2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ewt haklısın cnm bu ikinci temizliğimdi ama perdelerim takılıyo bugün mecbur kalmıştım heralde 1 kez daha yaparım yeter bütün odaları kitleyip anahtarını aldım işçiler girmesinler diye. düğünün ne zaman yerleştirirsin daha acele etme sanırım ewini tamamen yerleştirmiş bir gelin yok daha henüz.

Kızlar bir şey soracağım.Benim kayınvalidemler başka bir şehirde ve benim iki düğünüm olacak.Onlar buraya geldiğinde benim evimde kalacaklar sizce çeyizi sermelimiyim yoksa onlar gittiğinde mi sereyim.Kayınvalidem geçen aradı (sürekli bu konuda fikir değiştiriyor :/ ) bazı akrabalarıda geliyormuş.Onlarda bizde kalacaklarmış o yüzden serme çeyizini biz gittikten sonra serersin dedi ama annemde ser düğüne gelenler evini görmek isterler diyor.Bu arada annemle aynı apartmandayız.Ne yapacağıma karar veremiyorum

ben evlendikten sonra başlıcam işe allah nasip ederse,maaşımı bankada tutup yine kocamdan geçinirim diye düşünüyorummmm

kızlar yatak odasına avize bulamadık yaaa, aslında içindeki lambanın yukarı bakanlarından istiyoruz, ama tabi güzel bişi olsun istiyoruz eski zaman işi olmasın modern bişi olsun, birde tabii ucuz olsun istiyoruz.. bu özelliklerin hepsini aynı avizede bulamadık maalesef..

neyse işte carrefoura gitmiştim biraz önce, orda gördüm beyaz düz büyük avizelerden koymuşlar birsürü 9.90TL.. birde intde şööle bi resim buldum, acaba bende böyle tüllerle süsleyip bişiler yapsam, saçmalamış mı olurum

ay bi sorun var resim ekleyemiyorum, yine bişeyler olmuş bu kk ya

Tv servisi aradı az önce bir saate kadar geliyoruz diye,hemen annemi aradım eve geçiyor tv'mizde dvdmizde kurulucak bir saat sonra bugün bu iş biticek salonda yapıcak iş kalmıycak,tabi aksesuarlar alıcam ama sonraya bıraktım acelesi yok yoruldum alışverişten

oldu ekledim, işte bu gibi bişey ama lamba beyaz olduğu için tülleri açık kahve yapsam, yada ne biliim üstünü farklı bi şekilde süslesem, aslında şimdi bunu yazarken farkettimki düğüne de o kadar çok zamanım varkii ne yapsam nasıl geçirsem bu boş vakitlerimi diye düşünüyorum işte, sonrada kendime yeni yeni icatlar çıkarıyorum sanki piyasada avize kalmamış gibi...... kooooooooskocaaaaaa 15 gün kalmış evlenmemeeeee... Allahh allaaaaah nasıl geçirsem bu koca boş vakitlerimi acabaaaaa

oldu ekledim, işte bu gibi bişey ama lamba beyaz olduğu için tülleri açık kahve yapsam, yada ne biliim üstünü farklı bi şekilde süslesem, aslında şimdi bunu yazarken farkettimki düğüne de o kadar çok zamanım varkii ne yapsam nasıl geçirsem bu boş vakitlerimi diye düşünüyorum işte, sonrada kendime yeni yeni icatlar çıkarıyorum sanki piyasada avize kalmamış gibi...... kooooooooskocaaaaaa 15 gün kalmış evlenmemeeeee... Allahh allaaaaah nasıl geçirsem bu koca boş vakitlerimi acabaaaaa

Eki Görüntüle 241333

cnm güzel olr kesinde vaktin varmı onları yapmaya,geçen gün daha mumlar var fln die sitem ediyodun

Kızlarrrr,
Davetiyeleriniz hazırmı dağıtıma başladınızmı, biz bugün karar verip artık bastıralım diyoruz hafta sonuna kadara elimizde olur inş.
davetiye konusunda sizler ne aşamadasınız? geçmi kaldık acaba? ya günler geçmez geçmez di de şimdi neden bu kadar hızlı geçiyo acabaa

kızlar yemek tariflerine bakıyordum kuzinede kızaran ekmek diye bir blog buldum güzel şeyler var bir bakın isterseniz birde nasılm olduysa facede de buldum bu kişiyi bir bakın isterseniz

davetiyelere 1 kere bakmaya gittik,beğendiklerim hep 100 tanesi 100 tl den başlıyodu,ucuz almak istiyorum ben,ucuzlarda hepten dandik,bidaha gitcez bakalım napcaz

kızlar çoook az kaldı inanamıyorum.evleniyoruz bea:)
bizim perdeler halılar kaldı onun dışında ev yerleşti gibi bi kaç gün içinde yatak ve sehpa gelicek.allah utandırmasın çoook mutlu olalım hepimiz.herkeze hayırlı evlilik güzel eşyalar sağlıklı huzurlu bir hayat diliyorum.....

bu saatte kadar davetiyelerimi zarflarına koydum ayın 1 i gibi dağıtmayı düşünüyoruz biz yani geç kalmadınız bence

davetiyelere 1 kere bakmaya gittik,beğendiklerim hep 100 tanesi 100 tl den başlıyodu,ucuz almak istiyorum ben,ucuzlarda hepten dandik,bidaha gitcez bakalım napcaz

similla davetiyeler artık amacını iyice aştı fotograflı olanlar bile var çok gereksiz bence biz beyaz kağıda gri desenli bir model beğendik 100 tanesi 45 liraya geldi gayette güzel oldu üzerindede kısa ve öz yazı yazıyor

ben iyiyim cnm sen nasılsın.1 kadın 1 erkek'e takıldım sürekli onu izliyorum.moraliniz bozuk oldugunda tavsiye ederim,süperler

Bizim davetiyelerde dün elimize geçti.Hepsini zarflara koyduk,karşıda dağıtılacak olanları kuzenlere bıraktık ama babam daha erken dağıtmak için dedi... Çok beğendiler kuzenler...

Bugünde nikah günümüzü aldık,haftaya pazartesi.Sonra kına gecesi için kıyafet arıyordum yana yakıla,Eminönünü o kadar gezdik,bir türlü beğenememiştim birşey.Hatta iyice kafam karışmıştı,bugün nişanlım kendine pantolon denerken karşı mağazanın vitrinindeki kırmızı elbise dikkatimi çekti.Nişanlımı acele ettirdim,sanki elbise kaçacakmış gibi,hemen aldı pantolonu karşı mağazaya gittik.Dene dedi,giyindim,benden çok beğendi elbiseyi.Önü kısa,arkası uzun ama o bilindik tarzda birşey değil.Alalım dedi hemen.Onuda hallettim,sonrada gittim gelinliğimi aldım.

Yeni almış yada diktirmiş olmamama rağmen kılıfın içine kese,duvağın üzerine ilk içeri girerken
öylesine örtmek için tül,birde takı takılırken gelin ve damadın boynuna asılan kurdeleden koymuş.Başka bir isteğiniz var mı dedi,dedim çiçek :)) Çiçek yok,canlı çiçek kullanılmasını öneriyoruz dedi.Hatta nasıl birşey olmasını da anlattıdaaa,akıl falan kalmadı artık bende,unutuyorum hemen herşeyi.Ama top gibi olmasın dediğini hatırlıyorum.Taç sordum,hemen 2 tane getirdi,beğendiğim tacıda koydu,çıktım :))

selam arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 17 eylülde dügünüm var :) bizde kına gecesı olmuyorr nişan dügünden bir hafta önce fln oluyorr yanı 11 eylülde nişanlanıyorum 17eylülde inşş evleniyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…