2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

1. yada 5. günü diyorlar ben 5. günü başlıyorum..
içlerinde en az fonksiyonlusu yasmin diye biliyorum. mutlaka dr git canım belki benim göremediğişm bişey söyler
doğum kontrol hapını ona göre 3*5 gün fazla içersin geç hastalnırsıb ayarlarsıbn işte ona göre

Ewlenicem kavuşucam diye bekle bekle evlendikten sonra da nasıl koruncam diye kara kara düşün. Ayy 2-3 senelik bişey de deilki ömür boyu nasıl korunur insan. Mutlaka kaza kurşunu olur Allah korusun.

hayırlı günler kızlar
off ya herkes evini düzüyo
ben hala bekliyorm kiracı çıksa da başlasak diye

ay Allahım şifa versin tatlım
hemen vitamin takviyesi yap
eve gidince de mümkün olduğuna dinlen

kesinlikle aynı fikirdeyim
doktora görünün kızlar
ben gittim, o hangi ilacı söylediyse onu kullancam

kızlar hap deneyimlerimi biliyorsunuz doktorlu olanıuda doktorsuz olanıda ama bir görünün derim,bana yaramıyor doktora etkilerini söyledim ya böyle yaşayacaksın yada kullanmayacaksın dedi,bende kullanmamaya başladım,sizlerde bir görünün herkesde farklı etki en basiti ablamda etki göztermiyor bende gösteriyorb hemde aynı hap

cnm bu daha ilk zzamanalr için acemiyiz.bence ilk yada 2.çocuktan sonra daha kesin yöntemler var,spiral bi ne öle şeyler var,ondan koyduruyon,artık bunalr sonraki aşama,biz ilk günlerden hamile kalmayalımda

cnm bu daha ilk zzamanalr için acemiyiz.bence ilk yada 2.çocuktan sonra daha kesin yöntemler var,spiral bi ne öle şeyler var,ondan koyduruyon,artık bunalr sonraki aşama,biz ilk günlerden hamile kalmayalımda

Ay similla çok korkuyorum işte ondan ya.. İlk aylarda hazırlıksız hamile kalırsam psikolojim çok bozulur benim. Rabbim istediğimiz anda, hayırlı, sağlıklı evlat versin işallah hepimize.

Banada doktor hap verdi adet olmayı bekliyorum tam bir ayım kaldı olmam lazımki başlıyım anca korur diye düşünüyorum ve adetim düğün günüme ve balayıma denk geliyo bu yüzden hapı bırakmadan devam edicem en güzel günlerim rahat geçsin diye balayı dönüşü içmem o hafta hastalanırım

ya ben doktora gidememkiii,işi bırakalı 90 günü geçti,babamdan bakılırım anca,onun içinde sgk ya gitmek lazım babam burda değil..özele para bayılmam lazım sanırım

ayy kızlar dışarıa işim var
idip halletmem lazım ama
öyle halsizim ki hiç gidesim yok yaa

ahsen vala evde olsamda gitsem keşke bugün canım hiç çalışmak istemiyorum eksikleri tamamlamak istiyorum dün eksik listesi yaptım dayanamadım yine of of diyorum sadece

ahsen vala evde olsamda gitsem keşke bugün canım hiç çalışmak istemiyorum eksikleri tamamlamak istiyorum dün eksik listesi yaptım dayanamadım yine of of diyorum sadece

o eksik listelerinden hiç yapmıyorum artık canım
aldıkça çoğalıyo sanki o listedekiler:97:

o listeler bitmiyoki,ben 6-7 sayfa liste yapmıştım,dışarı çıkıyorum listeden 1-2 tane bişey ance çıkıyo,sonra listeye bişeyler daha ekliyorum,o liste bitmezzzzzz

evet eksik listemi siz sevgili dostlarıma gururla acıyorum
1 bardak takımı (hani şu pahalı olan janjanlı takımlardan)
2 banya seti (diş fıcalık çöp kutusu vs )
3 klozet seti
4 mikrodalga fırın
5 set üstü
6 banyo plastikleri çamasır leğeni meğeni terlik falan
7 yağ sirke sisesi
8 masa örtüsü pecete
9 süs eşyaları
10 oturma odası ve yatak odası mıtfak halı birde hole
11 kupa
12 ütü masası
13 baharatlık
14 girişe ayna

işte bu kadar şimdi kendimi camdan atmaya gidiyorum

önce çok acilleri al,herşey tam olsun istiyo insan ama olmuyo vakit yetmiyo bi türlü,mesela mikrodalga,ayna fln çok acil diil,sonrada alırsın,zaten liste bitmeyince artık ben sonlarına doğru yeterrrr die isyan ettim vede bişey almadım,bende kapıdan girişe tablo istiyorum mesela hala,nebilim anahtarları asmak için anahtarlık fln,ama hiç kasmıyorm karşıma çıkarsa alcam,sonra alırım.amannnnnnnnnn.al al bitmiyo wallaaa

ya evin ihityacı hiç bir zaman bitmez kızlar bende liste yapmayı bıraktım,nişanlım şuanda evde kullanıyor ya o diyor şunumuz yok -çok acilse al ordan diyorum değilse bekle diyorum,evlenince eksik gedik daha çok belli eder kendini bence kızlar birazınıda sona sakalyın kasmayın bence:82::82::82:

ben o janjanlı bardak takımalrından almıycam ya bisürü bardağım var kullanırım onları. Çok pahalı ya. mikrodalgada almıycam acil ihtiyaç deil canım sonraya bırak onları bence de. masa örtüsüyle takım olan peçetelerden de almadım ben. Sanki misafirim gelse kullanıcammı diye düşündüm. Tek bi masa örtüsü aldım Artık ne güzel kağıt peçeteler var desenleri süper. Kullanırım onları. ütü masamda halamdan hediye:) valla herşeyin en uygun fiyatlısını aldım ya. En gerekli olanları aldım. Yoksa para yeticek gibi değil.

ya ben doktora gidememkiii,işi bırakalı 90 günü geçti,babamdan bakılırım anca,onun içinde sgk ya gitmek lazım babam burda değil..özele para bayılmam lazım sanırım

Canım zaten daha önce kendi ssk olduğu için artık babadan faydalanamazsın, evlenince ya yeni bi ssk ya da eşinden faylanırsın özel hastane yolu göründü yani sana,

bizim odada da bir sürü erkek var biri nişanlım oluyo ve tek bayan benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…