dinlenmeye çalış cnm ya kendini iyi hissetmezsen akşam dinlen bence daha çok yorulursan hastalığında artar..evlerimiz kaçmıyo nasılsa yerleştirirsin daha:)
elifcim geçmiş olsun canım iyice dinlen kendini yorma işleri yavaş yavaş yaparsın yetişir nasıl olsa korkma düğün öncesi sağlığın daha önemli bitkin bir gelin olma sonra canım
bizde prezervatifle ile korunacağız. ayy üç beş sene önce bununla ilgili bişi gelmişti başıma anlatayım:
bigün markette alışveriş yapmışım kasa kuyruğunda bekliyorum o zamanlar ünide öğrenciyim.. beklerkende ordaki sakızları falan inceliyorum ne alsam diye, sıra biraz ilerledi kasaya daha da yaklaştım, arkamda kalabalık tabii... baktım değişik bi sakız sandım bi kutu gördüm, aldım elime inceliyorum arkasını çevirdim önünü çevirdim yazıları falan okumaya çalışıyorum, ne olduğunu anlamamla birden elimden kasaya doğru fırlatmam bir oldu, sanki elimde tuttuğum şey pis bişeymiş gibi, ayyyyyy dedim birde fırlatırken.. kasiyer şaşkın şaşkın bakakaldıbişeyde diyemedim, geri elime alıp yerinede koyamadım, tabi farketmeyenide farketmiş bulundu, nasıl utandım nasıl utandım nereye bakacağımı ne yapacağımı falan şaşırdım, herkes bana bakıyor gibi hissediyordum ve kimsenin yüzüne de bakamıyordum.. off çok kötüydü.. artık ne zaman kasada beklesem o an aklıma geliyor.. bakıyorum orda duruyorlar..
evlendikten sonra onu kasadan alırken gayet normal geliyor. tabi nereden aldığında önemli :78:
yok sanmıyorum ben evlendikten sonrada alamam..
ya speedy bende hep onu düşünüyorum. Bizim yaşadığımız yer küçük bi yer mesela. Marketten yada ecaneden alırken bi tanıdık denk gelse ayy ben acaip utanırım yaa
doğru diyosun ama ben çekiniyorum ya. Mesela ewlendikten sonra ilk babamı göreceğim zaman acaip utanırım gibi geliyo. Tabiki herkes ewlendikten sonra ne yapıcanı biliyo ama yinede düşünüyorum da marketten almışız o şeyi sıraya girmişiz bi bakıyorum arkamda iş arkadaşlarımdan biri. Amanınnn yerin dibine girerim heralde.
doğru diyosun ama ben çekiniyorum ya. Mesela ewlendikten sonra ilk babamı göreceğim zaman acaip utanırım gibi geliyo. Tabiki herkes ewlendikten sonra ne yapıcanı biliyo ama yinede düşünüyorum da marketten almışız o şeyi sıraya girmişiz bi bakıyorum arkamda iş arkadaşlarımdan biri. Amanınnn yerin dibine girerim heralde.
hahaha cidden ya ama allahtan nişanlım kozmetikçi akşam eve gelirken 2 ekmek 1 kutu prezarvatif alıp gelir ailemi bırak iş arkadaşlarımı düşünüyorum ben allahtan 1 hafta balayı varda unuturlar o arada inşallah bende alışırım o arada
Kızlar ben cumartesi düğün için kardeşimin gittiği kuaförle görüşmeye gittim.Neyse randevu aldık.Sorumlu kişiye gelinliğim straplez ve omuzlarıma ve kollarımada makyaj istedim.Onlar gelinliği kirletmek istemedikleri için yapmadıklarını söylediler ama canım sıkıldı.Neyse sonra bana bulaşmayan vücut fondotenleri olduğunu söylediler.Onlardan alırsam yaparlarmış.Sinirlendim açıkcası koskoca kuaförde neden yok o fondotenlerden.Çok fazla makyaj yapmadığım için ilk kez duydum.Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
bana da saçma geldi omuzlara falan makyaj zaten her kuaför mutlaka gögüs kısmına allık sürer.
ama dedikleri doğru yani bembeyaz gelinliğe ben kendim bile sürdürmeye cesaret edemem.bırak ustalarına nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar
Bu yıl denize gidemedim iznimi balayında kullanmal istediğim için peynir gibiyim.İnşallah kötü olmaz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?