2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tatlım bizde sadece nişanlım ve ben yaptık, şimdi damat tarafıda diğer eşyalrı alıp bilezik filan takarsa az kaçabilir ama onlar bişi yapmamışda nişanlın kendi yaptıysa diğer akrabaları kafaya takmam dersen olur ebnce

kızlarr size bir sorum olacak:)) sizde eşya alırken kız tarafı ve erkek tarafı diye bölündünüz mü? yani şöyle benm babam yatak odamızı yatak odası perdesi ve halısını, mutfak halısını ve perdesini mutfağa lazım olan herşeyi aldı. damatlık çeyizlik herşeyi de aldı.kına gecesi salonumu tuttu. ben aşırı masraf yaptığı için takı olarak sadece şu büyük kolyeler varya içine yarımlık takılıo dışı süslü ve zincir kolyesi var ondan istedim babam az olacağını düşünüyo. size danışmak istedim ayıp mı olur düğünde birtek o takılsa?? kimse bilmez babamın okadar para harcadığını

bunun dışında şu kıyafetide bindallımdan önce kına da giyeceğim nasıl sizce??

ewt herşeyi nişanlım yaptı kayınvalidemler falan bişeye karışmadılar ama düğünde kimse öyle bilmeyecek( haklısın az gözükcek cnm sıkılıyo keşke herkese bağıra bağıra söyleyebilsem nişanlım ve kayınvalidemler biliyorlar aslında babamın yaptıklarını. neyse 1 tane de bilezzzzik taksınlar ozaman olmadı düğünden sonra geri veririm:))))))

Çok şık durmuş sende.Güle güle güle giy

bizde ayrı ayrı yaptık çoğu şeyi, ben aileme masraf olmadım nişanlımda olmadı.. ben yatak odası takımını aldım, bütün mutfak eşyaları, yatak odası eşyalarını, bulaşık mak.ni, banyoya falan ne lazımsa aldım.. nişanlımda diğer beyaz eşyaları, salon yemek odası takımını, koltuk takımını, oturma odası koltuğunu, elek. süpürge, tv leri aldı.. perdeleri aynı yerden yaptırdık ben yatak odası ve mutfak için 300 verdim hem peşinat oldu, kalanınıda nişanlımın ailesi ödeyecekti onlar peşin 1500 verdi, biz kalanı taksit yaptırıp kartla ödeyecez, peşin para lazım olur diye.. halılarında 400 ünü peşin verdik kalanı karttan çektirdik ama tek çekim, bunlarıda nişanlım ödeyecek ama ben yine bi kısmını veririm zaten.. avizeleri benim karttan çektirip taksit yaptırdık.. inşalah evlendikten sonraki tek taksitimiz perdeler ve avizelerinki olacak onlar da çok fazla değil zaten..

annem ve babamda bilezik takacaklar.. birde benim biraz birikmiş param vardı, ona altın uygunken (şubatta falan), iki tane bilezik almıştım 15'er gram.. benim iki tane benden küçük erkek kardeşim var ikiside okuyor henüz, onlara verecem onlar bana düğünde taksın diye

ahhh canım yaa çok çok büyük geçmiş olsun... gönlünü ferah tut. isyan etme sakın vardır bir hayır demek lazım... dualarım seninle inşallah çabucak iyileşir toparlarsın. eşyalarını dert etme bi şekilde yerleşir... Allah şifa versin çarçabuk iyi ol inşallah... moralini yüksek tut...

ahh canım ya çok geçmiş olsun. dualarım seninle bir an önce toparlanır düzelirsin inşallah... moralini yüksek tut. vardır bunda da bir hayır demek lazım...

ewt cnm sen hazırlık yapmışsın önceden çok güzel. senin aldklarının hepsini babamda bana yaptı ben para vermedim üstelik. bilezikte çoook pahalı şimdi hediyelik taksalar ayıp olur benm kendi kolumdakiler 2.500 tl onu da veremezler bayağ masraf yaptım yatak odam falan pahalıya geldi. çook düşünüyorum bu konuyu gerdi beni. bi de babam boş odam vardı oraya 2 tane baza ve yatak aldı boş kalmasın diye. nişanlımda geri kalanları aldı. taksidimiz sadece kayınpederimin aldığı ewin üstüne 30 milyar daha lazımdı ona kredi çektik o var. başka yok şimdiik. hayırlısı olsun yaa napalım

0505 kıyafetin çok güzelmiş gerçekten, güle güle giy.. bindallını ne renk aldın pekii?

kolumdakiler 2500 tuttu ne demek onu anlamadım, kendi ailenin nişanda taktığı falan mı?

0505 kıyafetin çok güzelmiş gerçekten, güle güle giy.. bindallını ne renk aldın pekii?

kolumdakiler 2500 tuttu ne demek onu anlamadım, kendi ailenin nişanda taktığı falan mı?

hayır eksik konuşmuşum pardon:) nişanlımın bana aldığı bileziklerin tanesi o. babam aynısından almaya kalksa alamayız anlamında dedim cnm. hediyelikte ayıp olur dedim. öyle yani:) çoook teşekkürederim cnm ayrıca bindallımda altın sarısı ağırlıklı bordosu var bir de. onu ggiyip çekinmemişim:) bindallaımın altına da altınsarısı topuklu ayakkabı giyeceğim.

Çook geçmiş olsun canım, moralini bozmamaya çalış.Olumlu düşün ki doktorun dediği gibi 20 günde toparlayabilesin. Hepimizin pozitif düşüncesi seni hızlı iyleştirsin. Dualarım seninle..

Çook geçmiş olsun canım.Olumlu düşün ki doktorun dediği gibi 20 günde toparlayabilesin.Hepimiz pozitif düşünelim, sende çabucak iyleşebil. Dualarım seninle...

ya bu başımıza gelenler nazar bunlar ya gerçekten nazar

0505 canım süper olmuş elbisen ya bayıldımmmmm
benim nişanlımda seninki gibi yaptı şimdi güç yetmez onlara annemde diyor aynısından ansıl alayım 25 gr
ne yapacağız ya,hoş be kararlıyım kayınpeder kolumdakiler takmak isterde eklemezse üstüne anneme hiç bişi taktırmıcam

nişanlımla kavga ett,k sabahki konuşmada beni sakin sakin dinlemesinden belliydi zaten,biz gece yola çıkmayalım diye bir gece ankarada kalacağız bende otel bakıyorum gidip kayınpederimin evinde kalacak değilim,nişanlıma diyorum şurası,orası bana çok soğuk geliyor,oranın dışı çok çirkin,yok oranın semti iyi değil,yok salona uzakk,ayy beni çıldırttı özelliklede o otel bana soğuk demiyor mu delirdim,en sonunda dedimki sen benden gizli bu otellerde kaldında benim mi haberim yok diye espri yaptım yapmaz olaydım,dır dır dır beynimi yedi,bende sen çok biliyorsun kendin seç oteli çorbada tuzun bulunsun dedim ikinci kıyamet koptu,ben hiç birşey yapmıyorum dimi diye,bende evet dedim,zigonların boyası için bile 1aydır mobilyacıyı aramadın dedim girdik birbirimize göreve gidiyorum ddi kapattı offfffffffffffffff

Son düzenleme:

Kıyafetini beğendim, ama ayakkabını daha çook beğendim. Keşke bende topuklu giyebilsem...

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Aksilik ya olacağı varmış. Ablamın düğün gecesi dayım trafik kazası geçirmişti, durumuda çok ağırdı. Biz onlardan sakladık balayından döndükten sonra haberleri olmuştu. Böyle aksilikler, beklenmeyen olaylar malesef olabiliyor. Düğün tarihini 2-3 hafta ileri atma şansın varsa at, düğün salonu müsade ederse. Olmazsada hiç canını sıkma, düğünden bir gün öncede olabilirdi bu olay, iyimser bakmaya çalış. Bu arada Trabzonluydun değilmi. Ben sana teşekkür edemedim. Zamanında ilgilenmiştin benle, msne ekledim ben seni ama bi problem oldu heralde. Sonra Trabzondan gelinlik bakmaktan vazgeçtim. Gİttim Ankaradan hazır aldım.
Tekrar çok geçmiş olsun.

ay çok heyecanlandım yaaaaa

ayyy okuyunca şok oldum
esracım, Allahım yardımcın olsun
umarım hemen iyileşirsin, dikkat et kendine lütfen

Dün beyaz eşyalarımızı aldık ilk büyük alışverişimizi yapmış olduk. Nişanlım dün akşam evi boyacıya göstermişti,boyacıda pazarlıkta düşürmek için normalden çok fazla söylemiş, nişanlımda çok kızmış.hiç birşey dememiş, ustaya gel seni bırakim boya istemiyorum.Boyacı dur pazarlık yapalım,bizimki yok. O kadar sinirlenmiş ki, bişey de diyemedim,akşam çok üzülmüştüm geç kalıyoruz nasıl yetişeceğiz diye. Şimcik aradı boyacı bulmuş,perşembe başlıycakmış, hemde 3 te 1 fiyatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…