Günaydın kızlar Lemlem listeyi yayınlamış son 15 günü kalmışbenimde 31 gün diyor aaa 31 gün sonra evlimiyim inanasım gelmiyor bu aylar günler nasıl geçti telaş yapmadım hiçbirşeye daha çok zaman var yok bu sonraya kalsın daha kaç ay var falan derken son bir aya girmişim daha davetiye bastırmadık,panik yapıyım artık son bir ayy
lemlem bu son liste süper olmuş valla bana daha çok var coğunuz 2 haftalık evliyken ben henüz daha bekar olucağım
canım benim yatak odası halımda beyaz üzerinde açık kahve desenler var.. çok da güzel oldu.. tabi benim yatak odası takımım kahve-beyazdı zaten, sanırım seninki tamamen beyaz.. eğer tamamen beyazsa bir renk belirle ve perdelerinde halında o rengi kullan.. perdede her renk bulursunda önce halı beğen istersen.
salonumda yemek odası takımımız beyaz, üzerine siyah desenli, koltuklarım gri, perde yaptırmadım, sadece beyaz tül ve beyaz güneşlik, halımda gri-siyah-beyaz simli.... biz çok beğendik ama ona bile renksiz olmuş dedi kayınvalidemler.. yani sen tamamen herşeyi beyaz yapma bir renk belirle o renklerden kullan perde ve halılarına..
canım bende aynı şeyi düşündüm ama dedim demekki kırkı çıksın diye falan 10 gün ertelenmiştir.. peki balayını ayarlamışmıydınız?
anladım canım çok teşekkür ederim desteğin için ben eleştirilere açığım kimseyi takmayacağım için başkalrının söylediğini önemsemiyorum sende önemseme sen beğenmişsin olay bitmiştir.bende dediğin gibi biraz renk katayım oyleyse bugün almaya gideceğimde gitmeden size sorayım dedim daha önce gidip beğenmiştim ama hepsini beyaz bakmıştım şimdi karar deditirdim renkli bakıiim birazcık benimde 2 eylül de düğün pek birşey kalmadı acele ediyorum onun için.
kızlar şaka maka günler bitti gidiyor, özellikle son 2 ay falan nasıl geçti anlamadım.. ama dün halılarda gelince baya bir rahatladım, perdelerde geldimi bikaç eksik dışında tamamdır... gerçi buzdolabımızda gelmedi ama gelir elbet.. haftaya kına hazırlıklarıma başlıyorum, kına mumu tacı süsü şemsiyesi ne kaldıysa yaparım artık..
Günaydın arkadaşlar... Hasta olucam sanırım, halsizlikten kalkamadım, boğazlarım yanıyoo. Geç geldim işe, geçen haftada 2 kere geç gelmiştim.. Kovacaklar beni
banu hera yoktunuz kaç gündür göremiyordum sizi
burdayım canım nasıl göremiyosun aşkolsun :)
Bende aranıza yeni geldim :))
Eylül gelinlerindenim Allah izin verirse heyecan tavan yapmış durumda hazırlıklar tamam birde ev hazır olsaydı tam olacaktı
2 Eylül kına
3 Eylül nikah
herkease selamlarr kızlar
yeni gelinler hoşgelmişlerr
lemlemcim canım liste harika vallahi tüylerim diken diken oldu
eftelyacım seninde herşeyin hayırlı olsun
benim bugün davetiyelerim geliyor bu hafta artıkın dağıtacağız
çağlasammı hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır bizim şer dediğimiz hayır hayır dediğimz şer olabilir biliyorsunn
hasta olan gelinlerimizsizlerede çoooooooooook geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn
şimdi sıra bana geldi ateş püskürüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kayınpederim bir tek kınamı yapacaktı,bize davetiyey bastırdı yemekli diye dün demiş param yok yapamam,ben dedim zaten yapmaz yapsada bize yıkar dedim dinlemedi benim saf nişanlımmmm,ayyyyyyyyyyyyyyy çok sinir oldummmmmmm ya nişanlım boyacılık yaparak nişan parası ve ikibilezik yapmıştı bana,nişanda kasıla kasıla o iki bileziği taktı şimdi o bilezikleide düğünde takacakmışşşşşş ayyyyyyyyy mideme kramplar giriyor yaaa resmen kramp giriyor,geçen gün bana dokunduruyor daha kaynımın düğünde takılan altınlarını takıyormuş, bak dedim bu kınada dedim gelen altınları alırsa iki çeker bir yırtarım bir dahada o eve ben adım atmam dedim,nişanlımda yok olurmu öle şey filan dedi,babana ben ne dediysem sağolsun yaptı dedim bunu da yapacak sende saf saf bakar durursun dedim,bakalım neler olacakkkkkkkkkkkk kızlar ama eğer o altınların benden habersiz cebe girdiğini görürsem çok fena olacak ben iyiym hoşumdur ama valla benim inadıma damarıma basmasınlar kocaymış babaymış dinlemem
yakarım,en kötüsü babam vefat etti bunun eşi,eşi diyorum asıl kayınvaldem sizlere ömür,hamileydi doğum yaptı tansiyondu çocuğun sarılığı filan derken gelmediler ya bu kadar ay geçmedi hadi gelemedin bir telefonda mı açamıyorsun be adam bir telefonnn yokkkk,annem ateş püskürüyor bunuda öğrenirse bvilezikleride görürse buyrun gelin cenaze namazına,nişanlıma dedim bana ne babalık yaptıda ben gelinlik yapayım dedim,ben ona gelin olarak 10 mislisini yaptım herşeyine yettim dedim ama o benim neyime yetti dedim izinlerde geldiğimde gitmeyide düşünmüyorum dedim ayyyyyyyyyyy burda olsa nişanlım daha neler diyecem ama ahhhhh,adamın suçu ne değilmi
ayyy çok hırslandım kızlar bugün inşallah beni aramazz inşallahhhhhhhhhhh çok feci olur
Sinir oluyorum böyle insanlara.Hem bir halta yaramazlar hemde düğün yaptım diye ortalarda kasım kasım kasılırlar
haftasonu yoktun ama itiraf et
Evet günler bitti sayılır hızla ilerliyor baksana son 15 günün perdelerin gelince aslında ev yerleşmiş gibi görünüyor en önemlisi perdeler,buzdolabında gelir bu arada evin yerleşmiş olur kına hazırlıklarına başlarsın kolay gelsin
Bende aranıza yeni geldim :))
Eylül gelinlerindenim Allah izin verirse heyecan tavan yapmış durumda hazırlıklar tamam birde ev hazır olsaydı tam olacaktı
2 Eylül kına
3 Eylül nikah
lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün)
mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün)
buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123: (son 16 gün)
mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123: (son 17 gün)
artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123: (son 17 gün)
CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123: (son 22 gün)
gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123: (son 23 gün)
ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün :123: (son 30 gün)
ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123: (son 28 gün)
MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123: (son 32 gün)
kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123: (son 32 gün)
demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün)
Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün)
angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün)
shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün)
eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123: (son 15 gün)
zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123: (son 46 gün)
zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123: (son 52 gün)
seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123: (son 52 gün)
miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123: (son 53 gün)
aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123: (son 67 gün)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?