ay canlarım öyle demeyin ya
ne güzel işiniz gücünüz var, para kazanıyosunuz
bunu bulamaynlar da var
ben de çalışmaya başlamak istiyorum kendi branşımda
ama nişanlım bekletiyo şuan istemiyo işe girmemi
ben o janjanlı bardak takımalrından almıycam ya bisürü bardağım var kullanırım onları. Çok pahalı ya. mikrodalgada almıycam acil ihtiyaç deil canım sonraya bırak onları bence de. masa örtüsüyle takım olan peçetelerden de almadım ben. Sanki misafirim gelse kullanıcammı diye düşündüm. Tek bi masa örtüsü aldım Artık ne güzel kağıt peçeteler var desenleri süper. Kullanırım onları. ütü masamda halamdan hediye:) valla herşeyin en uygun fiyatlısını aldım ya. En gerekli olanları aldım. Yoksa para yeticek gibi değil.
ay canlarım öyle demeyin ya
ne güzel işiniz gücünüz var, para kazanıyosunuz
bunu bulamaynlar da var
ben de çalışmaya başlamak istiyorum kendi branşımda
ama nişanlım bekletiyo şuan istemiyo işe girmemi
ama bizde dinlenmek istiyoruz ya 5 yıldır aralıksız çalışıyorummm offffffffff tabi insanın kendi parasını kazanması gibisi yokk
şimdi kara kara düşünüyorum nasıl harçlık alacağım,ihtiyaçlarımı nasıl karşılıcam diye
para istemek gerçekten zor olur ya...ben borçlar bitince çıkmayı istiyorum kpss için temmuza kadar sınava hazırlanmak istiyorum ama çıkarsam para istemek çok zor gelicek bu kadar süre kendi paramızı rahat rahat harcamaya alışken...
hemde ne zor birde nişanlım beni kızdırıyor,günlük 2 tl verecem ekmek ve yoğurt filan alırsın diye aylık 60tl eder diyo,60 da benden ne olur ne olmaz ben evde yokken diyor gelde gıcık olma bu adamdan para istepara istemek gerçekten zor olur ya...ben borçlar bitince çıkmayı istiyorum kpss için temmuza kadar sınava hazırlanmak istiyorum ama çıkarsam para istemek çok zor gelicek bu kadar süre kendi paramızı rahat rahat harcamaya alışken...
ayyy kızlar çalışırken bile arada işler hallediyorum :)) çarşıda işim vardı, ne zamandır almak isteyip bir türlü iş çıkışlarında açık yakalayamadığımız avizeciyede gittim, beğendiğimiz lambaderi aldım, fiyatı 270 TL'ydi, ama taşırlarken arkasını bi yere çarpmışlar biraz ezilmiş ayağı o yüzden 15o TL'ye verdi :)) onu aldım geçerkende evimize bıraktım, hazır onu çıkarırkende annemin vitrin içi için verdiği örtüler vardı onlarıda aldım yanıma, güya hemen onları bırakıp çıkacaktım ama dayanamayıp örtüleri serdim, lambaderi yerine yerleştirip fişini taktım açtım biraz izledim ayyyy çok güzel olduuu.. birde pazar günü plaj havlularımızı, banyo havlularımızı, bornozlarımızı makinaya atmıştım sadece yumuşatıcı koyup kısa programda yıkadım, dışarda toz olmasın diyede çamaşırlığı oturma odasına açmıştım, şimdi eve girdim heryer mis gibi yumuşatıcı kokuyor, çam. mak.nin yanında vermişler tek kullanımlık bişeydi yumoş marka, eve alışveriş yaptığımızda ondan almayı düşünüyorum..
bakın lambaderimizde şu işte:
hem alta hemde üste ışık veriyor birde ışığı kısılıp açılabiliyor diye beğendik.. yoksa yapı marketlerde 65tl'ye de vardı aslında..
Eki Görüntüle 241325
Vallahi evliliğin ilk aylarını evimde geçirmek isterdim.Para isteme konusu bizde sorun olmaz.Çünkü şimdiden paramızda bir hesabımızda harcamalarımızda.
Vallahi evliliğin ilk aylarını evimde geçirmek isterdim.Para isteme konusu bizde sorun olmaz.Çünkü şimdiden paramızda bir hesabımızda harcamalarımızda.
bende çoook eksiğim var diyodum bi haftadır taşı taşı bitmedi eve daha yorgan yastık tekstil grubu gitmedi mobilyalar gelsin öyle temiz temiz götürürüm,
girişe portmanto aldık orta sehpa da almıştık önceden netten, onları nişanlımla kurcaz ama ayak altında kalabalık etmesin önce eve büyük eşyalar girsin öyle kurcaz ama her eve gidişimizde hadi kuralım diye gözlerimiz bön bön açılıyo sanra acele etmeyelim deyip çekiliyoruz,
caponnn ne yaptın kuzum yaaa hesaplar baya varmış sizin kaç kez gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?