2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

biz hala halıya bakmadık gelinliğimin da ilk provası bu hafta olacak merak ediyorum nasıl bişey oldu acaba....üzerime göre dikilip gelecekti umarım güzel olmuştur ya..

hepiniz bronzlaşmak istiyosunuz bende tam tersi beyaz kalmak istiyorum :)Ama amele yanıklarımı napıcam straplez gelinlikte bilmiyorum. Solaryuma gitme şansımda yok. Tatile gidemedim zaten bu yaz. İşallah çirkin durmaz

yok kız unutmuyolar valla. Bu sene bizim işyerinde çok kız ewlendi. Hepsi döndüğünde aynı geyiği çewirdik Biz kızlar çok fenayız

ben benzin istasyonunda çalışıyorum herkes erkek pompacılar yıkamacılar marketçiler müdürler sürekli gelen minübüsçü servisçi taksici şöförler bi de beni düşünsenize düğünden sonra nasıl işe gelicem kim bilir neler düşünecekler offf yaaa çok utanıyorum tuhaf yuhaf bakarlar bakmasalar bile ben öyle hissederim

Ben beyazım kabul ediyorum bu sene tatile gidemedik balayında tatil yapıcaz diye fakat gelinliğide bembeyaz bir tenle giymek istemiyorum bu hafta solaıuma girmem gerek işlerimi bitiriyim hemen başlıycam bir paket alsam yeter bana renk kırılsın çokda bronz olmak istemem,balayında zaten bronz olurum,şu evin işleri bitsede daha kuaföre gidip saçımı boyatıcam kestiricem manikür pedikür anca düzelir tırnaklarım temizlikten mahvoldular

Ay demetcim senin işinde zormuş tatlım o kadar erkeğin içinde ya. Ama erkekler öle düşünmez sanmam. O huy biz kadınlarda var galiba sadece=)

Günaydın Güzel gelinler, cumartesi perde işini hallettik sonunda tüm evin stor ve tüllerini seçtim, yatak odası için ışık geçirmeyen (gölge bile-mişş) özel bi stor malzemesi seçtik,kocaman bi yük kalktı omzumdan, pazarda yarım günü çalışıp evimize yürüyerek gittik ilk defa, yürüyüş yolumuz çok güzel deniz kenarı işte aşkım iş çıkışı bu yoldan evimize gidicez diye sayıklaya sayıklaya yürüdük, gecede kafa dinleyelim diye kardeşlerimle nişanlımla falan sahile gittik dalga terliğimi çaldı:) gecenin 11 inde denize girdim sonrada üşüttüm:))
salı çarşamba izinliyim daha beyaz eşya mobilya gelmedi pazar günü gelmiş olucak inş. izin günümde günlük yemek tak. tencere ıvır zıvırı yıkayıp çekmecelerin örtülerini de serip yerleştircem camlarımı bir kez daha parlatıcam, ev boşken sürekli temizlik gerektiriyor boş olduğu için sanırım gözüme batıyoo
bunların dışında eşya gelmeyince bişey yapamıyoruz

Hayırlı olsun perdelerin temizlik yapsanda yine batıyor yapmadanda durulmuyor,benim mobilyalar geldi heryer tertemizdi bi girdiler mobilyalar kolilerden çıktıkça heryer pislendi şok oldum mobilyacılar kurdular gittiler haydi baştan başla komple temizlik yaptım belim falan full ağrıdı çok fazla yorma temizlik konusunda kendini bu hafta mobilyaların gelince daha derin temizlik yaparsın mecburen kolay gelsin

oh demetcim büyük yükleri attın omuzundan ne güzel. Deniz olan yerde yaşamak ne güzel bişey ya. Ben yaşadığım ilçeden nefret ediyorum ama mecburum burda yaşamaya malesef!! Ufacık hiçbi aktivitesi olmayan sıkıcı bi yer.
Kızlar herkesin işi bittikten sonra ewler tamamen hazır olduktan sonra mutlaka fotoalrını koyun tamammı herkesin evini çok merak ediyorum.

elifçim bende hasta oldum senin gibi,sanada geçmiş olsun,yaz günü grip hiç çekilmiyo,allahtan bi yandanda hastayımda oruca ara verdim.
bu hafta direksiyon kursuna gidiyorum,evlendikten sonra işe arabayla gideceğim için direksiyonumu geliştirmem gerek.
perşembe günü 2.gelinlik provam var,sanırım bitmiş olacak.düğünüme 15 gün kala gider bidaha giyerim,belki teslim almam,çünkü prova için gittiğim yerde satış yok sadece atölye,o yüzden başkasına denetmezler.

gelinlik bakarken,bi modaevine girdik,ben askıdakiler arasında bi gelinliği beğendim,hatta üstünde bi kağıt fln asılıydı,dedim ben ondan denemek istiyorum,tmm dediler aynısından getirelim,10 dk kadar bekledik,getirdiler ve denedim,özellikle denerken askıya baktım,o gelinlik yerinde yoktu,yani başkasına ait gelinliği bana denettiler,,yani evde kimse görmesin diye bekletmemek için gelinlikçide başkaları giyiyo olabilir gelinliğinizi...

bana göre en mantıklı kontrol yöntemi bizde buna devam ediyoruz ve ilk ayımız
eylülde hamile olduğumu öğrenmezsem devam :81::81::81:

Tereddütümün sebebi prezervatifle ilgili duğduğum ve okuduğum felaket senaryoları sanırım. Yok çıktı, yok kaydı, yok içimde kaldı çıkaramadık da doktor çıkardı, yok patladı.. Off ya..
Zaten yaklaştıkça o gecenin düşüncesi ve stresi kafamı fazlasıyla kurcalıyor, bu korku da üstüne tuz biber oluyor yani.

Son düzenleme:
similia sanada çok geçmiş olsun canım. KAfamı zor tutuyorum yatmak istiyorum yaaa..
Ben gelinliğimi alalı 1 ay oluyo:) Kendi evimde küçük odamda duruyo. Üstüne çarşaf örttüm, o odaya kimseyi sokmıycam çeyiz gösterirken de. Odada duwardan duwara ip çaktık. Astık ipe gelinliği. Kıyamam orda duruyo. Ewe her gidişimde mutlaka açıp bakıyorum =)

yok canım daha neler kaliteli bişey olursa hiç bi problem olmaz

ewet ya içinde kalan ve yırtık çıkan bende duydm. Aman Allah korusun ya..Aklıma bile getirmek istemiyorum doktorun karşısında onun için çıktığımı
Geri çekilme yöntemi mantıklımı peki speddycim. Dişi haydar dümenim

bizimde ofiste benle birlikte 3 bayan var ve gerisi erkek

şimdi size şöyle söyleyim hemen ilk ilişki için hap kullanmanızı tavsiye ederim. bunun sebebi en büyük yan etkisi bile balayınızı rezil etmez ki mutlaka dr görünün öyle hap kullanın hap için en az 1 ay önceden başlamanız lazım. çünkü adetinizin 5. günü başlıyorsunuz

prez. gelince ilk ilişki için kopma falan yırtık bunları unutun milyonda 1 olur ki tazminat davası açsan kazanırsın öyle bişey yani kaliteli çok duyulmuş marka alın sıkıntı olmaz

geri çekilme ise bunu eşinize önermeyin bile. çünkü psikolojik bişey bu prez. daha riskli

hap ise adet düzensizliği yapıyor devamlı kanama

kızlar bence bu korunma işi burda ortak bilgi paylaşımı ile karar verip yapılıcak bişey değil. sağlık açısından herkesin evlenmeden önce bir kadın doğum uzmanına muayene olup onun kararı doğrultusunda hareket etmesi en doğrusu... burada paylaşılan bilgiler herkes için aynı etkiyi göstermeye bilir. hap her insanda farklı etki yaratır, prezervatif her vücutta farklı reaksiyon gösterir..... bu nedenle en mantıklısı doktora başvurmaktır. burda birbirinizden fikir almak pek mantıklı ve sağlıklı değil bence... Sonuçta bunda utanılacak bişey yok sağlık söz konusu.

ya ben bu prez... olayını hiç anlamıyorum bana araya giren bi perdeymiş gibi geliyo açıkçası.hap kullanmak daha mantıklı geliyo.ve speedy sen adetin 5.günü demişsn,tamda bende son adetimin 2.günündeyim..doktora gidip onun tavsiyesiylemi alim,yoksa banada aynı şeylerimi anlatcak,başlayımmı 5.günde kullanmaya,yasmin mi neydi,ciddne hiçbişey bilmiyorum,ve sanırım düğünümde adetli olucam,bu riski alamam,adet kesici ilaç kullanmam lazım,onuda hiç bilmiyorum,doğum kontrol hapıyla kullansam bişey olurmu,balayım rezil olmasında,ne diyosunuz,bilen varmı,doktora gidenler vardı,bendemi gitsem:26:

Geçmiş olsun canım, bu koşuşturmacada vücudunun direnci düşmüştür, yeterince dinlenemiyorsundur. İnşallah akşama bişeyciğin kalmaz.

herkese selam kızlarrr
hepinize çook özendim ya evlerinizzi yerleştiriyorsunuz ben balayındans onra gidip yerleştircem yaşayacağım şehir ve hatta evimi bile ilk kez görecem hem heyecan var hem merak hemde sıkıntı neyle karşılaşacağı bilmiyorum
bu arada saat 10 dan beri yukardaki yazıyı size yolalyacağım yollayamadım yoğunluktan acaba ben bugün işten ayrılırmıyım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…