2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

o albümü sadece sen ve arkadaşların görebiliyor cnm dert etme kafanı arkadaşlın olmayanlar albümleri gezerken göremiyorlar.

iyi akşamlar hepinize
ben iki gündür tembelce yatıyorum valla dün büfemi getirdi bellona ay gene sinir bastı beni masamın iki sandalyesi eksikti iki tanesininde oturma yerleri yanlış gelmişti. bana gidip teşhir ürünü sararmış resmen toz bağlamış sandalye getirmişler. güya fabrika sürekli tonunu yanlış üretiyormuş. bacagı yamuk rengi sararmış.geri gönderdim hemen. onlarında oturma yerleri yanlıştı. ukala birde diyorki bunlar daha güzel boşver. sana ne be adam sanane. kocam onu beğendi dedim.

ay gelin saçı olarak bir tane beğendim fikrinizi istiyorum. ben duvak takmayacağım. daha doğrusu topuza taktırmayacağım. saçımın üstüne atıp oynama zamanı çıkartacağım. değişik bir tacım var. onada topuzlu saç olmuyor. gelinliğim albümde var acaba yakışırmı bu ikisi?
Eki Görüntüle 240589

canım resimlerine de yazdım, çok güzel olmuş, şimdi aklıma geldi bunların içine nasıl mum alacaksın? yani ince uzun mu? hani şu pasta mumları oluyo ya onlar küçük gelir diimi?

geçmiş olsun özden, şimdi sen nişanlınlardasındır, inşallah geçmiştir başının ağrısı, migren çok zor bir hastalık, Allah şifa versin canım.

similla bende o albümler kısmını gezerken hem kendiminkileri hemde arkadaş listemdeki herkesin resmini orda görmüştüm, ilk zaman bende senin gibi bir tepki verip sinir olmuş ve silmiştim albümümü.. ama sonradan anladım ki onu sadece biz görebiliyoruz, yani o albüm bölümünü gezerken hem herkese açık albümleri hemde senin görebildiğin albümleri görebiliyorsun.. korkma yani başkaları görmüyor, gelinliğini ve ayakkabılarını tekrar bekleriz..

kızlar bizim halılarımız yarın akşam geliyor inşallah, bugün gittik ödemesini yaptık, kalanıda yarınki teslimatta verecez, bir tek mutfak halısı haftaya gelirmiş. aldığımız halılarıda ekleyeyim albümüme...

bugün akşama kadar tv ünitesi aradık, küçük odamız için küçük ve köşede duracak bir ünite arıyoruz ama yok bulamıyoruz.. hiç içimize sinen bişeye rastlamadık daha, 2-3 hafta önce ben mobilya imalatıda yapan biyere çizdirmiştim güzel bişey tasarladık, hem koltuklarımızada uyacak ama küçücük bir sehpa ve 500tl yaa, daha uyguna da güzel bişey yok... salı günü gidip onun siparişini verebilirim.

herkese iyi gecelerrr yatmadan bakayım sizlere dedimm herkesin herbirşeyi hayırlı uğurlu olsun,lemlem salonlarımızın halısı aynı kuzummm iyi günlerde kullanalım
zahtercim aynı saç modelini beğenmişiz ama ben karar veremedim özdn gibi yapacağım sanırım kuaför beni baştan yarat dicemm
ben hiç bişi yapmadım,bu arada ben yarın yine işe gidiyorum,patronum beni görmeden sakın gitme dedi,şöyle okkalı bir düğün hediyesi verse bana ne güzel olurr dua adiyorum iyi bişiler versinnnnnnnnnnnnnnnn
gelinliğmde işlenmeye gitmiş 15 güne anca gelirmiş,demetcim banada dediki arife günü teslim ederim dedi ben yok sende dursun sakla bir şekilde dedim düğüne 4 gün kala giyinir teslim alırım dedim,şehir dışından bi ton misafir gelecek ben nereye saklayayım herkes görmek isticek
çağlasammı canım geç olsun güç olmasınnn bundada vardır bir hayır canım benimmm sıkma tatlı canını
kızlar davetiyemdeki söz kesinleşti
"yeni hayatımıza başlayacağımız bugünde sizlerle olmak dileğ ile....."
ya eldiveni ne yaptınız kızlar bend egelinlikçime soracam belki bir fikir verir,bulanlar görenler varmıııı

kızlarrr birde sizin o gördüğünü kabusun aynısını ben gördüm ilk defa,gelinliğim istediğim gibi olmamış çok kötü eski bir gelinlik,birde gelin odası iğrenç bir yer orada bekliyorum nasıl sıkıştım nasıl sıkıştım,kimsede yok yanımda ağlıyorum zaten,bir tuvalet buldum leşş gibi her taraf ve nasıl küçük,birde küçük abdest sıçramış oraya yaptım rahatlıyorum ama döndükçe gellinliğim pisliklere değdi,leş gibi oldu sonra bir uyandım tuvalete zor yetiştim

lemlem halıların hayırlı olsun güle güle kullanın cnm. kızlarr orucum diye gündüz temizlik yapamadım iftardan sonra aldım 2 arkadaşımı bütün ewii pırııııl pırıııl yaptık. ama az önce geldik ewe. çoook yorulduk ama çokta güzel oldu. bende biara ewimin fotolarını koyacağım. çok tıkır tıkır gidiyor işlerimiz hepimizee maşallahhh kızlarrr

günaydın kızlaaaaaaar, çok güzel bir hafta diliyorum herkese.. daha kimse yok hayırdır tembel gelinler nerdesiniz??

caponum ben artık o rüyalardan o kadar çok görüyorum ki, uyanıpta rüya olduğunu anlayınca bidaha hatırlamak bile istemiyorum..

0505 ne güzel temizliği bitirmişsiniz.. ama daha çooook temizlersin merak etme, ben her gittiğimde yerleri silmekten bıktım, nerden giriyor o kadar toz anlamıyorum. birde yerleri silip süpüreyim derken enerjimin yarısı oraya gidiyor zaten, hala bütün eşyalarımı yerleştiremedim..

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dün bütün gün gezdik ama sadece koltuk takımı alabildik 2500 e biraz fazla geldi fiyatı ama çok beğendik umarım salonumuza uyar boyutları çok merak ediyorum tama maskodan çıkarken bi de yatak odası beğen dim 3500 civarındaydı heralde gidip onu da alırız bi de masa ve konsol alıcam ama onu daha beğenemedik aslında y.odası ve yemek odası kışın maskoda bi mağaza da beğenmiştik ilk oraya gittik hala o mobilyalar vardı ama nişanlım kadına gıcık oldu almıyo ordan bakalım ne yapıcaz...

günaydın kızlar ben hiç bişey yapmadım düğüne dair biraz gezdim uyudum dinlenddim..nişanlımda didiştim çok yorugunmuş cumartesi dinleniyim dedi akşam görüşmedik dün de akşama kadar yattı ama gene de akşam dinlenmek istedi bende kızıdm ben izin günümde akşama kadar koşturuyorum dinlenmek istemiyorum sen istiyorsun diye düğüne kadar dinlen dedim :)aramadan durmam lazım bu defa:)

lemlemcim mumları gümüş rengi simli ince ama uzun bişey istiyorum büyük olsun diye ama bi alıp deniycem hangisi yakışırsa artık...mum alınca bide öyle eklerim resmi:)

Günaydın kızlar.. Ay ben yaz günü kara kışta kalmış gibi hasta oldum ya.:2: Çok fenayım. Seslerim kısıldı burnum akıyo öksürük var. Felaket dermansızım. Akşam ewe gidip halıları perdeleri yerleştiricez. Enerjik olmam gerek ama parmak uçlarım bile ağrıyo resmen

günaydın herkese iyi haftalar,

ben artık o kadar yoruldum ki kızlar anlatamam.. bu haftasonu yatak ve halılarımızı alıcaktık alamadık geçen pazar açık olan heryer bu pazar kapalıydı. mutfak eksikleri falan vardı onları almaya gittik... burnumdan geldi... sürekli arkamda hadi hadi diyen biri ile alışveriş yapmak kadar sinir bişey olamaz... nişanlım hiç böyle yapmazdı son zamanlarda bişeyler oldu ona da hiç bişeye tahammülü yok.. üstelik işi gereği sürekli şehir dışında olduğundan hemen herşeyle ben uğraştım haftasonundan haftasonuna gleip iki çöp attıysa ne ala... dün akşam birbirimize girdik evde... o bana hiç öyle bağırmamıştı daha önce o kadar kırıldım üzüldüm ki anlatamam. ben ona salak dedim diye kızdı... bana bağırdı çok ... sonra akşam ben eve giderken özür diledim ama uzattıkça uzattı sabah da aradı gene bağrıştık... acayip bunaldım

:111:
Belirledik ama içim rahat değil. Prezervatif. :26:

bana göre en mantıklı kontrol yöntemi bizde buna devam ediyoruz ve ilk ayımız
eylülde hamile olduğumu öğrenmezsem devam :81::81::81:

kızlar ne güzel bi sohbeti kaçırmışım öle ya.. +18 =) tühh ya üzüldüm valla

Üzülme canım her daim buradayım haydar dümen bayan versiyonu olaraktan

kızlar şu an pek müsait değilim ama gün içerisinde müsait olunca koltuk tk.mı ve gelinliğimin son halini eklicem görmenizi istiyorum

geçmiş olsun elifciim, sende bol bol vitamin takviyesi almalısın, meyve ye, bitki çayı falan iç, gerçi bunlar ilk belirtilerde yapman gerekenlerdi, şimdi inşallah biran önce atlatırsın, birde akşam yorma kendini, dinlenmen gerekir..

bizde de genelde tam tersi durumlar, hep ben bağırıp çağırıyorum, canım nişanlımda alttan alıyor, sonra ben hatamı anlayıp özür diliyorum öpüyorum barışıyoruz..gerçi koşturmaca konusunda daha çok koşturan benim ama zaten ben başkasının yaptığı temizliğide beğenmem, başkasının beğendiği şeyide beğenmem, yani mecbur yine ben koşturacam.. siznde eşyalarınız gelsin yerleşsin işleriniz yavaş yavaş bitmeye başlasın aranızda düzelir canım..

dinlenmeye çalış cnm ya kendini iyi hissetmezsen akşam dinlen bence daha çok yorulursan hastalığında artar..evlerimiz kaçmıyo nasılsa yerleştirirsin daha:)

elifcim geçmiş olsun canım iyice dinlen kendini yorma işleri yavaş yavaş yaparsın yetişir nasıl olsa korkma düğün öncesi sağlığın daha önemli bitkin bir gelin olma sonra canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…