gelinliğim ve ayakkabılarımı özel albümüme koydum,az önce yukarda ALBÜMLER bölümünde dolaşıken bi baktım benim albümler orda,nasıl yani bi yerde yalnışlıkmı yaptım noluyo böyle,yardımmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar dün nişanlımla görüşmedik çok yorugunduk bugun de dinlenelim dedi.. görüşmüycez ama ben her gün görüşmek istiyorum o dinlenelim diyince cnm sıkılıyo...
dün akşam kına mumlarını yaptım 10 tanesi bitti ama tül yetişmedi annem yarın tül ve boncuk alıcak ..çok şeker oldular ama..epey süsledim:)
iyi haftasonları herkeze kimse yok herkez koşturmacada sanırım pazartesi dinlerim artık hepiniziben evdeyim kızlar sabah inanılmaz başağrısı iyi uyandım malesef migrenim var ve bu saate kadar yataktaydım şimdi büyük bir hastalıktan kalkmış gibi yorgunum halbuki bir yığın işim vardı yapamadım :2: akşamda nişanlımlara iftara gidiceğiz umarım o saate kadar daha iyi olurum
gelinliğim ve ayakkabılarımı özel albümüme koydum,az önce yukarda ALBÜMLER bölümünde dolaşıken bi baktım benim albümler orda,nasıl yani bi yerde yalnışlıkmı yaptım noluyo böyle,yardımmmmmmmmmmmmm
:111:
Belirledik ama içim rahat değil. Prezervatif. :26:
kızlar ne güzel bi sohbeti kaçırmışım öle ya.. +18 =) tühh ya üzüldüm valla
Günaydın kızlar.. Ay ben yaz günü kara kışta kalmış gibi hasta oldum ya.:2: Çok fenayım. Seslerim kısıldı burnum akıyo öksürük var. Felaket dermansızım. Akşam ewe gidip halıları perdeleri yerleştiricez. Enerjik olmam gerek ama parmak uçlarım bile ağrıyo resmen
günaydın herkese iyi haftalar,
ben artık o kadar yoruldum ki kızlar anlatamam.. bu haftasonu yatak ve halılarımızı alıcaktık alamadık geçen pazar açık olan heryer bu pazar kapalıydı. mutfak eksikleri falan vardı onları almaya gittik... burnumdan geldi... sürekli arkamda hadi hadi diyen biri ile alışveriş yapmak kadar sinir bişey olamaz... nişanlım hiç böyle yapmazdı son zamanlarda bişeyler oldu ona da hiç bişeye tahammülü yok.. üstelik işi gereği sürekli şehir dışında olduğundan hemen herşeyle ben uğraştım haftasonundan haftasonuna gleip iki çöp attıysa ne ala... dün akşam birbirimize girdik evde... o bana hiç öyle bağırmamıştı daha önce o kadar kırıldım üzüldüm ki anlatamam. ben ona salak dedim diye kızdı... bana bağırdı çok ... sonra akşam ben eve giderken özür diledim ama uzattıkça uzattı sabah da aradı gene bağrıştık... acayip bunaldım
dinlenmeye çalış cnm ya kendini iyi hissetmezsen akşam dinlen bence daha çok yorulursan hastalığında artar..evlerimiz kaçmıyo nasılsa yerleştirirsin daha:)Günaydın kızlar.. Ay ben yaz günü kara kışta kalmış gibi hasta oldum ya.:2: Çok fenayım. Seslerim kısıldı burnum akıyo öksürük var. Felaket dermansızım. Akşam ewe gidip halıları perdeleri yerleştiricez. Enerjik olmam gerek ama parmak uçlarım bile ağrıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?