günaydın kızlaaaaaaar, çok güzel bir hafta diliyorum herkese.. daha kimse yok hayırdır tembel gelinler nerdesiniz??
caponum ben artık o rüyalardan o kadar çok görüyorum ki, uyanıpta rüya olduğunu anlayınca bidaha hatırlamak bile istemiyorum..
0505 ne güzel temizliği bitirmişsiniz.. ama daha çooook temizlersin merak etme, ben her gittiğimde yerleri silmekten bıktım, nerden giriyor o kadar toz anlamıyorum. birde yerleri silip süpüreyim derken enerjimin yarısı oraya gidiyor zaten, hala bütün eşyalarımı yerleştiremedim..
kızlar yatak odasına avize bulamadık yaaa, aslında içindeki lambanın yukarı bakanlarından istiyoruz, ama tabi güzel bişi olsun istiyoruz eski zaman işi olmasın modern bişi olsun, birde tabii ucuz olsun istiyoruz.. bu özelliklerin hepsini aynı avizede bulamadık maalesef..
neyse işte carrefoura gitmiştim biraz önce, orda gördüm beyaz düz büyük avizelerden koymuşlar birsürü 9.90TL.. birde intde şööle bi resim buldum, acaba bende böyle tüllerle süsleyip bişiler yapsam, saçmalamış mı olurum
ay bi sorun var resim ekleyemiyorum, yine bişeyler olmuş bu kk ya
Kızlarrrr,
Davetiyeleriniz hazırmı dağıtıma başladınızmı, biz bugün karar verip artık bastıralım diyoruz hafta sonuna kadara elimizde olur inş.
davetiye konusunda sizler ne aşamadasınız? geçmi kaldık acaba? ya günler geçmez geçmez di de şimdi neden bu kadar hızlı geçiyo acabaa
davetiyelere 1 kere bakmaya gittik,beğendiklerim hep 100 tanesi 100 tl den başlıyodu,ucuz almak istiyorum ben,ucuzlarda hepten dandik,bidaha gitcez bakalım napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?