2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hoşgeldin canım.

semerta bizde bugun aldık davetiyeleri canım şimdi katlama aşamasındayız bayramda dağıtmaya başlarız sanırım

Bende aranıza yeni geldim :))
Eylül gelinlerindenim Allah izin verirse heyecan tavan yapmış durumda hazırlıklar tamam birde ev hazır olsaydı tam olacaktı
2 Eylül kına
3 Eylül nikah

hayırlı sabahlar kızlaaarrr
bugü açılışı ben yapayım
haydi lilililililililili yar haydi lililililililililili yar

biz son 10 gün kala başlicaz inş tatlım

Bende aranıza yeni geldim :))
Eylül gelinlerindenim Allah izin verirse heyecan tavan yapmış durumda hazırlıklar tamam birde ev hazır olsaydı tam olacaktı
2 Eylül kına
3 Eylül nikah

hoşgeldiniz kızlr hayorlı olsun

kızlaaaar günaydınlar, ahsencim güzel bir açılış yapmış, hayırdır ahsen niye bu kadar erken kalktın?

dün kk bakımdaydı giremedim sinir oldum sonra düşündüm bu siteye bişi olsa, bir anda herşey silinse site kapansa falan, naaparız? bidaha birbirimizi nerden buluruz

dün bizim halılarımız geldiiiiiii, ev doldu yaa çok güzel oldu hepsiiii... dün iş çıkışı evime gittim, tekrar bi temizlik yaptım heryeri süpürdüm sildim tertemiz oldu, banyoyuda yerleştrdim, banyo takımlarımızı falan açtım artık.. havlularımızı astım. sonra nişanlım halıcılarla geldi, açtık hepsini... ayy bakmaya doyamadık, sonra yemeğe çıktık, yine bikaç eksik almaya gittik. bizimkileri ve nişanlımgilide aradık, yemekten sonra çay içmeye bize gelin dedik.. çayın yanınada bişiler aldık. herkes geldi, perdesiz evimizde oturdk çay içtik, ben vitrin içi takımını flan yıkadım, biraz mutfağı falan toparladım, babamla nişanlımda tvmizin ayarlarını yaptılar. henüz evimizde tüp yok ama çaycımızda demledik.. herkes halılarımızı çok beğendi, sadece salon halısını 4m'2 almıştık o biraz küçük durdu, bi tanesini 6m'2 ile değiştirecez.. birde mutfak halımız gelmedi daha oda haftaya gelecekmiş...

kızlar davetiyeler konusunda da biz biraz geç kaldık galiba, başka işlere koşturmaktan ona yetişemedim, davetiyelerimiz hazır ama üstleri yazılıp adanaya postalayacaklarım var, onları bir an önce göndermem gerekiyor.. 14 gün kaldı ama bizim davetiyeler verilmedi daha... gerçi erken de verilmez diyorlar, unuturlarmış, 10 gün kala ellerine geçse yeter sanırım.

Arkadaşlar biraz öneri istiyorum evimin halsı ve perdesikaldı pereleri yatak odasına beyaz üzerine hafif renkli birşeyler gidermi yani biraz odaya renk katsın anlamında ve yemek odası mutfak içinde geçerli.mobilyalarım komle beyaz sadece üzerinde yatak odasının çok haifi siyah gölgeler var.

günaydın kızlar biz çok kötü tartıştık...ayrılık lafı şimdiye kadar hiç geçmemişti o bile geçti..bende suratına kapattım ..napıcam şimdi ben

canım benim yatak odası halımda beyaz üzerinde açık kahve desenler var.. çok da güzel oldu.. tabi benim yatak odası takımım kahve-beyazdı zaten, sanırım seninki tamamen beyaz.. eğer tamamen beyazsa bir renk belirle ve perdelerinde halında o rengi kullan.. perdede her renk bulursunda önce halı beğen istersen.

salonumda yemek odası takımımız beyaz, üzerine siyah desenli, koltuklarım gri, perde yaptırmadım, sadece beyaz tül ve beyaz güneşlik, halımda gri-siyah-beyaz simli.... biz çok beğendik ama ona bile renksiz olmuş dedi kayınvalidemler.. yan
i sen tamamen herşeyi beyaz yapma bir renk belirle o renklerden kullan perde ve halılarına..

renkli tüller biraz basitleştiriyo havayı bence ama sen bilirsin yine de

OoOooo biz davetiyeleri bastırdık bi kısmını dağıttık üstüne tekrar topladık bi daha yazdık bi daha dağıtırıyoruz :))))

ay kıyamam
hayırlısı olsun canım benim
vardır bi hayr bunda da

düğüne 1 ay var diye tüm eşyalarımı çeyizleri falan hepsini götürmüştük onları getirip geri mi götürsem acaba hiç eksik kalmamış mutfağa bakıyorum sos kepçesine kadar almışız yatak odasına bakıyorum yastık alezleri bile hazır salondaki süsler tablolar hepsi tam nası geçecek bu 1 ay yahu sıkıldıııım

ewt lemlemin dediği doğru
benim yatakodam sırf beyaz
ben mor tercih ettim ve hlılarım, yatakörtüm, aksesuarlarım hep morlu-beyazlı
ayy çok merak ediyorum son halini
nasıl olcak acep

günaydın kızlar biz çok kötü tartıştık...ayrılık lafı şimdiye kadar hiç geçmemişti o bile geçti..bende suratına kapattım ..napıcam şimdi ben

hayırdır ne oldu dicem ama az çok tahmin ediyorum
ahh şu günler bi geçse de şu strestlerden kurtulup birbirimizi yemeyi bıraksak
bu ayrılık lafı çok çirkin
bi kere ben de düşündüm hatta yakın zamanda
ama sonra çok kızdım

canım ya zordur eminim
ama çok fazla ertelenmedi nasıl olsa
hem ben kayınvlideni pek anlayamadım, madem 10 güncük ertelicek o zaman hiç bozmasaydı düzeninizi
10 günden ne farkedecek ki
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün )

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün )

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123: (son 16 gün )

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123: (son 17 gün )

artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123: (son 17 gün )

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123: (son 22 gün )

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123: (son 23 gün )

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün :123: (son 30 gün )

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123: (son 28 gün )

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123: (son 32 gün )

kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123: (son 32 gün )

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün )

Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün )

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün )

shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün )

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123: (son 15 gün )

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123: (son 46 gün )

zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123: (son 52 gün )

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123: (son 52 gün )

miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123: (son 53 gün )

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123: (son 67 gün )

Son düzenleme:

Haklısın zaten bunun için tartıştım ve şuan konuşmuyorum kendisiyle dedim madem öyle bari sadece ordaki düğünü iptal etseydin falan neyse artık sağlık olsun kimseyle savaşacak gücüm yok çünkü

Günaydın kızlar Lemlem listeyi yayınlamış son 15 günü kalmış benimde 31 gün diyor aaa 31 gün sonra evlimiyim inanasım gelmiyor bu aylar günler nasıl geçti telaş yapmadım hiçbirşeye daha çok zaman var yok bu sonraya kalsın daha kaç ay var falan derken son bir aya girmişim daha davetiye bastırmadık,panik yapıyım artık son bir ayy

lemlem bu son liste süper olmuş valla bana daha çok var coğunuz 2 haftalık evliyken ben henüz daha bekar olucağım

Son düzenleme:
günaydın kızlar..hep gelip okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum..bende her işimi ramazandan önce hallettim..gelinlik kaldı onun da bugün 2. provası var..birde pazar günü gidip evimi temizlicem ve gardolabımı yerleştircem..bide bayramdan sonra temizlersek tamamdır..28 günüm kalmış heyecan yaptım..=))

canım bende aynı şeyi düşündüm ama dedim demekki kırkı çıksın diye falan 10 gün ertelenmiştir.. peki balayını ayarlamışmıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…