz de kalma yürüyüş en güzeli aslında.

lithium cinsiyetini söylemedimi doktorun ? hımm o zaman kızlarla bir kocakarı oyunu oynayalım bakalım % kaç doğruluk payı varmış.Hazırmısınız kıslarr online test yapalım
Şimdi kıslar size misafirliğe geldiğimi düşünün karşılıklı oturuyoruz bana elinizi uzatırmısınız ??

evettt uzattınız mı ???*

kızlar bişey sorcam ben kız olursa ismini nilsu düşünüyorum nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum
Nil ismi daha güzel geliyor bana...

baya bi bacagimi uzatirken buluyorum kendimi,cok gerinmek istiyorum normaldede ama yapmiyorum,bide dünden beti belim cok agriyo normalmiki bu haftada

Gerinmenin bir zararı yok ki, rahat olmalısın...

bu kadar yoğun bir konu üstünde benimki çok alakasız olucak ama bebek yorgan ve yastığını sorucam. bebek yastık yorganı pamuk olurmuş. ben hazır yastık ve yorgan alıcaktım. pamuk daha iyiymişmişmiş. yaw bebeğin canı ne dedim o yorganda yatsın sağlıklıymış. siz ne diyosunuz

kızlar doktorlarınız tetaoz aşısı ilgili bir şey söyledimi benimki olma diyor sağlık ocağıda zorla 20. haftadan sonra yapacaz diyor çatlıcam valla

benim dr.hiçbişey söylemedi açıkçası bende sormadım aile hekimimde abim o yapıcaz diyo bi sakıncası olsa yapmazdı sanırım

ben uzattım hihihih

Kızlar cok sıkıldım yaaaa gecmısı okuyorum ya oyle bır kaynana muhabbetı yapmıssınız kı sınırlerım bozuldu cok gerıldım aglama krızıne gırdım yıne sabah sabah yuzumu yıkadım geldım o kaynanaların agzını burnunu dagıtırım ben kafalarını kırarım eslerınızde ıkı cıft laf edemıyrlarmı analarına. Essek kadar ogullarını emzırsınler bıde barı hele o oglumla yatcam dıyen ah onu versınler benım elımeeee yerım onu cıg cıg

offf ben bıraz kendıme aldıklarımı cekeyımde koyayım barı kafamı dagıtayım.

Sıze ıyı sahbetler daha fazla okuyamıycam ben

canım yeni doğdugunda zaten pamuk veya hazır şeylerde değil daha çok triko penye battaniye gibi hafif şeylerde yatması daha uygun.kalın yorganlar allah korusun sakıncalı.pamuk da olsa hazır da olsa hava alan cinsten şeyler seçmelisin.

ben ev hanimiyim,cok fazla hareket etmiyorum,ilk iki ay kanamali gecti hamileligim,su an iyiyiz cok sükür hep yattim simdide yavas yavas gezinmeye basladim gelki ondandir,dün ev süpürdüm yavas yavas,belim koptu sanki,

bende 3,5 ay yattım hep annemde kaldım kışın. 2-3 haftadır böyleyim işte...hoş ben ew işi hala yapmıyorum ama dr. rahimde kasılma var dedi bana geçen hafta. oysa ben hissetmiyorum bişey dedim. magnezyuma başladık...

kızlar doktorlarınız tetaoz aşısı ilgili bir şey söyledimi benimki olma diyor sağlık ocağıda zorla 20. haftadan sonra yapacaz diyor çatlıcam valla

Türkiye'de artık tetenoz yok, ama yine de aşının zararı da yok, dr.um olmamı istedi benim...

fazla zorlamiyorum kendimi,plasente previa vardi kanamalarin sebebide o yüzdenmis,su an yukari ciktimi bilmiyorum ,onun icin fazla aktividen kaciniyorum,

ahh ahhh aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık :-((( çıkmazlardayım ne yapsam kötü olcak

Feyruka sadece kayinvaliden gelseydi olmuyo mu? Kayinpederin doguma gelsin. Esinle annesinden dolayi degilde babasindan dolayi rahatsiz olacagini osekilde babasiyla ayni evin icinde herkesin zorlanacagini anlatsan. Bence bir erkek annesinin istenmemesinden rahatsiz olur babasininkinden degil. Belki esin bunu daha normal karsilar ne dersin?

ayy sevkancım kıyamam kız:))sne okurken dayanamadın biz yaşarken kafayı yemediğimize dua edelim. oğlumla yatcam diyen de benimki bu arada hahaha.neyse kızlar şu kaynana muhabbetini kapayalım bari.aslında konuşmaya değmez böylelerini de insan yaşamayaınca anlamıyor.karşında aynı sorunu yaşayan kişiler olunca hafifliyorsun sanki.eee firuze sen ne testi yapacaktın kız hadi öğle yemeğine gidicem snei bekliyorum:)

eylül sonu gelicek bebiş. 1-2 ay sonra kış olucak ya. ben hazır almak istiyorum. pamuk ne bilim içime sinmiyor.

bende magnezyum kullaniyorum ,anne olmak cok zor

uzattığınız elinize iyi bakın bakalımm avucu üstte olanların erkeği olucak avucu yere bakarak uzatanların kızı olucak derler ..

bak ben avcumu üstte tutmuştum:)
şekerler ben kaçar karnım acıktı yahu hadi öptüm öğleden sonra görüşürüz

bende dün bebek mağazası gezdim ama pamuk yok tabii... kuş tüyü falan mı alsak?ne yapalım????bende annemsiz gittim bişey almadan döndüm geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…