Kınamız da düğünümüz de aynı gün canım :13: Ev neden hazır değil?
Listenin bu hali ne güzel olmuş.
Günleri yedik bitirdik vallahiKendi adıma söyleyebilirim ki KK üyeliğim öncesi ve sonrasında okuduğum yorumlarınızla bu süreci rahat atlattım. Kafama takılan her sorunun cevabını buldum, benimle aynı durumda olanların varlığı güç verdi bana. İyi ki varsınız kızlar, iyi ki varsın KK
merhaba kızlar. Sabahtan işe gelemedim çok kötü hastayım. Öğleden sonra geldim. Seslerim iyice iflas etti ya hiç çıkmıyo felaketim.
Sofistikecim çok çok üzüldüm canom ya Rabbim şifa versin hepimizi görünmez kazalardan korusun. İşallah düğüne kadar hiçbişeyin kalmaz tatlım. Ewi düzenlemeyi düşünme se gidersin annenlerin yanında sen söylersin onlar yapar dert etme.Dualarım seninle.
Dün acaip sinirim bozuldu kızlar.Nişanlım dawetiye tasarlamıştı size göstermiştim hatırlarsanız. 3 haftadır matbaa o dawetiyeyi basamadı!! 20 kere aramışımdır kesin. şehir dışına baskıya göndermişler.En sonunda dün dedilerki gönderdiğimiz yerde problem oldu gelin başka dawetiye seçin burda bastırıcam.Nasıl sinir oldum ben dawetiyemi çok beğenmiştimben işte olduğum için nişanlım gitti seçmiş bi dawetiye ama anlattığı kadarıyla kesin çok çirkin off hiç özendiğim gibi olmadı dawetiye işi. 2 haftadır da aspiratör takmaya gelicek TERMİKEL hala gelmedi hala gelmedi.ne biçim yapıolar işlerini anlamıyorum ki!
Bunların yanında güzel şeylerde oldu tabi dün akşam hasta hasta ewimize gittik. Annemler filan.PErdeleri halıları yerleştirdik.oturma odasını düzenledik. Ay bi hoşuma gittiki. Daha çok iş var tabi. Bir an önce bitsede fotoğraflarını çekip size göstersem. Kardeşimde diyo abla ew bitsinde kadınlar kulübüne yükle hemen
Sofistike çok gecmıs olsun canım...
Rabbım beterınde korusun, en kısa zamanda ıyılesırsın ınsallah...
Kızlar sızler nasılsınız?
Ahsen ortalama 20 gun sonra dıyınce benı bıle heyecan bastı...
Çok yoğun duygular ıcındesınızdır emınım...
bu aralar hepimiz çok stresliyiz ya biz kızlar kendimizi haklı görüyoruz erkekler kendini haklı görüyor ama sabrımız da sınır noktasına geldi tahammül edemiyoruz galiba..canım benim napalım az daha alttan al evlenince bitecek hepsi inşallahh mutlu olucaz:)
ooo caponumm ne cok kızmıssın öle.Kızmakta haklısın o ayrı tabi ama, çok az kaldı biraz daha sık dişini. Evlendikten kayınpedermiş,eşiymiş hiçbirisi olmucak. Ne demişler dereyi gecene kadar. Kına gecesi yapmıyormuş mu aman yapmasın. Evlendikten sonrada herkese dersin düğünü eşim ile ben yaptık. Kimsenin 1 gram emeği geçmedi dersin. Altınları da sakladınız mı bu iş tamamdır. İster senden istesin ister nişanlından ikinizde borcumuz çok deyip vermezsiniz.
Nişanlının suçu yok ki canım.O da ister mi babasının öle davranmasını. Biliyorum insan ister istemez geriliyor ama allahın izniyle hepsinin üstesinden gelcez, en güzel düğünler bizim düğümlerimiz olcak :)
2011 gelin adayları buyrun sohbete diye bi topik var ya şimdi orayı okuyodum kızlar. Oranın sessiz izleyicisiyimde. çoğu ewlendi ordakilerin. AY şimdide bir bir bebek haberleri geliyo. Bugün yine biri daha hamilelik haberini verdi. 3 hamile oldu. Bikaç ay sonrada bizim topiğimizden geilr o haberler=) bakalım ilk kim olucak
arada bende bakıyorum oraya canım :) Bakalım ilk kimin bebiş hbrini alcaz:) Benim olmucagı kesin :) (Bi aksilik olmazsa tabi)
Ay lemlem harıkasın ya
Bak ıste sımdı heyecanlandım sızler adına ozellıkle
Kızlar hepınız burdayken bırsey soracam...
0505 dıyınce aklıma geldı, aılelerınız sıze ne takmayı dusunuyor, elbette herkes durumuna gore takar da bız annemle bazen konusuyoruz o az dıyor ben yeter dıyorum, bılemedık yanı..
Annemler 26 gram bilezik, 11 gramlık 2 bilezik ve yarım altın takacaklar.
hahaha evet banu pusuya yattım bekliyordum ilk kim ben olmam diyecek diyeilk hamilemiz sensin itiraz yok
davetiye dedinizde kızlar dün davetiyeleri zarfladım tek tek tüm ilişkimiz gözümün önüne geldi tanışmamız ilk buluşmamız ilk yemeğmiz ilk doğum günleri ilk kavgalar(son olmadı malesef) tatillerimiz küsmelerimiz barışmalarımız herşeye rağmen birbirmizi sevmemiz o kadar büyük kavgalarda bile tek bir söze yelkenleri indirmelerim.... davetiyelerde onun ailesi benim ailem yazıyor inanın çok değişik bir duygu şimdide biz bir aile oluyoruz koca koca seneler geçti ve alnımız akıyla yolun sonuna geldik mutlu başlangımızda hepimiz çok mutlu oluruz umarım içinde fesatlığın saygısızlığın sevgisizliğin olmadığı yuvalarımızda mutlu olalım
Daha ne olsun demı demet...
Bızımkıler de 15 gr lık 3 tane bılezık takacaklar ama anneme az gelıyor bense gayet yeter dıyorum...
Hayatta hayatta.... Ben bu yaşımda anne olmak istemiyorum... Daha gezip- tozcam ben :) 3-5 sonra yazarım ben buraya hamileyim diye inşallah :)
2011 gelin adayları buyrun sohbete diye bi topik var ya şimdi orayı okuyodum kızlar. Oranın sessiz izleyicisiyimde. çoğu ewlendi ordakilerin. AY şimdide bir bir bebek haberleri geliyo. Bugün yine biri daha hamilelik haberini verdi. 3 hamile oldu. Bikaç ay sonrada bizim topiğimizden geilr o haberler=) bakalım ilk kim olucak
ayy ben de en çok ilk hamişimizi merak ediyorum
lemlem olusa kesin şöyle diyecek, "kızlar ya inanamıyorum resmen hamileyim. Beyefendiye güvenirsek olacağı buydu işte, hap mı kullansaydım. neyse bunda da vardır bi hayr napalım"
elif sen kesin şöyle diyeceksin; "kızlar ben hamileyim. Bizim için biraz erken oldu ama çok mutluyum. Aşkımızın meyvesi geliyo "
mmm sonracımaa ebruyu da kestirebiliyorum kesin panik içerisinde gelip "napıcam, nasıl doğurucam, karnım şişerkn acı çekecek miyim, acı azaltıcı bişey var mı. çok canım yanar mı. ayy çocuk ya sakat olursa (allah korusun) "
diğer kızları tahmin edemiyorum
ben kendimi de kestiremiyorum naparım bilmiyorum ne düşünürüm ne hissederim tahminim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?