- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ya ben bu prez... olayını hiç anlamıyorum bana araya giren bi perdeymiş gibi geliyo açıkçası.hap kullanmak daha mantıklı geliyo.ve speedy sen adetin 5.günü demişsn,tamda bende son adetimin 2.günündeyim..doktora gidip onun tavsiyesiylemi alim,yoksa banada aynı şeylerimi anlatcak,başlayımmı 5.günde kullanmaya,yasmin mi neydi,ciddne hiçbişey bilmiyorum,ve sanırım düğünümde adetli olucam,bu riski alamam,adet kesici ilaç kullanmam lazım,onuda hiç bilmiyorum,doğum kontrol hapıyla kullansam bişey olurmu,balayım rezil olmasında,ne diyosunuz,bilen varmı,doktora gidenler vardı,bendemi gitsem:26:
Günaydın kızlar.. Ay ben yaz günü kara kışta kalmış gibi hasta oldum ya.:2: Çok fenayım. Seslerim kısıldı burnum akıyo öksürük var. Felaket dermansızım. Akşam ewe gidip halıları perdeleri yerleştiricez. Enerjik olmam gerek ama parmak uçlarım bile ağrıyo resmen
kızlar bence bu korunma işi burda ortak bilgi paylaşımı ile karar verip yapılıcak bişey değil. sağlık açısından herkesin evlenmeden önce bir kadın doğum uzmanına muayene olup onun kararı doğrultusunda hareket etmesi en doğrusu... burada paylaşılan bilgiler herkes için aynı etkiyi göstermeye bilir. hap her insanda farklı etki yaratır, prezervatif her vücutta farklı reaksiyon gösterir..... bu nedenle en mantıklısı doktora başvurmaktır. burda birbirinizden fikir almak pek mantıklı ve sağlıklı değil bence... Sonuçta bunda utanılacak bişey yok sağlık söz konusu.
cnm bu daha ilk zzamanalr için acemiyiz.bence ilk yada 2.çocuktan sonra daha kesin yöntemler var,spiral bi ne öle şeyler var,ondan koyduruyon,artık bunalr sonraki aşama,biz ilk günlerden hamile kalmayalımda
ay Allahım şifa versin tatlım
hemen vitamin takviyesi yap
eve gidince de mümkün olduğuna dinlenQUOTE]
Ewe gidince yatarım zaten hemen canım, kış olsa portakal filan vitamin alırım ama şimdi limonla idare edicem=) sağolasın.
ayy kızlar dışarıa işim var
idip halletmem lazım ama
öyle halsizim ki hiç gidesim yok yaa
ahsen vala evde olsamda gitsem keşke bugün canım hiç çalışmak istemiyorum eksikleri tamamlamak istiyorum dün eksik listesi yaptım dayanamadım yine of of diyorum sadece
ahsen vala evde olsamda gitsem keşke bugün canım hiç çalışmak istemiyorum eksikleri tamamlamak istiyorum dün eksik listesi yaptım dayanamadım yine of of diyorum sadece
ya ben doktora gidememkiii,işi bırakalı 90 günü geçti,babamdan bakılırım anca,onun içinde sgk ya gitmek lazım babam burda değil..özele para bayılmam lazım sanırım
sana katılıtorum canım keşke evde olsam ah ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?