2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlemcim zaten yorgunluktan vücut zayıf düştü. İşallah toparlanırım biran önce.

Tartışma konusundada ewlenince hiçbişeyimiz kalmıcak diyedüşünüyorum ben. Nişanlım istanbuldaydı 5 gündür. Sabah geldi. 1 saat filan uzandık yanyana sohbet ettik hasret giderdik =) Bakıyo bakıyo bana ay ben bu güzelliği nasıl üzebiliyorum ya hiç böle bi güzellik üzülürmü özür dilerim diyo canım benim. Ama sinirli anında gözü hiçbişey görmüyo tabi bende dedim aşkım ikimizde üzüyoruz birbirimizi gerginiz tabi ama ewlendikten sonra istemiyorum dedim öyle tartışma filan.

dinlenmeye çalış cnm ya kendini iyi hissetmezsen akşam dinlen bence daha çok yorulursan hastalığında artar..evlerimiz kaçmıyo nasılsa yerleştirirsin daha:)

sapol canım. Ewlerimiz kaçmıyo ama ben acaip merak ediyorum ewimin son halini. Biran önce olsa bitse diyorum ama nişanlım ve annem beni yormazlar zaten sağolsunlar.

elifcim geçmiş olsun canım iyice dinlen kendini yorma işleri yavaş yavaş yaparsın yetişir nasıl olsa korkma düğün öncesi sağlığın daha önemli bitkin bir gelin olma sonra canım

düğünde hasta olmaktan çok korkuyorum ya. Ne oynamaya mecalim var ne gelinlik giymeye şuan. Zaten hasta olunca direk ya düğünümde hasta olursam diye geçirdim içimden. Allah korusun hepimiz sağlıklı dinç enerjik gelinler olalım işallah.

bizde prezervatifle ile korunacağız. ayy üç beş sene önce bununla ilgili bişi gelmişti başıma anlatayım:

bigün markette alışveriş yapmışım kasa kuyruğunda bekliyorum o zamanlar ünide öğrenciyim.. beklerkende ordaki sakızları falan inceliyorum ne alsam diye, sıra biraz ilerledi kasaya daha da yaklaştım, arkamda kalabalık tabii... baktım değişik bi sakız sandım bi kutu gördüm, aldım elime inceliyorum arkasını çevirdim önünü çevirdim yazıları falan okumaya çalışıyorum, ne olduğunu anlamamla birden elimden kasaya doğru fırlatmam bir oldu, sanki elimde tuttuğum şey pis bişeymiş gibi, ayyyyyy dedim birde fırlatırken.. kasiyer şaşkın şaşkın bakakaldı bişeyde diyemedim, geri elime alıp yerinede koyamadım, tabi farketmeyenide farketmiş bulundu, nasıl utandım nasıl utandım nereye bakacağımı ne yapacağımı falan şaşırdım, herkes bana bakıyor gibi hissediyordum ve kimsenin yüzüne de bakamıyordum.. off çok kötüydü.. artık ne zaman kasada beklesem o an aklıma geliyor.. bakıyorum orda duruyorlar..

evlendikten sonra onu kasadan alırken gayet normal geliyor. tabi nereden aldığında önemli :78:

ya speedy bende hep onu düşünüyorum. Bizim yaşadığımız yer küçük bi yer mesela. Marketten yada ecaneden alırken bi tanıdık denk gelse ayy ben acaip utanırım yaa

günaydın şimdiki yeni sorunum solaryum denizde yanma sansın yok kosturmadan beyazda olmaz istemiyorum akşam bir solaryumlara bakıcam ama önce hamamda keselenmem lazım :123:

yok sanmıyorum ben evlendikten sonrada alamam..

ya speedy bende hep onu düşünüyorum. Bizim yaşadığımız yer küçük bi yer mesela. Marketten yada ecaneden alırken bi tanıdık denk gelse ayy ben acaip utanırım yaa

alırsınız canım yani gidip tek bende almam herhalde ama 1 kez aldık zaten marketten işte alırken yanında rahatlıkla durabiliyorum.
ama biz genelde avm den alıyoruz kozmetik saten yerlerden daha kolay oluyor.
bana haftasonu annem soruyor napıcaksınız şimdi neden hapı bıraktın diye gayet normal anlatıyorum. eşim korunacak diye
bi süre sonra bazı şeyler oturuyor aslında bunun ayıp olmadığını anlyıorsun. hamile kalmakla birlikte olmak arasında ne fark var herkes biliyor nasıl hamile kalındığını :44::44:

bizde de genelde tam tersi durumlar, hep ben bağırıp çağırıyorum, canım nişanlımda alttan alıyor, sonra ben hatamı anlayıp özür diliyorum öpüyorum barışıyoruz..gerçi koşturmaca konusunda daha çok koşturan benim ama zaten ben başkasının yaptığı temizliğide beğenmem, başkasının beğendiği şeyide beğenmem, yani mecbur yine ben koşturacam.. siznde eşyalarınız gelsin yerleşsin işleriniz yavaş yavaş bitmeye başlasın aranızda düzelir canım..
[/QUOTE]

bizde de hep ben bağırıp çağırırım ben de kimsenin yaptığını beğenmem herşeyi kendim yapıyorum ama o da yardım etsin istiyorum. aslında belki de ben izin vermiyorum etmesine hep sen bilmezsin sen yapamazsın diyorum ya da beğenmiyorum yaptığını o nedenle de yapmıyor. bizim eşyalarımız yerleşti canım bi halılar ve yatak kaldı işte onu da bu hafta halledicez inşallah... düzelir aramız da işte geriliyorum böyle şeyler olunca.. haftasonu damatlığını aldık aslında davetiyeler için gitmiştik sabah çok erken gittiğimizden davetiyeci kapalıydı beklerken çarşıda gözüme güzel takımlar ilişti hadi gele bakalım dedim denedi bir iki bişey sonra bi tanesini beğendi... alalım diyorum yok şimdi değil ee beğenmedin mi beğendim başk a yere mi bakalım istiyosun yooo ee o zaman ee şimdi damatlık alcaz diye çıkmadık havamda değilim diyor.. delirdim sinirimden.sonra aldık damatlığını çok güzel bişyedi çok da uygun fiyata aldık. ama onu bile burnumdan getirdi. neymiş havasında değilmiş... bi anda gelişti yani olamaz mı... neymiş zorla aldırmışım git dedim adama söyle vazgeçtik de almıcaz de yapmasınlar tadilatını... böyle gergin bir haftasonu geçti işte...

doğru diyosun ama ben çekiniyorum ya. Mesela ewlendikten sonra ilk babamı göreceğim zaman acaip utanırım gibi geliyo. Tabiki herkes ewlendikten sonra ne yapıcanı biliyo ama yinede düşünüyorum da marketten almışız o şeyi sıraya girmişiz bi bakıyorum arkamda iş arkadaşlarımdan biri. Amanınnn yerin dibine girerim heralde.

biz hemen ertesi gün gittik sabah kalktık önce kayınvalideme kahvaltıya sonra bizimkilere oradan da balayına...
ama illa evde yapmak zorunda değilsin işte. balayında bile yapabilirsin bide ailen böyle düşüneceğini bildikleri için sana daha normal davranıyorlat

Allaha şükür ilk gece konusunda hiçbi korkum yok. Bide korksaydım şimdi zaten kafam dolu bide onu düşünür olurdum. Ama rahatım. Nişanlımı 6 yıldır tanıyorum. Bana nasıl dawranıcanı biliyorum. Çook da sewiyorum.O yüzden çok rahatım

hahaha cidden ya ama allahtan nişanlım kozmetikçi akşam eve gelirken 2 ekmek 1 kutu prezarvatif alıp gelir ailemi bırak iş arkadaşlarımı düşünüyorum ben allahtan 1 hafta balayı varda unuturlar o arada inşallah bende alışırım o arada

yok kız unutmuyolar valla. Bu sene bizim işyerinde çok kız ewlendi. Hepsi döndüğünde aynı geyiği çewirdik Biz kızlar çok fenayız

Kızlar ben cumartesi düğün için kardeşimin gittiği kuaförle görüşmeye gittim.Neyse randevu aldık.Sorumlu kişiye gelinliğim straplez ve omuzlarıma ve kollarımada makyaj istedim.Onlar gelinliği kirletmek istemedikleri için yapmadıklarını söylediler ama canım sıkıldı.Neyse sonra bana bulaşmayan vücut fondotenleri olduğunu söylediler.Onlardan alırsam yaparlarmış.Sinirlendim açıkcası koskoca kuaförde neden yok o fondotenlerden.Çok fazla makyaj yapmadığım için ilk kez duydum.Önerebileceğiniz bir ürün var mı?

bana da saçma geldi omuzlara falan makyaj zaten her kuaför mutlaka gögüs kısmına allık sürer.
ama dedikleri doğru yani bembeyaz gelinliğe ben kendim bile sürdürmeye cesaret edemem. bırak ustalarına nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar

Bu yıl denize gidemedim iznimi balayında kullanmal istediğim için peynir gibiyim.İnşallah kötü olmaz :/

Kızlar selam hepinize kolay gelmiştir inşallah bu hafta telaşlar biraz olsun geçmiştir,cumartesi mobilyalarım geldi hepsini tek tek kontrol ettim montajını yaptılar ve gittiler,tabi sıra bana geldi temizlik hepsini temizledik saolsun nişanlımda yardım etti dünde yatak odasını yerleştirdik yatağı serdik annemle sonra salona geçtik konsola yemek takımı ve kahvaltı takımını yerleştirdik bulaşık makinasında yıkamıştım hepsini,nişanlım yatak odasının abajurlarını yerleştirdi kablolarını falan yatağın arkasına ayarladı,salon avizemi kardeşimle nişanlım taktılar biraz uğraştılar ama olsun bir dolu koli çöp çıktı çöpleri attık mutfağı tekrar elden geçirdim bugün tv için servis gelicek tv'yi ve dvd'yi tv ünitesinin önüne koyduk annem bekliycek servisi malum çalışıyoruz izin almak zor,doğalgaz bağlandı bosch servisi aradık ocak kurulumu için yarın geliceklermiş,çarşamba kombi için gelicekler annem bekliycek bu servisleri hemen hemen bitti sayılır işlerimiz son düzenlemeler kaldı bu hafta komple bitmiş olur haftaiçi her akşam giderim haftasonunada komple bitiririm,sonra kendi bakımlarıma geçebilirim ve solarıum'a girmeye başlamam lazım beyaz kalmak istemiyorum gelinliğin içinde kendimle ilgili işlerime geçiyim artık daha balayı alışverişim var hepinize kolay gelsin baştan sıfırdan ev dizmek çok zormuş kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…