2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Allah çalışmak isteyenlere iş evde oturmak isteyenlerinde eşlerine bol para nasip etsin.Bende biraz evde oturup dinlensem hiç fena olmaz

biz alış veriş işini bıraktık çoktan:) eksik yokmu tabi ki var, evlendiğimiz gün bu hemen lazım olacak mı diye soruyoruz cevap hayırsa bekliyo, para suyunu çekti çünkü:) düğünden sonra alıcaz artıkın bazı şeyleri de süpürgem bile yok şuanda, tv, ütü masası düğünden sonra artık

kızlar bir tane site var resminizi yüklüyorsunuz sonra istediğiniz saç makyaj yapıyorsunuz ama üye olmaz lazım ben oradan kendime gelin başı yapıyorum çok eğlenceli taaz diye bir yer iyi bişey olursa yüklerim fotoyu

büyüklerden küçüklere sıra gelmiyor ki..mikro dalga alıcaz ama onu bedavaya gitiricez nişanlımda arçeliğin hediye parası var onla alıcaz..lavobomda ayna yok o lazım..girişe ayna lazım sandığım yok onu almaycam demiştim ama oya çarşaf dantel derken kullanmıycam bi dolu şey çıktı alsam da hepsi bir kalksa mı diyorum..annem için en acili fiskos:) bi oya örmüştü örmesi bir sene sürdüde onu kesinlikle koymalıymış milletin görmesi gerekliymiş:))
odanın köşesine çiçek istiyorum sonra al dediler oturmasına da bi zigon sehpa lazım...yatak odamda puf yok..banyoya ıvır zıvır lazım..banyo için klozet takımı yok..girişte vestiyer yok evde ayakkabılk faan lazım..normal sandalyemiz yok yemek odasının deri olanlar var onlarda balkona falan çok çıkmaz ki bizim en büyük hayalimiz balkonda keyif yapmak:) ayyy saydıkça sayıyorum daha neler neler var ya susuyum en iyisi .. bu arada bugun yarın koltuk ve perde gelecek ama nişanlıma küstüm aramıyorum ama öldüm meraktan akşama gelcek mi acaba:)

bana kalsa ben kadeh takımıda almıcaktım aldırdılar,masa örtüsü-peçetelik-runner takımıda gereksiz,o olmazsa olmaşmış,böle die die büsürü şey aldık

ama bizde dinlenmek istiyoruz ya 5 yıldır aralıksız çalışıyorummm offffffffff tabi insanın kendi parasını kazanması gibisi yokk
şimdi kara kara düşünüyorum nasıl harçlık alacağım,ihtiyaçlarımı nasıl karşılıcam diye

para istemek gerçekten zor olur ya...ben borçlar bitince çıkmayı istiyorum kpss için temmuza kadar sınava hazırlanmak istiyorum ama çıkarsam para istemek çok zor gelicek bu kadar süre kendi paramızı rahat rahat harcamaya alışken...

ayyy kızlar çalışırken bile arada işler hallediyorum :)) çarşıda işim vardı, ne zamandır almak isteyip bir türlü iş çıkışlarında açık yakalayamadığımız avizeciyede gittim, beğendiğimiz lambaderi aldım, fiyatı 270 TL'ydi, ama taşırlarken arkasını bi yere çarpmışlar biraz ezilmiş ayağı o yüzden 15o TL'ye verdi :)) onu aldım geçerkende evimize bıraktım, hazır onu çıkarırkende annemin vitrin içi için verdiği örtüler vardı onlarıda aldım yanıma, güya hemen onları bırakıp çıkacaktım ama dayanamayıp örtüleri serdim, lambaderi yerine yerleştirip fişini taktım açtım biraz izledim ayyyy çok güzel olduuu.. birde pazar günü plaj havlularımızı, banyo havlularımızı, bornozlarımızı makinaya atmıştım sadece yumuşatıcı koyup kısa programda yıkadım, dışarda toz olmasın diyede çamaşırlığı oturma odasına açmıştım, şimdi eve girdim heryer mis gibi yumuşatıcı kokuyor, çam. mak.nin yanında vermişler tek kullanımlık bişeydi yumoş marka, eve alışveriş yaptığımızda ondan almayı düşünüyorum..

bakın lambaderimizde şu işte:

hem alta hemde üste ışık veriyor birde ışığı kısılıp açılabiliyor diye beğendik.. yoksa yapı marketlerde 65tl'ye de vardı aslında..

Vallahi evliliğin ilk aylarını evimde geçirmek isterdim.Para isteme konusu bizde sorun olmaz.Çünkü şimdiden paramızda bir hesabımızda harcamalarımızda.

Sevgilim herşeyin bir kere de hallolacağını zannediyordu.İlk girdiği dükkandan beyaz eşyalar alınacak sonra mobilyacıya gidilip eşyalar alınacak,hatta bana boşuna telaş yapıyorsun,sen gelme ben herşeyi bigünde hallederim diyordu. Burda sizin tecrübelerinizden yaralanarak bunun böyle olmadığına inandırdım onu sonunda, dün koltuklarımızın siparişini verdik, bayramdan önce getirecekler.Damatlık aldık,düğmeleri ve yakası değişip saten olacak(bunun için bile 10 gün bekliycez,fabrikaya gidecekmiş çünkü) .Bugün beyaz eşyalarımızı alıcaz, haftaya gelmesini isteriz artık.Kiracı haftasonu çıktı,bu hafta boya işini ancak hallederiz.Daha yemek odası yok, yatak odası yok (Bu konuda hiç fikrimde yok ölçüleri bilmediğim için yatak odası hiç bakmadım),halı,perde, süpürge,küçük ev aletleri,ay saymıycam, ne kadar çokmuş yaa...Çok çalışmam lazım, çoook ...

hemde ne zor birde nişanlım beni kızdırıyor,günlük 2 tl verecem ekmek ve yoğurt filan alırsın diye aylık 60tl eder diyo,60 da benden ne olur ne olmaz ben evde yokken diyor gelde gıcık olma bu adamdan para istebende çıkınca kpssa çalışacağım tanımadığım bilmediğim birşehirde yapılacak iki şey görüyorum biri dini görevlerim ikincisde dersimmm

iyi günlerde kullan kuşumm,ben bu konuda büyük bir hata yaptım,bizim evde 2 tane kırmızı bunlardan vardı,yepyeni annemde evine uyum ssağlar al birini götür dedi,bende tamam dedim ama gel görki çeyizler giderken aklımzıdan çıkmış şimdide ank-bingöle nasıl götürecem bilmiyorum

Vallahi evliliğin ilk aylarını evimde geçirmek isterdim.Para isteme konusu bizde sorun olmaz.Çünkü şimdiden paramızda bir hesabımızda harcamalarımızda.

bizim hesaplar 8 yıldır ortak kuzum ama işte artık senin katkın olmayan bir hazine var ortada

bizim hesaplar 8 yıldır ortak kuzum ama işte artık senin katkın olmayan bir hazine var ortada

bende çoook eksiğim var diyodum bi haftadır taşı taşı bitmedi eve daha yorgan yastık tekstil grubu gitmedi mobilyalar gelsin öyle temiz temiz götürürüm,
girişe portmanto aldık orta sehpa da almıştık önceden netten, onları nişanlımla kurcaz ama ayak altında kalabalık etmesin önce eve büyük eşyalar girsin öyle kurcaz ama her eve gidişimizde hadi kuralım diye gözlerimiz bön bön açılıyo sanra acele etmeyelim deyip çekiliyoruz,

bizde tv nin servisini aradık, parayla kuruyorlarmış, ama sizde kurabilirsiniz dediler, bizim evdeki de aynı marka zaten babam biliyor ayarlarını dedik, dün açtık nişanlımla tv yi, sadece ayaklarının vidalama işini 1 saatte bitirebildik o yüzden evede geç kaldım iftara.. ama sonunda başardık tabiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…