2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kızlar bi kaç güngür girememiştim nete... Yazdıklarınızı okudum geldim....

Sofistike çok geçmiş olsun canımm... En kısa zamanda iyileşmeni dilerim... Dualarımız seninle... Moralini bozma tatlım....

Bu ara herkeste bir gerilim havası başladı herhalde yine... Ne güzel iyiyiz hoşuz diyordum ama telaş memuru nişanlım yine iş başında malesef... Ya telaş yapınca bana kızıyor... Dün akşam bağırdı bağırdı kapattı telefonu yine yüzüme... Evin daha eksikleri var... Yerler döşenmedi... Bugün anca laminantçıyla konuşacaktı... Laminantçı da onu bekliyordu ya sanki... Haftaya da biz gitmeyi düşünüyoruz... Mobilyalar filan gelecek haftaya :97: Sonra gelseniz olmaz mı diyor... Ondan sonra bi bayram haftası bir de düğün haftası var zaten...

Canım gerçekten çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun. Sakın morallerini bozma. Herşeyin ilacı moral biliyosun. Kendini üzmez ve herşeyin cok güzel olacagını düşünürsen bence en kısa zamanda iyileşirsin canım...

Dualarımız seninle...

merhaba kızlar. Sabahtan işe gelemedim çok kötü hastayım. Öğleden sonra geldim. Seslerim iyice iflas etti ya hiç çıkmıyo felaketim.

Sofistikecim çok çok üzüldüm canom ya Rabbim şifa versin hepimizi görünmez kazalardan korusun. İşallah düğüne kadar hiçbişeyin kalmaz tatlım. Ewi düzenlemeyi düşünme se gidersin annenlerin yanında sen söylersin onlar yapar dert etme.Dualarım seninle.

Dün acaip sinirim bozuldu kızlar.Nişanlım dawetiye tasarlamıştı size göstermiştim hatırlarsanız. 3 haftadır matbaa o dawetiyeyi basamadı!! 20 kere aramışımdır kesin. şehir dışına baskıya göndermişler.En sonunda dün dedilerki gönderdiğimiz yerde problem oldu gelin başka dawetiye seçin burda bastırıcam.Nasıl sinir oldum ben dawetiyemi çok beğenmiştim ben işte olduğum için nişanlım gitti seçmiş bi dawetiye ama anlattığı kadarıyla kesin çok çirkin off hiç özendiğim gibi olmadı dawetiye işi. 2 haftadır da aspiratör takmaya gelicek TERMİKEL hala gelmedi hala gelmedi.ne biçim yapıolar işlerini anlamıyorum ki!

Bunların yanında güzel şeylerde oldu tabi dün akşam hasta hasta ewimize gittik. Annemler filan.PErdeleri halıları yerleştirdik.oturma odasını düzenledik. Ay bi hoşuma gittiki. Daha çok iş var tabi. Bir an önce bitsede fotoğraflarını çekip size göstersem. Kardeşimde diyo abla ew bitsinde kadınlar kulübüne yükle hemen

Aynen benim ki,sonra gelse olmaz mı, ya da sonra yapsak olmaz mı dediği zaman çileden çıkıyorum. Telaş yapıyormuşum, kızıyor bide.. Onun için düğünden sonra bile yerleşsek olur.Düğüne kadar Allah bize büyük sabır versin canım...

Sıcak suyun içine 2-3 kaşık bal,yarım limonun suyu,biraz yakıyo ama acayip iyi geliyor canım boğazın hemen yumuşar.
Yaa davetiye o kadar uzun mu sürüyo, ben 5-6 günde alırız diye düşünüyordum. Bayramda dağıtmam gereken yerler var.Daha hiçte bakmadık davetiyeye

Canım ya devatiye işini aslında çok kafaya takmamak lazım. İnsanların çoğu sadece adrese bakıyolar sadece o kadar. Boşver o da nazar boncugu olsun...
Aspritörde en kısa zamanda gelir inşallah,zaten maşallahın var bak bitirmişin hazırlıkları.

Yeter ki şu aralar sağlıklarımıza dikkat edelim...

Aynen öyle vafişşş... Allah sana da kolaylık versin... İşimiz zor ya... Beyefendilere sormak lazım daha ne kadar zaman kalmış... Sonra sonra diye erteleyebilecek bi lüksümüz kalmadı artık... Benimki de olmazsa yazlıkta kalırız biraz evlendikten sonra diyor... Eksik de olsa inadım inat gidip o evde kalacam ben...

Son düzenleme:

bu aralar hepimiz çok stresliyiz ya biz kızlar kendimizi haklı görüyoruz erkekler kendini haklı görüyor ama sabrımız da sınır noktasına geldi tahammül edemiyoruz galiba..canım benim napalım az daha alttan al evlenince bitecek hepsi inşallahh mutlu olucaz:)

Davetiye o kadar uzun sürmez.Ben siparişi çarşamba akşamı verdim.Perşembe günü basıldı.Cuma günü öğle saatlerinde babamın ofisine bırakmışlar.Bence matbaa sorunluymuş.

Son düzenleme:

ooo caponumm ne cok kızmıssın öle.Kızmakta haklısın o ayrı tabi ama, çok az kaldı biraz daha sık dişini. Evlendikten kayınpedermiş,eşiymiş hiçbirisi olmucak. Ne demişler dereyi gecene kadar. Kına gecesi yapmıyormuş mu aman yapmasın. Evlendikten sonrada herkese dersin düğünü eşim ile ben yaptık. Kimsenin 1 gram emeği geçmedi dersin. Altınları da sakladınız mı bu iş tamamdır. İster senden istesin ister nişanlından ikinizde borcumuz çok deyip vermezsiniz.

Nişanlının suçu yok ki canım.O da ister mi babasının öle davranmasını. Biliyorum insan ister istemez geriliyor ama allahın izniyle hepsinin üstesinden gelcez, en güzel düğünler bizim düğümlerimiz olcak :)

davetiye dedinizde kızlar dün davetiyeleri zarfladım tek tek tüm ilişkimiz gözümün önüne geldi tanışmamız ilk buluşmamız ilk yemeğmiz ilk doğum günleri ilk kavgalar(son olmadı malesef ) tatillerimiz küsmelerimiz barışmalarımız herşeye rağmen birbirmizi sevmemiz o kadar büyük kavgalarda bile tek bir söze yelkenleri indirmelerim.... davetiyelerde onun ailesi benim ailem yazıyor inanın çok değişik bir duygu şimdide biz bir aile oluyoruz koca koca seneler geçti ve alnımız akıyla yolun sonuna geldik mutlu başlangımızda hepimiz çok mutlu oluruz umarım içinde fesatlığın saygısızlığın sevgisizliğin olmadığı yuvalarımızda mutlu olalım

Son düzenleme:
Davetiye o kadar uzun sürmez.Ben siparişi çarşamba akşamı verdim.Perşembe günü basıldı.Cuma günü öğle saatlerinde babamın ofisine bırakmışlar.Bence matbaa sorunluymuş.

Hıımm anladım,sağol. Ama ben yine de bu hafta davetiye işini halledim, bi aksilik falan çıkar, tedbirli olayım.

özden ya nasıl duygulandım ağlattın kız beni.. ne günler geçirdik bizde koskoca 6 sene... Beraber büyüdük resmen. 18 yaşında tanıştık. üniversite dönemi hep beraberdik. okul bitti farklı şehirler. bide nişanlım istanbulda yaşıyo koca şehir. Herkes ayrılırsınız dedi. Yürütemeyiz diye beklediler. AMa bizim aşkımız hepsini utandırdı. Daha da bağlandık birbirimize. Ama uzaktan ilişki yürütmek çok zordu. Ailevi problemler maddi sıkıntılar. Herşeyi beraber atlattık. Günler geçmez diyoduk ama 8 eylül burdaki düğünüm kalmış 23 gün.. Aşkıma kavuşuyorum artık. Seninde dediğin gibi özdencim saygımız sevgimiz aşkımız sadakatimiz neşemiz mutluluğumuz hiiç bitmesin işallah.
Herkesin özenerek imrenerek baktığı bi yuwa kurmayı nasip etsin rabbim. Kem gözlerden korusun hepimizi.

Allah hiç birimizi utandırmaz inşallah.Gelecek günler huzur versin hepimize :)

kızlar nişanlılarınız ağırdanalıyor die sinir omayın boşuna bu yapı meselesi benim de nişanlım çok telaşlı aceleci ben daha rahatım..by haftada internet bağlantısına taktı hayır yani evlenir evlenmez netemi gircez diorum anlamıo..çok aceleci sinir oluyorum yaaaaa herşey tam olmak zorunda değilki biz elimizden geleni yapıoruz zaten olmayanı da sonra tamamlarız diorum ama anlatamıyorumki offf

Oda güzelmiş burcu ne nişanlının?

ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz kızlar
hepsine amin diyorum

ayy benim nişanlım da öyle
"bunu düğünden sonra alalım mı, şunu şimdi yapmasak olmaz mı"
ayy her defasında açıklıyorum ama ben de yoruldum artk
erkekler böyle işte
hepimiz ortalama 20 gün sonra onların koynunda uykuya dalıcaz
herşey güzel olacak inş

Benim de 16 eylül kına 17 eylül düğün. Bugün davetiye ye karar vereceğiz. Vakit dar eksik çok heyecandan çok telaş içerisindeyim. Nişanlıma gelince tipik rahatt erkek modunda onun rahatlığı beni delirtiyorr

Sizinle paylaşınca, bu streste rahatlıyorum valla. Sadece benim ki değilmiş böyle diye, erkekler böyle deyip geçmek lazım aslında.
Dediğin gibi düğüne kadar sabır, sonra mışıl mışıl uyuruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…