geçmişi okumaya halim yok kızlar. selam hepinize...
benden feci haberler getirdim size...
ctesi günü ben banyoda uçtum, düştüm ve köprücük kemiğim sizlere ömür... hafta sonu gövdem ve omuzum sargıdaydı. dün sırtım ve omzuma askı taktılar köprücük kemiğim kırılmış... bu nasıl şans ya 3 gündür ağlıyorum nişanlım pazar sabahı izin alıp geldi.. yanımda şimdi çok üzgümüz ama allah daha beterinden korudu diyoruz.. dr en az 1 ay dedi düzelme süresi biz de düğünü erteleyelim felan dedik ama dün başka doktora gittik biraz umut verdi bana 20 güne bayağı iyileşir bende 1 günlük bi kaç saatlik çıkarırım askıyı dedi inşallahçabuk kaynar. kızlar çok çok duaya ihtiyacım var. ben bittim tüm hayyallerim suya düştü, ablam nişanlım arkadaşlarım saolsunlar çok destek oldular... nerdeyse düğünden vazgeçecektim... artık askıylada felan olsa evlenecez... kızlar benden size tavsiye sinir stres yapmayın aman onumda olsun felan demeyin sağlık çok önemli bi anda tüm planlarınız suya düşebiliyor.. dün gelinlik provam vardı drdan sonra uğradım kızlar halimi görünmce şok oldular, üzüldüler 27 sine attık provayı umarım biraz iyi olurum.. 18 sinde eşyalarım gelecekti gidip yerleştirecektim bu durumda nası gitcem hadi gittim napcam orda. ama nişanlım ve babam biz seni götürcez merak etme dediler ailem ve nişanlımın desteğiyle biraz moralim yerine geldi... herşeyin hayırlısı arkadaşlar...
Selam kızlar bi kaç güngür girememiştim nete... Yazdıklarınızı okudum geldim....
Sofistike çok geçmiş olsun canımm... En kısa zamanda iyileşmeni dilerim... Dualarımız seninle... Moralini bozma tatlım....
Bu ara herkeste bir gerilim havası başladı herhalde yine... Ne güzel iyiyiz hoşuz diyordum ama telaş memuru nişanlım yine iş başında malesef... Ya telaş yapınca bana kızıyor... Dün akşam bağırdı bağırdı kapattı telefonu yine yüzüme... Evin daha eksikleri var... Yerler döşenmedi... Bugün anca laminantçıyla konuşacaktı... Laminantçı da onu bekliyordu ya sanki... Haftaya da biz gitmeyi düşünüyoruz... Mobilyalar filan gelecek haftaya :97: Sonra gelseniz olmaz mı diyor... Ondan sonra bi bayram haftası bir de düğün haftası var zaten...
merhaba kızlar. Sabahtan işe gelemedim çok kötü hastayım. Öğleden sonra geldim. Seslerim iyice iflas etti ya hiç çıkmıyo felaketim.
Sofistikecim çok çok üzüldüm canom ya Rabbim şifa versin hepimizi görünmez kazalardan korusun. İşallah düğüne kadar hiçbişeyin kalmaz tatlım. Ewi düzenlemeyi düşünme se gidersin annenlerin yanında sen söylersin onlar yapar dert etme.Dualarım seninle.
Dün acaip sinirim bozuldu kızlar.Nişanlım dawetiye tasarlamıştı size göstermiştim hatırlarsanız. 3 haftadır matbaa o dawetiyeyi basamadı!! 20 kere aramışımdır kesin. şehir dışına baskıya göndermişler.En sonunda dün dedilerki gönderdiğimiz yerde problem oldu gelin başka dawetiye seçin burda bastırıcam.Nasıl sinir oldum ben dawetiyemi çok beğenmiştimben işte olduğum için nişanlım gitti seçmiş bi dawetiye ama anlattığı kadarıyla kesin çok çirkin off hiç özendiğim gibi olmadı dawetiye işi. 2 haftadır da aspiratör takmaya gelicek TERMİKEL hala gelmedi hala gelmedi.ne biçim yapıolar işlerini anlamıyorum ki!
Bunların yanında güzel şeylerde oldu tabi dün akşam hasta hasta ewimize gittik. Annemler filan.PErdeleri halıları yerleştirdik.oturma odasını düzenledik. Ay bi hoşuma gittiki. Daha çok iş var tabi. Bir an önce bitsede fotoğraflarını çekip size göstersem. Kardeşimde diyo abla ew bitsinde kadınlar kulübüne yükle hemen
merhaba kızlar. Sabahtan işe gelemedim çok kötü hastayım. Öğleden sonra geldim. Seslerim iyice iflas etti ya hiç çıkmıyo felaketim.
Sofistikecim çok çok üzüldüm canom ya Rabbim şifa versin hepimizi görünmez kazalardan korusun. İşallah düğüne kadar hiçbişeyin kalmaz tatlım. Ewi düzenlemeyi düşünme se gidersin annenlerin yanında sen söylersin onlar yapar dert etme.Dualarım seninle.
Dün acaip sinirim bozuldu kızlar.Nişanlım dawetiye tasarlamıştı size göstermiştim hatırlarsanız. 3 haftadır matbaa o dawetiyeyi basamadı!! 20 kere aramışımdır kesin. şehir dışına baskıya göndermişler.En sonunda dün dedilerki gönderdiğimiz yerde problem oldu gelin başka dawetiye seçin burda bastırıcam.Nasıl sinir oldum ben dawetiyemi çok beğenmiştimben işte olduğum için nişanlım gitti seçmiş bi dawetiye ama anlattığı kadarıyla kesin çok çirkin off hiç özendiğim gibi olmadı dawetiye işi. 2 haftadır da aspiratör takmaya gelicek TERMİKEL hala gelmedi hala gelmedi.ne biçim yapıolar işlerini anlamıyorum ki!
Bunların yanında güzel şeylerde oldu tabi dün akşam hasta hasta ewimize gittik. Annemler filan.PErdeleri halıları yerleştirdik.oturma odasını düzenledik. Ay bi hoşuma gittiki. Daha çok iş var tabi. Bir an önce bitsede fotoğraflarını çekip size göstersem. Kardeşimde diyo abla ew bitsinde kadınlar kulübüne yükle hemen
Aynen benim ki,sonra gelse olmaz mı, ya da sonra yapsak olmaz mı dediği zaman çileden çıkıyorum. Telaş yapıyormuşum, kızıyor bide.. Onun için düğünden sonra bile yerleşsek olur.Düğüne kadar Allah bize büyük sabır versin canım...
nişanlımla kavga ett,k sabahki konuşmada beni sakin sakin dinlemesinden belliydi zaten,biz gece yola çıkmayalım diye bir gece ankarada kalacağız bende otel bakıyorum gidip kayınpederimin evinde kalacak değilim,nişanlıma diyorum şurası,orası bana çok soğuk geliyor,oranın dışı çok çirkin,yok oranın semti iyi değil,yok salona uzakk,ayy beni çıldırttı özelliklede o otel bana soğuk demiyor mu delirdim,en sonunda dedimki sen benden gizli bu otellerde kaldında benim mi haberim yok diye espri yaptım yapmaz olaydım,dır dır dır beynimi yedi,bende sen çok biliyorsun kendin seç oteli çorbada tuzun bulunsun dedim ikinci kıyamet koptu,ben hiç birşey yapmıyorum dimi diye,bende evet dedim,zigonların boyası için bile 1aydır mobilyacıyı aramadın dedim girdik birbirimize göreve gidiyorum ddi kapattı offfffffffffffffff
Sıcak suyun içine 2-3 kaşık bal,yarım limonun suyu,biraz yakıyo ama acayip iyi geliyor canım boğazın hemen yumuşar.
Yaa davetiye o kadar uzun mu sürüyo, ben 5-6 günde alırız diye düşünüyordum. Bayramda dağıtmam gereken yerler var.Daha hiçte bakmadık davetiyeye
herkease selamlarr kızlar
yeni gelinler hoşgelmişlerr
lemlemcim canım liste harika vallahi tüylerim diken diken oldu
eftelyacım seninde herşeyin hayırlı olsun
benim bugün davetiyelerim geliyor bu hafta artıkın dağıtacağız
çağlasammı hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır bizim şer dediğimiz hayır hayır dediğimz şer olabilir biliyorsunn
hasta olan gelinlerimizsizlerede çoooooooooook geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn
şimdi sıra bana geldi ateş püskürüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kayınpederim bir tek kınamı yapacaktı,bize davetiyey bastırdı yemekli diye dün demiş param yok yapamam,ben dedim zaten yapmaz yapsada bize yıkar dedim dinlemedi benim saf nişanlımmmm,ayyyyyyyyyyyyyyy çok sinir oldummmmmmm ya nişanlım boyacılık yaparak nişan parası ve ikibilezik yapmıştı bana,nişanda kasıla kasıla o iki bileziği taktı şimdi o bilezikleide düğünde takacakmışşşşşş ayyyyyyyyy mideme kramplar giriyor yaaa resmen kramp giriyor,geçen gün bana dokunduruyor daha kaynımın düğünde takılan altınlarını takıyormuş, bak dedim bu kınada dedim gelen altınları alırsa iki çeker bir yırtarım bir dahada o eve ben adım atmam dedim,nişanlımda yok olurmu öle şey filan dedi,babana ben ne dediysem sağolsun yaptı dedim bunu da yapacak sende saf saf bakar durursun dedim,bakalım neler olacakkkkkkkkkkkk kızlar ama eğer o altınların benden habersiz cebe girdiğini görürsem çok fena olacak ben iyiym hoşumdur ama valla benim inadıma damarıma basmasınlar kocaymış babaymış dinlemem
yakarım,en kötüsü babam vefat etti bunun eşi,eşi diyorum asıl kayınvaldem sizlere ömür,hamileydi doğum yaptı tansiyondu çocuğun sarılığı filan derken gelmediler ya bu kadar ay geçmedi hadi gelemedin bir telefonda mı açamıyorsun be adam bir telefonnn yokkkk,annem ateş püskürüyor bunuda öğrenirse bvilezikleride görürse buyrun gelin cenaze namazına,nişanlıma dedim bana ne babalık yaptıda ben gelinlik yapayım dedim,ben ona gelin olarak 10 mislisini yaptım herşeyine yettim dedim ama o benim neyime yetti dedim izinlerde geldiğimde gitmeyide düşünmüyorum dedim ayyyyyyyyyyy burda olsa nişanlım daha neler diyecem ama ahhhhh,adamın suçu ne değilmi
ayyy çok hırslandım kızlar bugün inşallah beni aramazz inşallahhhhhhhhhhh çok feci olur
Davetiye o kadar uzun sürmez.Ben siparişi çarşamba akşamı verdim.Perşembe günü basıldı.Cuma günü öğle saatlerinde babamın ofisine bırakmışlar.Bence matbaa sorunluymuş.
davetiye dedinizde kızlar dün davetiyeleri zarfladım tek tek tüm ilişkimiz gözümün önüne geldi tanışmamız ilk buluşmamız ilk yemeğmiz ilk doğum günleri ilk kavgalar(son olmadı malesef) tatillerimiz küsmelerimiz barışmalarımız herşeye rağmen birbirmizi sevmemiz o kadar büyük kavgalarda bile tek bir söze yelkenli indirmelerim.... davetiyelerde onun ailesi benim ailem yazıyor inanın çok değişik bir duygu şimdide biz bir aile oluyoruz koca koca seneler geçti ve alnımız akıyla yolun sonuna geldik mutlu başlangımızda hepimiz çok mutlu oluruz umarım içinde fesatlığın saygısızlığın sevgisizliğin olmadığı yuvalarımızda mutlu olalım
Hıımm anladım,sağol. Ama ben yine de bu hafta davetiye işini halledim, bi aksilik falan çıkar, tedbirli olayım.
davetiye dedinizde kızlar dün davetiyeleri zarfladım tek tek tüm ilişkimiz gözümün önüne geldi tanışmamız ilk buluşmamız ilk yemeğmiz ilk doğum günleri ilk kavgalar(son olmadı malesef) tatillerimiz küsmelerimiz barışmalarımız herşeye rağmen birbirmizi sevmemiz o kadar büyük kavgalarda bile tek bir söze yelkenli indirmelerim.... davetiyelerde onun ailesi benim ailem yazıyor inanın çok değişik bir duygu şimdide biz bir aile oluyoruz koca koca seneler geçti ve alnımız akıyla yolun sonuna geldik mutlu başlangımızda hepimiz çok mutlu oluruz umarım içinde fesatlığın saygısızlığın sevgisizliğin olmadığı yuvalarımızda mutlu olalım
kızlar nişanlılarınız ağırdanalıyor die sinir omayın boşuna bu yapı meselesi benim de nişanlım çok telaşlı aceleci ben daha rahatım..by haftada internet bağlantısına taktı hayır yani evlenir evlenmez netemi gircez diorum anlamıo..çok aceleci sinir oluyorum yaaaaa herşey tam olmak zorunda değilki biz elimizden geleni yapıoruz zaten olmayanı da sonra tamamlarız diorum ama anlatamıyorumki offf
Aynen öyle vafişşş... Allah sana da kolaylık versin... İşimiz zor ya... Beyefendilere sormak lazım daha ne kadar zaman kalmış... Sonra sonra diye erteleyebilecek bi lüksümüz kalmadı artık... Benimki de olmazsa yazlıkta kalırız biraz evlendikten sonra diyor...Eksik de olsa inadım inat gidip o evde kalacam ben...
ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz kızlar
hepsine amin diyorum
ayy benim nişanlım da öyle
"bunu düğünden sonra alalım mı, şunu şimdi yapmasak olmaz mı"
ayy her defasında açıklıyorum ama ben de yoruldum artk
erkekler böyle işte
hepimiz ortalama 20 gün sonra onların koynunda uykuya dalıcaz
herşey güzel olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?