2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

öncelikle liste beni acayip heyecanlandırdı,aylardır daha 7 ay var,daha 3 ay var,daha 2 ay avr diyip durduk,şimdi ise tam 1 ay kalmışşş,biraz heyecanlandım birazda korktum çok garip bi duygu..

caponumm,hiç moralini bozma,ama nişanlına mutlaka söleki,babasıyla konuşsun.

ben bir düğünde şahit oldum,düğün takılarını kayınvalide çok borçlandık diye aldı,gelin bi yandan çekiyo poşeti kayınvalide bi yandan,tam bi rezaletti,çokçok üzülmüştüm,aklı fikri olan insan zaten yapmazda neyssee.

mutlaka konuş,öyle bişeyler yapmasınlar ama kavgayla değil,tatlı tatlı

Böyle bir şey yaparsan haklıyken haksız duruma düşermişsin gibime geliyor ama tabi sen yaşadıklarını daha iyi bilirsin.Damat kız tarafına erkek evlat gidiyorda gelin erkek tarafına gelin oluyor.O yüzden ne kadar haklıda olsan verdiğin büyük tepkiler seni kötü gelin yapabilir.Kendi yaptıklarını görmezler o an.

kızlar 15 gün sonra yokum, döndüğümde biçoğunuzun düğünü bitmiş olacak.. ama tecrübelerimi paylaşırım :82: gerçi bizim balayımızda havuz olmayacak, küçük bi havuz varmış gemide ama hayatta girmem ona ... deniz tecrübelerimi paylaşırım mikrop kaptım mı kapmadım mı gibisinden
gerçi kına gününün akşamı bile girerim ben heralde kına ve düğün fotolarımızıda balayı dönüşünde eklerim.. evimizde haftaya kadar tamamen bitmiş olur, o zaman evin resimlerinide ekleyecem.. ayy çok heyecanlıyım, okuldaykende aşı vurmaya gelirlerdi, başkalarınınkini görüp heyecanlanmayayım diye ilk ben kalkardım gönüllü olarak.. şimdide öyle gibi hissediyorum.

Seninle aynı tarihte düğünümüz :).Az kaldı çok az.1.5 yıl nişanlılık döneminden sonra şimdi 2 hafta kaldığını düşününce rüya gibi geliyor

ay dur,sen heyecan yaptıkça banada geliyo bugüne kadar gelmeyen o heyecan.şunu farkettimki,iyiki bu forum var,ve iyiki böyle bi başlık altında buluştuk,herşeyimizi paylaşıyoruz,gerçekten bana çok şey kattı burdaki herkes ..umarım evlendikten sonrada başka topiklerde buluşuruz

ya nişanlım dediki ben geleyim konuşurum dedi dünya kadar borcum var dedi,kınayı erken yakarız,çok geç saate kalmaz deid,kınadan sonra bir oyun oynanır sonra takı töreni gibi yaparız dedi,babamada zaten söylicem gelen altınalrı bozdurup borcu ödeyecem diyecem dedi
umarım herşey nişanlımın hayal ettiği gibi olur
ya bunlar bana başşsağlığına gelmedi eşi doğum yaptı ben 2 gece işten çıktım yanında kaldım karısı sezeyanal doğum yaptı ben baktım,her türlü doktor ilaç işlerine ben koşuyorum,çeyiz giderken benyorgunum dedi,2 saat uzaklıkta ilçede oturuyorlar ben nişanlımın eşyalarını toplamaya ben gittim hergün ararım sorarım ya ben daha gelin olarak ne yapayım bunlara

Son düzenleme:
geçmişi okumaya halim yok kızlar. selam hepinize...
benden feci haberler getirdim size...
ctesi günü ben banyoda uçtum, düştüm ve köprücük kemiğim sizlere ömür... hafta sonu gövdem ve omuzum sargıdaydı. dün sırtım ve omzuma askı taktılar köprücük kemiğim kırılmış... bu nasıl şans ya 3 gündür ağlıyorum nişanlım pazar sabahı izin alıp geldi.. yanımda şimdi çok üzgümüz ama allah daha beterinden korudu diyoruz.. dr en az 1 ay dedi düzelme süresi biz de düğünü erteleyelim felan dedik ama dün başka doktora gittik biraz umut verdi bana 20 güne bayağı iyileşir bende 1 günlük bi kaç saatlik çıkarırım askıyı dedi inşallahçabuk kaynar. kızlar çok çok duaya ihtiyacım var. ben bittim tüm hayyallerim suya düştü, ablam nişanlım arkadaşlarım saolsunlar çok destek oldular... nerdeyse düğünden vazgeçecektim... artık askıylada felan olsa evlenecez... kızlar benden size tavsiye sinir stres yapmayın aman onumda olsun felan demeyin sağlık çok önemli bi anda tüm planlarınız suya düşebiliyor.. dün gelinlik provam vardı drdan sonra uğradım kızlar halimi görünmce şok oldular, üzüldüler 27 sine attık provayı umarım biraz iyi olurum.. 18 sinde eşyalarım gelecekti gidip yerleştirecektim bu durumda nası gitcem hadi gittim napcam orda. ama nişanlım ve babam biz seni götürcez merak etme dediler ailem ve nişanlımın desteğiyle biraz moralim yerine geldi... herşeyin hayırlısı arkadaşlar...

cnm ya gemiş olsn çok üzüldüm.allah beterinden saklasın,verilmiş sadakan varmış dahada kötü olabilirdi

Çok geçmiş olsun.Bunda da vardır bir hayır.Sıkma canını.Allah beterinden korumuş.

Son düzenleme:

sofistike inanmıyorum neler oldu böyle çok üzüldüm allahım beterinden korumuş ya kafanı çarpsaydın :18: allahım yaa offf canım beniç çok geçmiş olsun

kuzumm çoook üzüldüm canım benimmm sıkma tatlı canını sana başka şeyler olmamış ya buna şükür inşallah hemen kaynarda düğünde rahat edersin tatlımm

Çok geçmiş olsun.Bunda da vardır bir hayır.Sıkma canını.Allah beterinden korumuş.

sofistike inanmıyorum neler oldu böyle çok üzüldüm allahım beterinden korumuş ya kafanı çarpsaydın :18: allahım yaa offf canım beniç çok geçmiş olsun

kuzumm çoook üzüldüm canım benimmm sıkma tatlı canını sana başka şeyler olmamış ya buna şükür inşallah hemen kaynarda düğünde rahat edersin tatlımm

teşekkürler kızlar... artık öyle diyip moral bulmaya çalışıyorum. nasıl düştüm öyle çok ilginç.. şans işte olacağı varmış bilemiyorum ama umarım iyileşir yoksa naparım bilmiyorum..

Olacağı varmış.2 Hafta önce bende duştan çıktıktan sonra ayağım kaydı düştüm.Kafamı vurmayayım diye el parmaklarımı kırıyordum az kalsın.Ağrıları daha yeni geçti.Çok dikkatli olmak lazım ama dediğim gibi vardır bir hayır.Sıkma canını.

sofistikecim çok çok geçmiş olsun tatlım, çok üzüldüm, çok dua edecem inşallah en yakın zamanda toparlanırsın, moralini bozma iyileşme sürecinde moral çok önemli.. herşeyin hayırlısı olsun canım, belki daha büyük bir kazayı belayı bu şekilde atlatmış oldun, Allah korusun daha kötü bişey olmamış neyseki. arkadaşların dedikleri gibi iyiki kafanı falan vurmamışsın, omzun sırtın falan düzelir korkma. sen bir an önce iyileşmeye bak, eşyaları falan takma kafana onlar nasıl olsa yapılır, herşey yerleşir, düğüne kadar hepsi yerleşmesede olur, sonra iyileşince yavaş yavaş yerleştirirsin.. Çok çok çok geçmiş olsun, Allah başka dert kaza bela vermesin inşallah....

geçmiş olsun bitanem ya allah daha beterinden saklasın..onla geçmiş olsun çok üzüldün inşallah en kısa zamanda düzelirsin.. dularımız seninle olacak..sende moralini yüksek tutmaya çalış olur mu...

çok geçmiş olsun cnm ya Allaha şükür daha kötü şeyler gelmedi başına hep korkum ya bişi olursa ya bi yakınım ölürse Allah korusun. iyileşeceğini düşünüyorum ben benm tanışımında kırıldı körpücük kemiği 20 güne gayet iyiydi gerçekten hatta 15. kişiden kişiye değişir tabiki ama inşallah hızlı iyileşirsin. hazırlıkları dert etme nasıl olsa hallolur.

kızlarr size bir sorum olacak:)) sizde eşya alırken kız tarafı ve erkek tarafı diye bölündünüz mü? yani şöyle benm babam yatak odamızı yatak odası perdesi ve halısını, mutfak halısını ve perdesini mutfağa lazım olan herşeyi aldı. damatlık çeyizlik herşeyi de aldı.kına gecesi salonumu tuttu. ben aşırı masraf yaptığı için takı olarak sadece şu büyük kolyeler varya içine yarımlık takılıo dışı süslü ve zincir kolyesi var ondan istedim babam az olacağını düşünüyo. size danışmak istedim ayıp mı olur düğünde birtek o takılsa?? kimse bilmez babamın okadar para harcadığını

kuzucum sakın eşyalrı dert etme herşey olacağına varır bak en azından götürebilecekelrmiş buda güzel bir haber allahım can sağlığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…