2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tşk ederim hoşbulduk ay ne güzel aynı gün bekarlığa veda ediyoruz desene bu listede neden bnm adım yok ama aaa ev inşaat halen az kaldı bitmesine de inş. düğünden önce biterde temizlik vs uzun sürüyor..

elifciim tekrar geçmiş olsun, bak ballı limon falan diyolar onları yapta iç.. eve gider gitmez yemeğini ye hemen uyu, dinlenmen lazım bol bol..
bende evdekilere benim bi arkadaş şöyle yapmış benim bi arkadaş bundan almış falan dediğimde artık evdeki herkes hıııı şu intdeki eylül gelinleri mi diyor

2011 gelin adayları buyrun sohbete diye bi topik var ya şimdi orayı okuyodum kızlar. Oranın sessiz izleyicisiyimde. çoğu ewlendi ordakilerin. AY şimdide bir bir bebek haberleri geliyo. Bugün yine biri daha hamilelik haberini verdi. 3 hamile oldu. Bikaç ay sonrada bizim topiğimizden geilr o haberler=) bakalım ilk kim olucak

Sofistike çok gecmıs olsun canım...
Rabbım beterınde korusun, en kısa zamanda ıyılesırsın ınsallah...

Kızlar sızler nasılsınız?
Ahsen ortalama 20 gun sonra dıyınce benı bıle heyecan bastı...

Çok yoğun duygular ıcındesınızdır emınım...

aydasu ortalamayı bırak kesin listemize bak... bekle....

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün )

demet9 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün )

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün )

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123: (son 16 gün )

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123: (son 17 gün )

artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123: (son 17 gün )

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün )

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123: (son 22 gün )

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123: (son 23 gün )

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün )

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün )

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün :123: (son 30 gün )

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123: (son 28 gün )

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün )

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123: (son 32 gün )

kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123: (son 32 gün )

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün )

Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün )

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün )

shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün )

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123: (son 15 gün )

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123: (son 46 gün )

zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123: (son 52 gün )

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123: (son 52 gün )

miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123: (son 53 gün )

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123: (son 67 gün )[/QUOTE]

şuana kadar başımda ağrı dolanıyordum ofiste taki özdencm ve elifim mesajlarına kadar neler gördü ne acılar yaşadık biz beraber şimda ufacık tefecik şeyelre kafa patlatıyorum acıların bile en büyüğüne yaşadık biz aşacağız herşeyi öbür ay bugünler ben balayında tatilde olacağım herşey bitmiş olacak derin derin nefes alıyorum ve aşkımı canım kocişimi aruıyorum
ayy biz kızlar böyleyiz işteeee hemen yelkenler suya indi,seviye koyacağım artık babacım bile derdim artık sadece baba diyecem nede olsa kocamın ailesi atacak değiliz ya,altın işinide halledersek allah kerim

arada bende bakıyorum oraya canım :) Bakalım ilk kimin bebiş hbrini alcaz:) Benim olmucagı kesin :) (Tabi Bi aksilik olmazsa )

Son düzenleme:
Ay lemlem harıkasın ya

Bak ıste sımdı heyecanlandım sızler adına ozellıkle

Kızlar hepınız burdayken bırsey soracam...
0505 dıyınce aklıma geldı, aılelerınız sıze ne takmayı dusunuyor, elbette herkes durumuna gore takar da bız annemle bazen konusuyoruz o az dıyor ben yeter dıyorum, bılemedık yanı..

Annemler 26 gram bilezik, 11 gramlık 2 bilezik ve yarım altın takacaklar.Altınları aldılar.

Son düzenleme:

"Herşeye rağmen birbirimizi sevmemiz" Ayy kötü oldum şimcik,koca 3,5 yıl gözümün önünden geçti.Biz başta çook kavga ediyorduk,birbirimizi kavga ederek tanıdık diyoruz hep(aslında hiç güzel değil,çok yorucu Alllaha şükür şimdi böyle bir problemimiz yok) Ama bu cümle her kavgadan sonra toparladı bizi, bugünlere geldik. İnşallah hepimiz bugünleri atlattıktan sonra çok güzel ve mutlu evlliliklerimiz anlatırızi birbirimize...

BEN SENEye ağustos eylül gibi hamile kalmayı istiyorum. Çünkü çocuğum mayıs haziran gibi doğsun istiyorum. Çok soukta bebişim olsun istemiyorum ve yazık çok sıcaklarda 8-9 aylık hamile olmak istemiyorum. O yüzden en uygun zaman sanki.

Daha ne olsun demı demet...

Bızımkıler de 15 gr lık 3 tane bılezık takacaklar ama anneme az gelıyor bense gayet yeter dıyorum...

Bencede yeterli canım.Kız aileleri zaten genelde daha fazla taşın altına ellerini sokuyorlar.Mutfak, yatak odası, perdeler, ıvırı zıvırı derken çok masraflı oldu.Birde bizimkiler buradaki düğün içinde salon tuttular.Kıyamıyorumda kadıncağıza.

Son düzenleme:
Hayatta hayatta.... Ben bu yaşımda anne olmak istemiyorum... Daha gezip- tozcam ben :) 3-5 sonra yazarım ben buraya hamileyim diye inşallah :)

yok canım şaka bir yana bende düşünmüyorum şimdilik 2 sene rahat var bebeğe 9 ayda hamileleik 3 yıl oluyor zaten .... ama nişanlımın biyolojik saatti tik tak calısıyor nerede bebek görme seve seve bitiremiyor birde sipariş veriyor böyle olsun öyle olsun diye ...şimdiden yok ben bebek istemem diye ürkütmüyorum daha zamanı var diyorum oda sen öle san diyor ama zorla olucak bir durum değil bu

Son düzenleme:

ayy ben de en çok ilk hamişimizi merak ediyorum
lemlem olusa kesin şöyle diyecek, "kızlar ya inanamıyorum resmen hamileyim. Beyefendiye güvenirsek olacağı buydu işte, hap mı kullansaydım. neyse bunda da vardır bi hayr napalım"

elif sen kesin şöyle diyeceksin; "kızlar ben hamileyim. Bizim için biraz erken oldu ama çok mutluyum. Aşkımızın meyvesi geliyo"

mmm sonracımaa ebruyu da kestirebiliyorum kesin panik içerisinde gelip "napıcam, nasıl doğurucam, karnım şişerkn acı çekecek miyim, acı azaltıcı bişey var mı. çok canım yanar mı. ayy çocuk ya sakat olursa (allah korusun) "

diğer kızları tahmin edemiyorum
ben kendimi de kestiremiyorum naparım bilmiyorum ne düşünürüm ne hissederim tahminim yok

ahsen ya çok alemsin güldürdün beni bence ilk hamilemiz caponn olucak caponnnnnnn kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…