2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlem bu son liste süper olmuş valla bana daha çok var coğunuz 2 haftalık evliyken ben henüz daha bekar olucağım

kızlar şaka maka günler bitti gidiyor, özellikle son 2 ay falan nasıl geçti anlamadım.. ama dün halılarda gelince baya bir rahatladım, perdelerde geldimi bikaç eksik dışında tamamdır... gerçi buzdolabımızda gelmedi ama gelir elbet.. haftaya kına hazırlıklarıma başlıyorum, kına mumu tacı süsü şemsiyesi ne kaldıysa yaparım artık..

anladım canım çok teşekkür ederim desteğin için ben eleştirilere açığım kimseyi takmayacağım için başkalrının söylediğini önemsemiyorum sende önemseme sen beğenmişsin olay bitmiştir.bende dediğin gibi biraz renk katayım oyleyse bugün almaya gideceğimde gitmeden size sorayım dedim daha önce gidip beğenmiştim ama hepsini beyaz bakmıştım şimdi karar deditirdim renkli bakıiim birazcık benimde 2 eylül de düğün pek birşey kalmadı acele ediyorum onun için.

aynen bende önemsemiyorum.. perdelerin siparişini verdiğimizde salon tüllerini bembeyaz seçmemizi eleştirmişlerdi bari halınız renkli kırmızılı falan olsun demişler ama biz takmadık yine kimseyi, halıdada beyaz ve gri desenler hakim.. hatta albümümde var, hem mobilyalarımın hem halılarımın resmi, ordan bakabilirsin gerçi halılar int sitelerindeki fotolarda kötü görünüyor, gerçeğinde simli falan daha güzel canlı duruyor..

bu arada seninde benden 1 gün sonraymış düğünün, 16 gün kalmış o zaman panik yap panik, koş perdecilere halıcılaraaaaaaaaaaaa...... perdeler en az 3-4 günde ancak dikilir..

Evet günler bitti sayılır hızla ilerliyor baksana son 15 günün perdelerin gelince aslında ev yerleşmiş gibi görünüyor en önemlisi perdeler,buzdolabında gelir bu arada evin yerleşmiş olur kına hazırlıklarına başlarsın kolay gelsin

günaydın gelinler :)

aaayyyy son 31 gün müüüüü... heyecandan karnım ağrımaya başladı... dün evde kardeşimin kız arkadaşı nikah sahnesini canlandırdı bizi oturttu nikah memuru gibi sordu falan beni bir heyecan tuttu heyecandan tuvaletim geldi tuvalete koştum evdeki herkes gülme krizine girdi :) nikahta da öyle olursan napıcaz diye nasıl güldüler bana.... :)

hayırdır ne oldu dicem ama az çok tahmin ediyorum
ahh şu günler bi geçse de şu strestlerden kurtulup birbirimizi yemeyi bıraksak
bu ayrılık lafı çok çirkin
bi kere ben de düşündüm hatta yakın zamanda
ama sonra çok kızdım
[/QUOTE]

stres cnm ya valla yoruldum artık...sebepte saçma ama ben haklıyım bu defa kabul etmiyo...izin gününde akşama kadar yattı akşam işleri halledelim dedim dinleniyim diyo o dinleniyim diyince sinirlerim oynuyo.. zaten az kalmış cumartesi akşam görüşmedik .. pazarda akşama kadar yatıcan kalksan nolur didiştik sonrada pek görüşmedik sabahta telefonda kavga ettik..dügünü görün o zaman dedi benimde cnm sıkıldı..şimdi aramış saçmala ne ayrılığı diyo..sen benim canımsın çok seviyorum dedi..akşama perdeler gelecek eve gidicez diyo...barıştık..ama ben haklıyım bi iznim var ondada sabah kalkıyorum gece eve giriyorum

Günaydın arkadaşlar... Hasta olucam sanırım, halsizlikten kalkamadım, boğazlarım yanıyoo. Geç geldim işe, geçen haftada 2 kere geç gelmiştim.. Kovacaklar beni

Günaydın arkadaşlar... Hasta olucam sanırım, halsizlikten kalkamadım, boğazlarım yanıyoo. Geç geldim işe, geçen haftada 2 kere geç gelmiştim.. Kovacaklar beni

Geçmiş olsun bu ara salgın var sanırım.Benimde boğazlarım acıyor.Sabahta uyanmakta zorluk çektim çok halsiz hissesiyorum kendimi .

Son düzenleme:
herkease selamlarr kızlar
yeni gelinler hoşgelmişlerr
lemlemcim canım liste harika vallahi tüylerim diken diken oldu
eftelyacım seninde herşeyin hayırlı olsun
benim bugün davetiyelerim geliyor bu hafta artıkın dağıtacağız
çağlasammı hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır bizim şer dediğimiz hayır hayır dediğimz şer olabilir biliyorsunn

hasta olan gelinlerimizsizlerede çoooooooooook geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn

şimdi sıra bana geldi ateş püskürüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kayınpederim bir tek kınamı yapacaktı,bize davetiyey bastırdı yemekli diye dün demiş param yok yapamam,ben dedim zaten yapmaz yapsada bize yıkar dedim dinlemedi benim saf nişanlımmmm,ayyyyyyyyyyyyyyy çok sinir oldummmmmmm ya nişanlım boyacılık yaparak nişan parası ve ikibilezik yapmıştı bana,nişanda kasıla kasıla o iki bileziği taktı şimdi o bilezikleide düğünde takacakmışşşşşş ayyyyyyyyy mideme kramplar giriyor yaaa resmen kramp giriyor,geçen gün bana dokunduruyor daha kaynımın düğünde takılan altınlarını takıyormuş, bak dedim bu kınada dedim gelen altınları alırsa iki çeker bir yırtarım bir dahada o eve ben adım atmam dedim,nişanlımda yok olurmu öle şey filan dedi,babana ben ne dediysem sağolsun yaptı dedim bunu da yapacak sende saf saf bakar durursun dedim,bakalım neler olacakkkkkkkkkkkk kızlar ama eğer o altınların benden habersiz cebe girdiğini görürsem çok fena olacak ben iyiym hoşumdur ama valla benim inadıma damarıma basmasınlar kocaymış babaymış dinlemem
yakarım,en kötüsü babam vefat etti bunun eşi,eşi diyorum asıl kayınvaldem sizlere ömür,hamileydi doğum yaptı tansiyondu çocuğun sarılığı filan derken gelmediler ya bu kadar ay geçmedi hadi gelemedin bir telefonda mı açamıyorsun be adam bir telefonnn yokkkk,annem ateş püskürüyor bunuda öğrenirse bvilezikleride görürse buyrun gelin cenaze namazına,nişanlıma dedim bana ne babalık yaptıda ben gelinlik yapayım dedim,ben ona gelin olarak 10 mislisini yaptım herşeyine yettim dedim ama o benim neyime yetti dedim izinlerde geldiğimde gitmeyide düşünmüyorum dedim ayyyyyyyyyyy burda olsa nişanlım daha neler diyecem ama ahhhhh,adamın suçu ne değilmi
ayyy çok hırslandım kızlar bugün inşallah beni aramazz inşallahhhhhhhhhhh çok feci olur

Sinir oluyorum böyle insanlara.Hem bir halta yaramazlar hemde düğün yaptım diye ortalarda kasım kasım kasılırlar

Sinir oluyorum böyle insanlara.Hem bir halta yaramazlar hemde düğün yaptım diye ortalarda kasım kasım kasılırlar

artık tepki koyma zamanı diye düşünüyorum davetiye getirince bizde kalırsın demişlerdi bende olur demiştim şimdi diyecem ben getiremiyorum,görümcem gelsin oan vereyim diyecem,yada gidersemde kal diyecekelr annem izin vermiyor dicem

caponum aman dur sakin ol, evet gerçekten sinir bozucu bir durum, sen şimdiden nişanlına söyle oda babasına çıtlatsın, ilerde daha büyük sorun çıkacak yoksa, çok borca girdik kınada takılan altınları satalımda bari şu borçları öderiz gibisinden konuşsun babasının yanında, baksın bi tepki verecekmi, en azından bilsin o altınları alamayacağını.. bu arada bizde kınada altın takılmaz sadece kız elini açmaz kayınvalide çeyrek koyar, ama sanırım sizin kına başka şehirde olacktı, ordan düğüne gelemeyenler takacaktı dimi..

Bende aranıza yeni geldim :))
Eylül gelinlerindenim Allah izin verirse heyecan tavan yapmış durumda hazırlıklar tamam birde ev hazır olsaydı tam olacaktı
2 Eylül kına
3 Eylül nikah

Kınamız da düğünümüz de aynı gün canım :13: Ev neden hazır değil?

Listenin bu hali ne güzel olmuş.
Günleri yedik bitirdik vallahi Kendi adıma söyleyebilirim ki KK üyeliğim öncesi ve sonrasında okuduğum yorumlarınızla bu süreci rahat atlattım. Kafama takılan her sorunun cevabını buldum, benimle aynı durumda olanların varlığı güç verdi bana. İyi ki varsınız kızlar, iyi ki varsın KK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…