selam arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 17 eylülde dügünüm var :) bizde kına gecesı olmuyorr nişan dügünden bir hafta önce fln oluyorr yanı 11 eylülde nişanlanıyorum 17eylülde inşş evleniyorum:))
Kızlarrrr,
Davetiyeleriniz hazırmı dağıtıma başladınızmı, biz bugün karar verip artık bastıralım diyoruz hafta sonuna kadara elimizde olur inş.
davetiye konusunda sizler ne aşamadasınız? geçmi kaldık acaba? ya günler geçmez geçmez di de şimdi neden bu kadar hızlı geçiyo acabaa
selam arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 17 eylülde dügünüm var :) bizde kına gecesı olmuyorr nişan dügünden bir hafta önce fln oluyorr yanı 11 eylülde nişanlanıyorum 17eylülde inşş evleniyorum:))
Bende aranıza yeni geldim :))
Eylül gelinlerindenim Allah izin verirse heyecan tavan yapmış durumda hazırlıklar tamam birde ev hazır olsaydı tam olacaktı
2 Eylül kına
3 Eylül nikah
Arkadaşlar biraz öneri istiyorum evimin halsı ve perdesikaldı pereleri yatak odasına beyaz üzerine hafif renkli birşeyler gidermi yani biraz odaya renk katsın anlamında ve yemek odası mutfak içinde geçerli.mobilyalarım komle beyaz sadece üzerinde yatak odasının çok haifi siyah gölgeler var.
Arkadaşlar biraz öneri istiyorum evimin halsı ve perdesikaldı pereleri yatak odasına beyaz üzerine hafif renkli birşeyler gidermi yani biraz odaya renk katsın anlamında ve yemek odası mutfak içinde geçerli.mobilyalarım komle beyaz sadece üzerinde yatak odasının çok haifi siyah gölgeler var.
OoOooo biz davetiyeleri bastırdık bi kısmını dağıttık üstüne tekrar topladık bi daha yazdık bi daha dağıtırıyoruz :))))
renkli tüller biraz basitleştiriyo havayı bence ama sen bilirsin yine de
ay kıyamam
hayırlısı olsun canım benim
vardır bi hayr bunda da
günaydın kızlar biz çok kötü tartıştık...ayrılık lafı şimdiye kadar hiç geçmemişti o bile geçti..bende suratına kapattım ..napıcam şimdi ben
düğüne 1 ay var diye tüm eşyalarımı çeyizleri falan hepsini götürmüştük onları getirip geri mi götürsem acabahiç eksik kalmamış mutfağa bakıyorum sos kepçesine kadar almışız yatak odasına bakıyorum yastık alezleri bile hazır salondaki süsler tablolar hepsi tam nası geçecek bu 1 ay yahu sıkıldıııım
canım ya zordur eminim
ama çok fazla ertelenmedi nasıl olsa
hem ben kayınvlideni pek anlayamadım, madem 10 güncük ertelicek o zaman hiç bozmasaydı düzeninizi
10 günden ne farkedecek ki
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Haklısın zaten bunun için tartıştım ve şuan konuşmuyorum kendisiyle dedim madem öyle bari sadece ordaki düğünü iptal etseydin falan neyse artık sağlık olsun kimseyle savaşacak gücüm yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?