yok kız unutmuyolar valla. Bu sene bizim işyerinde çok kız ewlendi. Hepsi döndüğünde aynı geyiği çewirdikBiz kızlar çok fenayız
ben benzin istasyonunda çalışıyorum herkes erkek pompacılar yıkamacılar marketçiler müdürler sürekli gelen minübüsçü servisçi taksici şöförler bi de beni düşünsenize düğünden sonra nasıl işe gelicem kim bilir neler düşünecekler offf yaaa çok utanıyorum tuhaf yuhaf bakarlar bakmasalar bile ben öyle hissederim
Günaydın Güzel gelinler, cumartesi perde işini hallettik sonunda tüm evin stor ve tüllerini seçtim, yatak odası için ışık geçirmeyen (gölge bile-mişş) özel bi stor malzemesi seçtik,kocaman bi yük kalktı omzumdan, pazarda yarım günü çalışıp evimize yürüyerek gittik ilk defa, yürüyüş yolumuz çok güzel deniz kenarı işte aşkım iş çıkışı bu yoldan evimize gidicez diye sayıklaya sayıklaya yürüdük, gecede kafa dinleyelim diye kardeşlerimle nişanlımla falan sahile gittik dalga terliğimi çaldı:) gecenin 11 inde denize girdim sonrada üşüttüm:))
salı çarşamba izinliyim daha beyaz eşya mobilya gelmedi pazar günü gelmiş olucak inş. izin günümde günlük yemek tak. tencere ıvır zıvırı yıkayıp çekmecelerin örtülerini de serip yerleştircem camlarımı bir kez daha parlatıcam, ev boşken sürekli temizlik gerektiriyor boş olduğu için sanırım gözüme batıyoo
bunların dışında eşya gelmeyince bişey yapamıyoruz
bana göre en mantıklı kontrol yöntemi bizde buna devam ediyoruz ve ilk ayımız
eylülde hamile olduğumu öğrenmezsem devam :81::81::81:
Tereddütümün sebebi prezervatifle ilgili duğduğum ve okuduğum felaket senaryoları sanırım. Yok çıktı, yok kaydı, yok içimde kaldı çıkaramadık da doktor çıkardı, yok patladı..Off ya..
Zaten yaklaştıkça o gecenin düşüncesi ve stresi kafamı fazlasıyla kurcalıyor, bu korku da üstüne tuz biber oluyor yani.
Tereddütümün sebebi prezervatifle ilgili duğduğum ve okuduğum felaket senaryoları sanırım. Yok çıktı, yok kaydı, yok içimde kaldı çıkaramadık da doktor çıkardı, yok patladı..Off ya..
Zaten yaklaştıkça o gecenin düşüncesi ve stresi kafamı fazlasıyla kurcalıyor, bu korku da üstüne tuz biber oluyor yani.
ben benzin istasyonunda çalışıyorum herkes erkek pompacılar yıkamacılar marketçiler müdürler sürekli gelen minübüsçü servisçi taksici şöförler bi de beni düşünsenize düğünden sonra nasıl işe gelicem kim bilir neler düşünecekler offf yaaa çok utanıyorum tuhaf yuhaf bakarlar bakmasalar bile ben öyle hissederim
ewet ya içinde kalan ve yırtık çıkan bende duydm. Aman Allah korusun ya..Aklıma bile getirmek istemiyorum doktorun karşısında onun için çıktığımı
Geri çekilme yöntemi mantıklımı peki speddycim. Dişi haydar dümenim
Günaydın kızlar.. Ay ben yaz günü kara kışta kalmış gibi hasta oldum ya.:2: Çok fenayım. Seslerim kısıldı burnum akıyo öksürük var. Felaket dermansızım. Akşam ewe gidip halıları perdeleri yerleştiricez. Enerjik olmam gerek ama parmak uçlarım bile ağrıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?